Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

MichaaBee írta:Tegnapi értékelések:
Valdés: 9 - Nem volt kapuralövés, de a középhátvéd feladatát jól ellátta. Rosszat nem csinált, lelkesebb volt néhány másik spílernél...
Alvés: 0
Piqué: 10 - A meccs embere
Milito: 6
Touré: 7
Keita: -1
Busquets: 4,5
Xavi: 7,5
Messi: 0
Ibrahimovic: -1
Pedro: 0
Bojan: 6
Jeffren: 4
Maxwell: 4
Azt hiszem elég kifejező volt.![]()
Gondolom arra gondolt, hogy akkor nem védekeztek volna 10 emberrel mert akkor még elöl volt sneijder milito meg Eto'o, de így miután kiállították már az egész csapat védekezett.MichaaBee írta:Ezt kifejtenéd bővebben?Rewolution5 írta:én továbbra is azt a nézetet vallom, hogy ha Mottát nem álitják ki,akkor talán meglehetett volna a siker...![]()
Ibrát azért 0-ra raknám ,volt 1 szabija meg egy sarkazása asszem Messinek!!!!MichaaBee írta:Tegnapi értékelések:
Valdés: 9 - Nem volt kapuralövés, de a középhátvéd feladatát jól ellátta. Rosszat nem csinált, lelkesebb volt néhány másik spílernél...
Alvés: 0
Piqué: 10 - A meccs embere
Milito: 6
Touré: 7
Keita: -1
Busquets: 4,5
Xavi: 7,5
Messi: 0
Ibrahimovic: -1
Pedro: 0
Bojan: 6
Jeffren: 4
Maxwell: 4
Azt hiszem elég kifejező volt.![]()
Ezt kifejtenéd bővebben?Rewolution5 írta:én továbbra is azt a nézetet vallom, hogy ha Mottát nem álitják ki,akkor talán meglehetett volna a siker...
én továbbra is azt a nézetet vallom, hogy ha Mottát nem álitják ki,akkor talán meglehetett volna a siker...bottlikakos írta:Hogy őszinte legyek végig szorítottam hogy valahogy rúgjunk be még egy gólt de nem volt benne a csapatban a gól....az inter úgy védekezett hogy majd beszart....mi lett volna ha T.Mottát nem állítják ki?0-0?
A népmuvészeti cserépedény g***i reálos (+Újpestes)osztálytársam cinikusan "éltette a Barcát".Legszívesebben torkon rúgtam volna dühömben
![]()
![]()
Persze emlékeztettem a reál "nagy idei menetelésére"(Alcorcón,Lyon,El Clásicó,meg ilyenek)...de az nem gáz.....ááááá!!Csak az h a Barca 3-2-vel kiesett egy süninter ellen,miután halomra verte ellenfeleit.
Ezzel azt mondod h minden Ibra hibája....az is h az Inter beállt védekezni mint az állat????....Ezt én már úgy érzem h te rühelled Zlatant!Barcaforever2626 írta:Sziasztok..Tegnaphoz kepest mostmär teljesen nyugodt vagyok..:)Es most megosztom veletek velemenyem.Tegnap amugy is sok hülyeseget irkältam dühömbe.Megmondom en mi a legföbb gond..Vagyis mmi volt tegnap is:IBRA.Es ezt nem azert irom mert mostanäban divattä vält szidni.A mäsik pedig Pep,hogy jätszatta.Ö mikor fent van meghal a tämado jätekunk..Elveszi Messitöl a helyet,nem csinäl semmit,äcsorog,labdäk mennek el rola,ällandoan lesen van,meg mindig szabälytalankodik..Lyukon bemozduläs,ember elvivese nälla szoba se jöhet..Ez hatalmas häträltatäs a tämadäsokban..Igy hogy akarunk nyerni??De amit tegnap csinält,az mindenen tultesz:Ällät simogatva,äcsorogva bämulni mikor kirugäs van..grimaszokat väg,meg teljesen ugy viselkedik mintha unnä..A foci golra jätszäk.Na most nekünk pont erre lett volna szüksegünk..De pep mivel jätszatta,elvette szemernyi eselyünket is a toväbbjutäshoz.Ott vannak a sikerre ehes fiatalok,de nem,nekünk egy olyan ember kellett inkäbb aki kevesebbet fut mint Valdes,meg utäl meg a pälyän is lenni..Akkor lett volna eselyünk,ha Messi legaläbb olyat focizik mint az arsenäl ellen..de ugye ö is csak ember,nem gep..Ha egyböl a fiatalokkal kezdünk+Messi..Szerintem mär a döntöben vagyunk.A vedelmünk szerintem tökeletes,ha senki nem serült,ha ini visszajön,ujra bivaly közeppälyänk lesz..De messi es a fiatal csatärok melle,kell egy igazi rutinos ambicioval teli jätekmester..Higgyetek el semmi baj nincs itt amugy..en szemely szerint megköszönöm Ibränak a kiesesünket...Pepet nem birälom,muszäly neki jätszatnia..Ennyi penzert amiert veve lett..tul nagy blamäzs lenne....ha nem azt tenne..csak ezen eluszott a cimvdes...mert ha nem ibra van,hanem mondjuk maradt volna Eto,akkor akärmilyen biroi hiba lehetett volna,a barcät semmi nem tudta volna megälitani a cimvedestöl....