Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.17. 06:24:08

messideco írta:Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén... :roll:
Grat,neked is. Aludj rá egyet inkább.

A meccsről a véleményem:
Csak magunknak köszönhetjük. Visszavettünk,kisz*ptunk. Messi meg elképesztő önző mostanság. Valakinek beszélnie kéne vele,h ő nem CR,a foci pedig csapatjáték. Na sebaj,visszavágom elég 1-0 is,de nagyonnagyon remélem hogy kitömjük a londoniakat egy 5-össel.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Logan10
Jugador d'estrella

2011.02.17. 06:16:08

Ha nyerünk olyan mintha már természetes lenne ha meg veszítünk mindenki lehetetlen dologként fogja fel!kikaptunk ez van. Mikor jönne a februári formahanyatlás ha nem most? a visszavágóra már nem lesz formahanyatlás hanem csúcsforma szerintem.És nagyrészben ezt a vereséget magunknak köszönhetjük mert hát amikek kihagytunk....és amilyen gólt kapott valdés.A visszavágon szerintem simán nyerünk mert az a csapat amelyik tegnap játszott az szerintem nem az igazi Barca volt. :shock:
Csak a Barça
Andris
Adminisztrátor

2011.02.17. 02:50:36

messideco írta:Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén... :roll:
szerintem ilyenkor már inkább aludni kéne, és holnap újragondolni a dolgokat.. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
geridoss
Director del Fútbol

2011.02.17. 02:03:09

Ezt miért mondod? Itthon simán verjük őket, bajnokságban öt pont az előnyünk, kupában meg vár ránk a Madrid...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Dabas
Jugador del Barça

2011.02.17. 01:32:44

Most miért kell temetni a csapatot?
voltak jó részek is a meccsen...és nem azon múlott h bejött keita...hanem azon h messi nem rúgta be a helyzeteit és amikor passzolnia kellett volna nem tette meg..ezt nem kell a bíróra fogni h nem fújta be a 11est v les volt...ezeken kívül még nyugodtan rúghattunk volna 2-3 gólt ami remélem a nou campban sikerülni is fog már pedig ebben a csapatban benne van ez a 2-3 gól
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.02.17. 01:03:45

Régen szólaltam meg a fórumon, de most megteszem! Ezt a mai meccset meg kellett volna nyerni kb 3-1-re. Sajnos azt kell mondanom, hogy Pep hibázott, mikor Keitát behozta. Onnantól kezdve nem találtuk a helyünket! Ez egy elhibázott lépés volt. Mindemellett teljesen indiszponáltak voltunk a második játékrészben, mintha szórakozott volna a csapat, és a 0-1-es előny tuti továbbjutást érne. Szóval fel kell kötni a gatyát a visszavágóra, mert egy gólt bármikor találhat az Arsenal, és akkor egy rúgott góllal kitörölhetjük a seggünket. Szóval szerintem a visszavágón mindenképpen meg kell sorozni őket, és egy rúgott gól után nem leállni! Be kell darálni őket. Piqué azért hiányozni fog! :-(
messideco
Presidente del Barça

2011.02.17. 00:59:07

Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén... :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
mvik
Jugador d'estrella

2011.02.17. 00:49:41

üdv. én csak azt nem értem h mi van ebben a francos februárban, mert eddig amióta rendszeresen nézem a Barca meccseket minden egyes év februárjában van a csapat hullámvölgyben. tavaly is februárban kaptunk ki az atleticotól, x-eltünk vmilyen csapattal meg x-eltünk a stutgartal, tavaly előtt szintén ez volt a helyzet, de ez nem csak a Pep érában hanem már előtte is. jó oké tudom h egyszer minden csapat hullámvölgybe kerül a szezon során, csak azt nem értem h ez a Barcánál mér mindig ugyanarra az időszakra esik. én már előre éreztem h ezen a meccsen nem fogunk nyerni mert már jó pár meccs óta érezhető volt ez a hullámvölgy.
mvik
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.17. 00:40:26

Game90 írta: Igazad van :oops: :wink:
http://arsenalist.com/video/?id=xh2d60
De ha a gólt nem adták meg, akkor tizinek kellett volna jönnie. Szóval így is orbitális nagy barmok vezették a meccset.
Szerk: ha a partjelző meg a bíró nem látták a kezezéseket, az egy dolog. De akkor mi a ménkűért van az a 2. plusz "bíró"? Igazából 0 a hasznuk.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
PCsabi
aka Game90

2011.02.17. 00:36:35

csababarca írta:Pedro mögött volt Messi, nem is lehetett les.
Igazad van :oops: :wink:
http://arsenalist.com/video/?id=xh2d60

Wenger: "In the second half we were tighter in our marking, pushed much more in and played higher up. They dropped a little bit physically and we didn't and that was in the end the difference."

