Bajnoki Mérkőzések
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
3-3-1-3-ban Messit hagynám a jobbszélen elől, és Iniesta osztogathatna, mögötte meg Rafi-Busi-Rakéta KP. Egyedüli bibi ezzel, hogy Ini pocsék formában van. De így sokkal jobb lehetne a ballansz és nem lennénk féloldalasak. PSG ellen is csak Neymaron mentek az akciók.
- visca el barca
- Presidente del Barça
vmelyik meccsen ue. a kezdő volt, ott ez a 3-3-1-3 mentNero. írta:Ez most akkor 3-4-3 vagy 3-3-1-3? Kivancsi vagyok hogy ma hogyan fog működni, illetve hogy áprilisba is bevállalja-e ezt Enrique.
Ha Iniesta ma sem tud értékelhetőt mutatni akkor lehet hogy Turant kéne ott nyomatni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez most akkor 3-4-3 vagy 3-3-1-3? Kivancsi vagyok hogy ma hogyan fog működni, illetve hogy áprilisba is bevállalja-e ezt Enrique.
Ha Iniesta ma sem tud értékelhetőt mutatni akkor lehet hogy Turant kéne ott nyomatni.
Csori Alba szerintem álmába nem gondolta volna hogy így kikerül a kezdő 11ből.
Csori Alba szerintem álmába nem gondolta volna hogy így kikerül a kezdő 11ből.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
az lehet, de sztem ez most megint ilyen fura 3-3-1-3 felállás lesz és rafinha inkább csatár lesz mint kp-sBarcafanTomee írta:Én is ezt a kezdőt toltam volna fel, egyedül Rafinha helyet Robertót tettem volna be. Talán Robi jobban megtudja oldalni a jobb szélt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Alaves ellen otthon? Miert gondolod igy?rikko írta:Remélem komolyan gondolják a srácok, hogy még van esély a bajnoki címre. Oda kell verni a Valenciának, a következő fordulóban meg van egy olyan érzésem, hogy a Real eldobja mind a 3 pontot. Nekünk is kemény áprilisunk lesz, egyszerűen már nem fér bele a hiba. Sem itt , sem a BL-ben.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Én is ezt a kezdőt toltam volna fel, egyedül Rafinha helyet Robertót tettem volna be. Talán Robi jobban megtudja oldalni a jobb szélt. Rafinha a PSG ellen is sok lehetőséget eltolt mikor sok terület volt előtte. Úgy tűnik ez a vészmegoldásos 3-4-3 maradni fog a szezon végéig. Jobb bekk hijján nem is nagyon tud mást csinálni Lucho. Egyetlen gond, hogy a jobb szélünk lukas, Messi behúzódásával. Na meg Alba is nagy vesztese a formációnak.
Győztünk, nem is nézem.soadroli írta:Barça line-up vs Valencia: Ter Stegen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Iniesta, Busquets, Rakitic, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar

Jelenlegi legjobb kezdőnk, le kell simázni.

Remélem komolyan gondolják a srácok, hogy még van esély a bajnoki címre. Oda kell verni a Valenciának, a következő fordulóban meg van egy olyan érzésem, hogy a Real eldobja mind a 3 pontot. Nekünk is kemény áprilisunk lesz, egyszerűen már nem fér bele a hiba. Sem itt , sem a BL-ben.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mármint miért?S.Agüero írta: Messi pozíciójától függ szerintem.
Úgy gondolod, hogy Messi fog a jobboldali kp lenni? Rafi meg a bal?
Akárhogy kombinálok, nem látom, hogy Iniesta ne a kp bal oldalán legyen.
Esetleg Rakéta jobboldalon...bár nem tudom az jó e nekünk úgy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2017.03.19. 19:55:03-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tudtunk is pihenni, Valencia most megint kisebb hullámvölgyben, szerintem nem is lesz most gond. Ámen. 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
máshol nem tud lenni a kezdő alapján.S.Agüero írta:Ez parádés kezdő, remélem nem a vonal mellett lesz Ini.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Normandia
- Director del Fútbol
Ez így rendben is lenne.soadroli írta:Barça line-up vs Valencia: Ter Stegen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Iniesta, Busquets, Rakitic, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Barça line-up vs Valencia: Ter Stegen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Iniesta, Busquets, Rakitic, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hasonlóan látom mint LE, sőt akár még az is lehet hogy nem csak az utolsó fordulóig nyitott lesz a bajnokság hanem "utolsó utáni" forduló lesz a Celta-Real. És bizony kaparni kell, mert szerintem továbbra is lehet keresnivalónk, de hibázásunkat La Corunaban ellőttük. Mindig mondom a hazai pálya védelme kulcskérdés egy bajnokaspiráns esetében, otthon vagyunk most a Valencia ellen, nem is lehet kérdés csak a három pont lehet jó. Innentől kezdve minden héten háború és csakis a győzelmek elfogadhatóak, HAJRÁ!

