palesz77 írta:Init mondjuk szerintem nem jókedvéből pihenteti, hanem mert nincs fizikálisan top állapotban, nála meg ez idén egyenlő a magas fokú a sérülésveszéllyel. Sevilla ellen kihajtotta magát, jön a Juve, szerintem várható volt, hogy nem kezd. Egész évben ez van vele, valami egész biztos, hogy nem teljesen kóser, és nem azért padozik ennyit, mert Lucho meg akarja nehezíteni a saját dolgát..
Ezzel egyetértek, szinte biztos volt, hogy Ini nem kezd.
Nekem az furcsa, hogy SR nincs a kezdőben. Ha 4-3-3 lesz és ezzel a négyessel állna ki hátul, akkor bőven beférne Robi középre. Ellenkező esetben meg mehetne a szokásos jh. Ha már "kispórolja" LE hátulról lenne helye. Ezt őszintén nem értem.
Vagy sérült és ezért nincs ott?
Ez a hátsó hármas sem valami izmos. Nem tudom Masch hogy oldja meg a jobbost. KH-ként még megvan a sebessége, de szélső védőként... Matyi meg tudjuk mikre képes. A jobb oldalunkat nagyon féltem. Támadásban tuti nulla lesz, védekezésben meg úgy futják le Masch-ot ahogy nem szégyellik.
Sajnos most nemcsak a kontrákra kell figyelnünk. Kameni meg előre tudom, hogy god modeban fogja tolni. Valahogy húzzuk be a 3 pontot, Malagában most ez felérne egy sevillai gálával.