Utána csak a szokásosat mondta, mentálisan erősek vagyunk, két szép gólt lőttünk, izgalmas este volt, nagy lökést adhat ez a győzelem stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.02.17. 00:43:09-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
sneco7
Capitá del Barça

2011.02.17. 00:26:41

Én is leírnám a véleményem néhány dologról.

1. Ki lehet kapni idegenben egy Arsenaltól 2-1-re,de ez a hozzáállás gyalázatos volt,főleg a második félidőben. Olyan érzésem volt,mintha utaztunk volna egyet az időben a Rijkaard-éráig,akkor láttam utoljára hasonlót. Nem tudtuk megint lezárni a meccset és azzal talán a továbbjutást is.

2. A bírók sem voltak a helyzetmagaslatán,de ennyi benne van bármikor,nem azon múlt. ( Bár Messi gólja tök szabályos volt)

3. Mindenki kritikán aluli volt,nem tudom,h fáradtság miatt vagy tényleg csak le akarták alibizni,de amit Messi csinált ( vagyis inkább nem csinált) a második kapott gólunk előtt az elfogadhatatlan ilyen szinten, ilyen fontos meccsen. Ha ott méltóztatott volna 2 lépést tenni,akkor vagy labdátszerez vagy legalább szabálytalankodott volna. Mostanában több sétálós meccse is volt,de ez nagyon csúnya volt még tőle is. Nem volt benne tűz, mostanában ha nem megy neki úgy a játék vagy nem lő gólt nagyon könnyen feladja. Az elején kell rúgatni vele egy gólt ezentúl,h legyen kedve játszani. Most kihagyta a ziccert utána el is ment a kedve mindentől.

4. Minek kellett visszaállnunk a második félidő közepén,semmi nem indokolta,mert egyáltalán nem volt veszélyes az Arsenal. Addig! Csatár helyett vkp-t hozunk be? Mióta csinálunk mi ilyet? Ráadásul Keita úgy eltűnt a mezőnyben,ahogy kell.

Összefoglalva rengeteg hibát elkövettünk a második félidőben,mind Pep,mind a játékosok,elsősorban a hozzáállás miatt. Szerintem Pepre is átragadt az alibi azért hozta be Keitát,h ok innen már megvan csak le kell sétálni az utolsó 20 percet azt kész.
Persze tudom,h ez a szokásos tavasz előtti forma,uh bízom benne,h a visszavágón már az igazi Barcát fogjuk látni.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.02.17. 00:25:40

Nézzük úgy a dolgot, hogy gyakorlatilag ugyanaz a helyzet, mint a tavalyi párharcban Bendtner gólja után, csak most 90 percünk van a fordításra:)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.17. 00:21:48

Game90 írta:
csababarca írta:Nagy baj nem volt vele. Csak volt két egyértelmű kezezés. Djourunál, meg Arshavinnál.
Illetve Mesis meg nem adott gólját is feltűnően csúnyán benézték.
1. Djourou kezezését nem láttam.
2. Arshavinét nem fújtam volna be.
3. Messi gólja szerintem les volt.
4. Songot én is kiszórtam volna.

Pedro mögött volt Messi, nem is lehetett les.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Andris
Adminisztrátor

2011.02.17. 00:18:49

Djouru kezezése Messi 'les'gólja előtt volt, de amúgy kilassították rendesen a dolgot digisporton, egyvonalban volt a labdával lövés pillanatában.

Nyilván kiadták a fiúk a kezükből ezt most, de ha nincsenek nagy bakik a bíró részéről akkor azért még ilyen magunkhoz képest vérszegény játékkal is simán nyert meccs.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.02.17. 00:18:30

Andris írta:Emellett pedig a legegyértelműbb, hogy Songot kb 5ször ki kellett volna szórni.
Rohadtul nem volt szerencsénk a bíróval, marha sok döntő dolgot benézett.
100% egyetértek, az felhúzott, hogy amikor Messit elkaszálta hátulról, úgy hogy köze nem volt a labdához, még a kommentátor brigád (akik a barca passzpontosságának megfelelően találták el kb a neveket, hogy kinél van labda) fel volt háborodva, hogy ez kicsit szigorú... naja :roll:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
PCsabi
aka Game90

2011.02.17. 00:16:28

csababarca írta:Nagy baj nem volt vele. Csak volt két egyértelmű kezezés. Djourunál, meg Arshavinnál.
1. Djourou kezezését nem láttam.
2. Arshavinét nem fújtam volna be.
3. Messi gólja szerintem les volt.
4. Songot én is kiszórtam volna.
Andris
Adminisztrátor

2011.02.17. 00:07:46

csababarca írta:
Game90 írta:Ja, el is felejtettem: bíróval mi volt a baj?

