Látom nem csak én vagyok már most nagyon durván harcarakész állapotban

Ilyen felhajtás közepette (sms,videóüzik,...) akaratlanul is még inkább rárakódik az emberre a bizonyítási vágy.Éget már tűz,h megmutassuk a nagyvilágnak,h milyen az,amikor velünk akarnak szórakozni.Az tuti,h nem sokszor volt (ha egyáltalán...),h ennyire rágerjedjek egy meccsre,de piszkosul felhevült állapotban leledzem.

És akkor mi lesz holnap este
A rekorddöntögető csapatunk újabb feladvány előtt áll.Eddig sem kis akadályok gördültek elénk,de ellentmondást nem tűrően áttörtünk mindegyiken.A PEP-TEAM a legnagyobb zakója után képes lesz e a Comebackre?Én hiszem,h meg fogunk bírkózni vele és ott leszünk a Bernabeuban.
Abban biztosak lehetünk,h a gyerekek nagyon komolyan felpörögnek ezen a meccsen.És amennyiben valami dráma nem történik (
kiállítás/ok tőlünk
Ezt picivel írtam,h ne fessem nagyon az Ordogot a falra
),vastagon le tudjuk nyomni az Intert.Nemrég valamelyik meccs alatt mondtak egy statit,h átlagban 3 mp-en belül visszaszerezzük a labdákat.Ha ezt tartani tudjuk,akkor nem lehet baj.Miénk a labda,ergo több helyzetet alakíthatunk ki,így ha ezek nagy részét berúgjuk,akkor vissza tudunk jönni 1:3ról.
Szal az én képletem:
no dráma+agresszivítás+helyzetkihasználás=Bajnokok Ligája Finálé
Na,ezzel feltaláltam a spanyolviaszt
Sztem egy gólt még be is nyelhetünk,az én tippem:
4:1 (2:0)
Bár persze nem fogok duzzogni nagyon,ha 2:0 lesz
REMUNTADA
YES,WE CAN