Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
a whoscored pl a legerősebb kezdőt jósolja. remélem LE nem fog az AG,DS tengellyel bohóckodni, mert akkor majd az lesz mint a leganes ellen.Léfe írta:Ezeket az összeállitásokat nem tudom ki találja ki, de szinte soha nem ez a kezdő. Ez csak egy találgatás, kár rajta rugozni. És ugye most látszik az az ök.örség, hogy tavasszal kell jónak lenni.
Ősszel is - egész évben jónak kell lenni, még akkor is, ha minden meccset nem lehet megnyerni.
Szerintem pedig az akarat nem hiányzik a játékunkból. Ami hiányzik az a játék taktikai része. Már az igazolásoknál el lett ez szúrva érzésem szerint. A jobbosunk teljesen eltűnt. Messi sosem volt egy kimondott szélső, most pedig már kicsit talán kopott az indulósebessége is. Ő szinte mindig befelé húz, Robival nincs igazi összjáték. Roberto pedig nem tud egyenletesen jól teljesíteni, ez nyilvánvaló. Voltak jó meccsei, de a poszt neki mégiscsak idegen. Ezt én a nyáron már megmondtam, a Vidal-Robi duó kevés lesz és kevés is, pláne Vidal sérülésével. Azzal, hogy Alves eltűnt és nincs méltó utóda, aki bejátszaná a jobb szélt- úgy, mint jobb napjain Alba a balost- Messi még inkább befelé húz, összeszűkíti azt a területet, ami már amúgy is szűk, mert az ellenfelek rendre jól visszazárnak. Támadásban roppantul hiányzik ez az elem és ezt Lucho szúrta el. Azért is, mert Messi befelé húzódásával, jobb híján Suárez megy ki a szélre és ezzel el is hal a legtöbb akciónk. Pedig lett volna lehetőség hozni valakit a nyáron, a télen, de még most is hozhatnánk valakit a ligából, Vidal sérülése miatt. És mi történik? Semmi.Vakmacska írta:....
persze, én sem sírtam, de azért jobb lett volna úgy lefeküdni, hogy kitaknyoltak. így meg, hogy a 65 percben még 2-0 volt, sokkal fájóbb volt, mintha nyertek volna mondjuk gálázva 5-0-raTripleH írta:Én attól még örülök az ATMA elleni idegenbeli győzelemnek, szomorkodni ráérek nőnapon is.visca el barca írta:nyomorék villarreal elintézte h ne örüljünk sokáig...
Én attól még örülök az ATMA elleni idegenbeli győzelemnek, szomorkodni ráérek nőnapon is.visca el barca írta:nyomorék villarreal elintézte h ne örüljünk sokáig...
értelek én, egy szó: szövegértés. Mondom nagyon (nagyon) sokan el vannak tévedve.Feast4 írta:
Nem vagyok eltévedve és egy szó: szövegértés. Ez egy hatalmas eredmény főleg a csapat jelenlegi állapotában, de önmagában semmit sem ér, főleg teszem azt ha teszem azt kikapunk a Granadától, mert simán előfordulhat.Senik nem várta, hogy 6-0-ra nyerünk! De ze a három pont semmit nem fog érni és nem kell itt LE visszatért kiálltani ameddig nem jön vissza egy folyamatos győzelmi széria és a játékkép valahova nem alakul. Csak ennyit mondtam.
Nem vagyok eltévedve és egy szó: szövegértés. Ez egy hatalmas eredmény főleg a csapat jelenlegi állapotában, de önmagában semmit sem ér, főleg teszem azt ha teszem azt kikapunk a Granadától, mert simán előfordulhat.Senik nem várta, hogy 6-0-ra nyerünk! De ze a három pont semmit nem fog érni és nem kell itt LE visszatért kiálltani ameddig nem jön vissza egy folyamatos győzelmi széria és a játékkép valahova nem alakul. Csak ennyit mondtam.jangamen írta:Szerintem baromira el vagytok tévedve. Nem csak te, nagyon (de nagyon) sokan itt (is). Nem tudom milyen kép él a fejekben erről a csapatról, de hogy nem a helyes, az biztos.Feast4 írta: Miért is szedtük össze magunkat?Mert volt jó pillanatban egy jól sikerült meccsünk?Nem szoktam fröcsögni és most se fogok, de szálljunk vissza a földre.Semmi nem történt csak hozzunk a Realon 3 pontot.Ennek örülni kell, de akkor beszéljünk feltámadásról amikor meg tudunk nyerni egy huzamban 5 meccset.
Az ATMA ellen, idegenben, amikor nekik is iszonyatos kell a 3(!) pont, ütnek, rúgnak, favágnak... elhoztuk a 3 pontot. Mit vártatok? 0-6, kacarászás?
Mindezt úgy, hogy a csapat gödörben van. A PSG elleni zakó, na az igen.. de a mai? Teljesen jó.
Ez már nem az a csapat, amelyik végigveri a világot. Nem is nagyon lesz az.
Szerintem baromira el vagytok tévedve. Nem csak te, nagyon (de nagyon) sokan itt (is). Nem tudom milyen kép él a fejekben erről a csapatról, de hogy nem a helyes, az biztos.Feast4 írta: Miért is szedtük össze magunkat?Mert volt jó pillanatban egy jól sikerült meccsünk?Nem szoktam fröcsögni és most se fogok, de szálljunk vissza a földre.Semmi nem történt csak hozzunk a Realon 3 pontot.Ennek örülni kell, de akkor beszéljünk feltámadásról amikor meg tudunk nyerni egy huzamban 5 meccset.
Ezzel egyet értek. Ráadásul 2 szerencsés győzelmünk volt a legutóbbi két fordulóban, a Real ilyenekért rendre köpködve van.Feast4 írta:Miért is szedtük össze magunkat?Mert volt jó pillanatban egy jól sikerült meccsünk?Nem szoktam fröcsögni és most se fogok, de szálljunk vissza a földre.Semmi nem történt csak hozzunk a Realon 3 pontot.Ennek örülni kell, de akkor beszéljünk feltámadásról amikor meg tudunk nyerni egy huzamban 5 meccset.mess2009 írta:ami a Ligát illeti összeszedtük magunkat ez immáron tény. egy kemény küzdelmes meccsen JÓ VÉDEKEZÉSSEL, idegenben három pont csak így tovább.
nekem tetszett Pique a védelem vezéreként, Rafinha középen , elől Neymar és Mats is ott volt rendesen.
ami nem tetszett, a sok elveszített (félig megnyert) párharc, a rengeteg eladott labda, és fájó szívvel mondom de nem tetszett ezúttal Iniesta sem.
LE. jól cserélt és jól meccselt, neki is jár a pacsi ezúttal.
hajrá Villareal
Miért is szedtük össze magunkat?Mert volt jó pillanatban egy jól sikerült meccsünk?Nem szoktam fröcsögni és most se fogok, de szálljunk vissza a földre.Semmi nem történt csak hozzunk a Realon 3 pontot.Ennek örülni kell, de akkor beszéljünk feltámadásról amikor meg tudunk nyerni egy huzamban 5 meccset.mess2009 írta:ami a Ligát illeti összeszedtük magunkat ez immáron tény. egy kemény küzdelmes meccsen JÓ VÉDEKEZÉSSEL, idegenben három pont csak így tovább.
nekem tetszett Pique a védelem vezéreként, Rafinha középen , elől Neymar és Mats is ott volt rendesen.
ami nem tetszett, a sok elveszített (félig megnyert) párharc, a rengeteg eladott labda, és fájó szívvel mondom de nem tetszett ezúttal Iniesta sem.
LE. jól cserélt és jól meccselt, neki is jár a pacsi ezúttal.
hajrá Villareal