Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.09.14. 20:41:55

Nah hosszú idő óta egy értelmes kezdő.
Mit ivott Pep? :D

3-0,vagy 4-0ás győzelmet várok.Csak így szerényen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
danko94
Entrenador del Barça

2010.09.14. 20:41:49

TV2 :wink: Gyerünk gyerekek, hódítsuk meg újra Európát!!! :wink:
salvatore
Barça B

2010.09.14. 20:39:56

pls,hol nézitek a mecset??
Attika 25
Capitá del Barça

2010.09.14. 20:38:38

Valóban a jelenleg kiállitható talán legerősebb kezdő ez,nem számitok könnyű meccsre,de nyernünk kell. Még egy botlás nem fér bele (vagyis simán beleférhet mert attól még továbbjutnánk) de a csapatmorálnak sem tenne jót,valamint a szurkolók is könnyen hangot adhatnának az elégedetlenségüknek (két ilyen "könnyű" meccs elbukása után) s akkor még nem beszéltünk a sajtóról,akik már igy is picit neki estek a csapatnak. Na de ezekre ne is gondoljunk,jó átékot várok és magabiztos győzelmet.

HAJRÁ BARCA!!!
18Barca99
Capitá del Barça

2010.09.14. 20:38:13

Hát gyerekek én tudom hogy nem ide tartozik de azért még is érdekességnek elmondanám a mai meccsel kapcsolatba, hogy nem rég lejátszottam a mai meccsünket a Pesben (Top playeren-még mielőtt valaki azthinné hogy emiatt lett volna annyi gól) és csak jó reményeim vannak, ugyan is 6-2re hoztuk.:P Na hogy egy kis ON is legyen. A legerősebb kezdő.. minden adott, hogy javítsuk a szombati botlást, és érzem hogy fogjuk is javítani, ugyanis tavaly is mindig ez volt, hogy egy rosszabb meccs után meg aláztunk... :)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Fernando
Llegenda del Barça

2010.09.14. 20:33:54

Remélem Károlyunk tényleg teljesen ép.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MatyiG
Adminisztrátor

2010.09.14. 20:30:15

Kitűnő kezdő!
Talán Maxwellel lehetne erősebb, de így is bomba erős kezdő!

2, 3 vagy 4 gólos győzelem lesz ebből szerintem és ezzel a kezdővel ez el is várható.

Majdnem eltaláltam a kezdőt, csak egy ponton tévedtem, BHV poszton.
Na Mindenkinek jó szurkolást!

Visca! Tipp: 2-0 Messi2 Még mindig tartom. :D
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.09.14. 20:18:46

Nemtudom elképzelni, hogy ezzel a kezdővel ne győzzünk. Gyerünk srácok, menni fog az.

Azthiszem, ennél erősebb kezdőt nem állíthatott volna ki Pep ma estére. Ebből most sokmindent leszűrhetünk. 8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
lui1698
Llegenda del Barça

2010.09.14. 19:59:20

No, ilyen bika kezdővel minden adott, hogy javítsák a hétvégi kis gikszert.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
gianni
Entrenador del Barça

2010.09.14. 19:54:56

SuperMessi írta:A hivatalos kezdő:
VV - Alves - Puyol - Pique - Abidal - Busquets - Xavi - Iniesta - Pedro - Messi - Villa
Talán a legerösebb is.
Mindent bele,Visca el Barca!!!!
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.09.14. 19:52:24

Teljesen igazad van, mindenki tudja, hogy lehetetlen az örök-győzelem, ezért meg kell tanulni a vereségeket, problémákat, bukásokat, és hullámvölgyeket keresni.... A pofonra szükség van, emlékezzünk vissza, a 6 kupás Barca egy 2 éve sikertelenségi sorozatot tört meg, tehát a bukás tulajdonképpen a siker alapja, ez elég érdekes , de így van ...

Ma mindenképpen meg kell szerezni viszonylag hamar a vezetést, s aztán megszórni a kinyílt Panát .... De mondjuk őket sem szabad leírni, Cissé, Govou és Boumsong klasszis játékos .... Ők hárman tartják a frontot, tehát azért nem lesz ez egy annyira könnyű meccs, az Inter is gyengébbnek bizonyult nálak még júlis-augusztus tájékán ....

Szerk:
SuperMessi írta:A hivatalos kezdő:
VV - Alves - Puyol - Pique - Abidal - Busquets - Xavi - Iniesta - Pedro - Messi - Villa
Ez elég jó, örülök, hogy Oroszlánszívű lelke újra velünk van ....

