Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Köszi(Szajko neked is).Charlie írta:2000be készült,amikor idegenben 3-1re kikaptunk a Chelseatől. Itthon pedig 5-1 re nyertünk. Így jutottunk tovább az elődöntőbe ahol a Valencia bucira vert minket sajna.
Pólón pedig az Inter meccsel kapcsolatban van felhívás.
C.
Ez még a chelsea ellen volt, asszem 2000-be(?).Sanama írta: Ez mikori kép?
Illetve mi a felirat a fekete pólón?
Ez mikori kép?
Aki eltiltottlui1698 írta:Murinnyó megteheti, hogy kihagyja Sneijdert. Nem lesz sok szükség a kreativitására. Nem szép játékra készülnek az tuti. Beteszi helyette Sztankovicsot és meg is van oldva a gondja.
bali 15 írta:Nem lesz Snejder? Eddig csak Maicon-ról tudtam, neki a fogait kell összepakolni. Méghogyha össze is rakják akkor nem fog maximális formát nyújtani.
Innen nézve nem hagnzik olyan szörnyen az a 2:0.
összerakják és bevetik ellenünk... Nem fogja kihagyni tuti.SuperMessi írta:Inter: Sneijder megsérült tegnap, kihagyhatja a Barcelona elleni meccset
Wesley Sneijdert a félidőben le kellett cserélni az Inter Atalanta ellen megnyert (3–1) olasz bajnokiján szombaton, és a holland középpályás játéka kérdéses a Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
A fekete-kékek közleménye szerint hétfőig várható diagnózis Sneijder állapotáról, akinek a bal lába sérült meg, ekkor derül ki, hogy a holland futballista játszhat-e Barcelonában.
Úgy is felépül...SuperMessi írta:Inter: Sneijder megsérült tegnap, kihagyhatja a Barcelona elleni meccset
Wesley Sneijdert a félidőben le kellett cserélni az Inter Atalanta ellen megnyert (3–1) olasz bajnokiján szombaton, és a holland középpályás játéka kérdéses a Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
A fekete-kékek közleménye szerint hétfőig várható diagnózis Sneijder állapotáról, akinek a bal lába sérült meg, ekkor derül ki, hogy a holland futballista játszhat-e Barcelonában.
Nem! A Piroslap->eltiltás,( a sárgákat viszi tovább)geridoss írta:Én azt nem értem, hogy ugye Puyolt az Arsenal elleni első meccsen kiállították. Tehát a visszavágót kihagyta. Utána első meccse az Inter ellen volt, amin kapott egy sárgát, és megint eltiltják. A pirossal nem törlődnek a sárgák is automatikusan?
Sajnos nem...geridoss írta:Én azt nem értem, hogy ugye Puyolt az Arsenal elleni első meccsen kiállították. Tehát a visszavágót kihagyta. Utána első meccse az Inter ellen volt, amin kapott egy sárgát, és megint eltiltják. A pirossal nem törlődnek a sárgák is automatikusan?
Csak a nagy akarásnak nehogy nyögés legyen a vége!!!lui1698 írta:Azt a mindenit! Ilyen előkészületek klasszikusok előtt szoktak lenni. Talán még akkor sem.
Érzik a játékosok és a szurkolók is, hogy mekkora tett lenne Madridban címet védeni.
Nagyon reménykedek, hogy sikerül. Hihetetlen lenne.
Visca!
Leonidas helyén Pep lenne és azt üvöltené zsozénak, hogy: This is Barcaaaaaaaa!!!LM10 írta:Ajánlom, hogy a meccs előtt nézzük meg a 300-at feliratosan!![]()
Nagyon nagy meccs lesz, érzem, hogy Iniestát Pedro fogja most "pótolni" ha értitek
Ajánlom, hogy a meccs előtt nézzük meg a 300-at feliratosan!lui1698 írta:Azt a mindenit! Ilyen előkészületek klasszikusok előtt szoktak lenni. Talán még akkor sem.
Érzik a játékosok és a szurkolók is, hogy mekkora tett lenne Madridban címet védeni.
Nagyon reménykedek, hogy sikerül. Hihetetlen lenne.
Visca!
Reménykeltő. De szép is lenne továbbjutni.LM10 írta:A mai Xerezi meccs után a játékosok felvettek egy pólót amin az állt: "Szerdán 8-kor mindenkit a Camp Nouba"
Kemény meccs lesz!
Kb ez volt az inter játékának alapja. Minél szűkebb helyre szorítani a játékot, a megszerzett labdákkal meg villámgyorsan előre. Tipikusan olyan taktika, ami ha gyengébb napunk van, bejön az ellenfeleknek, ha jók vagyunk, hiába minden.lluisllach89 írta: Több emberelőnyös szitut tudtak kidolgozni, ha meg elszórtuk a lasztit akkor gyorsan kontráztak ez meg sokszor előfordult. de ez az Inter nem jobb mint mi.