Lionel Kicsi Messi írta:S.Agüero írta:Én kezdőm:
Valdés - Alves ; Piqué ; Sergio ; Adriano - Masche ; Xavi ; Afellay - Messi ; Villa ; Pedro
nem állnék fel ilyen erős kezdővel... Messi-t max csak 10-20percre raknám be, mert képesek és bedarálják a Klasszikusok előtt.. Helyette ink valameik ifjú titánt v Jeffren-t esetleg.. óvatosnak kell lenni mostmár:)
Nem tudom, nem vagyok benne biztos, hogy ütni-rúgni fognak az ukrán-brazilok 4 gólos hátrányból, főleg ha az első fél órában nem rúgnak gólt. Jeffren nem lenne rossz, gyors, lendületes, egy kitámadó Shahtar ellen jól jöhet, ugyanígy Afellay is. Az a baj, hogy két forgatókönyv létezik. Egyik szerint kemények lesznek, és megpróbálnak gyorsan gólt szerezni, ez esetben pihentetni kellene Messit, Pedrot, Iniestát, Xavit stb...másik szerint pedig ( én ezt tartom valószínűbbnek ) az elején ugyan nekünk esnek, de nem fejvesztve, eszetlenül. Tehát nem fognak rugdosódni, a másik esetben sanszosabb. Szóval a 2. variáció szerint jó lenne az alapkezdő egy-két pihenővel, majd a 2. félidőben le lehetne hozni még 3 embert pihentetni