Barça a Bajnokok Ligájában
- fanbarca
- Entrenador del Barça
A mai meccs (nem kell hangsúlyozni) a szezon egyik legfontosabb meccse, egy kudarc után nagyon fontos a BL-ben jól kezdeni, fejben nagyon ott kell lenni és persze a földön kell maradni. Remélem Bojan is lehetőséget kap, bár ez nem a legfontosabb dolog ....
més que un club
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ma este remélem ez a kezdő fut ki a gyepre: Valdés-Alves-Puyol-Pique-Abidal-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Villa-Pedro
Még egyszer nem lenne jó akkora hibákat véteni a védelemben, mint a Hercules ellen. A ma esti meccs nagyon fontos. Jó lenne lehengerlően kezdeni a BL szezont és az önbizalom helyreállítása sem utolsó szempont. Több mozgást és nagyobb küzdést várok el a csapattól. Kötelező a győzelem!
Visca el Barca
Még egyszer nem lenne jó akkora hibákat véteni a védelemben, mint a Hercules ellen. A ma esti meccs nagyon fontos. Jó lenne lehengerlően kezdeni a BL szezont és az önbizalom helyreállítása sem utolsó szempont. Több mozgást és nagyobb küzdést várok el a csapattól. Kötelező a győzelem!
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- miihii
- KHAL
Egyelőre nem is kaptunk ki másodosztályú csapattólsjd írta:Kicsit túlreagáltam, amit akartam mondani, h nem attól lesz kiélezett versenyfutás, h másodosztályú csapatoktól sz.opunk, hanem ha mind2 csapat megteszi eztmiihii írta: Tejóisten,ennyire ne drámázzunk már ettől a hétvégi zakótól!
Annyira nagy pofon volt,h már ezt a két fordulót sem tudjuk visszakövetni?
Nincs kiélezett versenyfutás?1 pont előnye van a reálnak.
A reál veri a csapatokat?Jaja,az első körben is úgy agyonvágta 0:0ra a Mallorcát,h majd bokán csináltam magam ijedtemben![]()
Tökömért kell már agonizálni ennyire...(Nem csak sjd-nek címezve)

Egy igen megerősített újonc megtréfált minket,ez van.Volt már ilyen a történelemben és nem is mi leszünk az utolsók.
Másrészt,attól is lehet kiélezett a versenyfutás,h mindkét csapat botlik időnként.Ha meg botlasz,akkor pontokat hagysz ott,ennyi.Tökmindegy,h a névtelen Herculés vagy mondjuk a naaagy Valencia ellen.A reál sem kezdte el olyan dominánsan,meggyőzően a szezont,h egy váratlan vereség miatt máris sutba kelljen vágni a bajnokságot.Jólesszezmég!Hibázni fog még a reál is,az tuti.
Harmadrészt,sztem hagyjuk ezt a témát itt,mert offolunk:oops: A lényeg,h no para.

Negyedrészt,írtam neked a Zene topicban is

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kicsit túlreagáltam, amit akartam mondani, h nem attól lesz kiélezett versenyfutás, h másodosztályú csapatoktól sz.opunk, hanem ha mind2 csapat megteszi eztmiihii írta: Tejóisten,ennyire ne drámázzunk már ettől a hétvégi zakótól!
Nincs kiélezett versenyfutás?1 pont előnye van a reálnak.
A reál veri a csapatokat?Jaja,az első körben is úgy agyonvágta 0:0ra a Mallorcát,h majd bokán csináltam magam ijedtemben![]()
Tökömért kell már agonizálni ennyire...(Nem csak sjd-nek címezve)
- miihii
- KHAL
Tejóisten,ennyire ne drámázzunk már ettől a hétvégi zakótól!sjd írta:Csak az a baj h ez a Realon is múlik, mert jelen helyzet szerint nem kiélezett versenyfutás van, hanem a Real veri a csapatokat, a Barca meg nemMental_Theo írta:Azért annak örülök,hogy nem az megy,mint tavaly, hogy a real és a Barca oda-vissza veri a többi csapatot. Legyen kiélezett versenyfutás.
(ezzel a hétvégi 1-0lal a blancok szerintem el is érték játékuk csúcsát, de ebből nem fognak lejjebb adni)
Nincs kiélezett versenyfutás?

