Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilúvatar írta:Na azért sztem Villa is be fog találni.csababarca írta: Csak a 3 pont.
0-2. Messi dupla.
Ezt szomorúan veszem tudomásul. Ez pont egy olyan meccs, ahol játszhatna.Thiago a padon sincs sajnos, így erre nem kerülhet sor ma este...
Thiago a padon sincs sajnos, így erre nem kerülhet sor ma este...sjd írta:Emlékszem, pár éve Fifában mindig első dolgom volt megszabadulni Valdestől. Most már Keitát szoktam eladni.csababarca írta:Nah már Keita hiányzott is nekem így egy kihagyott meccs után![]()
Hihetetlen![]()
Remélem hamar behozza Pep Thiagot. (bár nála a hamar az 75. perc ...)
Emlékszem, pár éve Fifában mindig első dolgom volt megszabadulni Valdestől. Most már Keitát szoktam eladni.csababarca írta:Nah már Keita hiányzott is nekem így egy kihagyott meccs után![]()
Hihetetlen
Hogy tudod ezt komolyan gondolni?LG írta:Ugyan már! Abszolút jogos a döntés. Mi lenne, ha ezentúl mindenki füttyögne a pályán, mekkora zűrzavar lenne már. Így viszont, h látják a játékosok, h ezért komoly büntetés jár nem fogják ezt tenni.
Sztem az nagyon szomorú, h itt ez sokan jópofának tartották. Ha Casillas csinálja ezt ellenünk, akkor is ilyen viccesnek találjátok?
Mert Pintóét igen?Jó, de azért a közönség fütyülését nem lehet összekeverni a bíró sípjával, ezzel ugye egyet értesz?
Jó, de azért a közönség fütyülését nem lehet összekeverni a bíró sípjával, ezzel ugye egyet értesz?levproff írta:Nyugodj bele, így is jópáran fütyörésznek.LG írta:Mi lenne, ha ezentúl mindenki füttyögne a pályán, mekkora zűrzavar lenne már.![]()
Plusz az a több (tíz) ezer ember fütyörészése nem zűrzavaros, ugyanmár. Vicc.
Nyugodj bele, így is jópáran fütyörésznek.LG írta:Mi lenne, ha ezentúl mindenki füttyögne a pályán, mekkora zűrzavar lenne már.
Itt egyáltalán nem ez a lényeg. Gondolom erre magadtól is rájössz. Nyilvánvalóan elbírjuk, hogy a 2. számú kapusunk nem játszhat 2 BL meccsen, itt a az ítélet jogosságáról folyik a vita, mert az már nem mindegy, hogy a hasonlóan sportszerűtlen megnyilvánulásokat (műesés, az ellenfél folyamatos szóbeli inzultálása, stb...) miért nem bírálja el ugyanígy az UEFA. Ennyi erővel, azok ugyan ilyen "súlyos" dolgok...szkeptikus06 írta:Nem tudom,mire ez a nagy felhajtás. A második számú kapusunk nem játszhat két meccset,amik ráadásul csoportmeccsek csak.
Kettős mércéről jut eszembe, talán ha nem Pinto csinálja, hanem vmelyik top5 kapus, akkor is ez-e az ítéletMikaos írta:Érdekes kérdéseket vet fel Pinto 2 meccses eltiltása.
Az indok: sportszerűtlen magatartás.
Ugyanakkor az is sportszerűtlen, hogyha bizonyos színházi személyek feldobják magukat a 16-oson belül, s ezért 11-est kapnak. Tehát ez 2 meccses eltiltás, ugyanis a játékos befolyásolta a mérkőzést a sportszerűtlenségével. jaaa....hogy ilyenért még nem tiltottak el senkit?![]()
(vagyis de: egy kezemen meg tudom számolni)
Tehát az a fájdalmas ebben, hogy kettős mércét alkalmaznak. És szinte erkölcsösnek tűnik, ha feldobod magad a 16-oson belül - hiszen nem jár érte eltiltás.
Ez teljesen abszurd, tuti h a fellebbezésnek helyet adnak majd.Charlie írta:Vicc ez az eltiltás, másokat sérülés okozása után se szoktak eltiltani felvételek alapján. Van bommelt a vb-n minden meccs után 2-3 meccsre lehetett volna eltiltani. Számtalan eset van még. Pinto meg felemelte a kezét és fütyült egyet, és akkor mi van? Nem lehet fütyülni figyelem felkeltés céljából sem a pályán a társnak mostantól, mert megállnak majd az ellenfelek és követelik az eltiltást?
C.