Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
kristop
Entrenador del Barça

2010.10.20. 18:39:41

én se szoktam elbízna magam, de most úgy érzem laza lesz.

pinto - alves, piqué, puyol, maxwell - masch, iniesta, xavi, thiago - messi, villa

nyilván nem ez lesz, de tetszene.
menczel
Entrenador del Barça

2010.10.20. 18:17:00

Hogy gólt kapunk az szerintem biztos. Remélem már csak akkr mikor eldőlt a javunkra. Mindenesetre a rossz ómenek miatt, X lesz.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.10.20. 17:51:42

Fernando írta:Most én is pozitívan látom az estét lelki szemeimmel. Valahogy bizakodok a Valencia elleni 2. félidei játékra való tekintettel. A tippem: 5-0. Gólszerzők: Messi 2, Villa 1, Pedro 1, 1 pedig meglepi. :D
Ez igen!
Önbizalom látom van.
Szerintem nem lesz ilyen sok gól, mert pár játékos sérült, valakit meg úgyis fog pihentetni. :D
Fernando
Llegenda del Barça

2010.10.20. 17:48:16

Most én is pozitívan látom az estét lelki szemeimmel. Valahogy bizakodok a Valencia elleni 2. félidei játékra való tekintettel. A tippem: 5-0. Gólszerzők: Messi 2, Villa 1, Pedro 1, 1 pedig meglepi. :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
BarcaGuy
Barça C

2010.10.20. 17:45:28

Van egy olyan érzésem, hogy ma Villának nagyon összejön!! Bajnokságban görcsös még, de szerintem ma befele pattannak a lasztik. A hangulat is más lesz ugye, mert ma a kényelmes színházi közönség is megszólal. Egyész máshogy viselkednek egy BL meccsen. Nem értem miért. 3 gólt remélek Villától. Örülnék ha kiszabadulna már végre az árnyékából, mint Isaura a rabszolgaságból...
Szívesen barátkozom Barca drukkerekkel.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.10.20. 16:52:58

Capon írta:Szerintem is Puyi még nagyon ott van. Labda biztos, nem jellemző hogy eladja a játékszert. Jól helyezkedik persze az évek során ő is lassul de még nem vészes ezen a téren sem. Szerintem a világ egyik legjobb védője ma mai napig!!!
Világbajnok középső védő kettős Piqué és Puyi, innentől nemtudom érdemes e bármiről is beszélni... :wink:
cyrax
Jugador del Barça

2010.10.20. 16:29:52

Logan10 írta:Megmondaná nekem valaki hogy hol lesz a tv-ben a mai Fc Barcelona-Kobenhavn mérkőzés??? :?:
Digisport 23:25 asszem
Capon
Llegenda del Barça

2010.10.20. 16:24:16

Szerintem is Puyi még nagyon ott van. Labda biztos, nem jellemző hogy eladja a játékszert. Jól helyezkedik persze az évek során ő is lassul de még nem vészes ezen a téren sem. Szerintem a világ egyik legjobb védője ma mai napig!!!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.20. 16:16:36

