Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ha nálunk a labda, és nem veszítünk olyan szitukban mint Kedden, akkor tökmind1 Maicon szempontjából,hogy ki van ott. Mármint,hogy mennyire fog támadni.torrestoni írta:Ujjamból vetted ki a szót.Rivaldo11 írta: Alapvetően egyetértek. De abba is gondoljunk bele, hogy lehet, Maicon jobban tartana egy Henrytól, mint egy Pedrotól, és ez az előrejátékában is megmutatkozna. Függetlenül attól, hogy a kis Pedrito tényleg többet tesz mostanság-sőt, az egész idényben-mint Titi.
Egyébiránt a mérkőzés alakulásától függően abszolúte el tudnék képzelni egy hármas védősort - igaz ebben a rendszerben nem igazán lenne helye Alvesnek -, s Tourét, aki ingázik a két csapatrész között, Messi középső, trequartista játékát, s elől pedig az Henry-Zlatan-Pedro triót.
Mindenképp kell a rendkívüli nyomás és a rengeteg mozgás. Főként, ha Zlatan egyedül megjátszhatatlan lesz, Messi nem tud lendületet venni, Xavinak pedig nem lesz kihez játszania. Átlövések is jól jönnének. (egyedül Keita próbálkozgat...)
Ujjamból vetted ki a szót.Rivaldo11 írta: Alapvetően egyetértek. De abba is gondoljunk bele, hogy lehet, Maicon jobban tartana egy Henrytól, mint egy Pedrotól, és ez az előrejátékában is megmutatkozna. Függetlenül attól, hogy a kis Pedrito tényleg többet tesz mostanság-sőt, az egész idényben-mint Titi.
Alapvetően egyetértek. De abba is gondoljunk bele, hogy lehet, Maicon jobban tartana egy Henrytól, mint egy Pedrotól, és ez az előrejátékában is megmutatkozna. Függetlenül attól, hogy a kis Pedrito tényleg többet tesz mostanság-sőt, az egész idényben-mint Titi.barca99 írta:Pedro rutin nélkül is meglőtte a gólját az Inter ellen. Plusz kb. 2,52x több mezőnymunkát végez. Ha Maicon játszik, akkor kell ez a plusz munka a támadótól is.
Szóval nálam nem kérdés, kinek kellene kezdenie.Szerintem nem is véletlenül pihent tegnap.
Így vanbarca99 írta:Pedro rutin nélkül is meglőtte a gólját az Inter ellen. Plusz kb. 2,52x több mezőnymunkát végez. Ha Maicon játszik, akkor kell ez a plusz munka a támadótól is.
Szóval nálam nem kérdés, kinek kellene kezdenie.Szerintem nem is véletlenül pihent tegnap.
A portugálnál csak jobb lehet.bence-barca írta:Segítsetek, ő milyen bíró?danko94 írta:"A szerdai Barcelona–Internazionale meccset a belga Frank de Bleeckere kapta, akit ezúttal is Peter Hermans és Walter Vromans kísér el. A negyedik játékvezető feladatkörét Serge Gumienny tölti be."
Pedro gyakorlatilag az első meccs legjobbja volt tőlünk. ne hagyjuk már ki.Henry
Én nem vagyok ilyen optimista. Úgy érzem igazi csoda lenne ha továbbjutnánk. A 2 gól az sok. Az utóbbi két év sem minket igazol. Ugye az MU és a Chelsea ellen is csak 0-0-át tudtunk összehozni. Pedig az Mu-ra ugyan úgy készültünk otthon mint most az Inter ellen. Igaz a két Barca nem ugyanaz. Viszont az Inter olyan védekező játékot biztos képes lesz bemutatni mint a Chelsea és a Mu. Szóval nagyon nehéz dolgunk lesz, kevés lehetőséggel. Úgy érzem szerencse is kell majd hogy meglegyen a továbbjutás.fcbarca0827 írta:Ne is, mivel a BL-be nem is játszhat... A védelemmel nem lesz gond szerintem. Milito, leveszi Militot a pályáról. Piqué, tudjuk, hogy milyen. Alves szerintem egy ilyen meccsre nagyon fel fog pörögni, nem lesz vele gond. Abidal meg ugyanolyan formában tér vissza, ahogy játszik az egész szezonban. Nem hiszem, hogy gólt fogunk kapni, ha kapunk, hosszabbítás után továbbmegyünk. (3-nál nem hiszem, hogy tudunk többet lőni.)Ilúvatar írta:csigáról meg ne is beszéljük...
Így állnék ki:
Valdés - Alves ; Piqué ; Milito ; Abidal - Busquets ; Touré ; Xavi - Messi ; Ibra ; Pedro
Nem lesz gond, akkora a készülődés a madridi döntőre, hogy elképzelhetetlennek tartom, a kiesésünket.Mindenesetre szanaszét fogom izgulni a meccset.
Ne is, mivel a BL-be nem is játszhat... A védelemmel nem lesz gond szerintem. Milito, leveszi Militot a pályáról. Piqué, tudjuk, hogy milyen. Alves szerintem egy ilyen meccsre nagyon fel fog pörögni, nem lesz vele gond. Abidal meg ugyanolyan formában tér vissza, ahogy játszik az egész szezonban. Nem hiszem, hogy gólt fogunk kapni, ha kapunk, hosszabbítás után továbbmegyünk. (3-nál nem hiszem, hogy tudunk többet lőni.)Ilúvatar írta:csigáról meg ne is beszéljük...
Segítsetek, ő milyen bíró?danko94 írta:"A szerdai Barcelona–Internazionale meccset a belga Frank de Bleeckere kapta, akit ezúttal is Peter Hermans és Walter Vromans kísér el. A negyedik játékvezető feladatkörét Serge Gumienny tölti be."
A tolmás Józsit?Enjoy írta:Jó lenne Józsikát leoltani, visszavenne picit az egóból.
Szerintem még a madridistáksalas9 írta:Wesley Sneijdert a félidőben le kellett cserélni a szombati Inter–Atalanta (3–1) olasz bajnokin, és a holland középpályás játéka kérdéses a Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
A fekete-kékek közleménye szerint hétfőig várható diagnózis Sneijder állapotáról, akinek a bal lába sérült meg. Akkor derül ki, hogy a holland futballista játszhat-e Barcelonában.
NSO
Szerintem nem vészes, tuti összeszedik az embert szerdáigBár igazából ki nem örülne(intereseken kivül) ha nem játszana