Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Felvetődött még egy kérdés: kell-e fizetni az élő tartalom megtekintéséért, avagy sem. Nos, lesz ingyenes adás, és lesz olyan is, amelyikért fizetni kell. Az élő adásoknál jegyeket lehet váltani, mert arra jelenleg nincs technikai lehetőség, hogy korlátlan számú néző tekinthesse meg az adásokat az interneten. Ez azért lényeges, mert csak így tudjuk garantálni, hogy a megtekintendő műsor minősége jó legyen.bonano írta:Akinek van ORF1 - e (osztrák közszolgálati tévé egyes csatornája), az is élőben nézheti. "Sógoréknál" normális mederben folyik a BL közvetítése.verocs írta:valaki nem tudja hol tudom nézni a szerdai meccset,megnéztem az összes csatorna honlapját de csak a digisporton fogják adni, de digisportom nincs otthon és elvileg a honlapon meg fizetösen lehet nézni a meccset...?
Akinek van ORF1 - e (osztrák közszolgálati tévé egyes csatornája), az is élőben nézheti. "Sógoréknál" normális mederben folyik a BL közvetítése.verocs írta:valaki nem tudja hol tudom nézni a szerdai meccset,megnéztem az összes csatorna honlapját de csak a digisporton fogják adni, de digisportom nincs otthon és elvileg a honlapon meg fizetösen lehet nézni a meccset...?
fcbarca0827 írta: szerk.: Amúgy poén, hogy az ötletgazda még nem tette meg.Nyilván, nem számított, ekkora lelkesedésre.
![]()
Ezt most a netesre érted, ugye?pety27 írta:Nem tudjátok mi a DigiSporton ez az új fizetős rendszer ,mivel a meccs csak ott lesz megtekinthető normális minőségben,magyar kommentárral???? - most még nem látom hogy fizetős lesz-e ez e a meccs, de ha az kb mennyi ???![]()
ekkora lehúzást.....
Nem tudom honnan veszed hogy fizetős, simán ingyenes volt eddig is.pety27 írta:Nem tudjátok mi a DigiSporton ez az új fizetős rendszer ,mivel a meccs csak ott lesz megtekinthető normális minőségben,magyar kommentárral???? - most még nem látom hogy fizetős lesz-e ez e a meccs, de ha az kb mennyi ???![]()
ekkora lehúzást.....
tippem: 4-1
Hmm, micsoda ötletek.LM10 írta:Benne vagyok én is. Már most megtettemcsababarca írta:Osztom. Plusz ki kéne mindenkinek írni,hogy tartózkodási hely: Lélekben Camp Nou.![]()
Ennyit tegyünk a srácokért.![]()
2 nap!
Franko! Én is adom!csababarca írta:Osztom. Plusz ki kéne mindenkinek írni,hogy tartózkodási hely: Lélekben Camp Nou.Slither írta: Támogassuk a csapatot itthonról is, és szerda este döntsük meg a rekordot a fórumon egyszerre tartózkodók számában!![]()
Ennyit tegyünk a srácokért.
Benne vagyok én is. Már most megtettemcsababarca írta:Osztom. Plusz ki kéne mindenkinek írni,hogy tartózkodási hely: Lélekben Camp Nou.Slither írta: Támogassuk a csapatot itthonról is, és szerda este döntsük meg a rekordot a fórumon egyszerre tartózkodók számában!![]()
Csaba! a meccs időpontjában nekem tuti ez lesz kiírva, köszi az 5letet!csababarca írta:Osztom. Plusz ki kéne mindenkinek írni,hogy tartózkodási hely: Lélekben Camp Nou.Slither írta: Támogassuk a csapatot itthonról is, és szerda este döntsük meg a rekordot a fórumon egyszerre tartózkodók számában!![]()
Osztom. Plusz ki kéne mindenkinek írni,hogy tartózkodási hely: Lélekben Camp Nou.Slither írta: Támogassuk a csapatot itthonról is, és szerda este döntsük meg a rekordot a fórumon egyszerre tartózkodók számában!
Jogos...Rosszul fogalmaztam!Ilúvatar írta:plusz ne kapjuk 1et se...nagyatyesz írta:De a lényeg az, hogy nyerjünk 2 góllal, bármilyen felállással!