Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Meg egy két meccses eltiltás legalább... Rendesen meghűlt bennem a vér, mikor mutatták, hogy nem mozog a srác...Andris írta:Valdes kijövetele meg piroslap.
Es mivan akkor ha Messi triplazni akar?.........megsugom,TRIPLAZIK!!!!!!!!!Ilúvatar írta:Na azért sztem Villa is be fog találni.csababarca írta: Csak a 3 pont.
0-2. Messi dupla.
gondolom a vagy szó helyett és-t akartál írni, mert így nem értelmes.Lionel85 írta:Ma este kíváncsi vagyok Villára, hogy a Sevilla elleni góljai csak hirtelen fellángolások voltak, vagy még mindig kell neki x idő, hogy visszanyerje régi formáját.
Majd szólj már rá Pintora ha netalántán gólhelyzetbe kerülne a Köbenhavn akkor fütyöljön 1 nagyot a lelátórólcsababarca írta:Valakinek még egyéb kívánsága?
Azt ,hogy Keita ne kezdjen nem tudom most elintézni![]()
Ilúvatar írta:Na azért sztem Villa is be fog találni.csababarca írta: Csak a 3 pont.
0-2. Messi dupla.
Ezt szomorúan veszem tudomásul. Ez pont egy olyan meccs, ahol játszhatna.Thiago a padon sincs sajnos, így erre nem kerülhet sor ma este...
Thiago a padon sincs sajnos, így erre nem kerülhet sor ma este...sjd írta:Emlékszem, pár éve Fifában mindig első dolgom volt megszabadulni Valdestől. Most már Keitát szoktam eladni.csababarca írta:Nah már Keita hiányzott is nekem így egy kihagyott meccs után![]()
Hihetetlen![]()
Remélem hamar behozza Pep Thiagot. (bár nála a hamar az 75. perc ...)
Emlékszem, pár éve Fifában mindig első dolgom volt megszabadulni Valdestől. Most már Keitát szoktam eladni.csababarca írta:Nah már Keita hiányzott is nekem így egy kihagyott meccs után![]()
Hihetetlen