Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

innen üzenem az öcsédnek : mekhááálszLM10 írta:Fú srácok, nagyon ideg vagyok. Olyan szépen játszottunk, a senki arzenál csak pár percig tudott OTTHON labdát tartani. Még a meccs vége felé sem éreztem a fordításukat. Erre 2 lövés, és már 2-1. Hihetetlen. És ami nekem itthon nagyon fáj, hogy öcsém arsenal szurkoló és olyan nagy a pofája, hogy rendesen felhúz. Nem tudja, hogy ki a jobb, most meg elélvez a csicska 2-1-ére, és engem és az egész eurobarcát semminek tart, mert még merünk hinni a sima továbbjutásban....Üzenhettek neki nyugodtan valamit,hátha észheztér.
Nekem bátyám Arsenal drukker,és ő is mindent kicsit "ferdén" lát!de a visszavágón majd ő is a fejéhez kap!Am szerencsés vagyok,mert másik bátyám meg Realos,szal az elmúlt 3 évben rendesen tudtam "szivatni"!!!LM10 írta:Fú srácok, nagyon ideg vagyok. Olyan szépen játszottunk, a senki arzenál csak pár percig tudott OTTHON labdát tartani. Még a meccs vége felé sem éreztem a fordításukat. Erre 2 lövés, és már 2-1. Hihetetlen. És ami nekem itthon nagyon fáj, hogy öcsém arsenal szurkoló és olyan nagy a pofája, hogy rendesen felhúz. Nem tudja, hogy ki a jobb, most meg elélvez a csicska 2-1-ére, és engem és az egész eurobarcát semminek tart, mert még merünk hinni a sima továbbjutásban....Üzenhettek neki nyugodtan valamit,hátha észheztér.
Ezek még a normálisabb fajtákIlúvatar írta:Haverom is Arsenálos és aszonta hogy Arsenalnak semmi esélye sincs Nou Campban.LM10 írta:Fú srácok, nagyon ideg vagyok. Olyan szépen játszottunk, a senki arzenál csak pár percig tudott OTTHON labdát tartani. Még a meccs vége felé sem éreztem a fordításukat. Erre 2 lövés, és már 2-1. Hihetetlen. És ami nekem itthon nagyon fáj, hogy öcsém arsenal szurkoló és olyan nagy a pofája, hogy rendesen felhúz. Nem tudja, hogy ki a jobb, most meg elélvez a csicska 2-1-ére, és engem és az egész eurobarcát semminek tart, mert még merünk hinni a sima továbbjutásban....Üzenhettek neki nyugodtan valamit,hátha észheztér.
Haverom is Arsenálos és aszonta hogy Arsenalnak semmi esélye sincs Nou Campban.LM10 írta:Fú srácok, nagyon ideg vagyok. Olyan szépen játszottunk, a senki arzenál csak pár percig tudott OTTHON labdát tartani. Még a meccs vége felé sem éreztem a fordításukat. Erre 2 lövés, és már 2-1. Hihetetlen. És ami nekem itthon nagyon fáj, hogy öcsém arsenal szurkoló és olyan nagy a pofája, hogy rendesen felhúz. Nem tudja, hogy ki a jobb, most meg elélvez a csicska 2-1-ére, és engem és az egész eurobarcát semminek tart, mert még merünk hinni a sima továbbjutásban....Üzenhettek neki nyugodtan valamit,hátha észheztér.
nem kell mondani neki semmit... majd március 8-án éjfél körül rájön...LM10 írta:Fú srácok, nagyon ideg vagyok. Olyan szépen játszottunk, a senki arzenál csak pár percig tudott OTTHON labdát tartani. Még a meccs vége felé sem éreztem a fordításukat. Erre 2 lövés, és már 2-1. Hihetetlen. És ami nekem itthon nagyon fáj, hogy öcsém arsenal szurkoló és olyan nagy a pofája, hogy rendesen felhúz. Nem tudja, hogy ki a jobb, most meg elélvez a csicska 2-1-ére, és engem és az egész eurobarcát semminek tart, mert még merünk hinni a sima továbbjutásban....Üzenhettek neki nyugodtan valamit,hátha észheztér.
Itt az ideje hogy öcsédnek fájjonLM10 írta:Fú srácok, nagyon ideg vagyok. Olyan szépen játszottunk, a senki arzenál csak pár percig tudott OTTHON labdát tartani. Még a meccs vége felé sem éreztem a fordításukat. Erre 2 lövés, és már 2-1. Hihetetlen. És ami nekem itthon nagyon fáj, hogy öcsém arsenal szurkoló és olyan nagy a pofája, hogy rendesen felhúz. Nem tudja, hogy ki a jobb, most meg elélvez a csicska 2-1-ére, és engem és az egész eurobarcát semminek tart, mert még merünk hinni a sima továbbjutásban....Üzenhettek neki nyugodtan valamit,hátha észheztér.
remélem a visszavágó után utolsó csepp vérét is kiszívod majd!LM10 írta:Fú srácok, nagyon ideg vagyok. Olyan szépen játszottunk, a senki arzenál csak pár percig tudott OTTHON labdát tartani. Még a meccs vége felé sem éreztem a fordításukat. Erre 2 lövés, és már 2-1. Hihetetlen. És ami nekem itthon nagyon fáj, hogy öcsém arsenal szurkoló és olyan nagy a pofája, hogy rendesen felhúz. Nem tudja, hogy ki a jobb, most meg elélvez a csicska 2-1-ére, és engem és az egész eurobarcát semminek tart, mert még merünk hinni a sima továbbjutásban....Üzenhettek neki nyugodtan valamit,hátha észheztér.