BlauGranaGroc írta:
Kalap1988 írta:Azért ne vicceljünk már. Nem voltunk sem a bajnokságban, sem a bl-ben annyira rosszak és a védelmünk sem gyenge. Pique és Puyol a világ 5 legjobb belső védője közé tartozik, akiknek egy-egy rosszabb meccs lehet, de több megingás kevésbé. Alves sem rossz védekezésben sem, a másik szélsőnknek pedig általában a védekezés a legfőbb feladata. A támadóink pedig 5-6-szor kerülnek idén kihagyhatatlan ziccerbe meccsenként (van mikor többször), amit nem hagynak és hagyhatnak ki mindig. Lásd a Pana ellen. Csak a helyzetkihasználáson múlik, semmi máson. Persze, aki szemellenzővel jár, azt kár győzködni. Kazan elleni idegenbeli pedig nem kötelező. Már tavaly is láttuk, nem csak ellenünk, hogy az oroszok otthon rettenetesen kemény ellenfelek. Ahhoz képest Koppenhága Disneyland :D Itthon meg főleg :D
Puyi már kb. 3 éve nincs a legjobbak között. Alves meg sose volt igazán jó védő, talán ő is a leggyengébb(vagy ő vagy Max) ebben a tekintetben a csapatban.
Elfelejted, hogy Valdes nem lesz, pedig idén hozott nekünk pár pontot.
Az 5-6 ziccer meg nem igaz és meg ha igaz lenne is kevés egy olyan csapattól amelyik 60% felett birtokolja minden meccsen a labdát.
mind1 majd meglátjuk.
Hát szerintem még bőven ott van Puyi, de ez vélemény kérdése. Mint ahogy Alves komplexitásában a legjobb jobb hátvéd a barcába. Annyival nem védekezik rosszabbul, mint amennyit hozzátesz a támadásokhoz (még a 10-15 beadásból egy jó időszakaiban is). Mindenesetre elfelejted, hogy ez a védelem tavaly a liga legjobbja volt és a bl-ben sem szórt meg minket senki. Egyébként védekezésünk elsődleges alapja a 70% körüli labdatartás. Nem számoltam meccseken a ziccereket, de 5-6 tuti volt. Pl épp a Pana ellen lehetett volna simán két számjegyű a különbség, de volt más meccs is ilyen. 100%-os ziccerből pedig egyáltalán nem kevés az 5-6, bármennyit is van nálunk a labda. Olyan csapat van, aki nagy átlagban többet lő kapura mint mi, mert tüzelnek mindenhonnan,de olyan akik több tiszta ziccert dolgoznak ki nincs. Na mind1, este meglátjuk.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.10.20. 16:15:23

messideco írta:
Logan10 írta:Megmondaná nekem valaki hogy hol lesz a tv-ben a mai Fc Barcelona-Kobenhavn mérkőzés??? :?:
20:45 :roll:

Nem mikor, hanem hol :P
messideco
Presidente del Barça

2010.10.20. 16:11:21

20:45 :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.10.20. 16:08:24

Kalap1988 írta:Azért ne vicceljünk már. Nem voltunk sem a bajnokságban, sem a bl-ben annyira rosszak és a védelmünk sem gyenge. Pique és Puyol a világ 5 legjobb belső védője közé tartozik, akiknek egy-egy rosszabb meccs lehet, de több megingás kevésbé. Alves sem rossz védekezésben sem, a másik szélsőnknek pedig általában a védekezés a legfőbb feladata. A támadóink pedig 5-6-szor kerülnek idén kihagyhatatlan ziccerbe meccsenként (van mikor többször), amit nem hagynak és hagyhatnak ki mindig. Lásd a Pana ellen. Csak a helyzetkihasználáson múlik, semmi máson. Persze, aki szemellenzővel jár, azt kár győzködni. Kazan elleni idegenbeli pedig nem kötelező. Már tavaly is láttuk, nem csak ellenünk, hogy az oroszok otthon rettenetesen kemény ellenfelek. Ahhoz képest Koppenhága Disneyland :D Itthon meg főleg :D
Puyi már kb. 3 éve nincs a legjobbak között. Alves meg sose volt igazán jó védő, talán ő is a leggyengébb(vagy ő vagy Max) ebben a tekintetben a csapatban.
Elfelejted, hogy Valdes nem lesz, pedig idén hozott nekünk pár pontot.
Az 5-6 ziccer meg nem igaz és meg ha igaz lenne is kevés egy olyan csapattól amelyik 60% felett birtokolja minden meccsen a labdát.
mind1 majd meglátjuk.
Capon írta:[Oké nem nyerünk 3-4 gólokkal de a helyzeteink alapján nyerhetnénk majdnem minden meccsen. Rubin ellen tavaly sem játszottunk valami nagyot és szerintem aki emlékezett arra a meccsre az idén sem várt sokkal többet attól a meccstől. Úgy gondolom a játék képe jobb mint tavaly ugyan ilyenkor volt. Kevesebb gól rúgunk de sokkal szervezettebb a csapat mint 1 éve ilyenkor.
nem 3-4góllal nem nyerünk, hanem a 8 meccsünkből csak 2-t nyertünk 1-nél nagyobb különbséggel
tavaly jóval erősebb volt a Kazany
nekem nem tűnt fel a szervezettség, sokkal pontatlanabbak vagyunk, sok labdát elszórunk, 1-2 játékos néha a helyét se találja
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BlauGranaGroc 2010.10.20. 16:14:09-kor.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Logan10
Jugador d'estrella