Nagy baj nem volt vele. Csak volt két egyértelmű kezezés. Djourunál, meg Arshavinnál.
Emellett pedig a legegyértelműbb, hogy Songot kb 5ször ki kellett volna szórni.
Rohadtul nem volt szerencsénk a bíróval, marha sok döntő dolgot benézett.
- József Attila
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.17. 00:05:12

Game90 írta:Ja, el is felejtettem: bíróval mi volt a baj?

Nagy baj nem volt vele. Csak volt két egyértelmű kezezés. Djourunál, meg Arshavinnál.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2011.02.17. 00:01:37

Ja, el is felejtettem: bíróval mi volt a baj?
Tomsa
Entrenador del Barça

2011.02.17. 00:01:07

Keserű szájízzel érkeztem haza a Paulanerből, 2 hét múlva újra ottleszünk és mégnagyobb erővel szurkolunk. Sajnos éreztem a vereséget, bár egy döntetlen "igazságosabb lett volna". A továbbjutástól továbbra sem félek, de oda kell tennie magát mindenkinek! :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.16. 23:47:45

Március 8-át már most várom.
Remélem helyretesszük őket, és megkapják a 4est,amit minimum érdemelnek.
Ma is ennyinek kellett volna lenni közötte, de valami hiányzott ma a fejekből.

Kíváncsi vagyok Pep nyilatkozatára :roll: Remélem nem fogja fényesre nyalni az Arsenalt, hanem korrekten elmondja,hogy egy megnyert meccset buktunk el, ahol sokkal jobbak voltunk.

Piqué azért hiányozni fog középről,bár sejtésem szerint nem lesz nagy dolga a védelemnek a Camp Nouban 8)
papek89
Jugador d'estrella

2011.02.16. 23:44:11

Ha ez a barca ilyen fáradtan, formán kívül kapott ki 2:1-re úgy, hogy akár nyerhetett is volna, meg se szólaljunk! Ha a visszavágón egy 20%-al jobban teljesítünk, behúzzuk. Kellett ez a vereség, inkább most jöjjön, mint amikor nagyobb a tét. Viszont az utolsó 10 percben való hozzáállás nem tetszett. (Kivéve, ha már fizikailag tényleg kimerültek, akkor elnézem nekik :D )
PCsabi
aka Game90

2011.02.16. 23:43:49

1. félidő után hatalmas csalódás volt a második. Már ma eldönthettük volna a továbbjutást, Arsenal védelem nem állt a helyzet magaslatán (visszavágón már lesz Sagna és Vermaelen). VV, Maxwell és Iniesta nem tetszett, Abidal viszont nagyon magabiztos középen. Talán túl magabiztosak voltunk (a játékosok és néhány ember itt a fórumon)?

Arsenal nekem a győzelem ellenére csalódás, kb. angol középcsapat szinten játszottak. Viszont a meccs előtti jóslatom összejött, a középpályán Wilshere volt a nyerőember.

Match statistics:
Goals scored: 2 - 1
Attempts on target: 7 - 5
Attempts off target: 3 - 3
Corners: 4 - 1
Possession (%): 39 - 61
Fouls committed: 16 - 13
Yellow cards: 3 - 2
Red cards: 0 - 0
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.16. 23:42:53

