Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma láttam, hogy a Rubin idén több, mint 50 millát költött átigazolásokra, ebből 20 a hoffenheimi Carlos Eudardora ment elLionel85 írta:Hatalmas potyagólt kapott a Rubin kapusa a Sparkat Nalcsik elleni meccsen, ami 1-1-re végződött:
http://sportgeza.hu/futball/2010/08/29/ ... ny_kapusa/
Talán Iniesta majd őt is meglepi, a Racing ellen már összejött egy, igaz közelebbről.
Pont a szülinapomon lesz.Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.
Ez számomra (eddig) a nap legjobb híre!Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.
Gali írta:Bocs, csak a meccs végére értem haza.barca1615 írta:Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.
Köszi az infót:D De kb egész meccsen ezt hangoztatta:) Legalább nem a net előtt kell kuporogni:) Hanem a tv-be nézhetjük
Ezen meglepődtem. Jó hír az biztos, hiszen nem kell a gép előtt kuporognom már megint, mint az elmúlt évek csoportmeccsei alatt.Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.
Bocs, csak a meccs végére értem haza.barca1615 írta:Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.
Köszi az infót:D De kb egész meccsen ezt hangoztatta:) Legalább nem a net előtt kell kuporogni:) Hanem a tv-be nézhetjük
Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.
23.-án játszanak az Ajax-nál, és 28.-án lesz a klasszikus.MichaaBee írta:Én úgy tudom, hogy a Milannal, úgyhogy szólj, ha benéztem.![]()
Én úgy tudom, hogy a Milannal, úgyhogy szólj, ha benéztem.lui1698 írta:A Real az Ajax-szal játszik előtte egy nappal idegenben.
Tényleg. Elnéztem egy sorral.Gali írta:Bocs, hogy javítalak, de a Klasszikus előtt a Panához megyünk.
Bocs, hogy javítalak, de a Klasszikus előtt a Panához megyünk.lui1698 írta:Klasszikus előtt Koppenhágába megyünk.Gali írta: FC Copenhague - FC Barcelona
- november 24.
A Real az Ajax-szal játszik előtte egy nappal idegenben.
Klasszikus előtt Koppenhágába megyünk.Gali írta: FC Copenhague - FC Barcelona
- november 24.
Azért az első kalapból megkapták a legkönnyebb csapatot.socio66 írta:a Real megint jól belenyúlt a tutiba,izzadni fognak rendesen,még az Auxerre-t sem írnám le,főleg otthon.[/color]