Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Szerintem őket érdekli.

Köszi, nem láttam.Deluigi írta: ↑2023.12.13. 16:35:08fooldalon irja
Csapathírek
Xavi eredetileg négy játékost otthon akart hagyni – Lewandowskit, Gündogant, Araújót és De Jongot. Végül másképpen döntött a vezetés, mivel csak csütörtökön fognak hazautazni Belgiumból, ezért lesz edzés meccs előtt és után is, így a csapategység miatt is fontos, hogy a gárda együtt maradjon, együtt eddzen, de a fenti játékosok biztosan nem fognak pályára lépni, mert nincsenek a keretben (24 futballista utazott el, de csak 21-et lehet nevezni). Végül csak De Jong maradt Barcelonában, mert belázasodott.
Hát azért rohadtul nem kellene még egy 8-1es égés. Továbbjutni esélytelen ellenük, de nem mindegy hogy szétaláznak vagy nem.bence0330 írta: ↑2023.12.13. 00:54:06Maradjunk a Koppenhágánál. Tavaly horror csoportunk volt, idénre kompenzálta a sors, talán mi kaptuk a legkellemesebbet. Tavaly horror sorsolásunk volt utána is, ezt még kompenzálja egyszer, aztán utána már kaphatjuk a Cityt vagy a Bayernt, nekem mindegy ott már, hogy egy ki-ki meccsen továbbmegyünk-e.
Huhh, azért a két olasz esetén ez elég pesszimistának tűnik, még akkor is, ha belekalkulálom a BL-fóbiánkat (ami idénre tán kicsit azért javult). A Napoli és a Lazio idén finoman szólva sincsenek a toppon még a saját ligájukban sem, ráadásul két nyílt focit játszó csapat, akiket szerintem mi ízekre tudunk szedni - ha addig kicsit feljavulunk a kapu előtt, de sok időnk van még erre.
Ezek szerintem mind foghatók. Plusz még egy Lipcse és egy PSG/Newcastle/Milan jöhet, illetve adott esetben egy Lazio.bence0330 írta: ↑2023.12.13. 00:54:06Maradjunk a Koppenhágánál. Tavaly horror csoportunk volt, idénre kompenzálta a sors, talán mi kaptuk a legkellemesebbet. Tavaly horror sorsolásunk volt utána is, ezt még kompenzálja egyszer, aztán utána már kaphatjuk a Cityt vagy a Bayernt, nekem mindegy ott már, hogy egy ki-ki meccsen továbbmegyünk-e.