palesz77 írta:Bob_Marley írta:pl Mathieu szerepeltetése nagyon is jó ötlet egy olyan csapat ellen mint a Granada, ahol vannak jól fejelő emberek. Elől befog pattanni majd, hátul kell rendbe tenni a dolgokat.
Még ha Masch vagy Alba helyett játszana azt mondom, de egy Piqué és Umtiti pihen, ezért játszik ő. Ők meg azért pont hogy jobbak ezekben amit te írsz a bagósnál, szóval ez most nem túl nyerő érv szerintem Matyi mellett.
Granada ellen ha nem tudunk nyerni most, teljesen lényegtelen ki játszik vagy sem.
Szerintem nyerni fogunk, de ez akkor lenne igaz, ha ugyanolyan játékerőt képviselő játékosaink lennének, de pont ez a gond, hogy nem. És most lehet megint elég ötlettelen lesz a játék, mert megint mindenki pihen, és a második vonalunk ha egyszerre játszik, azt megsínyli általában a játék. Szóval pont nem lényegtelen, hogy ki játszik és ki nem, az egész szezonunk erről szól igazából..

1; Pique-Umtiti alapból kiesik a terhelések miatt, s pont hogy jó, hogy ilyenkor betudunk dobni egy Mathieut.
2; Nyilván nem ugyanolyan játékerőt képviselnek, de Rafinha nagyon sokat kezd mostanában, Gomes sokat kezd, Mascherano alapember, egyedül Mathieu olyan, aki kevesebbet játszik. Nagyon jobb kezdőt alapból se tudnánk feltenni, de nyilván nem lehet olyan játékerőt feltenni, főleg Messi helyett.
A szezonunk meg inkább pontrúgásokról és kapott gólokról szól szerintem.

Hány és hány pontunk lehetne pluszban, ha ezt a kettőt megtudnánk oldani. Mennyit toltunk le kapott gól nélkül zsinórban 4-5 meccset? Na ez a baj.
Umtitivel nyerünk, Matyival nem.
Tény.
Ennek nézz utána, mert nem igaz. Mathieuvel Bilabo-Alaves-Leganes-Atletico csak pl a legutóbbi.
Igen Umtitivel még jobb a mérleg, de a ténymegállapításod, ami szerinted tény, hogy Mathieuvel nem, az nem fedi a valóságot.