Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Tocy
Director del Fútbol

2010.09.15. 19:21:55

Hát ez a Barcelona félelmetes volt tegnap. Az a hihetetlen, hogy úgy passzolnak, olyan pontossággal, sebességgel, hogy 1xerűen követhetetlen. A 3. gól előtt azt se láttam, pontosan hol a labda a 6 görög közt, aztán már a hálóban figyelt...hihetetlen, hogy úgy passzolnak, mintha futsaloznának. Gyönyörű!

Nem kell ide Keita meg Mascherano meg hasonlók. Ha lehet, játsszon az alapkezdő és ez az eredmény...sztem ez a Pana egyébként nem volt rossz csapat! Az egy dolog, hogy Messi-Pedro-Ini-Xavi-Villa szétfutották-passzolták őket, de azon ritka alkalmakkor ( főleg a 2. félidőben ) amikor náluk volt a labda, ügyesen passzoltak, viszonylag gyorsan járatták a labdát.

Ezeket a kihagyott ziccereket nem is értettem, hogy miért kell már az elején se, amikor Xavi az ötösről a kapusba rúgta, meg Pedro a kapuból hozta ki a labdát...de vhogy mintha érezték volna, hogy csak a szépség a lényeg, úgyis lesz még ziccer...aztán a Pana góljánál kicsit felébredtek, és gyorsan megfordították. Nagy grat!
messiacsaszar
Jugador del Barça

2010.09.15. 19:02:36

Igen, de szerintem ha abidal helyett maxvellt teszi be Pep akkor még joban kvagyunk! :) De minden elismerésem! 8) Ma meg real meccs, lehet szurkolni az ajaxnak! :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.09.15. 18:58:16

Amúgy szerintem nem történt tegnap semmi extra dolog,csak annyi,hogy Pep végre a legerősebb kezdőt tette ki a pályára. És mindannyian tudjuk,hogy ez ilyen játékot tud eredményezni. Remélem Pep is látja,hogy főleg otthon,ahová az emberek szórakozni járnak ki,nem szabad ilyen Keitákkal bohóckodni.

Addig játszanak a legjobbak folyamatosan amíg nem sérültek,majd ha baj van, fáradtak,akkor lehet Keitázni,addig felesleges.

Gratulálok a csapatnak,mert nagyon szépen,látványosan játszottak,egyszóval úgy,ahogy csak ők tudnak.
De azért a helyzetkihasználás nem volt klasszis teljesítmény. Most ezen a meccsen belefért,de lesz meccs,ahol könyörtelenül be kell lőni az adódó ziccereket, amik "akadnak".
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.15. 18:04:03

Sanama írta: :wink:
Akkor a tavalyi Arsenal elleni Bl odavágó. 1 félidőben már le kellett volna futni 4-0al a derbit,erre a végén még izgulhattunk...
[/quote]

Ők se gépek, biztos nem azért hagyták ki az a sok helyzetet akkor, h később nehezebb legyen.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2010.09.15. 18:03:55

Kalap1988 írta:ÁÁ! A mi meccseinken tuti több. Másokén tudom, hogy ennyi. Alig áll a játék, nincsen sok szabálytalanság és a többi. Folyamatos a passzolgatás Legalábbis tegnap pl biztos 70 perc felett volt ez a szám.
Tényleg! :shock:
Barcelona: 48 perc, Panathinaikosz 17 perc, azaz 65 perc
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.09.15. 17:54:55

A tegnapi meccsen egyszerűen semmi esélye nem volt a görögöknek. Amikor megszerezték a vezetést nagyon ideges lettem. Gyakorlatilag nem lépték át a félpályát erre... Jó hogy gyorsan jött a válasz különben lehet nem ennyi lett volna a vége.
Összességében jó meccset játszottunk. Azért érződött ám rendesen hogy az elejétől kezdve pályán van a Xavi-Ini duó középen! Ha kicsit jobban koncentrálunk több is lehetett volna.