2010.10.20. 16:02:44

Megmondaná nekem valaki hogy hol lesz a tv-ben a mai Fc Barcelona-Kobenhavn mérkőzés??? :?:
Csak a Barça
Capon
Llegenda del Barça

2010.10.20. 16:01:09

BlauGranaGroc írta:
lui1698 írta:Hát azért nehogy összeszrjuk már magunk egy Koppenhága ellen, hazai pályán. Még akkor is, ha a csapat rossz formában van, bl-ben azért láthattuk a görögök ellen, hogy nem gond a kötelezőt hozni.
A görögök ellen, de a Kazan ellen már nem ezt láttuk.
Idén gyengébb csapatok is megfingattak már minket.
A védelmünk idén egyelőre katasztrófa ráadásul most még Valdes is hiányzik és Pinto lesz a kapuban, csak abban reménykedek mi többet lövünk. Viszont a támadóink sincsenek egyáltalán formában, így sok pénzt nem tennék a győzelmünkre.
Szerintem közel nincs olyan gyenge formában a csapat mint ahogy azt te látod. Oké nem nyerünk 3-4 gólokkal de a helyzeteink alapján nyerhetnénk majdnem minden meccsen. Rubin ellen tavaly sem játszottunk valami nagyot és szerintem aki emlékezett arra a meccsre az idén sem várt sokkal többet attól a meccstől. Úgy gondolom a játék képe jobb mint tavaly ugyan ilyenkor volt. Kevesebb gól rúgunk de sokkal szervezettebb a csapat mint 1 éve ilyenkor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.20. 15:42:25

BlauGranaGroc írta:
lui1698 írta:Hát azért nehogy összeszrjuk már magunk egy Koppenhága ellen, hazai pályán. Még akkor is, ha a csapat rossz formában van, bl-ben azért láthattuk a görögök ellen, hogy nem gond a kötelezőt hozni.
A védelmünk idén egyelőre katasztrófa ráadásul most még Valdes is hiányzik és Pinto lesz a kapuban, csak abban reménykedek mi többet lövünk. Viszont a támadóink sincsenek egyáltalán formában, így sok pénzt nem tennék a győzelmünkre.
Azért ne vicceljünk már. Nem voltunk sem a bajnokságban, sem a bl-ben annyira rosszak és a védelmünk sem gyenge. Pique és Puyol a világ 5 legjobb belső védője közé tartozik, akiknek egy-egy rosszabb meccs lehet, de több megingás kevésbé. Alves sem rossz védekezésben sem, a másik szélsőnknek pedig általában a védekezés a legfőbb feladata. A támadóink pedig 5-6-szor kerülnek idén kihagyhatatlan ziccerbe meccsenként (van mikor többször), amit nem hagynak és hagyhatnak ki mindig. Lásd a Pana ellen. Csak a helyzetkihasználáson múlik, semmi máson. Persze, aki szemellenzővel jár, azt kár győzködni. Kazan elleni idegenbeli pedig nem kötelező. Már tavaly is láttuk, nem csak ellenünk, hogy az oroszok otthon rettenetesen kemény ellenfelek. Ahhoz képest Koppenhága Disneyland :D Itthon meg főleg :D
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.10.20. 15:32:00

vlxe
Capitá del Barça

2010.10.20. 14:47:00

Ma este mindenféleképpen győzelmet várok! Nem becsülöm le a Koppenhágai együttest, de itt nem lehet más a végeredmény, mint hazai siker! Villa remélem végig a pályán lesz, és egy két gól segítségével a következő meccsekre is góllövő cipőt húz majd fel :D Neki nagyon kéne most egy olyan meccs ahol gólt, gólokat képes lőni!
Kép
kistotti
Barça B