A reál veri a csapatokat?Jaja,az első körben is úgy agyonvágta 0:0ra a Mallorcát,h majd bokán csináltam magam ijedtemben

Tökömért kell már agonizálni ennyire...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
S.Agüero írta:Fernando írta:Mit fog adni holnap a TV, délután kerestem semmit nem tudtam meg. Minket remélem.
Kezdőm hnapra:
Valdés,- Alves, Piqué, Milito, Abidal,- Busquets, Maxwell, Xavi,- Iniesta, Villa, Messi
Hát sztem nem túl valószinű ez a kezdő,miért játszna maxwell a köéppályán?Inkább Masch-et vagy Keitá-t tom elképzelni,de nekem én elsőre masch-ra gondolnék,mert guardiola pont mondta h jóval kreatívabb mint azt sokna gonolnák,szal sztem ezt most megis mutathatná!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Barca meccset ad a TV2!Fernando írta:Mit fog adni holnap a TV, délután kerestem semmit nem tudtam meg. Minket remélem.
Kezdőm hnapra:
Valdés,- Alves, Piqué, Milito, Abidal,- Busquets, Maxwell, Xavi,- Iniesta, Villa, Messi

Am ezzel a kezdővel kibékülnék.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Mit fog adni holnap a TV, délután kerestem semmit nem tudtam meg. Minket remélem.
Kezdőm hnapra:
Kezdőm hnapra:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Csak az a baj h ez a Realon is múlik, mert jelen helyzet szerint nem kiélezett versenyfutás van, hanem a Real veri a csapatokat, a Barca meg nemMental_Theo írta:Azért annak örülök,hogy nem az megy,mint tavaly, hogy a real és a Barca oda-vissza veri a többi csapatot. Legyen kiélezett versenyfutás.
(ezzel a hétvégi 1-0lal a blancok szerintem el is érték játékuk csúcsát, de ebből nem fognak lejjebb adni)
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Azért annak örülök,hogy nem az megy,mint tavaly, hogy a real és a Barca oda-vissza veri a többi csapatot. Legyen kiélezett versenyfutás.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Szerintem is többre mennénk, ha Abi helyett középen Pep elkezdene beépíteni egy fiatalt a csapatba.zsoltman írta:Abidal ne legyen khv. bizonytalanok vagyunk vele nem ugy mint Puy-al vagy Millito-val már akkor Muniesa is tobbet ér középen!!
Pep nem látsz!!

Abidal ne legyen khv. bizonytalanok vagyunk vele nem ugy mint Puy-al vagy Millito-val már akkor Muniesa is tobbet ér középen!!
Pep nem látsz!!
Pep nem látsz!!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Akkora verést azért nem kapott a Barça, hogy hosszú időn keresztül maradjon a játékosokban a bukta. Most van miért harcolni, van miért kiengesztelni a szurkolókat, most van esély megmutatni (ahogy Villa is nyilatkozta), hogy csak egy kisiklás volt. Nem tartom olyan túlzottan nagyon erős ellenfélnek a Panát. Jó középcsapat Európában, odahaza királyok, de semmi extra. Cissé, Gilberto Silva vagy Leto húzóemberek, viszont nálunk több van és sokkal jobb minőségű játékosok!CartmanBarca írta:Szerintem nem szabad félvállról venni a Panát, mert ha egy Hercules ilyen vereséget tud mérni ránk ráadásul hazai pályán, akkor ezen a vonalon elindulva a Panától még jobban kell tartani. Nem azt mondom, hogy féljünk, de nem szabad lebecsülni sem őket. Remélem hogy Nikosz Niopliasz mester azt fundálta ki, hogy támadni kell a csapatának és akkor sima meccs lesz.
A fiúk is összekapják magukat, vagy Guardiola gatyába rázza őket és akkor nem lehet probléma.
Győzni kell, mert győzni muszáj!
VISCA EL BARCA!!!

