Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.01.08. 20:08:05

Bob_Marley írta:Gomesnek kell hoznia a labdatartós játékát és nem lesz gond.
csak futnia ne kelljen :D 23 éves, de állítom a 37 éves pirlo még most is gyorsabb nála :? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.08. 20:07:51

csababarca írta:Én ezt tényleg nem értem, de mostmár mindegy...

Halljak meg, inkább akkor már lett volna egy Gomes-Busi fedezet, előttük kicsit balra Iniesta, kicsit jobbra Arda akár.
Elől meg Neymar-Messi.

Simán bevállalnék mostmár lassan egy ilyet.
Én is ezt magyaráztam de Suarez sérthetetlen szerintem.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.01.08. 20:05:46

Rafinha "eltűnése" ami furcsa. De vannak lehetőségek több helyre is, mindig abban bízok, aki lehetőséget kap. Gomesnek kell hoznia a labdatartós játékát és nem lesz gond.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.01.08. 20:00:30

palesz77 írta:Villarreal XI: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; J. Dos Santos, Trigueros, Bruno, R. Soriano; Sansone, Pato
visca el barca írta:1. Ter Stegen 3. Piqué 5. Sergio 8. Iniesta 9. Suárez 10. Messi 11. Neymar 14. Mascherano 19. Digne 20. S. Roberto 21. A. Gomes
Gomes remélem meghálálja a belé fektetett bizalmat, előre láthatóan nyomás alatt kell ma játszania, remélem összejön neki egy jó produkció. Denis meg jöhet a másodikban kicsit pörgetni - már ha kell -, azt úgyis stabilabban hozza egyelőre. Alba kihagyását meg nem értem, sérült, vagy hogyhogy nem játszik? Nem mintha Digne zavarna, csak meglepett kicsit.
Musacchio verethetne nyugodtan mégegy olyan öngólt mint 2014 tavaszán... :D

Alba számomra is kérdőjel
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.08. 19:59:38

Én ezt tényleg nem értem, de mostmár mindegy...

Halljak meg, inkább akkor már lett volna egy Gomes-Busi fedezet, előttük kicsit balra Iniesta, kicsit jobbra Arda akár.
Elől meg Neymar-Messi.

Simán bevállalnék mostmár lassan egy ilyet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.01.08. 19:49:48

Villarreal XI: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; J. Dos Santos, Trigueros, Bruno, R. Soriano; Sansone, Pato
visca el barca írta:1. Ter Stegen 3. Piqué 5. Sergio 8. Iniesta 9. Suárez 10. Messi 11. Neymar 14. Mascherano 19. Digne 20. S. Roberto 21. A. Gomes
Gomes remélem meghálálja a belé fektetett bizalmat, előre láthatóan nyomás alatt kell ma játszania, remélem összejön neki egy jó produkció. Denis meg jöhet a másodikban kicsit pörgetni - már ha kell -, azt úgyis stabilabban hozza egyelőre. Alba kihagyását meg nem értem, sérült, vagy hogyhogy nem játszik? Nem mintha Digne zavarna, csak meglepett kicsit.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.01.08. 19:46:18

Gomes a Villarreal ellen? őő...okéé :lol: =D>

Mindenképp kell mégegy lassú torony egy ilyen gyorsan kontrázó csapat ellen, nem elég Busquets.. [-X
visca el barca
Presidente del Barça

2017.01.08. 19:44:11

1. Ter Stegen 3. Piqué 5. Sergio 8. Iniesta 9. Suárez 10. Messi 11. Neymar 14. Mascherano 19. Digne 20. S. Roberto 21. A. Gomes
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.01.08. 19:35:25

Busqeuts az egyik legfontosabb emberünk, ha neki nem megy a csapat is nagy bajban van.

A kontrákra kell nagyon figyelni, mert nagyon jók benne, s nyilván a Madrigalban mindig nagy a szenvedés, de ők sincsenek kirobbanó formában, ne feledjük.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.01.08. 19:22:01

Messias2 írta:Whoscored ne legyen már hivatkozási alap, ha kérhetném...
Ezzel egyetértek, szerintük Samper játékstílusára jellemzőek a távoli lövések pl.. Jó dolog lenne a statisztika, ha tényelg a valós képet tudná visszaadni, de minél inkább belemerültem, annál inkább tudatosult bennem, hogy ehhez még nagyon gyerekcipőbe jár a dolog. Labdarúgás szempontból legalábbis, a többi sportot nem tudom.