Jól melegítettünk az Atletico ellen. Ugyanezt a kezdőt szeretném akkor is!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Chino
Llegenda del Barça

2010.09.15. 16:44:30

[/quote]
Épp ez a baj. Miért ne lehetne szidni(vagy mondjam szebben kritizálni) egy csapatot 5-1 után? Talán hibátlan volt a produkció tegnap? Nem. Akkor van helye a kritikának. És nem azt kell csinálni,hogy odáig lenni a csapattól.

Igen szép játékot mutattak,de a ziccereket óvodás módon elrontották,és nem is csak egyet...
Egy BL negyed-elődöntőben nem lesz ennyi lehetőség,meg kéne tanulni belőni azt amit be lehet,és nem elszórakozni...

Közelítsük meg onnan,hogy ha belőnék azt amit be lehet, többet is tudnának "pihenni"[/quote]

Én egy kicsit azt éreztem rajtuk hogy a Hercules elleni bukta után megpróbálják minél inkább elkápráztatni a közönséget.
Észrevehető volt, hogy egy-egy nagy helyzet után amit "elbohóckodtak" nem döngölték a fejüket a földbe inkább próbálták kiszolgálni a közönséget szebb találatokkal. Lehet azt mondani, hogy egy 8:1 jobban szórakoztatta volna a publikumot, de szvsz élvezetes játék+fölényes győzelem inkább feledteti a bajnokságban elszenvedett vereséget.

Egy kiélezett találkozón 100%-ig biztos vagyok benne, hogy eredmény-centrikusabban játszanak majd.
Forca Barca!!!!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.09.15. 16:19:29

sjd írta:
Kalap1988 írta:Azért valóban komoly ez a statisztika. Ha 90 percet lenne a játékban a labda, amennyit tudjuk, hogy sosincs (azt hiszem 80 körül szokott meccsenként),
általában 45-55 perc a tényleges játékidő
ÁÁ! A mi meccseinken tuti több. Másokén tudom, hogy ennyi. Alig áll a játék, nincsen sok szabálytalanság és a többi. Folyamatos a passzolgatás Legalábbis tegnap pl biztos 70 perc felett volt ez a szám.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.15. 16:17:37

kanty írta:
Sanama írta:.
Egy BL negyed-elődöntőben nem lesz ennyi lehetőség,meg kéne tanulni belőni azt amit be lehet,és nem elszórakozni...
Szerintem őket ilyenre nem kell tanitani, ők ezt pontosan tudják. Tegnap megtehették, h ziccereket puskázzanak el és kész. Nem kell ezt ilyen komolyan venni.
Akkor a tavalyi Arsenal elleni Bl odavágó. 1 félidőben már le kellett volna futni 4-0al a derbit,erre a végén még izgulhattunk...

Fecooo,
Ja igen,már felvágtam az ereimet is :P
Amúgy nem,elolvastam persze,csak elszaladt az idő,mindjárt írok :)
sjd
Llegenda del Barça

2010.09.15. 16:14:52

Kalap1988 írta:Azért valóban komoly ez a statisztika. Ha 90 percet lenne a játékban a labda, amennyit tudjuk, hogy sosincs (azt hiszem 80 körül szokott meccsenként),
általában 45-55 perc a tényleges játékidő
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.15. 16:03:24

ennyi, Sanama ott a pont! ha van hiba, kell őket kritizálni, Pep ezt régebben nagyon jól csinálta, ugyanis, ha jól játszottak, akkor elégedetlen volt, próbálta csökkenteni az érdemeiket, ha rosszul játszottak akkor meg vigasztalta őket... ez azért jó, h sose legyenek magukkal elégedettek, addig biztosított a motiváció!

egyébként annyira sokkolt a PM, h nem írsz vissza? :D
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.15. 16:00:58

Sanama írta:.
Szerintem őket ilyenre nem kell tanitani, ők ezt pontosan tudják. Tegnap megtehették, h ziccereket puskázzanak el és kész. Nem kell ezt ilyen komolyan venni.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.15. 15:58:13

noname írta:
Sanama írta:Azért remélem Pep leszidja a srácokat,mert itt 10-1nek kellett volna lennie,nem 5-1nek.

