Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.11.24. 18:18:45

19Messi19 írta:Valaki tudja,hogy melyik csatorna adja a mai meccset?Ha adja egyáltalán valamelyik...

www.port.hu
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
19Messi19
Jugador del Barça

2010.11.24. 18:11:53

Valaki tudja,hogy melyik csatorna adja a mai meccset?Ha adja egyáltalán valamelyik...
„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
kristop
Entrenador del Barça

2010.11.24. 17:54:40

valdes - alves, piqué, puyol, maxwell - masch, busquets, iniesta - bojan, messi, villa

ezt szeretném, köszönöm. pedro, thiago jöhet majd játszadozni.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.24. 09:53:50

Bob_Marley írta:okosan fegyelmezetten hozzuk el a 3 pontot, hogy picit kényelmes pozícióba kerüljünk a csoportba, remélhetőleg iksz lesz a másik meccs!
Jesualdo Ferreira jó debütálást akar, biztosan összekapja a Panát, szerintem kicsit több erőfeszítés kell, most még messze van az a kényelmes pozíció. Viszont ha a Köbenhavn nyer is az oroszoknál, a csoportelsőségünk szerintem így is meglesz.
Kép
Kép
Kép
Andris
Adminisztrátor

2010.11.24. 00:02:20

jimmy jay írta:Halihó!
Valaki tudja hogy hol nézhetem meg a panathinaikos elleni bl mérkőzést,mert a tv adásaiban nem találtam sehol és nem maradhatok le róla... köszi...
Távkapcs topicba nézz be. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
jimmy jay
Barça C

2010.11.23. 23:33:43

Halihó!
Valaki tudja hogy hol nézhetem meg a panathinaikos elleni bl mérkőzést,mert a tv adásaiban nem találtam sehol és nem maradhatok le róla... köszi...
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.23. 14:40:47

Holnapi kezdőm :) :

--------------------------VV--------------------------
-Alves----------Piqué-------Puyol---------Maxwell-
----------------------Busquets----------------------
-----------------Xavi---------Iniesta----------------
-----Pedro------------Messi----------Villa----------
Tipp:
0-3.
Gólok:
Villa, Messi, Pedro

Hétfőre is ilyen kezdőt várok, max Abi kerülhet be a kezdőbe majd.
Bár én elnézném még a kezdőben Maschot is. :)
Laza
Capitá del Barça

2010.11.23. 12:42:46

Bob_Marley írta:
Laza írta:értem köszönöm!!Mourinho -->haljál meg!
Ez egy hihetetlen intelligens hozzászólás volt!!!"Haljál meg"---csak gratulálni tudok ehhez a hsz-hez..........
On:
okosan fegyelmezetten hozzuk el a 3 pontot, hogy picit kényelmes pozícióba kerüljünk a csoportba, remélhetőleg iksz lesz a másik meccs!
:)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.23. 12:23:55

Laza írta:értem köszönöm!!Mourinho -->haljál meg!
Ez egy hihetetlen intelligens hozzászólás volt!!!"Haljál meg"---csak gratulálni tudok ehhez a hsz-hez..........
On:
okosan fegyelmezetten hozzuk el a 3 pontot, hogy picit kényelmes pozícióba kerüljünk a csoportba, remélhetőleg iksz lesz a másik meccs!
Szerk:És edzéseket is vezetett, s sok mindenben segített akkor a csapatnak, szval mindenféleképpen a tisztelet jár neki!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2010.11.23. 12:46:11-kor.
Laza
Capitá del Barça

2010.11.23. 12:20:54

Fecooo írta:
Laza írta:Mourinho mit csinál barca fesőbe peppel??ez mi?tudnátok segíteni?
ez akkoriban készült, amikor még a tolmács tényleg tolmács volt és örök szerelmet vallott a Barcának, Pep meg játékos volt...
értem köszönöm!!Mourinho -->haljál meg!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.23. 12:11:01

Laza írta:Mourinho mit csinál barca fesőbe peppel??ez mi?tudnátok segíteni?
ez akkoriban készült, amikor még a tolmács tényleg tolmács volt és örök szerelmet vallott a Barcának, Pep meg játékos volt...
Laza
Capitá del Barça

2010.11.23. 12:06:43

Mourinho mit csinál barca fesőbe peppel??ez mi?tudnátok segíteni?
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.23. 11:23:13

A Görögországba utazó 20 fős keretünk

Víctor Valdés, Rubén Miño, Dani Alvés, Gerard Piqué, Carles Puyol, Xavi Hernández, David Villa, Andrés Iniesta, Bojan Krkic, Lionel Messi, Jeffrén Suárez, Javier Mascherano, Seydou Keita, Sergio Busquets, Pedro Rodríguez, Maxwell, Adriano, Éric Abidal, Thiago Alcántara, Andreu Fontàs.