Kalap1988 írta:
Mihu írta: Tudod Miki én azok után, hogy tavaly 2 héten keresztül ment a parasztvakítás, és utána meg úgy cserbenhagytak minket, hogy legszívesebben leköptem volna a tv-t...úgyhogy majd ha továbbjutottunk, akkor azt mondom hogy oké, ezt már szeretem. Addig ne is haragudjatok, de én nem vagyok ilyen elfogult, és simán beleveszem hogy kiesünk.
Leírtak itt már sok mindent a tavalyi inter meccsről, azokat nem ismételném. Az az egy gól, amivel itt kevesebbel kaptunk ki rengeteget jelent és ehhez még hozzájön az, amit többek írtak, hogy az Arsenalnak nincs nemhogy 11, de 3-4 olyan játékosa sem, aki úgy tud védekezni, mint az inter emberei. Szerintem,ha beállnak "interezni", akkor 2-3 vagy 4góllal tuti nyerünk. Egy esélyük van: egy a maihoz hasonló meccs tőlünk és tőlük is. Amit viszont ennél fontosabbnak tartok megjegyezni: Tavaly nem ment a parasztvakítás és nem hagytak cserben! Igaz nem jutottunk tovább és nem ment jól a játék, de a szívüket lelküket kitették a pályára és még így is csak a bíró "mentett meg minket a továbbjutástól". Ennyi jött ki abból a meccsből, de szégyent nem vallottak, mert az vall szégyent, aki meg sem próbálja, nem tesz meg mindent. Én a tavalyi visszavágón mutatott hozzáállást csillagos 5-ösre értékelném. Lehet, hogy te nem, de akkor más meccset néztünk, így kíméljük is meg egymást az ezen való vitázástól, mert ez tényleg szemlélet kérdése.
Egyetértek a tavalyi Interes meccs résszel is!

Ott egyszerűen annyira betömörültek,h nem lehetett már hova futni :D 90percig ott voltunk a kapujuktól 20-30méterre,és mindent megpróbáltak, én sem éreztem már akkor sem,h cserben hagytak. De tényleg nézőpont kérdése, szóval hagyom.

MAI MECCSRŐL MÉG:

Pesszimistáknak,h optimistán feküdjenek le:

meccs előtt sokan írták azt,h döntetlen is jó, jó magam is. Na mármost tegyük fel,hogy 1-1. Ti úgy képzeltétek,hogy otthon döntetlennel megyünk majd tovább? NEM. Ugyanúgy győzelemmel.

Változott valami? Győzni kell otthon, és meglesz a továbbjutás, 3-2, 4-3as verziók nem érdekelnek :D

Szóval ha ma xelünk, ugyanúgy győzelmet várunk el hazai pályán, annyi az egész, hogy a srácok szerették volna ha kicsit izgulunk végre egy Barca meccs előtt úgy igazából
:lol: :P (remélem azért leesik mit akarok)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.16. 23:37:40

Mihu írta:
ozsimiki írta: Szerintem meg azért mind1, mert ez az Arsenal 10évente fog arra készülni,h bekkeljen egész meccsen, ezért hiába teszi, nem a sajátja,és nem tudja úgy alkalmazni majd mint az Inter tette, akik ellen is elméletben 2-vel nyertünk otthon :)

Szóval felőlem készüljenek arra,de szerintem köztes megoldást választják,de az sem lesz elég.
Tudod Miki én azok után, hogy tavaly 2 héten keresztül ment a parasztvakítás, és utána meg úgy cserbenhagytak minket, hogy legszívesebben leköptem volna a tv-t...úgyhogy majd ha továbbjutottunk, akkor azt mondom hogy oké, ezt már szeretem. Addig ne is haragudjatok, de én nem vagyok ilyen elfogult, és simán beleveszem hogy kiesünk.
Leírtak itt már sok mindent a tavalyi inter meccsről, azokat nem ismételném. Az az egy gól, amivel itt kevesebbel kaptunk ki rengeteget jelent és ehhez még hozzájön az, amit többek írtak, hogy az Arsenalnak nincs nemhogy 11, de 3-4 olyan játékosa sem, aki úgy tud védekezni, mint az inter emberei. Szerintem,ha beállnak "interezni", akkor 2-3 vagy 4góllal tuti nyerünk. Egy esélyük van: egy a maihoz hasonló meccs tőlünk és tőlük is. Amit viszont ennél fontosabbnak tartok megjegyezni: Tavaly nem ment a parasztvakítás és nem hagytak cserben! Igaz nem jutottunk tovább és nem ment jól a játék, de a szívüket lelküket kitették a pályára és még így is csak a bíró "mentett meg minket a továbbjutástól". Ennyi jött ki abból a meccsből, de szégyent nem vallottak, mert az vall szégyent, aki meg sem próbálja, nem tesz meg mindent. Én a tavalyi visszavágón mutatott hozzáállást csillagos 5-ösre értékelném. Lehet, hogy te nem, de akkor más meccset néztünk, így kíméljük is meg egymást az ezen való vitázástól, mert ez tényleg szemlélet kérdése.
Válasz küldése