Igen, a Celtic a Rangers helyett, illetve akkor a Schalke. Jó, hát mégiscsak hozzátettél, mert ezzel sem keverhette így a kolléga. Valószínűleg nem játszottunk a Pana-val 2005 óta.fcbarca0827 írta:Akkor a Celtic-vel a 16 és a Schalke-val a 8 között játszottunk. Mondjuk ezzel, most sokat nem tettem a vitához.Kalap1988 írta:Azt hiszem, akkor surranópályán jutottunk be az elődöntőbe,ahol a Mu kivert. Max ezzel keverheted. Bár nekem akkorról Rangers rémlik, nem a Pana.
Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Director del Fútbol
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Akkor a Celtic-vel a 16 és a Schalke-val a 8 között játszottunk. Mondjuk ezzel, most sokat nem tettem a vitához.Kalap1988 írta:Azt hiszem, akkor surranópályán jutottunk be az elődöntőbe,ahol a Mu kivert. Max ezzel keverheted. Bár nekem akkorról Rangers rémlik, nem a Pana.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Director del Fútbol
Nem hiszem. 2008-09-ben a csoportkörben: Sporting,Basel, Shaktar voltak az ellenfeleink. Nem találkoztunk velük 2007-08-as szezon egyenes kieséses részében? Azt hiszem, akkor surranópályán jutottunk be az elődöntőbe,ahol a Mu kivert. Max ezzel keverheted. Bár nekem akkorról Rangers rémlik, nem a Pana.Kalap1988 írta:Érdekes amit mondasz mert mintha most meg az az emlék ugrott volna be hogy rövid idő alatt 2 szer is megvertük őket 5-0-ra. Neked nem rémlik erről valami? Talán 2005 és 2008-ban.Capon írta:5 éve volt, a 2005-06-os bl szezon csoportkörében, azt hiszem, akkor idegenben 0-0 lett, otthon pedig 5-0. Az 5-0-on lőtte Eto'o talán a legszebb barcás gólját. A tizenhatos bal sarka körül járt és becsavarta a hosszú felsőbe, ha jól emlékszem guruló labda volt, át sem vette a passzt, hanem kapásból
Szerk: 08-09-ben a Baselt vertük 5-0-ra, azzal keverheted, bár nem nagyon hasonlít a színük

- Capon
- Llegenda del Barça
Érdekes amit mondasz mert mintha most meg az az emlék ugrott volna be hogy rövid idő alatt 2 szer is megvertük őket 5-0-ra. Neked nem rémlik erről valami? Talán 2005 és 2008-ban.Kalap1988 írta:5 éve volt, a 2005-06-os bl szezon csoportkörében, azt hiszem, akkor idegenben 0-0 lett, otthon pedig 5-0. Az 5-0-on lőtte Eto'o talán a legszebb barcás gólját. A tizenhatos bal sarka körül járt és becsavarta a hosszú felsőbe, ha jól emlékszem guruló labda volt, át sem vette a passzt, hanem kapásbólCapon írta:Az egész biztos, hogy oda teszik magukat a görögök ahogy remélem mi is. Ha jól emlékszem legutoljára talán 3? éve találkoztunk velük a csoportban és idehaza 5-0 lett az eredmény. Most ennyi gólt nem várok de egy 2-0-val már elégedett lennék tökéletesen. Ja és persze látni szeretném, hogy jól muzsikál a csapat és nincsenek nagy hiányosságaink!
De lehet csak hallucinálok

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Director del Fútbol
5 éve volt, a 2005-06-os bl szezon csoportkörében, azt hiszem, akkor idegenben 0-0 lett, otthon pedig 5-0. Az 5-0-on lőtte Eto'o talán a legszebb barcás gólját. A tizenhatos bal sarka körül járt és becsavarta a hosszú felsőbe, ha jól emlékszem guruló labda volt, át sem vette a passzt, hanem kapásbólCapon írta:Az egész biztos, hogy oda teszik magukat a görögök ahogy remélem mi is. Ha jól emlékszem legutoljára talán 3? éve találkoztunk velük a csoportban és idehaza 5-0 lett az eredmény. Most ennyi gólt nem várok de egy 2-0-val már elégedett lennék tökéletesen. Ja és persze látni szeretném, hogy jól muzsikál a csapat és nincsenek nagy hiányosságaink!