Van egy olyan érzésem, hogy nem a legjobbakkal fog kiállni Pep, de ha így is lesz, azért csak pihentet majd húzóembereket a Real ellen. Mert mégiscsak az El Clásico az elsődleges, nem lennék meglepve, ha megint olyan korai cseréket hajtana végre, mint az Almería elleni bajnokin.
Kép
Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.21. 12:48:48

A Malagatól menesztett Jesualdo Ferreira lett a Panathinaikos edzője. Reméljük a szerdai debütálása nem lesz fényes. :D :P
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.11.03. 15:22:53

Én pusztán két dolgot nem értek.

Ha Guardiola és a srácok is úgy állnak és álltak tegnap is hozzá, hogy teljesen mindegy, úgy is megvan a továbbjutás, akkor miért nem lépett pályára olyan csapat, amelyben döntő hányadában a játékosok meccshiánnyal és -rutin hiányával küszködnek? No meg mellesleg küzdeni akarnak még egy ilyen "kellemetlen, felesleges, tét nélküli" koppenhágai kiruccanás alkalmával is? Ez esetben teljesen értelmetlen egy ennyire erős kezdőcsapatot pályára küldeni két-három nappal egy másik fontos mérkőzés után, és ezzel együtt még azt is megkockáztatni, hogy az egyébként is csontsovány keret tejszínhabrétegéből valaki megsérüljön.

Másrészt nem látom a rációt abban, hogy miért jobb a csoportkör végéig meghagyni a kiskaput az esetleges második helynek - nem beszélve a csúfondáros harmadikról? Nem az lenne az ésszerű, hogy négy - de inkább három - forduló alatt eldönteni a továbbjutás kérdését és másra koncentrálni? Vagy akkor minden megnyert meccs után egy tartalékos csapattal felállni? Miért jobb a szezon kellős közepén - amikor jönnek a rangadók, tart a meccsdömping és már legalább három frontos a háború - úgy nekivágni a maradék két fordulónak, hogy egyszerűen muszáj győzni, és már így is számolatlan játékpercek vannak a kulcsemberek lábában...?

A BL esetében nem látom Guardiola koncepcióját. És sok más esetben sem, de maga a következetesség, a terv szerinti működés az, ami végképp kérdőjeles számomra. Mi az elképzelés? Végig a lehető legerősebb csapattal játszani, figyelmen kívül hagyva a fáradságot, és más negatív tényezőket, s lesz ami lesz, a kellő pontegység úgyis meglesz?

Az rendben, hogy papíron egy 19 fős keret elegendő lehet, és van utánpótlásunk ezen kívül, de akkor egy költői kérdés: ha egy jó formában lévő új igazolás - Mascherano személyében, de ő is csak a példa kedvéért - 16 meccs alatt ~400 percet kapott, míg Xavi sérülten is játszik, akkor ennyi erővel nem lenne elegendő Pepnek egy 14 fős keret is?

Eddig a rotáció az egyedül Keita esetében valósul(t) meg, de ezt meg már megszokhattuk és a létjogosultságát a mai napig megkérdőjelezhetjük. A cserékkel pedig úgy spórolunk, mintha 15 ki nem használt cserelehetőséget be lehetne váltani egy büntetővé.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Andris
Adminisztrátor

2010.11.03. 14:27:07

Persze, Guardiola nem fog mást mondani, mint amit KELL, de tegnap nyilvánvaló volt h a fáradtság és dekoncentráció mellett nem is adtak bele közel se mindent a srácok.

Azt ajánlom tegyük túl magunkat lassan ezen, mert rossz volt nézni, de valahol ezt is meg lehet érteni. Mert ezen nem múlt semmi, a győzelem így is csak a szerencsétlenségen úszott el, ráadásul megérthető h nem hajtanak ilyen meccsen, mert sok játékperc van egy idényben...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.03. 12:54:38

Fecooo írta:
Boixos írta:...
"megtettek mindent", ez a két szó szerepel minden nyilatkozatában, mégha az emberek 99%-a nem is így látja az adott helyzetet...
Azzal hogy ezt mondja (pedig szerintem tudja hogy nem igaz) biztatja a játékosokat. Tudtukra adja hogy jók voltak és megmarad az önbizalmuk.
Egyébként tudom hogy nem tartozik ide de szerintem a Real a tegnapi meccsen legalább 3-1-re nyert volna.. De lehet hogy nem. :D
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.03. 11:58:27

Boixos írta:nem értem, miért kell guardiolának ilyen magyarázatokat adnia a tegnapi játékra... a meccset nem láttam, de az itteni kétszázhatvan nagyjából ugyanolyan megnyilvánulásból nekem az jön le, h a csapat messi gólján kívűl nem csinált semmit sem, leszámítva valdes ipponját.
akkor most mi a túróért kell elkezdeni fényezni a gyerekeket, mintha 10 maratoni távot teljesítettek volna? miért nem lehet azt mondani, h emberek, ez egy sorozat, a másik nyolc mellett, ahol még indulunk ugye és nekünk ezeket a bugikat adott létszámú brigáddal kell lerendeznünk, így nincs mindig, nem lehet mindig gála. nem égtünk meg, egy ponttal beljebb vagyunk, a többit a következő meccseken összeszedjük. ennyi.
"parádé", "kontrolláltuk a meccset", de azért "túl hamar jött az egyenlítés"...
ugyan már.
"megtettek mindent", ez a két szó szerepel minden nyilatkozatában, mégha az emberek 99%-a nem is így látja az adott helyzetet...

