LG írta:Luchonál pont azt hozta meg a sikert, hogy lett igazi 9-sünk Suarez személyében, ő meg jobbszélső lett, ahol a leghasznosabb. Most akkor lépjünk vissza ugyanoda, ahonnan egyszer eljöttünk, mert nem volt jó? Suarez miatt el kell vetni ezt a lehetőséget, inkább a jobbszélre kéne visszamennie.
Ahogy az öreg bölcsek mondják, a foci ciklusokból áll, most már az nem volt jó, hogy Messi és Suárez is középen vannak, Leo meg már nem lesz jobbszélső szerintem soha. Lehet most megint az hozná meg a sikereket, hogy Leo visszajön középre, Laller meg ki jobban a szélre. Mondjuk manapság nehezen tudnám elképzelni, de a Poolos énjével pl tökéletesen működhetne ez.. Valahogy elő kéne csalogatni magából.
Nekem nagyon tetszett ez a mai amúgy, formációstul, mindenestül. De ehhez tényleg az kéne, hogy így védekezzen a 2 szélső, ami Suárezzel ahogy te is írtad, nagyon necces lenne. Manapság legalábbis. De én ebbe pl látok fantáziát. Ha tovább nem is, de Suárez visszatéréséig mindenképp ezt játszatnám.