Kalap1988 írta:Mihu írta:
Tudod Miki én azok után, hogy tavaly 2 héten keresztül ment a parasztvakítás, és utána meg úgy cserbenhagytak minket, hogy legszívesebben leköptem volna a tv-t...úgyhogy majd ha továbbjutottunk, akkor azt mondom hogy oké, ezt már szeretem. Addig ne is haragudjatok, de én nem vagyok ilyen elfogult, és simán beleveszem hogy kiesünk.
Leírtak itt már sok mindent a tavalyi inter meccsről, azokat nem ismételném. Az az egy gól, amivel itt kevesebbel kaptunk ki rengeteget jelent és ehhez még hozzájön az, amit többek írtak, hogy az Arsenalnak nincs nemhogy 11, de 3-4 olyan játékosa sem, aki úgy tud védekezni, mint az inter emberei. Szerintem,ha beállnak "interezni", akkor 2-3 vagy 4góllal tuti nyerünk. Egy esélyük van: egy a maihoz hasonló meccs tőlünk és tőlük is. Amit viszont ennél fontosabbnak tartok megjegyezni: Tavaly nem ment a parasztvakítás és nem hagytak cserben! Igaz nem jutottunk tovább és nem ment jól a játék, de a szívüket lelküket kitették a pályára és még így is csak a bíró "mentett meg minket a továbbjutástól". Ennyi jött ki abból a meccsből, de szégyent nem vallottak, mert az vall szégyent, aki meg sem próbálja, nem tesz meg mindent. Én a tavalyi visszavágón mutatott hozzáállást csillagos 5-ösre értékelném. Lehet, hogy te nem, de akkor más meccset néztünk, így kíméljük is meg egymást az ezen való vitázástól, mert ez tényleg szemlélet kérdése.
Egyetértek a tavalyi Interes meccs résszel is!
Ott egyszerűen annyira betömörültek,h nem lehetett már hova futni

90percig ott voltunk a kapujuktól 20-30méterre,és mindent megpróbáltak, én sem éreztem már akkor sem,h cserben hagytak. De tényleg nézőpont kérdése, szóval hagyom.
MAI MECCSRŐL MÉG:
Pesszimistáknak,h optimistán feküdjenek le:
meccs előtt sokan írták azt,h döntetlen is jó, jó magam is. Na mármost tegyük fel,hogy 1-1. Ti úgy képzeltétek,hogy otthon döntetlennel megyünk majd tovább? NEM. Ugyanúgy győzelemmel.
Változott valami? Győzni kell otthon, és meglesz a továbbjutás, 3-2, 4-3as verziók nem érdekelnek
Szóval ha ma xelünk, ugyanúgy győzelmet várunk el hazai pályán, annyi az egész, hogy a srácok szerették volna ha kicsit izgulunk végre egy Barca meccs előtt úgy igazából

(remélem azért leesik mit akarok)