Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ilyenkor játékstílust kéne váltani. Nem körömpasszokkal eljutni az ötösig hanem hosszú passzokkal és cselekkel a 16-osról vagy távolabbról rádurrantani vagy beadni. Lehet hogy jó ez a rövidpasszos játék de ilyen meccsekre kell egy B terv is.fanbarca írta:Már hogy lenne jó az x? A Barca szerintem nem x-re törekedik, ezzel a játékkal mondjuk igazad van, az x-et sem érdemeljük ki ....forlán10 írta:Ini!! Madjnem!! Nembaj, jó az x
Egyszerűen nem tudunk olyanok ellen játszani, akik az erőfocit képviselik .... Szörnyűű ..... és az a sok toszogatás ..... teljesen érthetetlen .....
Nem baj, vagyis baj, de ki lehet küszöbülni ...
Egyszer odaküldött neki a honfitárs Ansaldi, de más egyéb fizikai kontakt nem volt vele. Jól mozgott, jók voltak a betörései, amit szokott, jól passzolt, de látszik a kisebb meccshiány.albicelesteX írta:Üdv!Nem láttam a meccset az eredményt tudom,nekem oké.Messi érdekel!Hogy mozgott?Illetve ugye nem faragták és nem sérült meg?!
Hát ez az.Én is beszoptam.Miért nem a valós idő volt kitéve???pedro7 írta:De itt az oldalon szerintem mindig eu idő jelenik meg.thierryhenry írta:Más időzónában vannak az orszok...
Pl. amikor ázsiai túra van stb, akkor sem a helyi idő jelenik meg.
A másik, hogy 18:30, meg a 20:45 milyen időzóna különbség ?
[guote="MG"]én most valamit nagyon nem értek.nem most kellene kezdődnie a meccsnek???vagy most mi van???pedro7 írta:Most készültem leülni meccsnézéshez.
Kazany - Barcelona 20:45 az oldalon a következő meccseknél.
Cumi.
Miről maradtam le ?
De itt az oldalon szerintem mindig eu idő jelenik meg.thierryhenry írta:Más időzónában vannak az orszok...
Hát arról volt szó, hogy a támadásaink nem jutottak a tizenhatoson belülre, nagyon masszívan védekezett a Kazany, erőfocit játszott, aztán egy kontra után tizenegyesből vezetettek ..... A 2. félidőben Villa tizenegyesével x-re hoztuk a meccset .... 85. percben kazany kapufa, majd a 93.ban Iniesta fölé csavart egy ziccert .... Messi 25 percet játszott ...levproff írta:Nem láttam a meccset, most értem haza.
Valaki röviden összefoglalná? Most nem akarok élőközvetítések topikban olvasgatni. Előre is köszi.
akkor ideje lenne már.Egyszerűen nem tudunk olyanok ellen játszani, akik az erőfocit képviselik .... Szörnyűű ..... és az a sok toszogatás ..... teljesen érthetetlen .....
Nem baj, vagyis baj, de ki lehet küszöbülni ...
Már hogy lenne jó az x? A Barca szerintem nem x-re törekedik, ezzel a játékkal mondjuk igazad van, az x-et sem érdemeljük ki ....forlán10 írta:Ini!! Madjnem!! Nembaj, jó az x