Más meccseken nem lesz ennyi ziccer,és ha 1x lesz esély,az be kell lőni,nem kihozni helyzetből,mint Pedro tette pl. De említhetnék mást is..
5-1 nél nemszokás leszidni a csapatot. Arról tehetnek ha nem hajtanak, nem tudják kialakítani a helyzeteket, de arról nem h kimaradnak. Kétlem h szándékosan hagyják ki őket. Még szezon eleje van, nincsenek még 100%os formában a játékosok, kevés a meccs a lábukban, emiatt bénáztunk a szokásosnál jobban a válogatott meccs után és ezért maradnak ki a helyzetek.
Épp ez a baj. Miért ne lehetne szidni(vagy mondjam szebben kritizálni) egy csapatot 5-1 után? Talán hibátlan volt a produkció tegnap? Nem. Akkor van helye a kritikának. És nem azt kell csinálni,hogy odáig lenni a csapattól.

Igen szép játékot mutattak,de a ziccereket óvodás módon elrontották,és nem is csak egyet...

Közelítsük meg onnan,hogy ha belőnék azt amit be lehet, többet is tudnának "pihenni"
noname
Llegenda del Barça

2010.09.15. 15:52:14

Sanama írta:Azért remélem Pep leszidja a srácokat,mert itt 10-1nek kellett volna lennie,nem 5-1nek.

Más meccseken nem lesz ennyi ziccer,és ha 1x lesz esély,az be kell lőni,nem kihozni helyzetből,mint Pedro tette pl. De említhetnék mást is..
5-1 nél nemszokás leszidni a csapatot. Arról tehetnek ha nem hajtanak, nem tudják kialakítani a helyzeteket, de arról nem h kimaradnak. Kétlem h szándékosan hagyják ki őket. Még szezon eleje van, nincsenek még 100%os formában a játékosok, kevés a meccs a lábukban, emiatt bénáztunk a szokásosnál jobban a válogatott meccs után és ezért maradnak ki a helyzetek.
A Fifa egy szégyen
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.09.15. 15:50:46

Azért valóban komoly ez a statisztika. Ha 90 percet lenne a játékban a labda, amennyit tudjuk, hogy sosincs (azt hiszem 80 körül szokott meccsenként), akkor az 74:26-os labdabirtoklás mellett azt jelenti, hogy 12-öt passzoltunk kb percenként, tehát 5 másodperc/passz :D (90 perc esetén összesen 66,6 percet van nálunk a labda). Ez nem semmi, sőt, elképesztő...
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.15. 15:42:50

Azért remélem Pep leszidja a srácokat,mert itt 10-1nek kellett volna lennie,nem 5-1nek.

sjd
Llegenda del Barça

2010.09.15. 15:38:35

zsuni írta: tulajdonképpen 11 hordót is a pályára lehetett volna tenni helyettük.
Egy régi angol újságcím jutott erről az eszembe:
Liverpool vs. Casillas és 10 bója: 4-0

Arra meg büszke vok h a csapat gyenge 2. félideje két rúgott gólt jelentett
(arról nem is beszélve h a félig kiürült Camp Nout látva támadt egy kaján gondolatom, h most kéne még egy 5.et lőni, és megtették)

Csak így tovább!
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.15. 15:24:01

Gála volt a javából a tegnapi játék.
Az egész csapat dicséretet érdemel. Az a 792 passz az tényleg brutális, néha már sok is volt a passzból. :lol:

Igazából a Bl-ben még nem számit a mutatott játék, hiszen a nagy csapatok számára csak tavasszal kezdődik meg a sorozat. Persz azért jó volt látni, h a csapat ilyen jól játszott.

simonyitibi
Barça B

2010.09.15. 13:04:12

Gratula a csapatnak,mert itt a csapat alkotott nagyot,és megkövetem magam,mert hétvégén elégedetlen voltam a csapattal,és ennek szót is adtam,igaz szerintem jogosan,de a tegnapi előadáa szinte tökéletes volt,talán a helyzetkihasználáson kellene javítani,és a védelem szerintem sem olyan stabil ,mint tavaly! Villának még van mit tanulni a Barca stílusából,ez élesen kirajzolódik,de jó úton jár,és illik a csapatba! A hétvége lessz az igazi erőfelmérő az Athletic ellen,ahol egy kiváló erőkből álló,és nagyszerű formában lévő csapat vár ránk,n a az nehéz lessz,én féltem a védelmünket,gólt biztos fogunk rúgni,csak szerintem kapni is!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.09.15. 10:57:30

