Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Félig-meddig elégedett vagyok a kezdővel. Adrianonak én is örülök. eddig eléggé háttérbe szorult, most itt az alkalom a bizonyításra. Mascherano ismét kezd. Egyre jobban bejátssza magát a csapatba. Bsui a hétvégén is a padon, most is. Bár valószínűleg hétfőre pihenteti, mindenesetre a konkurencia nagy a vkp poszton. Elől viszont sajnálattal látom hogy Bojan nem kezd. Én lehetőséget adtam volna eki. Vagy Pedro vagy Villa helyett.El fanático írta:Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Adriano; Mascherano, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Villa
Hivatolos kezdőnk, az El mundo-ról.

Ha jól vágom,akkor ezért játszik most balhátvédetmessideco írta:Már mondtam egyszer, de szerintem Adriano nem jobbhátvédnek jött. Egyre biztosabb vagyok ebben. Masch kezdőtagságának kifejezetten örülök. Győzni kell, hős fiúk
Na ez jó kis kezdő. Kíváncsi leszek Adriano játékéra és örülök a középpályánknak.El fanático írta:Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Adriano; Mascherano, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Villa
Hivatolos kezdőnk, az El mundo-ról.

Busquets végül is ott is tud játszani de inkább Thiagot játszatnám azon a poszton. A csatársort én inkább úgy tudnám elképzelni hogy Bojan van balszélen Villa középen Messivelkristop írta:valdes - alves, piqué, puyol, maxwell - masch, busquets, iniesta - bojan, messi, villa
ezt szeretném, köszönöm. pedro, thiago jöhet majd játszadozni.
19Messi19 írta:Valaki tudja,hogy melyik csatorna adja a mai meccset?Ha adja egyáltalán valamelyik...
Jesualdo Ferreira jó debütálást akar, biztosan összekapja a Panát, szerintem kicsit több erőfeszítés kell, most még messze van az a kényelmes pozíció. Viszont ha a Köbenhavn nyer is az oroszoknál, a csoportelsőségünk szerintem így is meglesz.Bob_Marley írta:okosan fegyelmezetten hozzuk el a 3 pontot, hogy picit kényelmes pozícióba kerüljünk a csoportba, remélhetőleg iksz lesz a másik meccs!

Távkapcs topicba nézz be.jimmy jay írta:Halihó!
Valaki tudja hogy hol nézhetem meg a panathinaikos elleni bl mérkőzést,mert a tv adásaiban nem találtam sehol és nem maradhatok le róla... köszi...
Bob_Marley írta:Ez egy hihetetlen intelligens hozzászólás volt!!!"Haljál meg"---csak gratulálni tudok ehhez a hsz-hez..........Laza írta:értem köszönöm!!Mourinho -->haljál meg!
On:
okosan fegyelmezetten hozzuk el a 3 pontot, hogy picit kényelmes pozícióba kerüljünk a csoportba, remélhetőleg iksz lesz a másik meccs!
Ez egy hihetetlen intelligens hozzászólás volt!!!"Haljál meg"---csak gratulálni tudok ehhez a hsz-hez..........Laza írta:értem köszönöm!!Mourinho -->haljál meg!
értem köszönöm!!Mourinho -->haljál meg!Fecooo írta:ez akkoriban készült, amikor még a tolmács tényleg tolmács volt és örök szerelmet vallott a Barcának, Pep meg játékos volt...Laza írta:Mourinho mit csinál barca fesőbe peppel??ez mi?tudnátok segíteni?