MINDENT BELE!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanbarca 2010.09.14. 19:55:15-kor.
més que un club
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.09.14. 19:51:14

A hivatalos kezdő:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.14. 19:42:33

B. Tamás írta:Cruyff fogalmazott a legjobban, hogy a katalán emberek belebetegedtek a győzelembe. Egy-egy vereség, netán rosszabb játék után máris mennek a késsel Pep nyakának, hogy hát Abidal hol játszott, Mascherano, te jó ég, ugye-ugye Touré...

S megint csak Cruyff szavai jutnak az eszembe: ez a csapat több bizalmat érdemel.
A magyarok is belebetegedtek és minden más nemzet Barcelona-szimpatizánsai, akiknek pont e csapat tette fel olyan magasra a lécet, hogy azóta az az elvárás, az az etalon.

Nehéz lejjebb adni az igényekből úgy, hogy a keret 85-90%-a még mindig együtt van és szinte ezek a játékosok nyerték meg a hat címet. Mert tudja mindenki, hogy ezek a játékosok mire képesek, ehhez képest egy Hércules Alicantétől hazai pályán kikapni tényleg megszégyenítő. De én is abba a táborba tartozom, akik azt mondják, hogy jókor jött a pofon és inkább egy Hércules, mint egy Real, azt hiszem magyarázni se kell, miért.

Késsel sose mennék Guardiolának, ahhoz túlságosan nagy a respektje, szerintem más se tenné. Nem mindennaposak ezek a vereségek a csapat háza táján, így nem is tartom igazságosnak ennyire kiemelni Pepet. Voltak hibái a meccsen, de ennyi. Még nem kell vasvillával a pokolba kergetni...
Kép
Kép
Kép
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.09.14. 19:32:51

Hát remélem hogy nem lesz baj és simán ütjük a panát. nem kéne az első fordulóban bakizni. bár ahogy a barcát ismerem egy blama után mindig lőnek párat a következő ellenfélnek. szoval hajrá este!
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Messidona10
Entrenador del Barça

2010.09.14. 19:24:49

Szerintem semmi probléma nem lesz ma este, és a srácok gond nélkül megverik a görögöket. Visca Barca!
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.09.14. 19:22:34

kanty írta:
fanbarca írta:A mai meccs (nem kell hangsúlyozni) a szezon egyik legfontosabb meccse, egy kudarc után nagyon fontos a BL-ben jól kezdeni, fejben nagyon ott kell lenni és persze a földön kell maradni. Remélem Bojan is lehetőséget kap, bár ez nem a legfontosabb dolog ....
Fontos, de nem létfontosságú, legalábbis szerintem. A csoport nem annyira nehéz egy esetleges vereség után is simán kellene továbbjutni. DE nem hiszem, h kikapunk. Szerintem visszaáll a világ rendje, legalább 2 góllal nyerünk.
:wink:
Jó-jó, de óriási morális ereje van ennek a meccsnek, tehát vagy sokat dob, vagy zuhan egy nagyot az önbizalom, morál ....
més que un club
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.09.14. 19:22:25

Mikaos írta:FIGYELEM! Az utóbbi időben történtek miatt:
Aki érzékeny a kezdőcsapatunk kihirdetésére, az MOST vegyen be egy nyugtatót ;) :D
Ugyanis 30 perc múlva megtudjuk, kik játszanak a kezdőben.

Én érzékeny vagyok rá,de most írok egyet,ami szerintem lesz,így érhet meglepetés. :D

Valdes-Alves,Piqué,Milito,Maxwell-Busi,Xavi,KEITAAA-Messi,Pedro,Villa.

De azért titkon remélem,hogy Iniesta helyet kap a kezdőben,méghozzá a mali rovására.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.09.14. 19:20:40

A sport.es-ről ne írjatok kezdőt mert mindig csak találgatnak és több poszton tévednek. Semmi értelme szvsz
Mikaos
Director del Fútbol

2010.09.14. 19:13:38

FIGYELEM! Az utóbbi időben történtek miatt:
Aki érzékeny a kezdőcsapatunk kihirdetésére, az MOST vegyen be egy nyugtatót ;) :D
Ugyanis 30 perc múlva megtudjuk, kik játszanak a kezdőben.
Capon
Llegenda del Barça

2010.09.14. 18:51:03

B. Tamás írta:Egyrészt sokan azt hiszik, az utóbbi két év megszokott, az a normális, innentől ez az alapelvárás. Nos, nagyon rossz ez a felfogás, mivel az utóbbi két év egy fantasztikus generáció, egy remek edző, jó adag szerencse, és óriási egység árán jött létre. Láthattuk tavaly, hogy amennyiben a szerencse nincs velünk, a BL-ből így is ki lehet pottyanni.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni!

