Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

na azért így szubjektívebb ez a szabály... amúgy én nem bánom mert ne járok oda, csak kíváncsi voltam, és kicsit fellengzésnek is tűnhetne...Bányász írta:Szerk:
egyébként az oldalt lehet emlegetni a híreket lehet itt is kommentálni stb stb.Csak hozzászólásokat ne idézgessünk itt a másik fórumról.
Tök mindegy,h mi értelme van ez a szabály és kész.samy85 írta:ok értem... de ha ezen tudnak itt vitatkozni???....lui1698 írta:Nem egyszer volt vita abból, hogy valaki hsz-t másolt át onnan. Szóval nem véletlenül van bevezetve a szabály.
iniesta nem játszhat a vv-n A Dombass-ban Doneck-ben...messideco írta:Az ilyen hsz-eket figyelembe sem kell venni...
Látom sokan tanakodtok a tartalékolás és az erős kezdő között.
Szerintem a kulcsembereknek, mint Xavi,Messi és Villa pihenniük kell, hogy frissek tudjanak lenni a Clasicora.
Szerintem nem fogunk négy góllal kikapni a Shaktar ellen, de ne kiabáljam el.
Akkor én is írok egy kezdőt:
Valdés- Alves,Piqué,Milito,Maxwell- Mascherano,Keita,Iniesta- Pedro,Messi,Afellay..
Szerk: Messit -véletlenül- beletettem. Setgio talán pihenhetne. Pep majd eldönti.
ok értem... de ha ezen tudnak itt vitatkozni???....lui1698 írta:Nem egyszer volt vita abból, hogy valaki hsz-t másolt át onnan. Szóval nem véletlenül van bevezetve a szabály.
Nem egyszer volt vita abból, hogy valaki hsz-t másolt át onnan. Szóval nem véletlenül van bevezetve a szabály.samy85 írta:különben én sem értem mi értelme van hogy nem lehet emlegetni a Madridista.hu oldalt.... nem fog senki szívinfarktust kapni... szerintem ez csak egy baromság...
Iniesta off sárga miattMessithebest írta:Attól hogy 5-1re nyertünk, ne becsüljük le az ellenfelet.MessiFan írta:Én kezdőm:
Pinto-Adriano-Milito-Fontás-Maxwell-Mascherano-Thiago-Keita-Pedro-Villa-Afellay
Tuti hogy nem ez lesz de legalább pihennének a kezdők kivéve Pedro és Villa.
Nem várom el a csapattól a győzelmet. Jussanak a tovább. Szerintem Pep nem fogja hagyni hogy már most a klasszikuson járjon az eszük.
Én egy ilyennel mennék ki Kedden:
VV
Alves-Piqué-Milito-Maxwell
Mascherano
Xavi-Keita
Iniesta-Villa-Pedro
Busquets hadd pihenjen csak, és Messi is. Ha Bojan nem lenne sérült, őt is nyugodtan felküldeném. Lehet tartalékolni, de csak mértékkel mert ráfázhatunk.
Attól hogy 5-1re nyertünk, ne becsüljük le az ellenfelet.MessiFan írta:Én kezdőm:
Nem várom el a csapattól a győzelmet. Jussanak a tovább. Szerintem Pep nem fogja hagyni hogy már most a klasszikuson járjon az eszük.
Ilyen kezdővel talán a Donetsk ki is ejtene minket. Azért szép, hogy 5-1-re nyertünk, de ha megint összehozunk hátul akkora helyzeteket nekik, mint otthon, akkor lehet csomagolni..MessiFan írta:Én kezdőm:
Nem tudom, nem vagyok benne biztos, hogy ütni-rúgni fognak az ukrán-brazilok 4 gólos hátrányból, főleg ha az első fél órában nem rúgnak gólt. Jeffren nem lenne rossz, gyors, lendületes, egy kitámadó Shahtar ellen jól jöhet, ugyanígy Afellay is. Az a baj, hogy két forgatókönyv létezik. Egyik szerint kemények lesznek, és megpróbálnak gyorsan gólt szerezni, ez esetben pihentetni kellene Messit, Pedrot, Iniestát, Xavit stb...másik szerint pedig ( én ezt tartom valószínűbbnek ) az elején ugyan nekünk esnek, de nem fejvesztve, eszetlenül. Tehát nem fognak rugdosódni, a másik esetben sanszosabb. Szóval a 2. variáció szerint jó lenne az alapkezdő egy-két pihenővel, majd a 2. félidőben le lehetne hozni még 3 embert pihentetniLionel Kicsi Messi írta:nem állnék fel ilyen erős kezdővel... Messi-t max csak 10-20percre raknám be, mert képesek és bedarálják a Klasszikusok előtt.. Helyette ink valameik ifjú titánt v Jeffren-t esetleg.. óvatosnak kell lenni mostmár:)S.Agüero írta:Én kezdőm:
Valdés - Alves ; Piqué ; Sergio ; Adriano - Masche ; Xavi ; Afellay - Messi ; Villa ; Pedro
Én is pont ezen a véleményen vagyok! Hála Istennek sikerült egy megnyugtató előnyt szereznünk itthon, ezért tudunk a 2 v 4 El Classico előtt pihentetni, ami nem fog rosszul esni a következő meccseken, mert igen csak kemények lesznek szvsz.ozsimiki írta:![]()
Minek kezdjen Messi? Pedro? aki nemrég tért vissza sérülésből? hátul Piqué?
nem hiszem,h a Szatyor otthon ne vérben forgó szemmel jönne ki a pályára, nem kockáztatnám Messit se, Pedrot se, + még pihenhetne a védelemből is 1-2 kulcs játékos. Ami a padot jelentené ez esetben.
nem hiányozna hogy egy szinte lefutott párharcnál. sérüljön le 1-2 nagyon meghatározó játékosunk.
+ha vmi csoda folytán kezdene kialakulni a necces helyzet, mit tudom én pl, 2-0ra vezetne a Shakhtar, akkor még mindig be lehetne állítani őket.
nem állnék fel ilyen erős kezdővel... Messi-t max csak 10-20percre raknám be, mert képesek és bedarálják a Klasszikusok előtt.. Helyette ink valameik ifjú titánt v Jeffren-t esetleg.. óvatosnak kell lenni mostmár:)S.Agüero írta:Én kezdőm:
Valdés - Alves ; Piqué ; Sergio ; Adriano - Masche ; Xavi ; Afellay - Messi ; Villa ; Pedro
nemkell izgulni a Sahtar miattab1daL írta:Csiga felépül a visszavágóra? Mert eddig a védelmük kicsit hiányos, ugyanis Rat eltiltott, Srna most lesérült.bence-barca írta:http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 17600.html
Srna nem lesz ott a visszavágón! Sérülést szenvedett.
Csiga felépül a visszavágóra? Mert eddig a védelmük kicsit hiányos, ugyanis Rat eltiltott, Srna most lesérült.bence-barca írta:http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 17600.html
Srna nem lesz ott a visszavágón! Sérülést szenvedett.