De abban Matyinak igaza van, hogy Busi az utóbbi időben tényleg javult. Az előző meccsen mondjuk megint volt 2-3 ostoba momentuma, de bőven nem ő volt a leggyengébb középen. Ez nem neki dícséret, hanem sajna Ini és Rakitic is ilyen rosszak voltak, hogy egy ismét gyengébb formában levő Busi se tűnt annyira gázosnak mellettük. Előtte viszont tényleg jó volt a bajnokikon, ami ez után az ősz után örömhír. Bőven ideje volt már, remélhetőleg ma is a Real elleni formájával folytatja..
brownieheaven írta:Kerdem en, hogy ugy, hogy Rakitic nem kerettag, kit raknal be a kozeppalyankra Busi helyett olymod, hogy a stabilitas megmarad? Ahogy irtam, en SR-t, vagy Rakiticet el tudnam kepzelni, de ugy hogy egyik se opcio, nem hiszem hogy pont most kene padra ultetni Busit.
Ez a fő gond amúgy szerintem is, nincs értelmes alternatíva. SR lenne a legjobb, de csak nem akarunk jobbhátvéd posztra igazolni senkit, úgyhogy ő kilőve. Gomes és Rakitic meg a kicsik ellen lehoznák, de komoly presszing ellen annyira se labdabiztosak, mint Busi 50%-on. Gomes még jelenlegi formájában talán lerázná az első 1-2 embert magáról, de fél másodperc alatt nem tenné úgy tovább a lasztit, hogy abból épüljön is valami. Ezért is nyomatja annyira Lucho szerintem a rossz forma elelnére, bár itt meg feljön a kérdés, hogy akkor miért nem úgy alakítottuk ki a keretet, hogy legyen valós alternatívája..

Na mindegy, ezen kár agyalni, én megértem igazából, hogy Busi ennyit játszik, még ha nem is feltétlen örülök neki mindig. Mostanában hál istennek megint lehet, mert kezd visszatérni, de jövőre nem szeretném, ha megint így futnánk neki a szezonnak.
Samper
Director del Fútbol

2017.01.08. 19:18:16

brownieheaven írta: Kerdem en, hogy ugy, hogy Rakitic nem kerettag, kit raknal be a kozeppalyankra Busi helyett olymod, hogy a stabilitas megmarad? Ahogy irtam, en SR-t, vagy Rakiticet el tudnam kepzelni, de ugy hogy egyik se opcio, nem hiszem hogy pont most kene padra ultetni Busit.
Természetesen Mascheranot.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.08. 19:17:28

Szerintem is hozni fogjuk akár hendivel is ilyenkor mindig válaszolunk ha jönnek a kritikák. Ha kikapunk vagy X akkor még mindig nem ment el a bajnokság de nagyon nehéz helyzetbe hozzuk magunkat.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.08. 18:50:07

Messias2 írta:
S.Agüero írta: Ja, és csak úgy kíváncsiságból megnéztem, whoscored-on milyen osztályzatot kapott az Osasuna ellen, 8.1, 0 labdavesztés. Ha ez közepes, akkor kár is vitázni.
Whoscored ne legyen már hivatkozási alap, ha kérhetném...
Kérheted, de még mindig ők állnak a realitáshoz legközelebb. 0 labdavesztést meg csak nem számolták el. :D

Mai meccshez meg annyit, hogy valószínű nem lesz könnyű dolgunk, de szerintem viszonylag simán fogunk nyerni 2-0-ra. :)
brownieheaven
Jugador d'estrella

2017.01.08. 18:40:42

zeli39 írta: Busquets posztja kulcs pozíció ezért azt állítani,hogy a gyenge Busquets is jobb opció mint más ez értelmezhetetlen számomra :-)teljesen jó meglátás,hogy a hullámzó Rakitic mellé kerüljön a padra Busquets is akinek nem hullámzik a játéka hanem 10 hónapja gyenge
Kerdem en, hogy ugy, hogy Rakitic nem kerettag, kit raknal be a kozeppalyankra Busi helyett olymod, hogy a stabilitas megmarad? Ahogy irtam, en SR-t, vagy Rakiticet el tudnam kepzelni, de ugy hogy egyik se opcio, nem hiszem hogy pont most kene padra ultetni Busit.
Messias2
Director del Fútbol

2017.01.08. 18:33:57

S.Agüero írta: Ja, és csak úgy kíváncsiságból megnéztem, whoscored-on milyen osztályzatot kapott az Osasuna ellen, 8.1, 0 labdavesztés. Ha ez közepes, akkor kár is vitázni.
Whoscored ne legyen már hivatkozási alap, ha kérhetném...
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.08. 18:27:25

Én sokkal előbb raknám le Suarez barátunkat a padra és állnék át 4 kps rendszerre és akkor már jobban tudnánk tartani a labdát olyanok ellen akik ránk rohannak mindjárt az elején, plusz lenne értelmes cserelehetőség is.
Csak hát azt várhatjuk hogy az uru mikor egyezik ebbe bele.
Az biztos hogy valamit változtatni kell mert most már meg van az ellenszer az Enrique féle barcára is.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.08. 17:50:14

@zeli39
Utóbbi két hónapról beszéltem, és ha az Osasuna ellen szerinted erős közepes teljesítményt hozott, akkor neked sosem fog jól játszani. Real elleni meccsen is közepes volt akkor. :)

Ja, és a kolléga azt akarta írni, hogy a gyengén játszó Busival is többre megyünk, mint Gomessel például. Ha jól értelmeztem. :)

Ja, és csak úgy kíváncsiságból megnéztem, whoscored-on milyen osztályzatot kapott az Osasuna ellen, 8.1, 0 labdavesztés. Ha ez közepes, akkor kár is vitázni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.08. 17:47:24

Annyira nagyra van tartva Busquets általatok, hogy nála a közepes teljesítmény sem férhetne bele...abból meg nem egy volt az utóbbi két hónapban. Hanem sok.

Mindegy, most amúgy hülyeség lenne padra rakni, meg amúgy is, mindenkinek az lenne a legjobb,ha inkább összekapná magát, és jó teljesítményt nyújtana hosszú időn keresztül. Iniesta sokat segíthet ebben,ha egészséges marad.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.08. 17:29:00

teljesen jó meglátás,hogy a hullámzó Rakitic mellé kerüljön a padra Busquets is akinek nem hullámzik a játéka hanem 10 hónapja gyenge
Tehát ezek szerint decemberben egy jó meccse sem volt? :lol:
Utóbbi két hónapban bajnokin egyedül a Soci ellen játszott gyengén, na mindegy.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.01.08. 17:25:03

mess2009 írta:látom, még van új a nap alatt..."...el lehet menni 10 pontig..." bizonyára. ami viszont nálam (szomorú) tény, hogy a védelmünk továbbra is "kontraérzékeny", a középpálya drámai módon meggyengült, az MSN szárnyalása jó ideje "szárnyaszegett".
összességében viszont a követhetetlen formaingadozások, a stabilitás hiánya a jellemző ami váltakozik reménykeltő félidőkkel esetleg kiemelkedő egyéni megmozdulásokkal és azzal, hogy azért "annyira " még nem állunk rosszul sehol.
hogy ebből milyen mai meccs jöhet ki? ember legyen a talpán aki megtudja jósolni.

Azért ennyire nem nehéz:
Kimegyünk napozni, aztán csodálkozunk ha nem karosszékekben kapujuk előtt ülő ellenfélt látunk, hanem egy agresszíven letámadó Villarrealt, akik bíznak benne és el is hiszik(jogosan), hogy képesek pontot-pontokat szerezni ellenünk.Aztán ha esetleg berámolnak 2-t egy félidő alatt, majd nézünk hogy ez milyen sportág.

Erről kéne nagyon leszokni, már jóideje az első 30 percet sokszor leüljük, mintha játszótérről lasszóval frissen nagynehezen berángatott játékosok játszanának a csapatban akiknek semmi kedvük az egészhez.
Minden meccsre úgy kéne kimennünk hogy rögtön megesszük az ellenfelet(persze csak ésszel), aztán ha berámoltak 3-4-et akkor lehet visszavenni, rotálni, figyelemmel.
Nem láttam a Bilbao elleni játékot katasztrófának(a védelmi hibákon kívül), viszont akkor is az volt hogy az elejét eltotyogtuk mintha tilos lenne gólt rúgni és nyomni a meccset az elején.

És ez a szomorú, hogy egy ilyen játékosokból álló csapat jelenleg ilyen állapotban van, és elpazarolják az egész szezont. Minőségben, ha tényleg jó formában vannak bárkit elvernek, és ha összeszednék magukat akkor sikerülne is, de fejekben elég nagy gondok vannak...Bár Xavi vagy akire hallgatnak, meglátogatná őket egy kis fejlágyításra és motiválásra...

A kontráink gyengék, nem annyira félelmetesek és hatékonyak mint régebben, mellesleg ha pl Neymar megkapja a labdát akkor a többiek 5 mp után kezdenek el felfele totyogni, addigra meg már jó hogy mindenki visszazárt az ellenféltől.
Most kéne összeszedni magukat nagyon, mert lehet egy triplázós, és egy 0 kupás Tata-féle szezon is innen...

Ha ma nyernénk, nagy fegyvertény lenne. Különösen tekintve azt, hogy a rivális nem volt még a Bilbaonál, Sevillánál, Celtánál,Valenciánál,Villarreálnál, Malagánál stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.01.08. 17:29:00-kor.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.01.08. 16:40:49

Az a helyzet, hogy ez ma egy nagyon nagyon nehéz derbi lesz. Nem csak a Villarreal miatt. A mi csapatunk az elmúlt két évben majdnem "dupla-triplázott", egész egyszerűen-és ezt látom egyedüli problémaként-nem elég éhes, és ezáltal nem kellőképpen éles ebben a bajnoki szezonban. Márpedig egy ilyen csapatnak, amelyik a jóllakottság jeleit mutatja ismételten, a Villarrealhoz hasonló csapatok végzetesek lehetnek. Ellenben ha ma nyerni tudnánk, az elképzelhető, hogy új lendületet adhatna, nehéz pályán behúzott 3 ponttal versenyben maradhatnánk. Meglátjuk sikerül e kellőképp felpőrőgni. Merthogy szerintem ez az egyetlen kérdés a csapattal kapcsolatban, mert ez a garnitúra ha formában van és motivált, bárkit bárhol lerendez. Igen, a realt is, madridban.
Rivaldo-A Legnagyobb.
mess2009
Director del Fútbol

2017.01.08. 16:35:19

látom, még van új a nap alatt..."...el lehet menni 10 pontig..." bizonyára. ami viszont nálam (szomorú) tény, hogy a védelmünk továbbra is "kontraérzékeny", a középpálya drámai módon meggyengült, az MSN szárnyalása jó ideje "szárnyaszegett".
összességében viszont a követhetetlen formaingadozások, a stabilitás hiánya a jellemző ami váltakozik reménykeltő félidőkkel esetleg kiemelkedő egyéni megmozdulásokkal és azzal, hogy azért "annyira " még nem állunk rosszul sehol.
hogy ebből milyen mai meccs jöhet ki? ember legyen a talpán aki megtudja jósolni.
brownieheaven
Jugador d'estrella

2017.01.08. 16:26:07

MessiNeymarSuarez írta:"Rakitic respects the decision of Luis Enrique to be dropped from the squad, and is adamant to gain his form back. [Mundo Deportivo]"

Amúgy ha Rakiticet képes kihagyni, akkor Busit miért nem képes legalább padoztatni olykor?
Nem kéne hogy szent tehenek legyenek...
Azert, mert Rakiticre van 2-3 ember a kozeppalyan, akik siman lehozzak azt, es szigoruan azt a szintet, amit mostanaban mutat. Busi eseteben ez mas, arra a posztra max SR az, aki minosegi potlast jelenthet, de amig nincs minosegi emberunk jobbszelre, ez nem tema (ha jol lattam, Vidal nem is kerettag). Meg max pont a horvat tudna ott jatszani. A tobbi opcio meg szerintem egy gyenge Busi szintet se tudna hozni ott.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.01.08. 15:50:16

"Rakitic respects the decision of Luis Enrique to be dropped from the squad, and is adamant to gain his form back. [Mundo Deportivo]"

Amúgy ha Rakiticet képes kihagyni, akkor Busit miért nem képes legalább padoztatni olykor?
Nem kéne hogy szent tehenek legyenek...
Yokozuna
Entrenador del Barça

2017.01.08. 15:44:28

Jól mondta LE, ha ma kikapunk az is belefér. Hat pontos hátrány könnyen ledolgozható, ha elkapjuk a fonalat. Csak kapjuk már el!
A hozzászólásokat olvasva, sajnos mi is kifogyunk az ötletekből, és ezzel a kerettel sajnos az edzőnek sincs túl sok variációs lehetősége.
Válasz küldése