Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azert ez szomoru lenne ha egy Barcelonanak ez lenne az eselye. Szerintem kicsit tulsagosan lesajnaljatok magatokat, egy ilyen rangadon barmi lehet.Nero. írta:Én vagyok itt az egyik utolsó aki nekiállna bírózni meg perezezni, de szerintem most jó lehet nekünk hogy Lahoz lesz a bíró. Ritka nagy idióta a pali, de volt pár olyan meccs is ahol a mi javunkra tévedett gazdagon. Nem tudom milyen formában leszünk a hétvégen, ha olyanba mint a PSG vagy a Leganes ellen akkor egy tiszta meccsen simán megvágnak minket Griezmannék, jól jöhet a szokásos Lahoz-káosz.
Bajnoki meccsen mindig a 3 pont a legfontosabb, de ez kifejezetten az a meccs lesz ahol egyáltalán nem érdekel hogy milyen módszerekkel csak cigánykodjuk össze a győzelmet valahogy.
Lehet nyaralásról csak a dublőrjeik jöttek vissza.visca el barca írta:nálunk kb ősz óta mindenki pihenőn vanvinszentvega írta:És talán mifelénk billenti a mérleget, hogy azért pihenőn van a csapat jelenleg...
nálunk kb ősz óta mindenki pihenőn vanvinszentvega írta:És talán mifelénk billenti a mérleget, hogy azért pihenőn van a csapat jelenleg...
Főleg, hogy a Bayer legjobbja, ÇALHANOĞLU el van tíltva 4 hónapra, márpedig ő nagyon nagyon fontos volt idén nekik.vinszentvega írta: Azért ne essünk már hasra tőlük, egy olyan meccs miatt, ahol a Bundásliga 8. helyezettjét verik meg....(és nyugodtan ki is merem jelenteni, hogy egy harmatgyenge Leverkusent láttunk)
És talán mifelénk billenti a mérleget, hogy azért pihenőn van a csapat jelenleg... Mondjuk rájuk is fért...Az utóbbi 5 hét egy kicsit megfeszített volt, lássuk be...
Azért ne essünk már hasra tőlük, egy olyan meccs miatt, ahol a Bundásliga 8. helyezettjét verik meg....(és nyugodtan ki is merem jelenteni, hogy egy harmatgyenge Leverkusent láttunk)Vakmacska írta:Hát, gyerekek, ahogy elnézem az Atleticot, meg minket, tartok tőle, hogy a hétvégén ők is alázni fognak minket.
A kupameccsen csak azért nyertünk ellenük, mert csak szimplán gépekként jöttek előre. Nagyon statikusak voltak, nem volt bennük meg a tűz, az akarat.
De most könnyen meg lehet, ők megrázták magukat, felpörögtek.
mi meg nem. Szerintem a bajnokságban örülhetünk majd a 3. helynek. A kupa meg lehet, ha májusra összekaparják magukat valahogy. Szerintem ha LE mégis marad, már most el kezdhet gondolkodni egy teljesen új csapaton. Ha meg nem marad, akkor tuti úgy van vele már, hogy valahogy lepörgeti a meccseket.
Az ellenfeleink látják, hogy nagyon gyenge a szezonunk, naná, hogy nem összef..ott bokával jönnek ki ellenünk, hanem úgy, hogy na most itt a lehetőség. Ez is rátesz még egy lapáttal arra, hogy így szereplünk.
Rafinha lett első is, asszem amikor duplázott akkor. Amúgy ezek közül se nyertük mindet az tuti, alapból a Clásico már egy ilyen meccs volt. Nagyon változó amúgy, Paco-n kívül nincs olyan játékos, aki ne lett volna top3-ban legalább 2-szer.Feast4 írta:Busquets 2x Rakitic 2x Iniesta egyszer.A többiek cds második harmadik helyek.
Alena kupameccsét nem nézve.
Busquets 2x Rakitic 2x Iniesta egyszer.A többiek cds második harmadik helyek.S.Agüero írta:Miért ötször?Feast4 írta:Igazából nem.Csak ennyiszer láttuk középpályást a legjobbnak.5x...
Igazából nem.Csak ennyiszer láttuk középpályást a legjobbnak.5x...MQuCsabi írta:Tehát össz meccsből 11szer nyert a kp meccset nekünk.
Na. Meccseket nem tudok írni sajna, mert egy idő után elcsúsztam, de elvileg csak 2 meccs hiányzik - sajna nem tudom melyikek, ezért az elcsúszás, ezért sorry, lehet a szavazást is befolyásolja minimálisan.Feast4 írta:Meg tudjuk nézni azt mikor szavaztunk meg középpályást a meccs legjobbjának utoljára?Egyáltalán hányszor volt idén középpályás a meccs legjobbja nálunk?
Nem csemegezni jottem, de szamomra akkor is erthetetlen, hogy a Barcelona hullamvolgyben van es rossz meccset jatszik, es te nekiallsz pocskondiazni az izlesunket. Miert kell ez? Hogy jon ide a Real? Miert nem tud mindenki magaval torodni es nagyobb tiszlettel lenni a masik oldal irant? (Irom ezt mindket felre) Raadasul nem ismersz de elmondom, hogy ezt egy olyan szurkolonak irod, aki akkor az ezredfordulo idejen szeretett bele a csapata jatekaba, abba a jatekba amivel velemeny szerint csak a Barca ket korszaka(Pep,2015) tudta felvenni a versenyt, ugyhogy igenis latom a csapatom hibait es szeretem a szep focit. Nem ertem miert vagy ilyen lekezelo, de mindegy, Magyarorszagon sajnos nincs kulturaja egymas elismeresenek.Rivaldo11 írta:Tiszteletre ne intsen olyan real szurkoló, aki idejön meccs után az amúgy is ideges szurkolói hsz-ek közül csemegézni, majd oktatgatni. Igenis ótvar a ti játékotok is, csak épp ti nyertek vele. Mélységesen egyetértek Nero hsz-ével, odaát taps van ilyenkor, meg a "90percig küzdés" mese. Ez itt kevés, de ez neked nem kell, hogy fájjon.markionni írta: Brutálisan magasan van a ló amin ülsz, egy kis tisztelet lehet nem ártana néha.
Busi a clasicon még szerintem.zeli39 írta:Talán Rakiticnek volt egy ilyen meccse ősszel és Busquetsnek a Sociedad elleni idegenbeli kupa meccseFeast4 írta:Meg tudjuk nézni azt mikor szavaztunk meg középpályást a meccs legjobbjának utoljára?Egyáltalán hányszor volt idén középpályás a meccs legjobbja nálunk?