Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valahogy vártam már... Sejtettem, hogy még azért is Busi lesz a hibás, mert a jobbhátvéd posztján üresen áll az ember - ha eltolódott logikusan Alves, ha nem, az a jobbhátvéd posztja, nem hibást keresek, ez tény. De gratulálok, sikerült megint... Gondolom a nép felének fel se tűnt, amikor még 1-0-nál(?) Busi egy olyan kiugratást fogott meg, ami után Sneijder csuttra 1v1-ben mehetett volna Valdesrezsulter írta:Kérdem én hogy hol volt az a csodálatos Busquets nevű vkp-nk? Mert hogy nem ott ahol kellett volna az biztos....A stabil védekezés a középpályán, sőt a csatároknál kezdődik....valamint egy futballcsapat kerete sem 14-15 főből áll. Ez az én véleményem. Touré-ból álltalában azért lehet kevesebbet látni, mert ő ilyen szituációkban ott van hátul például Sneijder vagy a másik egyedül álló interes mellett....játéka sosem volt látványos de aranyat ér! (tavaly például 6-ot is)
Szép kis összeesküvés-elméletet szőttél, még majdnem meghatódtam, mikor a könyörgést írtad. Csak kár hogy nagy marhaság az egész. Kezdjük ott, hogy nem Platini küldözgeti unalmában a bírókat, hanem van erre egy testület. Szerintem nem kéne hülyeségekről beszélni, mert nem ezzel kell témát szolgáltatni egy fórumban, inkább azzal, hogy szorítsunk a csapatnak!Barca_10 írta:Annyit még hozzáfűznék,hogy szerintem ismét Platni keze van a dologban.Tavaly is kijelentette,hogy nem szeretne angol-angol döntőt és elküldte a meccsre Övrebö-t hát láttuk mi történt.Most valószínüleg nem szeretne címvédést.Na de könyörgöm..ez nem így megy,hogy egy ember dönt a döntőről,azt a pályán kell kiharcolni és nem azzal hogy elküldöm a meccsre Mourinho honfitársát és majd Ő elintézi.Szégyen amit Platni művel,lehet hogy ezek után sorban kapom az offokat,de tavaly így volt,és szerintem idén is ez van.
Bányász írta:
Szerk:vagy esetleg Keitának kellene kint lennie Maxwell helyén és akkor mindenki egyel arrébb kerül.(így a képről ezt tudom gondolni)
Nem tudom...igazából ez talány nekem is.De egyébként akkor kinek kellett volna Sneijderen lenni?
Ahogy a képen nézem,nagyon áttolódtuk a bal oldalra,ezért kellett ALvesnek is behúzódnia,mivel már a belső kettős is eltolódott.
A Real Madridnak is jobb a játékosanyaga (sőt!), mégse nyertek (egyébként elég fura lenne h mondjuk Hiddink tavaly kitalálta h h lehet megverni a Barcát, de ez csak megfelelő jaátékosanyaggal lehetséges - de a Rubin Kazanynak mégis sikerült)csababarca írta:
Egyébként Murinho mit húzott ami olyan zseniális volt?Ugyan ezt játszotta az espanyol is,azzal a különbséggel,hogy az internek jobb a játékosanyaga.Akkor Pochettino is zseni?vagy nem értem...
Bányász írta:
A másik topikba már megjegyezték illetve korábban én is tettem be ide egy képet,h a gólnál bezony nem Alves hibázott...
Alves ott azt tette kb amit tennie kellett.
Itt a kép meg az idézet az NST-ről:
Nem, Dani Alves kivételesen mégsem hibázott az első gólnál. Puyol a rövid ötösön, ahol kell, Pique Militóval párban, Alvesnek követnie kellett a befelé húzódó Pandev mozgását - a háttérben Sneijder kószál magányosan.
Három ember lóg a levegőben...de legyen kettő mert még egy Interes belóg a képbe...
Teljesen egyetértek ! 0-1 nél, de még 1-1 nél sem kellett volna mindenáron támadni. Tudvalévő volt ,hogy az Inter gyors kontrákkal akar fölénk kerekedni. Erre így kapjuk a gólokat. Nagyon kemény visszavágó lesz,ha félidőben vezetünk meglehet. Sőt legyen is meg!!!Peppel az a baj,hogy mindig ugyanazt a taktikát akarja játszatni!!Merni kell változtatni és nem fejjel menni a falnak,mint tegnap!!Mert pont falnak mentünk fejjel!!A Real ellen mert változtani és be is jött,akkor taktikus volt,de tegnap nem és erre rá fáztunk,picit defenzívebb taktika kellett volna és nem rohamozni próbálni!!Pep jó edző és szereti a látványos támadó focit,de nem mindig az a nyerő,hanem sokszor a váratlan taktikai húzások!!Pl. én így oldottam volna meg:Touré játszik és Sneijderre rá áll,Alves nem játszott volna,hanem Puyol-Piqué-Milito-Abidal négyes ami sztem defenzívebb és biztos lett volna,mivel készültek Alves felfutásaira!!
sztem ezzel a védelemmel és Touréval stabilabbak lettünk volna!!
szerientem!
Alvesnek el kéne magyarázni,hogy nem Piquét kéne fognia bal oldali beadásoknál,például.
A másik topikba már megjegyezték illetve korábban én is tettem be ide egy képet,h a gólnál bezony nem Alves hibázott...Rendre rossz beadások, pontatlan megoldások és többször is rosszul tolódott. (pl. a gólnál)
gekkodan írta:Mourinho nagyon kitalálta, és megmutatta, hogy az Inter jelenleg az olasz foci csúcsa. Ha a Romának lepottyan a liga, 10/8 esetben az Internek akkor sincsen ellenfele a saját hazájában. Isten óvjon minket attól, hogy ez az ember elmenjen Madridba nyáron, mert iszonyatosan le fog főni a kávé, főleg egy olyan ligában, ahol 18 csapat a közelébe nem ér a Barcának és a Realnak. Még nagyobb versenyfutás lenne, 2 meccses ligával.
Visszatérve a tegnapra, nyugodtan és higgadtan azt gondolom, hogy tegnap Guardiola eltolta. Mourinho meg hatalmasokat húzott.
DE!!!
Guardiolát, a Barcelonát és a csapatunkat ismerve ez jövő héten nem lesz egy sétagalopp az olaszoknak. A csapatunkban, BÁRHOL, BÁRKI ELLEN, BÁRMEKKORA NYOMÁS ALATT is benne van a sima 4-5 gólos záporozás. Szóval, ha olasz barátaink mosolyogni jönnek ide, akkor rosszul teszik.
Semmi sem dőlt el, egy Barca ellen 2 gól előny pont annyira semmit sem ér jelenleg, mint a magyar válogatott selejtezősorozat előtti fogadkozása.
Guardiola tegnap lefőtt. De van akkora mester, ember és edző, hogy jövő héten 300%-os erővel mutassa meg, hogy vele nem lehet packázni.
Esélyek továbbra is 50%-on, bárki lepődik meg a véleményemen.
Na pontosan ez az az érzés amit én is érzek! Az egész világ ujjong ( főleg a Barca ellen szurkolók hogy kikapott a Barca) Nemzeti sport címoldala: Az Inter csodát tettMessiaskii írta:örülök, hogy ilyen sokan végre pesszimistán álltok a dolgokhoz!Személy szerint én tiszteletemet átadom mourinhonak és az internek, de legfőképp a barcának, hogy olyan szintre jutottak amikor már mindenki tőlük várja a győzelmet és az egész világ ledöbben, hogy a barcelonát elverte az inter és senki nem azzal foglalkozik, hogy az inter mennyire jó hanem, hogy a barcelonát végre sikerült -ha egy meccs erejéig is - leszorítani a trónról ^^
eszméletlenül büszke vagyok a fiúkra
az egész életemre kihatott ahogy a klub túlnőtt magán és mindenki máson és most szemtanuja lehetek a nehezebb pillanatoknak is, ezek csak jobban közelebb hoznak barcelonához ^^
Som més que un club !
Visca el Barca !
Annyiban nincs igazad,hogy Alves nem tudta tavaly segíteni a támadásokat.Sokkal jobban tudta mint idén.Touré azért kellett volna,mert kőkemény testfelépítésű és Sneijder-t simán megállította volna,mert ellene a test-test elleni párharcokban nem sok esélye lett volna.Ibra lehozását sem értettem.Oké nem játszott jól,de Ő is olyan fizikai paraméterekkel rendelkezik,hogy meg tudja tartani a labdát,és Őt sem lehet csak úgy ellökni a labdától.A lestaktika nem működött jól,ezt láttuk,még ha lesgólt is kaptunk,bár ez nem a mi bűnünk.bandy85 írta:Sziasztok!!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele,de én a tegnapi vereségért csakis Pepet tudom okolni!!
Egy kőkeményen védekező és nagyon jól,gyorsan kontrázó Inter ellen-akiknek ráadásul egy féreg,de nagyon jó edzője van-hogyan lehet uazt a taktikát alkalmazni,mint egy sokkal gyengébb csapat ellen!!Ezt nem értem!!Sneijder olyan,mint nálunk Xavi,a csapat lelke!!Nem értem Alvesnek minek annyit fel s alá rohangálni amikor nem tudja segíteni a támadásokat,mivel egy jó beadása sincsen és ezt tavaly sem értettem már!!Touré miért nem játszik,amikor egy csapatnak szüksége van egy ilyen termetű kp.ra??
Ez az én véleményen,Ti hogy látjátok ezt??
Ha kérhetem ne veszekedjünk!!!köszi!!