Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A srác szimulált egy nagyot. Elismerem durva belemenés volt, de a lassításon látszik, hogy nem vesztette el az eszméletét, meg semmi ilyesmi, csak úgy gondolta, hogy ő most úgy tesz mintha KO lenne, mert az olyan vicces. Egyébként meg jó meccs volt, első félidőben nem ment be semmi, második félidőre kicsit visszaestünk, Pedro kapufa, szóval jó meccs volt, nem tragédia az 1 pont.looka írta:Meg egy két meccses eltiltás legalább... Rendesen meghűlt bennem a vér, mikor mutatták, hogy nem mozog a srác...Andris írta:Valdes kijövetele meg piroslap.![]()
Nem tetszik az, hogy megint visszatértünk a kipattanós korszakba. Egyszerűen hihetetlen, miket tudnak kihagyni a srácok.
Iniesta labdája varázslatos volt egyébként(mikor beemelte a védők mögé), hogy tudta ezt kihagyni Messi??
Meg egy két meccses eltiltás legalább... Rendesen meghűlt bennem a vér, mikor mutatták, hogy nem mozog a srác...Andris írta:Valdes kijövetele meg piroslap.
Es mivan akkor ha Messi triplazni akar?.........megsugom,TRIPLAZIK!!!!!!!!!Ilúvatar írta:Na azért sztem Villa is be fog találni.csababarca írta: Csak a 3 pont.
0-2. Messi dupla.

gondolom a vagy szó helyett és-t akartál írni, mert így nem értelmes.Lionel85 írta:Ma este kíváncsi vagyok Villára, hogy a Sevilla elleni góljai csak hirtelen fellángolások voltak, vagy még mindig kell neki x idő, hogy visszanyerje régi formáját.

Majd szólj már rá Pintora ha netalántán gólhelyzetbe kerülne a Köbenhavn akkor fütyöljön 1 nagyot a lelátórólcsababarca írta:Valakinek még egyéb kívánsága?
Azt ,hogy Keita ne kezdjen nem tudom most elintézni![]()
Ilúvatar írta:Na azért sztem Villa is be fog találni.csababarca írta: Csak a 3 pont.
0-2. Messi dupla.
Ezt szomorúan veszem tudomásul. Ez pont egy olyan meccs, ahol játszhatna.Thiago a padon sincs sajnos, így erre nem kerülhet sor ma este...
Thiago a padon sincs sajnos, így erre nem kerülhet sor ma este...sjd írta:Emlékszem, pár éve Fifában mindig első dolgom volt megszabadulni Valdestől. Most már Keitát szoktam eladni.csababarca írta:Nah már Keita hiányzott is nekem így egy kihagyott meccs után![]()
Hihetetlen![]()
Remélem hamar behozza Pep Thiagot. (bár nála a hamar az 75. perc ...)
Emlékszem, pár éve Fifában mindig első dolgom volt megszabadulni Valdestől. Most már Keitát szoktam eladni.csababarca írta:Nah már Keita hiányzott is nekem így egy kihagyott meccs után![]()
Hihetetlen