Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

hasonlókép látom a dolgokat, de nem tom mennyire volt csapat a zara ellen fejben gyenge! v csak tartották a labdát és rutinvól győztek, ugy gondolkodtak h ez meglessz rutinból, és nem villantunk a bl meccs elött!gyu75 írta:sziasztok
... megint olvasgattam a hozzászólásokat s sokaknak aggályai vannak. Nos én úgy látom a dolgokat hogy nincs itt mitől tartani. Az első meccsen ugyanis nem megvertek minket hanem az arsenal berúgott két helyzetet a 4- ből . Mi meg kihagytunk kb 6-7 a 8-ból. Amikor Arshavin berúgta a másodikat akkor csak néztem ... most mi van ? a semmiből egyszercsak vesztésre álltunk, pedig meccs közben többször is elkapott a nevetés hogy az Arsenal azt sem tudja hol a labda. De hát van ez így a foci nevű játékban. Holnap ha besikerul egy gyors gól akkor 2-3 al nyerünk , ha nem akkor nehezebb lesz ... már nagyon várom a holnap estét
Jogos...szajko írta:100 méteres futáson CR 25 métert verne Piqué-re(lehet kicsit túlzok). Piqué helyezkedéssel szedte le CR-t és nem azért mert gyorsabb.Messithebest írta: Ezt melyik pizsamádban álmodtad?![]()
Piquénél biztosan nem gyorsabb.... Emlékezz a tavalyi (2-0) Clasicóra,Piqué oda vissza verte egész meccsen CR-t.....
Hello előted lévő leirta a válaszomatMessithebest írta:Ezt melyik pizsamádban álmodtad?elnino4 írta: Busi megoldja gyorsabb mint Pique![]()
Piquénél biztosan nem gyorsabb.... Emlékezz a tavalyi (2-0) Clasicóra,Piqué oda vissza verte egész meccsen CR-t.....
100 méteres futáson CR 25 métert verne Piqué-re(lehet kicsit túlzok). Piqué helyezkedéssel szedte le CR-t és nem azért mert gyorsabb. És Busquets tuti gyorsabb "Mr. Shakiránál",mert Busi fordulékonyabb míg Piqué kicsit lomha szerintem. Zaragoza elleni meccsen ha jól emlékszem Sinama Pongolle kétszer futott versenyt Piquével és mindkétszer simán lefutotta.Messithebest írta: Ezt melyik pizsamádban álmodtad?![]()
Ezt melyik pizsamádban álmodtad?elnino4 írta: Busi megoldja gyorsabb mint Pique
jah igy-igy én is csak néztem ha Villanak nem jön aza kicsi sérülés megvan a meccs mert nem tuttuk megtartani már elől mer Pedro kicsi és gyenge Messi meg már nem tudott hova passzolni én Pedrot vettem volna le és akkor sztem megvan a meccs!gyu75 írta:sziasztok
... megint olvasgattam a hozzászólásokat s sokaknak aggályai vannak. Nos én úgy látom a dolgokat hogy nincs itt mitől tartani. Az első meccsen ugyanis nem megvertek minket hanem az arsenal berúgott két helyzetet a 4- ből . Mi meg kihagytunk kb 6-7 a 8-ból. Amikor Arshavin berúgta a másodikat akkor csak néztem ... most mi van ? a semmiből egyszercsak vesztésre álltunk, pedig meccs közben többször is elkapott a nevetés hogy az Arsenal azt sem tudja hol a labda. De hát van ez így a foci nevű játékban. Holnap ha besikerul egy gyors gól akkor 2-3 al nyerünk , ha nem akkor nehezebb lesz ... már nagyon várom a holnap estét
én is nem hiszem hogy ennyire ne legyen szerencsénk Busi megoldja gyorsabb mint Pique és talán ezzel majd a kontrákat lelehet fogni18Barca99 írta:Igen róla kaptunk, de nem ő tehetett róla.. Abidal adta neki oda elég suta mozdulattal. Nagyon is jó lesz oda Busi. Gyors és labdabiztos. Piqué se életbiztosítás most, akárki akármit is mond nincs jó formában. Elég megnézni a hétvégi meccset. És ti kit tennétek be Pep helyébe? A meccsrutin nélküli Militot, vagy Busit. Azt hiszem egyértelmű a válasz. Nagyon is jó lesz (a körülményekhez képest) Szerintem nyerünk, én legalább is bízok a srácokban, akkora szerencsétlenek nem lehetünk mint tavaly. Én még most is azt mondom azt az Intert 3-4el kellett volna búcsúztatni itthon, egyszerűen a mázlin múlott az egész. Idén van, meglesz érzempityi13 írta:Nem tudom,szerintem a hátsó alakzatunk a leggyengébb.Szerintem busi nem való hátra ,róla kaptuk a büntit a Bilbao ellen is.![]()
Igen róla kaptunk, de nem ő tehetett róla.. Abidal adta neki oda elég suta mozdulattal. Nagyon is jó lesz oda Busi. Gyors és labdabiztos. Piqué se életbiztosítás most, akárki akármit is mond nincs jó formában. Elég megnézni a hétvégi meccset. És ti kit tennétek be Pep helyébe? A meccsrutin nélküli Militot, vagy Busit. Azt hiszem egyértelmű a válasz. Nagyon is jó lesz (a körülményekhez képest) Szerintem nyerünk, én legalább is bízok a srácokban, akkora szerencsétlenek nem lehetünk mint tavaly. Én még most is azt mondom azt az Intert 3-4el kellett volna búcsúztatni itthon, egyszerűen a mázlin múlott az egész. Idén van, meglesz érzempityi13 írta:Nem tudom,szerintem a hátsó alakzatunk a leggyengébb.Szerintem busi nem való hátra ,róla kaptuk a büntit a Bilbao ellen is.![]()
engem is jó kis vidi de én a Szczesny csak nevetek amit a 2. gónál csinált kivi eszek ha most nyerünk mit fog csinálni18Barca99 írta:http://www.youtube.com/watch?v=GMjRVZj2BT4
Ez se rossz, kis felkészítő.Esküszöm engem felhergelt a tavalyi meccs megint
Az a gól inkább Abidal-é volt.pityi13 írta:Nem tudom,szerintem a hátsó alakzatunk a leggyengébb.Szerintem busi nem való hátra ,róla kaptuk a büntit a Bilbao ellen is.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Wt0-I3WPaKcLM10 írta:Kicsit OFF, de tudna valaki valami jó vidit linkelni, ami felkészítene a holnapi nagy meccsre?
http://www.youtube.com/watch?v=RC77LGyiikMLM10 írta:Kicsit OFF, de tudna valaki valami jó vidit linkelni, ami felkészítene a holnapi nagy meccsre?