Lehet, hogy én vak és hüle' vagyok, de hol található a fórumon futsalos topic. Én végignéztem az egész fórum tartalomjegyzékét, és nem találtam ilyet. Biztos elkerülte a figyelmemet. Bocsi a hülye kérdésért.

Azért hidd el, hogy nem feltétlen az az ember legfontosabb dolga, hogy ide írjon, BÁRMI közbejöhet. Jópár nicket tudnék említeni, akik a regem óta tűntek el, ők sem írtak aztóta egy hsz-t sem. Persze aztán lehet, hogy egy eurobarcás sorozatgyilkos garázdálkodikmessi1918 írta:Remélem is![]()
Csak mondjuk, hogyha nem lenne baj, akkor írt volna egy teleházból, vagy valami, de ezek sajnos gyanúsak!
NA, nem vészmadárkodok itt tovább, és remélem, hogy holnap már megismerkedehetem Xavival...
JA csak, az a gáz, hogy ez a Xavi nevű fórumozó (én nem ismertem) eltűnt! És lehet, hogy alami baj történt vele, de remélem nemVarga Tamás írta:Itt van az utóda, Dani, aki legalább olyan ügyes, ha nem ügyesebb.Barcaforever írta:OFF is meg nem is.
De Xavi-val mi van?Volt az év fórumazója, ő volt a mi vidi feltőltünk a lefújás után 2 perccel linkelt minden gólt.
Mi történt vele?(bár gondolom senki se tudja)
Igen, ő volt az első év fórumozója, Krojf duplája előtt, de ezzel a címel talán már nem is fórumozott, egyszerűen eltűnt, minden bejelentés nélkül. És mivel külön honlapot tartott fenn a Barca-videóknak, nem gondolom, h egyszer csak már nem érdekelte a csapat, és így fórumozni se jött többet. Én attól tartok, h valószínűleg rosszra kell gondolni eltűnésével kapcsolatban, de ezt talán sose tudjuk meg.Barcaforever írta:OFF is meg nem is.
De Xavi-val mi van?Volt az év fórumazója, ő volt a mi vidi feltőltünk a lefújás után 2 perccel linkelt minden gólt.
Itt van az utóda, Dani, aki legalább olyan ügyes, ha nem ügyesebb.Barcaforever írta:OFF is meg nem is.
Barcaforever írta:OFF is meg nem is.
Persze-persze, mindig felteszem azt is, csak az pár nap csúszással jön, de itt is van:Varga Tamás írta:Olyan is lesz, amiben az egész meccs összefoglalója egyben van?
Persze.Rumig írta: Helló Colos!
Nekem ezek nagy valószínűséggel megvannak, már cd-re kiírva. De meg kell néznem majd biztosra. Ha megvannak, feltolom rapidsharre, ha megfelel.
Mennyire sürgős? Elég a hét 2. felében?
Helló Colos!Colos írta:Igazából abban reménykedtem, hogy valakinek megvannak ezek, és úgy teszi őket közzé.