Szenzációsak voltunk tegnap. A madridisták most azzal jönnek, hogy ellenük senki sem játszik úgy, mint a Pana tegnap. Csak azon kellene elgondolkodni, hogy hol, hány km-re van a madrid ettől a labdatartástól, összjátéktól, labdakezeléstől, és úgy egyáltalán a passzjátékunktól. ellenük épp ezért senki sem játszik majd így-hisz képtelenek ennyire dominálni. Ezt a panát tegnap izzadságosan 1:0-ra alázták volna.
Nagyon nagyon jók voltunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Subinho
Director del Fútbol

2010.09.15. 09:13:05

tegnap 5-1 -et tippeltem a szünetben és az egy dolog, hogy bejött, de ha a meccs képét nézzük és a helyzeteket, akkor ennek a tippnek nem kellet volna bejönnie!!! Ha Messi belövi azt, amit 100-ból 99x belő (100% ziccer - kapufa és a 11-es) + Pedro nem szórakozza el a kaputól 2 méterre és nem akarja még a kapus melett is elhúzni, akkor sima 8-1 lehetett volna, megerőltetés nélkül!!!!
A Pana játékosai nem azt mondták az öltözőben, hogy mit rontottak el és, hogy mit csináljunk másképp, hanem azt, gyerekek, kumma nagy mázlink volt, hogy megúsztuk ennyivel, mert simán lehetett volna 8 a vége, mindenféle nagyképűség nélkül.. és mák, hogy abból az 1 db kapralövésből gól lett...
zsuni
Capitá del Barça

2010.09.15. 09:06:50

Tényleg jót tett a hétvégi figyelmeztetést, győzelmet vártam a görögök ellen, de a különbség alaposan meglepett! Ha komolyabban veszik a meccset, még nagyobb verést is adhattak volna. Messi nagyon ellazázta a tizenegyesét, meg nem is nagyon volt teljesen jogos a büntető szerintem.

A gálameccs jól sikerült, a fölényeskedés ellenére tetszett amit láttam, de jó megjegyezni, hogy nem lesz minden ellenél ilyen impotens támadások terén!
ami biztos, hogy a Barca a vereségek után mindig gurit minimum 4-et, ezért számomra nem volt meglepetés az eredmény. a Pana jó partner volt, a 0 védekezés és a 0 támadás elvét tökéletesen megvalositották, tulajdonképpen 11 hordót is a pályára lehetett volna tenni helyettük.
Bokke
Barça B

2010.09.15. 09:04:52

16 év szurkolás után végre élőben láttam a meccsünket a Hercules ellen, miért nem tudtak akkor így játszani!

Kicsit fáj a szívem! Mindegy akkor is felejthtetlen volt!
"A játék az nem játék!"-Terence Hill
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.15. 08:55:44

fcb77 írta:Látszik, hogy a Hércules elleni pofon helyreállította a srácokat! Jó volt nézni a meccset! Kár a kihagyott tizenegyesért, de hát így is fölényes a győzelem! ;)
Csak gratulálni tudok a csapatnak és hasonló folytatást kívánok a bajnokságban is! :)
Tényleg jót tett a hétvégi figyelmeztetést, győzelmet vártam a görögök ellen, de a különbség alaposan meglepett! Ha komolyabban veszik a meccset, még nagyobb verést is adhattak volna. Messi nagyon ellazázta a tizenegyesét, meg nem is nagyon volt teljesen jogos a büntető szerintem.

A gálameccs jól sikerült, a fölényeskedés ellenére tetszett amit láttam, de jó megjegyezni, hogy nem lesz minden ellenél ilyen impotens támadások terén!
Kép
Kép
Kép
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.09.15. 08:52:43

2 hét múlva utazunk a Kazánba.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Válasz küldése