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Egyetértek a kezdővel, de szerintem Pep nem fogja ezt a kezdőt felküldeni,csak majd az El Clásicon:)
---=FORCA BARCA=---
- ab1daL
- Director del Fútbol
A szombati meccs után (bár én az előtt is, jóval előtte is tudtam, hogy soha se szabad leírni senkit, esélyest lehet kikiáltani, de ez egyáltalán nembiztos, hogy az esélyes meg is nyeri a meccsét) nem szabad lebecsülni a Panát, ahogy senkit se amugy. Én a következő 11-et küldeném ki:
Valdés
Alves-Piqué-Milito-Abidal
Busquets
Xavi Iniesta
Messi Villa
Bojan
Nálam a cserék, Masche, Adriano és Puyol lennének, természetesen ha minden jól megy, és nem kell hajtani az eredmény után, illetve nincs sérülés. Holnap egy megnyugtató, magabiztos, ha nem is gólgazdag, de egy magabiztos csapatot szeretnék látni. Hajrá srácok!
Valdés
Alves-Piqué-Milito-Abidal
Busquets
Xavi Iniesta
Messi Villa
Bojan
Nálam a cserék, Masche, Adriano és Puyol lennének, természetesen ha minden jól megy, és nem kell hajtani az eredmény után, illetve nincs sérülés. Holnap egy megnyugtató, magabiztos, ha nem is gólgazdag, de egy magabiztos csapatot szeretnék látni. Hajrá srácok!

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Keita kezdeni fog, ez biztosra veszem, és van egy olyan sejtésem is, hogy abidal belső védő lesz. De ne legyen igazam. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- MatyiG
- Adminisztrátor
Kezdőket még nem írt senki?
Majd én megkezdem!
-------------------------VV-------------------------
-Alves--------Piqué--------Puyol--------Maxwell-
---------------------Busquets----------------------
----------------Xavi---------Iniesta----------------
---Pedro-----------Messi-------------Villa---------
Nem azt mondom, h ez is lesz a kezdő, de Én így állítanám fel..
Már várom azt a percet, h láthassam Keitat a padon.
Tippem: 2-0, Góllövők: Messi2 Csereként bejön Masche, Keita és Bojan.
Ajándékozzatok meg fiúk engem egy több gólos győzelemmel szülinapom alkalmából!
Köszi! 

-------------------------VV-------------------------
-Alves--------Piqué--------Puyol--------Maxwell-
---------------------Busquets----------------------
----------------Xavi---------Iniesta----------------
---Pedro-----------Messi-------------Villa---------
Nem azt mondom, h ez is lesz a kezdő, de Én így állítanám fel..

Már várom azt a percet, h láthassam Keitat a padon.

Tippem: 2-0, Góllövők: Messi2 Csereként bejön Masche, Keita és Bojan.
Ajándékozzatok meg fiúk engem egy több gólos győzelemmel szülinapom alkalmából!

Biztos hogy a mi meccsünket adja a TV2.Már egy hete mondták.
Miért hiszed nehezen? Megnéztem a TV2 hivatalos oldalát és még azon kivül két TV műsoros oldalt s egyik sem irta konkrétan a meccset csak annyit,hogy Bajnokok ligája mérkőzés. Köszi a választ de nem kellene kételkedni abban amit mondok,én sem vagyok hülye,hogy irok ide és várok akár órákig a válaszra (ki tdja mikor reagál rá valaki) ahelyett,hogy legalább megpróbálnám kideriteni 
Oké,rendben,semmi gond,már látom reagáltál a hsz-emre a módositás elött

Oké,rendben,semmi gond,már látom reagáltál a hsz-emre a módositás elött

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Ez adja. Amúgy nehezen hiszem, hogy kerested bárhol is... http://port.hu/pls/w/tv.channel?i_date= ... 3&i_xday=4Attika 25 írta:TV2?

Akkor, ezek szerint a port.hu-t nem ismered. Oké, hiszek neked. Mindenesetre, mint látod, itt fel van tüntetve.Attika 25 írta:Miért hiszed nehezen? Megnéztem több helyen is a TV2 műsorát és sehol nem irták konkrétan,hogy melyik meccset adják,csak annyit,hogy Bajnokok ligája mérkőzés.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.09.13. 17:51:26-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Srácok,hallottam olyan kósza hireket (munkatársaktól) hogy holnap a TV2 a mi meccsünket fogja adni. Viszont én erről eddig sehol semmit nem találtam,szóval valaki tudja biztosan hogy melyik meccset adja a TV2? Azért remélem a miénket és nem csak szivattak 

-
- Director del Fútbol
a 2005-ös meccs létezésében biztosak voltunk, szóval nem segített:DFecooo írta:asszem ez segít közelebb jutni az igazsághoz
- Capon
- Llegenda del Barça
Akkor ezek szerint biztos nem a Pana volt. Megnéztem lehet az Olympiakossal kevertem-e, de nem. Na mindegy is. Rájöttem arra sem emlékszem mit ettem tegnap ebédre
cavinton.
Hol vagyok?

Hol vagyok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.09.13. 17:25:16-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi