csak futnia ne kelljenBob_Marley írta:Gomesnek kell hoznia a labdatartós játékát és nem lesz gond.

csak futnia ne kelljenBob_Marley írta:Gomesnek kell hoznia a labdatartós játékát és nem lesz gond.
Én is ezt magyaráztam de Suarez sérthetetlen szerintem.csababarca írta:Én ezt tényleg nem értem, de mostmár mindegy...
Halljak meg, inkább akkor már lett volna egy Gomes-Busi fedezet, előttük kicsit balra Iniesta, kicsit jobbra Arda akár.
Elől meg Neymar-Messi.
Simán bevállalnék mostmár lassan egy ilyet.
Musacchio verethetne nyugodtan mégegy olyan öngólt mint 2014 tavaszán...palesz77 írta:Villarreal XI: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; J. Dos Santos, Trigueros, Bruno, R. Soriano; Sansone, Pato
Gomes remélem meghálálja a belé fektetett bizalmat, előre láthatóan nyomás alatt kell ma játszania, remélem összejön neki egy jó produkció. Denis meg jöhet a másodikban kicsit pörgetni - már ha kell -, azt úgyis stabilabban hozza egyelőre. Alba kihagyását meg nem értem, sérült, vagy hogyhogy nem játszik? Nem mintha Digne zavarna, csak meglepett kicsit.visca el barca írta:1. Ter Stegen 3. Piqué 5. Sergio 8. Iniesta 9. Suárez 10. Messi 11. Neymar 14. Mascherano 19. Digne 20. S. Roberto 21. A. Gomes
Gomes remélem meghálálja a belé fektetett bizalmat, előre láthatóan nyomás alatt kell ma játszania, remélem összejön neki egy jó produkció. Denis meg jöhet a másodikban kicsit pörgetni - már ha kell -, azt úgyis stabilabban hozza egyelőre. Alba kihagyását meg nem értem, sérült, vagy hogyhogy nem játszik? Nem mintha Digne zavarna, csak meglepett kicsit.visca el barca írta:1. Ter Stegen 3. Piqué 5. Sergio 8. Iniesta 9. Suárez 10. Messi 11. Neymar 14. Mascherano 19. Digne 20. S. Roberto 21. A. Gomes
Ezzel egyetértek, szerintük Samper játékstílusára jellemzőek a távoli lövések pl.. Jó dolog lenne a statisztika, ha tényelg a valós képet tudná visszaadni, de minél inkább belemerültem, annál inkább tudatosult bennem, hogy ehhez még nagyon gyerekcipőbe jár a dolog. Labdarúgás szempontból legalábbis, a többi sportot nem tudom.Messias2 írta:Whoscored ne legyen már hivatkozási alap, ha kérhetném...
Ez a fő gond amúgy szerintem is, nincs értelmes alternatíva. SR lenne a legjobb, de csak nem akarunk jobbhátvéd posztra igazolni senkit, úgyhogy ő kilőve. Gomes és Rakitic meg a kicsik ellen lehoznák, de komoly presszing ellen annyira se labdabiztosak, mint Busi 50%-on. Gomes még jelenlegi formájában talán lerázná az első 1-2 embert magáról, de fél másodperc alatt nem tenné úgy tovább a lasztit, hogy abból épüljön is valami. Ezért is nyomatja annyira Lucho szerintem a rossz forma elelnére, bár itt meg feljön a kérdés, hogy akkor miért nem úgy alakítottuk ki a keretet, hogy legyen valós alternatívája..brownieheaven írta:Kerdem en, hogy ugy, hogy Rakitic nem kerettag, kit raknal be a kozeppalyankra Busi helyett olymod, hogy a stabilitas megmarad? Ahogy irtam, en SR-t, vagy Rakiticet el tudnam kepzelni, de ugy hogy egyik se opcio, nem hiszem hogy pont most kene padra ultetni Busit.
Természetesen Mascheranot.brownieheaven írta: Kerdem en, hogy ugy, hogy Rakitic nem kerettag, kit raknal be a kozeppalyankra Busi helyett olymod, hogy a stabilitas megmarad? Ahogy irtam, en SR-t, vagy Rakiticet el tudnam kepzelni, de ugy hogy egyik se opcio, nem hiszem hogy pont most kene padra ultetni Busit.
Kérheted, de még mindig ők állnak a realitáshoz legközelebb. 0 labdavesztést meg csak nem számolták el.Messias2 írta:Whoscored ne legyen már hivatkozási alap, ha kérhetném...S.Agüero írta: Ja, és csak úgy kíváncsiságból megnéztem, whoscored-on milyen osztályzatot kapott az Osasuna ellen, 8.1, 0 labdavesztés. Ha ez közepes, akkor kár is vitázni.
Kerdem en, hogy ugy, hogy Rakitic nem kerettag, kit raknal be a kozeppalyankra Busi helyett olymod, hogy a stabilitas megmarad? Ahogy irtam, en SR-t, vagy Rakiticet el tudnam kepzelni, de ugy hogy egyik se opcio, nem hiszem hogy pont most kene padra ultetni Busit.zeli39 írta: Busquets posztja kulcs pozíció ezért azt állítani,hogy a gyenge Busquets is jobb opció mint más ez értelmezhetetlen számomra :-)teljesen jó meglátás,hogy a hullámzó Rakitic mellé kerüljön a padra Busquets is akinek nem hullámzik a játéka hanem 10 hónapja gyenge
Whoscored ne legyen már hivatkozási alap, ha kérhetném...S.Agüero írta: Ja, és csak úgy kíváncsiságból megnéztem, whoscored-on milyen osztályzatot kapott az Osasuna ellen, 8.1, 0 labdavesztés. Ha ez közepes, akkor kár is vitázni.
Tehát ezek szerint decemberben egy jó meccse sem volt?teljesen jó meglátás,hogy a hullámzó Rakitic mellé kerüljön a padra Busquets is akinek nem hullámzik a játéka hanem 10 hónapja gyenge
mess2009 írta:látom, még van új a nap alatt..."...el lehet menni 10 pontig..." bizonyára. ami viszont nálam (szomorú) tény, hogy a védelmünk továbbra is "kontraérzékeny", a középpálya drámai módon meggyengült, az MSN szárnyalása jó ideje "szárnyaszegett".
összességében viszont a követhetetlen formaingadozások, a stabilitás hiánya a jellemző ami váltakozik reménykeltő félidőkkel esetleg kiemelkedő egyéni megmozdulásokkal és azzal, hogy azért "annyira " még nem állunk rosszul sehol.
hogy ebből milyen mai meccs jöhet ki? ember legyen a talpán aki megtudja jósolni.
Azert, mert Rakiticre van 2-3 ember a kozeppalyan, akik siman lehozzak azt, es szigoruan azt a szintet, amit mostanaban mutat. Busi eseteben ez mas, arra a posztra max SR az, aki minosegi potlast jelenthet, de amig nincs minosegi emberunk jobbszelre, ez nem tema (ha jol lattam, Vidal nem is kerettag). Meg max pont a horvat tudna ott jatszani. A tobbi opcio meg szerintem egy gyenge Busi szintet se tudna hozni ott.MessiNeymarSuarez írta:"Rakitic respects the decision of Luis Enrique to be dropped from the squad, and is adamant to gain his form back. [Mundo Deportivo]"
Amúgy ha Rakiticet képes kihagyni, akkor Busit miért nem képes legalább padoztatni olykor?
Nem kéne hogy szent tehenek legyenek...