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
A keret: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti.
Visszatér Rafi és Neymar. Messi egy lapra az eltiltástól, okosba kéne megoldani, de nem nagyon van könnyű meccs mostanában. Kötelező győzni!
Visszatér Rafi és Neymar. Messi egy lapra az eltiltástól, okosba kéne megoldani, de nem nagyon van könnyű meccs mostanában. Kötelező győzni!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
visca el barca írta:ennél már csak az lesz rosszabb, ha azért küldték ide hogy kompenzáljon és fújjon vagy két kamu tizit

A vicc az, hogy ez egyáltalán nem elképzelhetetlen...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Egyetértek. Nincs még itt veszve semmi, De ideje abba hagyni az értelmetlen mértékű rotálást.Nero. írta:Depor elleni vereség elott lehoztunk egy hatos szériát a bajnokságba, úgy hogy közben tovább mentünk az Atletico ellen a kupába + a PSG ellen visszajöttünk a halál torkából, szerintem ez nem olyan rossz.
De az tény hogy most már nem nagyon lehet hibázni, de abban is biztos vagyok hogy jönnek még pontvesztések a fővárosból. Kezdődik a szezon igazi része a válogatott forduló után, elotte kell egy magabiztos győzelem a Valencia ellen.
Depor elleni meccstől sokan már itt féltetek(nem véletlen), erre Lucho beküldi a szanaszét rotált KP-val a csapatot egy nehéz terepen, hogy utána amikor ég a ház jöjjenek Iniék.
Most akkor mennyivel jobb végeredményben kapkodva beküldeni, mint kezdetni őket és esetleg ha jó az állás akkor mehetnek pihenni?
Ha a gála KP-ról 1 ember nem kezd az még kibírható, nade amikor szét van rotálva, folyton új felállással azt nem bírja el a csapat..
Ha a zsúfolt naptárban az Ini-Busi-Rakiticből meccsenként felváltva kimaradna 1, az simán vállalható lenne szerintem, de így...
Valahogy Luchoék sokszor nem képesek felmérni az ellenfél veszélyességét.
Elég megnézni az Alaves ellen, akik előtte nemrég az Atletit szivatták meg alaposan, erre Lucho szétrotálva küldi ki a csapatot, hát mit ne mondjak...
A bíró meg..No comment..Szánalmas és undorító amit csinálnak...Hogy vezethetnek még ilyenek után meccset?? Persze az ilyeneket eszükbe sincs megtorolni, de bezzeg ha a játékosok szólnak hogy talán normálisan kéne vezetni a meccset...
- visca el barca
- Presidente del Barça
de én nem tudom basszus, ilyen bírók ellen nem lehet fellebbezni? ennél már csak az lesz rosszabb, ha azért küldték ide hogy kompenzáljon és fújjon vagy két kamu tizit 

visca el barca írta:![]()
![]()
![]()
mára megkaptuk a vakot aki nem vette észre múltkor az egyméteres gólunkathihetetlen h van pofájuk megint ideküldeni
Szerintem ez a már csakazértis ideküldjük kategória.

- visca el barca
- Presidente del Barça

mára megkaptuk a vakot aki nem vette észre múltkor az egyméteres gólunkat