19Messi19 írta:Valaki tudja,hogy melyik csatorna adja a mai meccset?Ha adja egyáltalán valamelyik...
www.port.hu
19Messi19 írta:Valaki tudja,hogy melyik csatorna adja a mai meccset?Ha adja egyáltalán valamelyik...
Jesualdo Ferreira jó debütálást akar, biztosan összekapja a Panát, szerintem kicsit több erőfeszítés kell, most még messze van az a kényelmes pozíció. Viszont ha a Köbenhavn nyer is az oroszoknál, a csoportelsőségünk szerintem így is meglesz.Bob_Marley írta:okosan fegyelmezetten hozzuk el a 3 pontot, hogy picit kényelmes pozícióba kerüljünk a csoportba, remélhetőleg iksz lesz a másik meccs!
Távkapcs topicba nézz be.jimmy jay írta:Halihó!
Valaki tudja hogy hol nézhetem meg a panathinaikos elleni bl mérkőzést,mert a tv adásaiban nem találtam sehol és nem maradhatok le róla... köszi...
Bob_Marley írta:Ez egy hihetetlen intelligens hozzászólás volt!!!"Haljál meg"---csak gratulálni tudok ehhez a hsz-hez..........Laza írta:értem köszönöm!!Mourinho -->haljál meg!
On:
okosan fegyelmezetten hozzuk el a 3 pontot, hogy picit kényelmes pozícióba kerüljünk a csoportba, remélhetőleg iksz lesz a másik meccs!
Ez egy hihetetlen intelligens hozzászólás volt!!!"Haljál meg"---csak gratulálni tudok ehhez a hsz-hez..........Laza írta:értem köszönöm!!Mourinho -->haljál meg!
értem köszönöm!!Mourinho -->haljál meg!Fecooo írta:ez akkoriban készült, amikor még a tolmács tényleg tolmács volt és örök szerelmet vallott a Barcának, Pep meg játékos volt...Laza írta:Mourinho mit csinál barca fesőbe peppel??ez mi?tudnátok segíteni?
ez akkoriban készült, amikor még a tolmács tényleg tolmács volt és örök szerelmet vallott a Barcának, Pep meg játékos volt...Laza írta:Mourinho mit csinál barca fesőbe peppel??ez mi?tudnátok segíteni?
Azzal hogy ezt mondja (pedig szerintem tudja hogy nem igaz) biztatja a játékosokat. Tudtukra adja hogy jók voltak és megmarad az önbizalmuk.Fecooo írta:"megtettek mindent", ez a két szó szerepel minden nyilatkozatában, mégha az emberek 99%-a nem is így látja az adott helyzetet...Boixos írta:...
"megtettek mindent", ez a két szó szerepel minden nyilatkozatában, mégha az emberek 99%-a nem is így látja az adott helyzetet...Boixos írta:nem értem, miért kell guardiolának ilyen magyarázatokat adnia a tegnapi játékra... a meccset nem láttam, de az itteni kétszázhatvan nagyjából ugyanolyan megnyilvánulásból nekem az jön le, h a csapat messi gólján kívűl nem csinált semmit sem, leszámítva valdes ipponját.
akkor most mi a túróért kell elkezdeni fényezni a gyerekeket, mintha 10 maratoni távot teljesítettek volna? miért nem lehet azt mondani, h emberek, ez egy sorozat, a másik nyolc mellett, ahol még indulunk ugye és nekünk ezeket a bugikat adott létszámú brigáddal kell lerendeznünk, így nincs mindig, nem lehet mindig gála. nem égtünk meg, egy ponttal beljebb vagyunk, a többit a következő meccseken összeszedjük. ennyi.
"parádé", "kontrolláltuk a meccset", de azért "túl hamar jött az egyenlítés"...
ugyan már.
Sajnos ezt nem tudom elfogadni, csak akkor ha tényleg vergődött volna már korábban is a Barça. De mint tudjuk, egy 5-0-ás verés után utaztak Dániába, nem hiszem, hogy mondjuk a Köbenhavn és a Sevilla között ennyi lenne a különbség...MessiFan írta:Szomorú vagyok a tegnapi meccs miatt de nem lehet mindig nyerni.
Touré-nál miért kell mindig megforgatni a helyzetet? Pepnek igenis kellett Touré...Touré-nak nem kellett a Barca (kispadja).westerngom írta:a jelenlegi keret tökéletes lenne "számomra", ha maradt volna v.kp-nak Touré és befejező csatárként Eto o!, de hát nem kellett a mesternek a két bevált, sokat "bizonyított" klasszis!
Na meg arra az egy Panathinaikos kapuralövésre akár Messit is beállíthatjuk (főleg úgy h legutóbb Valdesnek is berúgták)lui1698 írta: Ott van Oier meg Mino. Ők se elveszett gyerekek.
Ott van Oier meg Mino. Ők se elveszett gyerekek.Ilúvatar írta:Inkább azon gondolkodtam, hogy ha pirosat kapott volna valdes, akkor szépen néztünk volna ki a következő meccsen: Se pinto, se valdes...