Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fabregas meg Thiago és JdS elől vette volna el a lehetőségetszkeptikus06 írta: Ja ,és egy apróság. Pep elképzeléseibe nem illett bele sem Özil sem Touré,akkor nem értem,hogy mi alapján fér bele Keita... Mennyivel más lenen a csapat,ha a Mali kp. megy és jön pl. Özil vagy marad Touré és úgy jön Mascherano.
Erről van szó! Attól még, hogy veszélyes a szitu simán elrúgta a labdát, utána zörrent N'Doye feje!levproff írta:VV legalább spiccel elrúgta a labdát, míg a hollandbarátunknak szerintem ez eszébe sem volt.
- minden szavaddal egyet értek!, talán kiegészíteném még avval, hogy a jelenlegi keret tökéletes lenne "számomra", ha maradt volna v.kp-nak Touré és befejező csatárként Eto o!, de hát nem kellett a mesternek a két bevált, sokat "bizonyított" klasszis!szkeptikus06 írta:Szerintem a pocsék és kevés cserélést megszokhattuk Peptől az utóbbi két év alatt. Ez legyen a legkisebb gondunk.
Az alapcsapatunk nem tud minden meccsen brillírozni, a cserék pedig nem mondhatóak minőséginek ,sőt. Bekkek és vkp. terén még jó a csapat de támadásban kevés. Behozhatta volna Pep akár Adriano-t,akár Maxwell-t olyan sokat nem javult volna a támadójátékunk.
A csapat fő baja az,hogy Messin kívül nincs ,aki gólt képes rúgni. Xavi és Iniesta remek tkp, de egyikük sem tartozik a gólérzékeny játékosok közé, ahogy Pedro sem. A sikeres és gól-gazdag meccseken sem ők tömték ki az ellenfelek kapuját. Villa pedig enyhén szólva sincs jó formában, alig találja el a kaput. Így egyedül Messi marad,aki hiába a világ legjobbja, nem tud minden meccsen 2-3 gólt lőni.
A gond csak az,hogy a csapatunk által játszott 4-3-3 hadrendben az 5 támadó (2 tkp. és 3 csatár) közül 2 csatár mondható gólérzékenynek, a cseréink pedig ezeken a posztokon silányak. Tkp-ra van Thiago,aki még egyelőre nem is az A keret tagja és Keita. Keita tkp-ként röhej,szánalom,hátrány, stb. Ennyi erővel betehetnénk Pique-t is vagy Militot tkp-nak. Lehet ők még jobbak lennének. Tehát gólokat a 2 csere tkp-tól se nagyon várjunk.
Csatárposzton pedig Bojan és Jeffren játékától sem várhatunk gólesőt. Esetükben annak örülni kellene,ha helyzetbe tudnak kerülni. Jeffren egy gyors játékos,de ezzel ki is merültem a róla elmondható pozitívumokból. A sérülését is magának köszönheti,mert ész nélkül belerohant két védőbe.
Bojan pedig tipikusan az örök ígéret,akiből aligha lesz sztár játékos. Gólt elvétve lő,egyre kevesebbet játszik,akkor is rosszul.Körülményes, sokszor túlcselezi magát,sorra puskázza el az adódó helyzeteket.
Szerintem azért mondja mindenki azt, hogy jó a csapat, csak a helyzetek nem mennek be,mert a játékunk változatlanul szép, labdatartásra,labdajáratásra épülő, kombinatív játék, DE jelenleg Messin kívül nincs a KERETBEN olyan játékos,aki képes lenne arra,hogy az adódó helyzeteket ki is tudja használni. Villa esetleges formajavulásától várhatunk kisebb fellendülést, de egy harmadik gólérzékeny támadó nélkül a 4-3-3-as rendszer támadó szekciója félkarú óriás.
Pep szerepe kulcsfontosságú,mert nagyon látványos és eredményes játékrendszert honosított meg a csapatnál,csak az a probléma,hogy jelenleg nem elég jó a keret támadó szekciója ahhoz, hogy idén is nagyot alkossunk. Ezzel az alapcsapattal a BL-ben ugyanis bármely bunkerfocit játszó komolyabb európai csapat meg tudna állítani. A bajnokságban a reál idén is nagyon keveset fog botlani,mert egyre jobbak, így kétségeim vannak azzal kapcsolatban,hogy egy ilyen szűk keret,mint a miénk képes lesz-e a meccsei 95%-át megnyerni,úgy ,hogy a kupában és BL-ben is sikeres akar lenni. Sőt,ha jobban meggondolom erre elég kevés az esély.
