Barça a Bajnokok Ligájában
Most készültem leülni meccsnézéshez.
Kazany - Barcelona 20:45 az oldalon a következő meccseknél.
Cumi.
Miről maradtam le ?
Kazany - Barcelona 20:45 az oldalon a következő meccseknél.
Cumi.
Miről maradtam le ?
én most valamit nagyon nem értek.nem most kellene kezdődnie a meccsnek???vagy most mi van??? 

- Capon
- Llegenda del Barça
Nagyon jó ez az x. Bőven belefér. Főleg annak tudatába hogy tavaly is nehéz meccseket játszottunk a tatárokkal. Nem nagyon fekszik nekünk a keleti blokk ezt eddig is tudtuk. Szerintem ez jó eredmény.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.09.29. 20:31:10-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Hát arról volt szó, hogy a támadásaink nem jutottak a tizenhatoson belülre, nagyon masszívan védekezett a Kazany, erőfocit játszott, aztán egy kontra után tizenegyesből vezetettek ..... A 2. félidőben Villa tizenegyesével x-re hoztuk a meccset .... 85. percben kazany kapufa, majd a 93.ban Iniesta fölé csavart egy ziccert .... Messi 25 percet játszott ...levproff írta:Nem láttam a meccset, most értem haza.
Valaki röviden összefoglalná? Most nem akarok élőközvetítések topikban olvasgatni. Előre is köszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanbarca 2010.09.29. 20:29:08-kor.
més que un club
- ab1daL
- Director del Fútbol
Egy ilyen 9 emberrel betömörülő banda ellen, nem vártam mást, voltak helyzeteink, ha azokat bevarrjuk, sima lett volna szerintem, ugyanakkor hátul néha voltak gondok, a kontráknál, mert mást nem csinált a Rubin, szóval én x-et vártam, nem fogunk belehalni remélhetőleg. Piqué elég rossz napot fogott ki, átadásai sem sikerültek, a szerelések se, nembaj, hétvégén viszont már nem lehet x-re menni.
- LM10
- Director del Fútbol
Szerintem nem gáz az X egy ilyen csapat ellen Oroszországban. Teljesen beálltak, szerencse, hogy sikerült egyenlíteni. A többi meccsünket úgyis húzni fogjuk.
Messi visszatért, szerencsére nem sérült rá. Villa még mindig nem az igazi, de nála ez csak idő kérdése szvsz, viszont nekem Mascherano játéka nagyon tetszett ma, csak így tovább Javier!
Messi visszatért, szerencsére nem sérült rá. Villa még mindig nem az igazi, de nála ez csak idő kérdése szvsz, viszont nekem Mascherano játéka nagyon tetszett ma, csak így tovább Javier!

- thierryhenry
- Jugador del Barça
akkor ideje lenne már.Egyszerűen nem tudunk olyanok ellen játszani, akik az erőfocit képviselik .... Szörnyűű ..... és az a sok toszogatás ..... teljesen érthetetlen .....
Nem baj, vagyis baj, de ki lehet küszöbülni ...
(ugye Chelsea, Inter, meg a Kazany)
- levproff
- Director del Fútbol
Nem láttam a meccset, most értem haza.
Valaki röviden összefoglalná? Most nem akarok élőközvetítések topikban olvasgatni. Előre is köszi.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Már hogy lenne jó az x? A Barca szerintem nem x-re törekedik, ezzel a játékkal mondjuk igazad van, az x-et sem érdemeljük ki ....forlán10 írta:Ini!! Madjnem!! Nembaj, jó az x
Egyszerűen nem tudunk olyanok ellen játszani, akik az erőfocit képviselik .... Szörnyűű ..... és az a sok toszogatás ..... teljesen érthetetlen .....
Nem baj, vagyis baj, de ki lehet küszöbülni ...
més que un club
-
- aka Game90
Szerintem nyerünk, de a tavalyi meccsekből kiindulva egy x-el sem szomorkodnék.
Ha szerzünk gólt, azt Pedrotól várom.
Remélem Messi a székhez fagy és 1 percre sem fog beállni.
Éljenek a stream-ek!
Ha szerzünk gólt, azt Pedrotól várom.
Remélem Messi a székhez fagy és 1 percre sem fog beállni.
Éljenek a stream-ek!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Örülök hogy Mascherano kezdő. Jól fog jönni az oroszok ellen a masszív játéka! Messit csak végső esetben küldeném be egyébként nem. de szerintem nem lesz gond. Most visszavágunk a Kazannak!
Visca el Barca

Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ini helyett Bojan a félidőben, valamint Puyol és Alves is pihenhetne. Abidalnak meg Militonak meg kellene a meccsrutin.
VISCA!
VISCA!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Capon írta:Ho ho érik Mas 3? sárgája (a Barcában) úgy látomfcbarca10 írta:HIVATALOS:
Valdés-Alves-Puyol-Piqué-Maxwell-Masch-Xavi-Sergi-Ini-Pedro-Villa
Nem annyira konnyu megszokni a spanyol focit egy olyan embernek , aki evekig angol focit jatszott. Itt nincs olyan durvasag, mint Angliaban, errol sem lehet egybol leszokni.
Amugy nagyon orulok ennek a kezdonek.
Mascheranora nagyon kíváncsi leszek, sztem 1-el nyerni fogunk.
na végre,Masch-ot látni akartam már kezdőként,kíváncsi leszek rá.
jó a kezdő,hajrá.
jó a kezdő,hajrá.
- Capon
- Llegenda del Barça
Ho ho érik Mas 3? sárgája (a Barcában) úgy látomfcbarca10 írta:HIVATALOS:

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
HIVATALOS:
Messi ne is játszon egy percet se,még csak az hiányzik hogy rásérüljön a bokájára.
Az már legalább egy hónap kihagyás lenne.És inkább itt veszítsünk mint a döntőben.

- kilibarca
- Capitá del Barça
Hát én is azt remélem ,hogy ma Messi egy percet sem játszik.Nyernünk kell nélküle is.
Bojan remélem kezd és belendül mert a bajnokin is szükség lenne rá most.Bár Pep ilyenkor szokott valami egész mást kitalálni.
Arra is kíváncsi vagyok Mash mikor játssza első tűrhető meccsét. :S
Bojan remélem kezd és belendül mert a bajnokin is szükség lenne rá most.Bár Pep ilyenkor szokott valami egész mást kitalálni.
Arra is kíváncsi vagyok Mash mikor játssza első tűrhető meccsét. :S