szerk: Messifan, tisztellek én téged a pozitív látásmódod miatt, de mondok egy példát: ha egy elsős kisgyerek rosszul kezdi el írni a betűket, és folyamatosan azzal biztatná őt a tanár, h "ügyes vagy kisfiam, jól csinálod", akkor nem fog javulni...
ha jól játszanak a játékosok, akkor persze dicsérni kell őket, de ha nem, akkor jöjjön a megérdemelt kritika is... az állandó dicsérettel megmarad az önbizalmuk, de ezzel együtt nem fognak törekedni a jobbra... sztem :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.11.03. 13:00:44-kor.
Boixos
Llegenda del Barça

2010.11.03. 11:57:08

nem értem, miért kell guardiolának ilyen magyarázatokat adnia a tegnapi játékra... a meccset nem láttam, de az itteni kétszázhatvan nagyjából ugyanolyan megnyilvánulásból nekem az jön le, h a csapat messi gólján kívűl nem csinált semmit sem, leszámítva valdes ipponját.
akkor most mi a túróért kell elkezdeni fényezni a gyerekeket, mintha 10 maratoni távot teljesítettek volna? miért nem lehet azt mondani, h emberek, ez egy sorozat, a másik nyolc mellett, ahol még indulunk ugye és nekünk ezeket a bugikat adott létszámú brigáddal kell lerendeznünk, így nincs mindig, nem lehet mindig gála. nem égtünk meg, egy ponttal beljebb vagyunk, a többit a következő meccseken összeszedjük. ennyi.
"parádé", "kontrolláltuk a meccset", de azért "túl hamar jött az egyenlítés"...
ugyan már.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.03. 11:49:43

MessiFan írta:Szomorú vagyok a tegnapi meccs miatt de nem lehet mindig nyerni.
Sajnos ezt nem tudom elfogadni, csak akkor ha tényleg vergődött volna már korábban is a Barça. De mint tudjuk, egy 5-0-ás verés után utaztak Dániába, nem hiszem, hogy mondjuk a Köbenhavn és a Sevilla között ennyi lenne a különbség...
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.03. 11:28:57

Szomorú vagyok a tegnapi meccs miatt de nem lehet mindig nyerni. Az első félidőt tudtam csak nézni a neten és az alapján jobb volt a Köbenhavn. Simán lehetett volna az első félidőben 1-3 ha az olyan helyzeteknél ahol 5-10 méterre van a kaputól (Iniesta) és inkább lepasszolja vagy fordítva és inkább rálövi (Villa). A Barca azért nem tudott nyerni (bár nem láttam a második félidőt) mert nem tudták játszani a saját játékukat. Nem volt végig náluk a labda. Egyébként mennyi volt a labdabirtoklási arány? Mert ha megint 30-70% akkor rosszul láttam :D
Deus
Boixos Nois

2010.11.03. 11:19:33

lui1698 írta:Ott van Oier meg Mino. Ők se elveszett gyerekek.
Tudom, de ők nem annyira rutionsak mint valdes vagy pinto. Vagy tévedek? :oops:
KépKép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.03. 11:19:10

westerngom írta:a jelenlegi keret tökéletes lenne "számomra", ha maradt volna v.kp-nak Touré és befejező csatárként Eto o!, de hát nem kellett a mesternek a két bevált, sokat "bizonyított" klasszis!
Touré-nál miért kell mindig megforgatni a helyzetet? Pepnek igenis kellett Touré...Touré-nak nem kellett a Barca (kispadja).

MÁS:
Valdes rúgása egyáltalán nem a piros kategória, hiszen a labdára ment, csak véletlenül eltalálta a másik fejét (is). Bárhol a pályán történik ilyen, akkor is csak sárgát adnak. Sőt, olykor nem is villan semmilyen lap.
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.03. 11:14:28

lui1698 írta: Ott van Oier meg Mino. Ők se elveszett gyerekek.
Na meg arra az egy Panathinaikos kapuralövésre akár Messit is beállíthatjuk (főleg úgy h legutóbb Valdesnek is berúgták)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.03. 11:11:39

Ilúvatar írta:Inkább azon gondolkodtam, hogy ha pirosat kapott volna valdes, akkor szépen néztünk volna ki a következő meccsen: Se pinto, se valdes...
Ott van Oier meg Mino. Ők se elveszett gyerekek.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése