Barça a Bajnokok Ligájában
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem bírom elhinni. Kiszaladtam az udvarra, mikor belőttük a másodikat, apa jön utánam, hogy nem adták meg. Azthittem viccel.
A kommentátort meg fejbelőném legszívesebben: "Ha valaki, akkor José Mourinho csapata megérdemelte, hogy ott legyen a madridi fináléban!" Elképesztő. Nem bírom elhinni.
A kommentátort meg fejbelőném legszívesebben: "Ha valaki, akkor José Mourinho csapata megérdemelte, hogy ott legyen a madridi fináléban!" Elképesztő. Nem bírom elhinni.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Csak a fogukat..Danka00792 írta:Hát nem hagyták ott a bőrüket....

Ez szánalmas volt gyerekek.
Ezt a nyomorék intert emberelőnyben nem tudtuk megverni...
Elgondolkodtató.
Itt el is ment minden.

Ezt a nyomorék intert emberelőnyben nem tudtuk megverni...
Elgondolkodtató.
Itt el is ment minden.

Hajrá Barca! És a Honda!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Hát nem hagyták ott a bőrüket....
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Hajrá Bayern München
(Egyébként furcsa, hogy ellenünk mindenki bunkerfocit játszik)
Gyerünk bajorok, egy ilyen undorító antifocista csapatot egy ilyen riherongy edzővel meg kell verni.
Jó éjszakát...ha lesz
(Egyébként furcsa, hogy ellenünk mindenki bunkerfocit játszik)
Gyerünk bajorok, egy ilyen undorító antifocista csapatot egy ilyen riherongy edzővel meg kell verni.
Jó éjszakát...ha lesz

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Deus
- Boixos Nois
Sírok b.zdmeg. 
Ezek belémverték a hitet, hogy meglesz, teljesen felspannolva s idegesen ültem le nézni a meccset, tegnap meg mondogattam mindenkinek hogy meglesz simán.
Erre mit kapunk? Hazugságot és Szégyent.

Ezek belémverték a hitet, hogy meglesz, teljesen felspannolva s idegesen ültem le nézni a meccset, tegnap meg mondogattam mindenkinek hogy meglesz simán.
Erre mit kapunk? Hazugságot és Szégyent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2010.04.28. 22:44:21-kor.

Ennek itt a vége,negyed óra alatt itt nem lesz 2 gól,sőt egy sem...
De legalább most már mindenki beláthatja,h Ibra mekkora ratyi... Ma sem csinált semmit. Megmondtam azt is,ha Keita kezd,akkor nem jutunk tovább...hát meg lehet nézni.
Azt,hogy szűk a keret,azt mindenki tudta,csak egyesek nem vallották be szezon előtt. Iniesta nincs,nincs normális kp. ... Keitát nem szapulom tovább,m már eleget szidtam,nem ő tehet róla,hogy pályán van,mint ahogy Ibra sem. Bár a svéden még az akarás szikráját sem láttam annak ellenére,hogy mennyire járatta a száját meccs előtt. Kellett vna egy normális kp ,vagy Robinho a télen.
Lőttünk egy gólt,ennyi...
Egy biztos,ez a Pique nem semmi egy arc
De legalább most már mindenki beláthatja,h Ibra mekkora ratyi... Ma sem csinált semmit. Megmondtam azt is,ha Keita kezd,akkor nem jutunk tovább...hát meg lehet nézni.
Azt,hogy szűk a keret,azt mindenki tudta,csak egyesek nem vallották be szezon előtt. Iniesta nincs,nincs normális kp. ... Keitát nem szapulom tovább,m már eleget szidtam,nem ő tehet róla,hogy pályán van,mint ahogy Ibra sem. Bár a svéden még az akarás szikráját sem láttam annak ellenére,hogy mennyire járatta a száját meccs előtt. Kellett vna egy normális kp ,vagy Robinho a télen.
Lőttünk egy gólt,ennyi...
Egy biztos,ez a Pique nem semmi egy arc

- sjay
- Entrenador del Barça
A megoldás Henry lehetne, ugyanis ő lekötne minimum 1 embert és akkor már 2 ember lenne szabadonSanama írta:Keita---->Maxwell
ha nem megy jöhet Bojan is.
10emberrel a taktika semmit nem változott ugyanúgy mindenki védekezik
eto'o a balbeek sneijeder középső....
2gól kell valahogy... Messinek valahogy területet kéne cisnálni,csak benne látok ma veszélyt,esetleg egy Ibra pontrúgásban.
VAMOS

- miihii
- KHAL
Beakadhatott a váltónk,mert nem tudjuk tenni neki az ötödiket.
(Pedig van még azután is egy fokozat
)
Kevésbé tudjuk veszélyeztetni a kaput,mint amire számítottam.Kapkodunk is időnként meg egy kicsit görcsösnek érzem a bugit.
Azt nem értem,h a szélről beadásokból miért lesz mindig nagykereszt
Hiába van magas csatárunk,ezeket a labdákat Jaóming sem érné el!Kézzel...
Szinte semmit nem változott a játék képe emberelőnyben,remélem a másodikra tartogatjuk A FÉLIDŐT
VISCA EL BARCA!

Kevésbé tudjuk veszélyeztetni a kaput,mint amire számítottam.Kapkodunk is időnként meg egy kicsit görcsösnek érzem a bugit.
Azt nem értem,h a szélről beadásokból miért lesz mindig nagykereszt

Szinte semmit nem változott a játék képe emberelőnyben,remélem a másodikra tartogatjuk A FÉLIDŐT

VISCA EL BARCA!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Masszív csapat ez az Inter,meg se látszik rajtuk hogy 10 emberrel játszanak.Gondoltam hogy nehéz lesz,de hogy ennyire azt nem.Szinte alig van náluk a labda még se értünk el vele 'mit is' ? se.Ibra megint semmit se csinál ,nehézkez,és lassú.Nem tudom hogy képesek leszünk 2 gólt rúgni ennek az Internek.
Az Inter szerintem is fáradni fog 10 emberrel! De nagyon kell az első félidő elején a vezető gól!!!! Szerintem meglesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Messinek-lehet hogy hülyeség-de úgy lehetne területet csinálni,hogy Pedro-t középre ő elvisz 2 embert,Messi-t vissza a jobboldalra Xavi pedig megpróbálja őt kiugratni.Az ő sebességével a szélről is lehetne gólokat rúgni..Sanama írta: 2gól kell valahogy... Messinek valahogy területet kéne cisnálni,csak benne látok ma veszélyt,esetleg egy Ibra pontrúgásban.
VAMOS
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
keita alap, h le kéne szedni, de én még danit is leszedném, helyére jöjjön be maxi, legalább a szélső elfutások és a lapos beadások jobbak lehetnének...
Nem sok minden történt a kiállítás óta, a meccs képe ugyanaz: azzal a különbséggel, hogy az Inter az 5 percenként történő labdával való találkozásakor nem tud gyors kontrát vezetni.
Épp ezért: csak előre!!! nem kell figyelni olyan sokat hátra.
Maxwell beállítása logikus döntés lehetne előbb-utóbb, ő azért nagy spíler, akár balhátvéd, akár középpályás.
Amit megint nagyon sajnálok, hogy Ibra és Messi megint keveset futnak... Pep remélem tart egy kis agymosást nekik.
Épp ezért: csak előre!!! nem kell figyelni olyan sokat hátra.
Maxwell beállítása logikus döntés lehetne előbb-utóbb, ő azért nagy spíler, akár balhátvéd, akár középpályás.
Amit megint nagyon sajnálok, hogy Ibra és Messi megint keveset futnak... Pep remélem tart egy kis agymosást nekik.
Keita---->Maxwell
2gól kell valahogy... Messinek valahogy területet kéne cisnálni,csak benne látok ma veszélyt,esetleg egy Ibra pontrúgásban.
VAMOS
VAMOS
A meccs 3/4-nél nagyon el fognak fáradni, de addig mindenképpen kell a vezető találat, utána már fordított lesz a nyomás...meg kell lennie.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
catanacho--0 játék

- ozsimiki
- Adminisztrátor
ááááááááááá, már kibírtak eddig összesen 65 percnyi nyomást...nem is akármilyet. 10ember ellen muszáj lesz átlőnünk végre, előzetesen azt írtam,h ha 45percig nem szerezzük meg a vezetést,akkor szerintem nem lesz meg, kiállítással nem kalkuláltam,de így se lesz sokkal könnyebb...
60.percig kell a vezető gól,nincs mese. annyira védekeznek,h még kontrákat se látni most bennük,egyszerűen nincs kit indítaniuk, gólt nem kaphatunk,az már tuti,de egyelőre nem is látni bennük a lehetőségét se.
YES WE CAN!
FORCA BARCAAA!!!
60.percig kell a vezető gól,nincs mese. annyira védekeznek,h még kontrákat se látni most bennük,egyszerűen nincs kit indítaniuk, gólt nem kaphatunk,az már tuti,de egyelőre nem is látni bennük a lehetőségét se.
YES WE CAN!
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messi mondjuk bebombázhatta volna azt amikor kijátszotta magának a helyzetet,de remélem a 2.félidőben bepótolja.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Hát remélem a második félidőbe Messiék megmutatják azt amire képesek!!!!!!!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!