Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Érdekes összefoglaló. Elfelejtettél megemlíteni kb. 5 Barca ziccert, köztük azt a kapufát, amit Pedro hozott össze a meccs elején. Nagyon sima mérkőzés lehetett volna, ha az bemegy.fanbarca írta:Hát arról volt szó, hogy a támadásaink nem jutottak a tizenhatoson belülre, nagyon masszívan védekezett a Kazany, erőfocit játszott, aztán egy kontra után tizenegyesből vezetettek ..... A 2. félidőben Villa tizenegyesével x-re hoztuk a meccset .... 85. percben kazany kapufa, majd a 93.ban Iniesta fölé csavart egy ziccert .... Messi 25 percet játszott ...levproff írta:Nem láttam a meccset, most értem haza.
Valaki röviden összefoglalná? Most nem akarok élőközvetítések topikban olvasgatni. Előre is köszi.
nem értem.miért kellene folyamatosan a a fórumot bújni?vagy az már nem is szeretheti a barcat aki nem nézi meg napjában 15-ször a fórumot?nem kötekedés képp írtam ezt,csak kicsit úgy jön le,h mindenki tiszta hülye aki nem fórumozik...Fernando írta:Olvassatok már vissza, azt se tudjátok mikor van a meccs... volt... bravo.
Rubin Kazany vs. FC Barcelona 1-1 (1-0)
- kicsit lemaradtál...., de nem vagy egyedül...FCB_Forever írta:Valaki meg tudja mondani melyik csatornán van a meccs ?
hát csak én nem érzem irónikusnak?Fernando írta:Szerintem az utsó hsz-e neki is ironikus volt. Hagyjátok, nem csak ő nézett bele.
Messiiiiii13l4cks!d3 írta:Gyerekek...
Igen, stílust kéne váltani, de hogy ? A csapat erre van berendezkedve...
Vannak akik tudnak cselezni, de ki lövi át ezt a falat ? Alvés tud néha napján, de nem lehet csak benne bízni...Keita, nem hozza a legjobb formáját így nem is játszik ! Touré ? NINCS ! Ibra ? NINCS !
Akkor kinek kéne bombáznia ? Valdésnak ? A Barça a szép játékot képviseli és nem az erőfocit, ez van, el kell fogadni...mint ahogy más csapat nem játszik szépen, viszont eredményesen...
Ne szórakozz szerencsétlennel, még beírja a google-ba !gergo9 írta:epicfailsport 2-n siess még van 25 perc az első félidőből.... le ne késd nekemFCB_Forever írta:Valaki meg tudja mondani melyik csatornán van a meccs ?
Csakúgy mint én... de az utolsó 20 percet láttam legalább. Gólt viszont nem...MG írta:Hát ez az.Én is beszoptam.Miért nem a valós idő volt kitéve???
Haver, nincs meccs...FCB_Forever írta:Valaki meg tudja mondani melyik csatornán van a meccs ?
a digin....volt....FCB_Forever írta:Valaki meg tudja mondani melyik csatornán van a meccs ?
Tényleg olyan nehéz visszaolvasni 1 hozzászólást? Hogy rájöjj a dologra?FCB_Forever írta:Valaki meg tudja mondani melyik csatornán van a meccs ?
Dehogynemdeco26 írta:Valaki nemtud adni egy linket a meccsröl megköszönném
Cali írta:Melyikről szivem?deco26 írta:Valaki nemtud adni egy linket a meccsröl megköszönném
Melyikről szivem?deco26 írta:Valaki nemtud adni egy linket a meccsröl megköszönném
Zseniális.deco26 írta:Valaki nemtud adni egy linket a meccsröl megköszönném