Szerk: Természetesen a Barca szempontjából a baloldalról szerezte a gólját.
- Capon
- Llegenda del Barça
Az egész biztos, hogy oda teszik magukat a görögök ahogy remélem mi is. Ha jól emlékszem legutoljára talán 3? éve találkoztunk velük a csoportban és idehaza 5-0 lett az eredmény. Most ennyi gólt nem várok de egy 2-0-val már elégedett lennék tökéletesen. Ja és persze látni szeretném, hogy jól muzsikál a csapat és nincsenek nagy hiányosságaink!
Na,szép is lenne ha holnap is padlót fognánk.Nem lebecsülve a görögöket de holnap több góllal kell nyernünk.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
A Panathinaikosz többször tört már majdnem borsot az orrunk alá, mint pl 2003-ban ha jól emlékszem, a negyeddöntőben.
Éppenhogy továbbjutottunk, de itthon nyerni kell, kint meg nagyon jól játszani-.
Ja, és akit érdekelne DEDIKÁLT Barcelona mez, az írjon:
batikaa@freemail.hu
van a hatkupás Barcától is, és még másik évekből is. Eredetségi Bizonyítvánnyal együtt!!
Forca Barca!
Éppenhogy továbbjutottunk, de itthon nyerni kell, kint meg nagyon jól játszani-.
Ja, és akit érdekelne DEDIKÁLT Barcelona mez, az írjon:
batikaa@freemail.hu
van a hatkupás Barcától is, és még másik évekből is. Eredetségi Bizonyítvánnyal együtt!!
Forca Barca!
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Director del Fútbol
Igen, de így is tendencia, hogy nem adják a csoportmeccseinket. Tavaly szerintem az volt az egyetlen csoportmeccsünk, amit leadtak, ha jól emlékszem. Az Inter elleni odavágót, Milánóban nem közvetítették, ha nem csal az emlékezetem. Persze lássuk be, ez az ellenfeleink kvalitásaitól függ. Nyilván azt adják, ami izgalmasabbnak ígérkezik.levproff írta:Igaz, ezt benéztem.![]()
![]()
Dehát ez akkor sem épp helytálló mivel, ha jól emlékszem az volt az utolsó előtti csoportmeccsünk.
- levproff
- Director del Fútbol
Igaz, ezt benéztem.
Dehát ez akkor sem épp helytálló mivel, ha jól emlékszem az volt az utolsó előtti csoportmeccsünk.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- CartmanBarca
- Jugador del Barça
Szerintem nem szabad félvállról venni a Panát, mert ha egy Hercules ilyen vereséget tud mérni ránk ráadásul hazai pályán, akkor ezen a vonalon elindulva a Panától még jobban kell tartani. Nem azt mondom, hogy féljünk, de nem szabad lebecsülni sem őket. Remélem hogy Nikosz Niopliasz mester azt fundálta ki, hogy támadni kell a csapatának és akkor sima meccs lesz.D.Villa írta:jahh
A fiúk is összekapják magukat, vagy Guardiola gatyába rázza őket és akkor nem lehet probléma.
Ui.: Isten áldja a TV2-t

"No kérem szépen, ha most ez cirkusz lenne, akkor lenne egy csomó bohócunk."
-Hajdu B. a Barcelona-Arsenal (4-1) meccsen Messi 4. gólja után.
A csoportmeccs?levproff írta:Az volt a legutolsó BL meccsünk.Capon írta:Menj már, tényleg a Barca meccset adja a TV2 keddenMikor láttunk utoljára BL csoportmeccset TV-ben? Max az Inter ellen.
- levproff
- Director del Fútbol
Az volt a legutolsó BL meccsünk.Capon írta:Menj már, tényleg a Barca meccset adja a TV2 keddenMikor láttunk utoljára BL csoportmeccset TV-ben? Max az Inter ellen.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Capon
- Llegenda del Barça
Menj már, tényleg a Barca meccset adja a TV2 kedden
Mikor láttunk utoljára BL csoportmeccset TV-ben? Max az Inter ellen.