Így van, ilyen szerencsétlenek nem leszünk mégegyszer. Ráadásul otthon leszünk, ami rengeteg plusz.Capon írta:Úgy gondolom a visszavágón nem lehet semmi problémánk a továbbjutással.
Ahhoz rettentő rosszul kéne játszanunk szerintem, hogy ne jussunk tovább.
És pont a Barca lett megvádolva azzal, hogy a góljaik 80%-át lesről vagy egyvonalból rúgják, meg a bírók is oda fúj...hát tegnap valahogy pont az ellenkezőjét láttamSztilo írta:néztétek ezt a videót itt le van lassítva messi gólja ami teljesen érvényes és tényleg nincs les,mennyivel más lett volna 0-2ről a meccs lehet hogy össze is esett volna az Arsenal,de hát ez van nem adták meg ahogy Guardiola mondaná vele járó dolog a bírói hiba és mennyire igaza van http://www.youtube.com/watch?v=vl3jgy0f ... r_embedded
Lessétek meg azért
az első félidőben többször nagy helyzetbe kerülhetett volna de vagy nem jött össze az utolsó csel vagy kihagyta a ziccert vagy egyszerűen csak nem tudta átvenni a labdát. szemmelláthatóan ez el is vette a kedvét...Bányász írta:Szerintem kísértetiesen hasonló a szitu a tavalyihoz.És én azt mondom a végeredmény is ugyan az lesz azaz továbbjutás.Most a visszavágóig majd jönnek a dumák,h gödörbe vagyunk mag jaj de nehéz lesz de sztem abszolút nem.
Többször előfordul nála,h sétálgat de olyat amit tegnap csinált olyat még nem láttam és éppen ezért mélységesen fel is háborít.Főleg Messitől ez az állandó sétálós stílus nem igazán jött be.Konkrétan,h 2-1es hátránynál 88. perc környékén az ellenfél 16osánál nem támadja meg a tőle egy méterre a labdával töketlenkedő Koscielnyt(talán).Máskor az ilyen szitukban lecsap a srác tegnap ezt nem tette meg.És talán nem is egy ilyen volt.Csalódást keltő volt a tegnapi hozzáállása számomra.
Többször előfordul nála,h sétálgat de olyat amit tegnap csinált olyat még nem láttam és éppen ezért mélységesen fel is háborít.Főleg Messitől ez az állandó sétálós stílus nem igazán jött be.
Igazából a taktikánk sem volt rossz.. uraltuk a meccset... elaltattuk magunkat.. elkényelmesedtünk..Lionel85 írta:Nono. Az egyik legnagyobb hátszelet, amit kaptunk, az 2009-ben volt a Chelsea ellen a Stamford Bridge-n. Ezt a hátszelet tavaly visszakaptuk, amikor Benquerença fújta a milánói meccset az Internek. Szerintem ha ezt nézzük, ki van egyenlítve a számla, így nem tudom elfogadni, hogy most azért maradjunk csöndben, mert már régebben is segítettek nekünk a bírók.d írta:Másrészt bőven elég hátszelet kaptunk mi már máskor is a játékvezetőktől, a BL-ben is, de sokszor a bajnokságban is.
Szerintem most mindkét oldalnak tévedett a bíró, bár hozzánk talán egy kicsit többet, de ahogy leírtad, nem ez a lényeg. Nem a bíró miatt kaptunk ki, hanem a saját rossz taktikánk miatt!
Szerintem meg maradjunk annyiban, hogy ha Valdes nincs, akkor a BL győzelem még mindig csak egy szép álom lenne...mert egyik döntőt se nyertük volna meg....aynas írta:Valdes ezért nem kerül soha a válogatott kapujába. Túlságosan fontos meccseken követ el órási hibákat.
Pique benne volt mind a kettő gólban. Elsőnél mellette lőtt Persie, a másodiknál beállt Valdes elé, hogy még véletlenül se lásson semmit.
Nem értem: miért nem lövünk a 16-oson kívülről soha?
Miért kell 200 szögeletet rúgnunk mire azokból összehozunk egy gólt.
Sajnos nincsenek minőségi cseréink.
Valdest én is megvédeném, de Casilas-t is. Egyrészt hatalmas túlzás, h halmozná a hibákat, néha be-becsúszik neki, a másik dolog, h sokkal gyengébb védelem áll előtte, sokkal több a védeni valója, ezáltal a hibalehetősége sokkal nagyobbtorrentkiller írta:Csak erre reagálnék.aynas írta:Valdes ezért nem kerül soha a válogatott kapujába. Túlságosan fontos meccseken követ el órási hibákat.
Mikor volt az utolsó olyan nagy bakija, ami miatt egy fontos meccset buktunk el? Szerintem már kb másfél éve nem volt ilyen.
Amíg a tökéletes casillas pedig másfél éve hibát hibára halmoz.
A második gólnál Abi állt Valdes elé,és nem Piqué. Ennek ellenére Abidal világklasszis teljesítményt nyújtott ismét,grat neki...aynas írta:Valdes ezért nem kerül soha a válogatott kapujába. Túlságosan fontos meccseken követ el órási hibákat.
Pique benne volt mind a kettő gólban. Elsőnél mellette lőtt Persie, a másodiknál beállt Valdes elé, hogy még véletlenül se lásson semmit.
Nem értem: miért nem lövünk a 16-oson kívülről soha?
Miért kell 200 szögeletet rúgnunk mire azokból összehozunk egy gólt.
Sajnos nincsenek minőségi cseréink.
Csak erre reagálnék.aynas írta:Valdes ezért nem kerül soha a válogatott kapujába. Túlságosan fontos meccseken követ el órási hibákat.