Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most ez annyira mindegy am.forlán10 írta:Bocsi, de miért nem a gólkirály kapta a legjobb csatár díjat???
Hát én szerintem is mindent megérdemeltek az Inter játékosai,kivéve Milito...nem hogy az év játékosa,de az év csatára sem volt...az év csatára díjat Messinek adtam volna,az év játékosát pedig Sneijdernek....Milito a döntőn kívűl nem nagyon játszott jól(no meg azon kívűl h nekünk fejelt 1 lesgóltLionel85 írta:Tarolt az Inter, kétségtelen tény. Szerintem megérdemelték az összes poszton, de a középpályás, a támadó és az idény legjobb szavazáson azért tudtam volna Xavinak és Messinek is adni díjat. De nem irigykedem, mert a tavalyi az Inter éve volt. A következő szezonban nekünk kell visszaszerezni a trónt!
ez marhára nem jóRivaldo11 írta:Nincs okunk panaszra, az egyik legkönnyebb csoport a miénk..
Lehet szempont, de nem az elsődleges szerintem!Rivaldo11 írta: Arra meg magasról teszek, hogy a tv2mit ad, meg mit nem. Ez nem lehet szempont egy sorsolásnál.
Én is biztos voltam benne.ozsimiki írta:a Kazan nevénél 1000%ra vettem,h a D csoportot húzzákazért minden ne legyen már tökéletes.
Jah a Kolozsvárral kerüljön össze,mert akkor kimegyek a meccsre.kanty írta:A Kolozsvárral kerüljön egy csoportba a Barca, a többi nem érdekel, a továbbjutás kötelező bármilyen csoportból.![]()
Szerk: igen Monacoban.