2010.10.20. 14:23:10

S.Agüero írta:Mai kezdő remélem:
---------------------------------VV---------------------------------
----Adriano-------------Piqué------------Puyol-------------Maxwell
-----------------------------Busquets----------------------------
----------------------Xavi---------Mascherano----------------
--------------Messi----------------Villa----------Iniesta---------

Tipp: 3-0. gól: Messi, Iniesta, Villa
Cserék: Pedro, Keita, Bojan
:wink:
Dolgozzuk fel, hogy Valdes beteg és Pinto lesz a kezdő. :)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.20. 14:22:23

Én Xavi-t kihagynám ma. Az ő helyén Ini tolhatná, és a támadósorban Pedro vagy Bojan.
Masch helyére jöhetne Thiago a második félidőben, ha úgy állunk. És Adriano is játszhatna végre, már nem is tudom mikor lépett pályára utoljára.

Tehát az én kezdőm: Pinto; Adriano, Piqué, Puyol, Maxwell; Busi, Masch (Thiago), Iniesta; Messi, Villa, Pedro (Bojan)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2010.10.20. 14:30:26-kor.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.10.20. 14:11:46

Mai kezdő remélem:
---------------------------------Pinto---------------------------------
----Adriano-------------Piqué------------Puyol-------------Maxwell
-----------------------------Busquets----------------------------
----------------------Xavi---------Mascherano----------------
--------------Messi----------------Villa----------Iniesta---------

Tipp: 3-0. gól: Messi, Iniesta, Villa
Cserék: Pedro, Keita, Bojan
:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.10.20. 14:26:28-kor.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.20. 13:30:57

BlauGranaGroc írta:Megkérdezhetem mire fel ez a nagy magabiztosság?
Áruld már el, hátha én is elhiszem és megnyugszom.
Mi ez a nagy magabiztosság?
Hát azért nehogy összeszrjuk már magunk egy Koppenhága ellen, hazai pályán. Még akkor is, ha a csapat rossz formában van, bl-ben azért láthattuk a görögök ellen, hogy nem gond a kötelezőt hozni.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.20. 13:29:00

BlauGranaGroc írta:
wuwu írta:Jobbulast Valdesnek,es sztem ma nem kell felnunk :lol:
Megkérdezhetem mire fel ez a nagy magabiztosság?
Mindig benne van, hogy egy csapat megtáltosodik és meglephet minket, de azért előzetesen te sem mondanád ki-ki meccsnek, ahol könnyen kikaphatunk,nem? Mert, ha igen, akkor az utóbbi években más csapatnak szurkoltunk :D Nem kell lebecsülni egyik ellenfelet sem (bár mi lebecsülhetjük, attól még a csapat nem lesz elbizakodott :D ), de az erőviszonyok finoman szólva is egyértelműek. A világ legjobbjainak sora saját posztjukon nálunk és "viszonylag" sok világbajnok, nem beszélve arról az óramű pontosságú játékról, amit játszunk.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.10.20. 13:22:45

wuwu írta:Jobbulast Valdesnek,es sztem ma nem kell felnunk :lol:
Megkérdezhetem mire fel ez a nagy magabiztosság?
wuwu
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.10.20. 12:50:06

footwork írta:ha minden igaz akkor ma Pinto barátunk fog védeni, mert Valdes lebetegedett!! És Mino lesz a csere!!!

Lehozta a SPORT és az Elmundo is!!
Jobbulast Valdesnek,es sztem ma nem kell felnunk :lol:
Kép
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
footwork
Barça B

2010.10.20. 12:32:56

ha minden igaz akkor ma Pinto barátunk fog védeni, mert Valdes lebetegedett!! És Mino lesz a csere!!!

Lehozta a SPORT és az Elmundo is!!
Válasz küldése