A kupában egy jobb sorsolással talán odaérhetünk.
Nem tudom,hogy Pep hogyan képzeli el a csapatot,de ha érkezne egy csatár és egy tkp (és esetleg Keita menne) - amire kevés esélyt látok- mindjárt jobban nézne ki a csapat és több lenne a lehetőség támadók tekintetében is.
Mindenesetre tartok tőle,hogy Pep túlzottan a szűkebb keret és a fiatalok felé húz és ez ne mlesz pozitív hatással sem az eredményekre ,sem a mutatott játékra.
Ja ,és egy apróság. Pep elképzeléseibe nem illett bele sem Özil sem Touré,akkor nem értem,hogy mi alapján fér bele Keita... Mennyivel más lenen a csapat,ha a Mali kp. megy és jön pl. Özil vagy marad Touré és úgy jön Mascherano.
nem volt szép,amit vv csinált. nem volt szép a halál megjátszása sem. ugyanakkor én is vesztettem már el az eszméletem rúgás következtében és-szédülve bár de-le tudtam menni egyedül.(hozzáteszem h nekem pedig elrepedt egy csigolyám)Lionel85 írta:Súlyos sérülés lehetett volna, Valdés is pirost kaphatott volna, ám az tényleg fura, hogy ha tényleg eszméletét veszti, mint azt előadta, akkor hogy tudott saját lábán lejönni, mindössze a fejét fájlalva?
Lehet, hogy simán kézmagasságba volt, csak enyhén a tizenhatoson kívül! Kemény mozdulás volt Valdestől, de a csávó enyhén rájátszott a szitura, amint észrevette, hogy elérhet valamitMessithebest írta:ez simán kézmagasságba volt,mért nem ütötte el?![]()
mond, h nem gondoltad komolyan.ez a szőkített majom csak szimulált, jobb ha tudjátok.
tévedés, volt 1 Sevilla elleni kifutott meccs a többi ugyanez a kuka kategóriaLaPulga írta:Miért kezdi el mindenki kongatni a vészharangot nem értem....Volt egy ilyen meccs ők sem gépek hagyhatnak ki ziccereket..
lassan már ilyen érzésem van...Woody Allen ezt úgy mondaná, hogy először a támadó a vállával feldobta a kapust, majd a szájával jól sípcsonton vágta.
de ők ezér pénzt kapnak...más szakmában sem linkeskedhetik el a dolgokat mondván "úgysem lehet belőle baj"ozsimiki írta:Én sem fogok vészharangokat kongatni...
Vhol megértem a srácokat is,nehéz felpörögni olyan helyzetben amikor a továbbjutás 1000% kb, a csoportelsőség is a mi kezünkben van, szóval...
láthattuk,h tud pörögni ez a csapat,és még fog is jó pár, ennél fontosabb meccsen! Ilyen helyzetben sosem volt tragédia egy-egy x.
Mondjuk ezzel egyet kell hogy értsek. Oscart is kaphat érte, mert én csúnyán bedőltem. Nagyon, de nagyon rossz érzés fogott el. Nem a piros miatt, hanem aggódtam a szőkített majomért...Andris írta:ez a szőkített majom csak szimulált, jobb ha tudjátok.
Utolsóként, mert tényleg mert nagyon elkanyarodtam/tunk a témától, de ezt még utoljára: itt van az összesített lista, ami kicsit megdöbbentett:sjd írta: Hát ettől most aztán tényleg jobb neki![]()
De attól még ugye beírhatjuk a pályán elhunytak kategóriájába?
(amúgy Fehért se rúgták le)
nem a kieséstől félek a sok gyenge meccs zavar!LaPulga írta:Miért kezdi el mindenki kongatni a vészharangot nem értem....Volt egy ilyen meccs ők sem gépek hagyhatnak ki ziccereket...Ettől függetlenül én az első félidő alatt megvoltam elégedve a csapat játékával, kidolgozott helyzeteink is voltak Villa is jól mozgott sztem.... Ha nem kapunk ilyen buta gólt akkor több szám állna a nevünk mellett mivel sztem kicsit megfogott minket a gól....a dánoknak is jól jött a félidő akkor. Mindenesetre nem sírnék a mai meccs miatt mivel van kettő amit meglehet nyerni és biztos vagyok benne hogy a csapat megfog tenni mindent ennek érdekében
Visca El Barca!!
Hát ettől most aztán tényleg jobb nekiHustler írta: Ööö Puertát tudtommal nem ütötték meg, csak összeesett és hétfőn elhunyt.