A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
Tényleg jó gondolat,és én is azzal értenék egyet,ha Busi játszana a támadó kp poszton,mert szerintem Keitánál még én is kreatívabb vagyok.lluisllach89 írta:Jó gondolat, de mindig ez szokott lenni ha rázós helyre megyünk idegenbe, persze Keitával.S.Agüero írta:Egy kis jósolás nálam:
Én úgy gondolom, hogy ha összekerülünk egy jobb csapattal a Bl-ben(ami elég valószínű), akkor otthon a legerősebb kezdővel:
VV-Alves-Piqué-Puyol-Maxwell-Sergio-Xavi-Ini-Pedro-Messi-Villa
állnánk fel.
Viszont ha idegenben, akkor én egy ilyet megnéznék, mert akkor elég sokat kell majd a védekezésre is koncentrálni:
VV-Alves-Piqué-Puyol-Maxwell-Masche-Sergio-Xavi-Messi-Villa-Ini
Otthon lehetne azt az erős ellenfelet rohamozni, idegenben meg így lenne 2 védekezőbb középpályásunk, akik még a támadásba is be tudnak avatkozni(legfőképp Busquets).
Idegenben lehetne kontrákkal gólt lőni.![]()
Jobb csapat, értsd:
Chelsea, MU, Inter, Milan, Real Madrid, Bayern(mert nekik vannak jó támadóik)
Ki mit szól a "jóslatomhoz"?
Érdekes lesz hogy ki fog játszani többet, ő vagy Mascherano..

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- MatyiG
- Adminisztrátor
Azért remélem, h Pep ennyire nem szerelmes Keita-ba, h inkább őt játszassa, mint a frissen igazolt játékosunkat.lluisllach89 írta:Jó gondolat, de mindig ez szokott lenni ha rázós helyre megyünk idegenbe, persze Keitával.S.Agüero írta:...

De kezdek átmenni OFF-ba.
-
- Director del Fútbol
Jó gondolat, de mindig ez szokott lenni ha rázós helyre megyünk idegenbe, persze Keitával.S.Agüero írta:Egy kis jósolás nálam:
Én úgy gondolom, hogy ha összekerülünk egy jobb csapattal a Bl-ben(ami elég valószínű), akkor otthon a legerősebb kezdővel:
állnánk fel.
Viszont ha idegenben, akkor én egy ilyet megnéznék, mert akkor elég sokat kell majd a védekezésre is koncentrálni:
Otthon lehetne azt az erős ellenfelet rohamozni, idegenben meg így lenne 2 védekezőbb középpályásunk, akik még a támadásba is be tudnak avatkozni(legfőképp Busquets).
Idegenben lehetne kontrákkal gólt lőni.![]()
Jobb csapat, értsd:

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- MatyiG
- Adminisztrátor
Egy kis jósolás nálam:
állnánk fel.
Idegenben lehetne kontrákkal gólt lőni.
Jobb csapat, értsd:
állnánk fel.
Idegenben lehetne kontrákkal gólt lőni.

Jobb csapat, értsd:

jajnemármessideco írta: Inter ls a Bayern is.

Bayernnek ugyanúgy 4et gurítanánk most is, Intert meg még az Atletico is elveri
Főleg, hogy a 37 éves Pippo milyen formában van
De azért a Milan nem lesz esélyese a Bl-nek, hiszen ott van a Barca
,Real, United, Chelsea, Inter ls a Bayern is.
Kezd ez off lenni...
Kb 2 hét múlva kezd a Barca a Panathinaikos ellen. Elvileg játszhat Mascherano is ugye? Govou nagy erősítés lesz a görögöknek, de a csoportból nem hiszem, hogy tovább tudnának jutni...

Kezd ez off lenni...
Kb 2 hét múlva kezd a Barca a Panathinaikos ellen. Elvileg játszhat Mascherano is ugye? Govou nagy erősítés lesz a görögöknek, de a csoportból nem hiszem, hogy tovább tudnának jutni...
Nekem van egy olyan rossz érzésem, hogy egy esélytelenségben tengődő Milant újra európai nagy csapattá tettünk (Ibrán felül, Ronaldinho megkönnyebbült játéka is szerintem részben a GAmper kupán tapasztalt jó érzésekből táplálkozott. Az biztos hogy Dinho rég nem játszott így.)
Csak az a baj ezzel, hogy a Milan eddig is nehéz ellenfél volt BL-ben, most meg bárkit képesek lesznek megverni.
Csak az a baj ezzel, hogy a Milan eddig is nehéz ellenfél volt BL-ben, most meg bárkit képesek lesznek megverni.