Ami a mai csapatot illeti már írtam pár napja egy összeállítást az alapján amit várni lehet, most leírom, hogy én mit szeretnék.
VV
Alves-Puyol-Piqué-Abidal
Xavi-Mas-Ini
Messi-Pedro-Villa
Tetszik nem teszik én ezt szívesen megnézném.
Ami az eredményt illeti 2 dolgot tudok elképzelni. Vagy nyerünk 2-0ra vagy egy nyögvenyelős 1-1;2-2 fog összejönni. Majd eldől mennyire van készen a csapat fejben.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.09.14. 18:38:59

Lényegesen több türelem kellene a csapat felé úgy egészében.

Egyrészt sokan azt hiszik, az utóbbi két év megszokott, az a normális, innentől ez az alapelvárás. Nos, nagyon rossz ez a felfogás, mivel az utóbbi két év egy fantasztikus generáció, egy remek edző, jó adag szerencse, és óriási egység árán jött létre. Láthattuk tavaly, hogy amennyiben a szerencse nincs velünk, a BL-ből így is ki lehet pottyanni.

A hétvégi meccsből szerintem semmit nem szabad levonni. A keret nem szűk, Mascheranónak az első meccs volt, az pedig még igazából Alvesnek sem sikerült valami jól, pedig ő azért elég vagány gyerek. Nem is értem azokat, akik azt mondják, hogy törvényszerű a meglepő vereség a rövid pad miatt. Henry - Villa, Mascherano - Touré csere azért nem egy olyan történet, ami miatt aggódnunk kellene. S igazság szerint csak Márquez távozása miatt keletkezett űr, méghozzá a védelemben. Abidal a Sevilla ellen megmutatta, hogy azokon a találkozókon tökéletes pótlás, amikor meg többet kell védekezni, majd játszik az alap kettős. [A már említett szerencse faktor is kell, hogy ne legyenek sérültek. Nem valami tudományos, de a foci erről szól.]

Cruyff fogalmazott a legjobban, hogy a katalán emberek belebetegedtek a győzelembe. Egy-egy vereség, netán rosszabb játék után máris mennek a késsel Pep nyakának, hogy hát Abidal hol játszott, Mascherano, te jó ég, ugye-ugye Touré...

S megint csak Cruyff szavai jutnak az eszembe: ez a csapat több bizalmat érdemel.
.
sjd
Llegenda del Barça

2010.09.14. 18:26:23

Mental_Theo írta:Azért nem leszek öngyilkos ha nem nyerünk.
A Pana nagyon kellemetlen ellenfél, azért jó vele vigyázni.
Talán emlékeztek tavalyelőtt az Inter előtt végzett a csoportban...
Tavalyelőtt meg a Barca BL-győztes volt...
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.09.14. 18:21:17

Azért nem leszek öngyilkos ha nem nyerünk.
A Pana nagyon kellemetlen ellenfél, azért jó vele vigyázni.
Talán emlékeztek tavalyelőtt az Inter előtt végzett a csoportban...
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.14. 18:11:10

fanbarca írta:A mai meccs (nem kell hangsúlyozni) a szezon egyik legfontosabb meccse, egy kudarc után nagyon fontos a BL-ben jól kezdeni, fejben nagyon ott kell lenni és persze a földön kell maradni. Remélem Bojan is lehetőséget kap, bár ez nem a legfontosabb dolog ....
Fontos, de nem létfontosságú, legalábbis szerintem. A csoport nem annyira nehéz egy esetleges vereség után is simán kellene továbbjutni. DE nem hiszem, h kikapunk. Szerintem visszaáll a világ rendje, legalább 2 góllal nyerünk.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.09.14. 18:02:02

fanbarca írta:A mai meccs (nem kell hangsúlyozni) a szezon egyik legfontosabb
Hát szerintem ez nézőpont kérdése, mert nyilván nem lenne jó megint kikapni otthon, de ez az első meccs a BL-ben és eléggé olyan a csoportunk, hogy hátrakötött sarokkal is meg kell nyerni (ha a Pep pártiak teóriája fenn áll). Szerintem fontosabb lesz a hétvégi Atletico Madrid elleni bajnoki. Meg igazából még az is lehet, hogy az ellenfelek leírnak minket, egy újabb hazai vereség után (ha így lenne, akkor még jól is jött a Barca körüli hiszti :D).
Válasz küldése