Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
markionni
Capitá del Barça

2017.02.22. 21:22:47

Nero. írta:Én vagyok itt az egyik utolsó aki nekiállna bírózni meg perezezni, de szerintem most jó lehet nekünk hogy Lahoz lesz a bíró. Ritka nagy idióta a pali, de volt pár olyan meccs is ahol a mi javunkra tévedett gazdagon. Nem tudom milyen formában leszünk a hétvégen, ha olyanba mint a PSG vagy a Leganes ellen akkor egy tiszta meccsen simán megvágnak minket Griezmannék, jól jöhet a szokásos Lahoz-káosz.
Bajnoki meccsen mindig a 3 pont a legfontosabb, de ez kifejezetten az a meccs lesz ahol egyáltalán nem érdekel hogy milyen módszerekkel csak cigánykodjuk össze a győzelmet valahogy.
Azert ez szomoru lenne ha egy Barcelonanak ez lenne az eselye. Szerintem kicsit tulsagosan lesajnaljatok magatokat, egy ilyen rangadon barmi lehet.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.22. 21:16:10

Én vagyok itt az egyik utolsó aki nekiállna bírózni meg perezezni, de szerintem most jó lehet nekünk hogy Lahoz lesz a bíró. Ritka nagy idióta a pali, de volt pár olyan meccs is ahol a mi javunkra tévedett gazdagon. Nem tudom milyen formában leszünk a hétvégen, ha olyanba mint a PSG vagy a Leganes ellen akkor egy tiszta meccsen simán megvágnak minket Griezmannék, jól jöhet a szokásos Lahoz-káosz.
Bajnoki meccsen mindig a 3 pont a legfontosabb, de ez kifejezetten az a meccs lesz ahol egyáltalán nem érdekel hogy milyen módszerekkel csak cigánykodjuk össze a győzelmet valahogy.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
hdavid

2017.02.22. 20:54:33

Még mindkét csapat játszik az összes naggyal mi kezdjük az atma ellen. Ha most nem pörögnek fel idén akkor soha.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.22. 20:41:12

Hosszú még mindig a szezon. Én egyáltalán nem hiszem, hogy csak áltatjuk magunkat még pár napig. Remélem a végén nagyon sokat fog érni az a Messi tizenegyes. Nagyon kemény menetben a RM, tartom amit írtam 90-92 pont elég lehet. Kutya nehéz lesz innentől, de két iksz belefér akár a Calderónban meg a Bernabeúban.
És máshol írta valaki, nagyon egyetértek vele. Ezerszer inkább pörögjünk a hétvégén a Tico ellen mint a PSG ellen. Nagyon kritikus a vasárnapi meccs, momentum changer lehet, ahogy az angol mondaná.
Kép
Kép
Kép
Legendinho
Jugador del Barça

2017.02.22. 18:57:18

Elég komolyan kezdett a Valencia...
Bartomeu, OUT NOW!
Tobias88
Entrenador del Barça

2017.02.22. 18:56:28

Ez eddig jobb mint a szex :mrgreen:

Sok van még hátra, a döntetlen is bőven jó lenne nekünk [-o<
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2017.02.22. 18:57:59-kor.
94:39 6 - 1
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.02.22. 18:51:11

könnyen lehet, hogy odafent már van jelölt az utódra.
egyébként Piqué nyilatkozta a legjobban: nem a győzelem számít, hanem visszatalálni az útra.
szerintem az egész csapat érzi, hogy ez az év totál el lett szúrva, kisiklottak.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.22. 18:03:59

visca el barca írta:
vinszentvega írta:És talán mifelénk billenti a mérleget, hogy azért pihenőn van a csapat jelenleg...
nálunk kb ősz óta mindenki pihenőn van :D
Lehet nyaralásról csak a dublőrjeik jöttek vissza. :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.22. 16:29:54

vinszentvega írta:És talán mifelénk billenti a mérleget, hogy azért pihenőn van a csapat jelenleg...
nálunk kb ősz óta mindenki pihenőn van :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.22. 15:30:22

vinszentvega írta: Azért ne essünk már hasra tőlük, egy olyan meccs miatt, ahol a Bundásliga 8. helyezettjét verik meg....(és nyugodtan ki is merem jelenteni, hogy egy harmatgyenge Leverkusent láttunk)
És talán mifelénk billenti a mérleget, hogy azért pihenőn van a csapat jelenleg... Mondjuk rájuk is fért...Az utóbbi 5 hét egy kicsit megfeszített volt, lássuk be...
Főleg, hogy a Bayer legjobbja, ÇALHANOĞLU el van tíltva 4 hónapra, márpedig ő nagyon nagyon fontos volt idén nekik.
vinszentvega
Capitá del Barça

2017.02.22. 13:13:13

Vakmacska írta:Hát, gyerekek, ahogy elnézem az Atleticot, meg minket, tartok tőle, hogy a hétvégén ők is alázni fognak minket.
A kupameccsen csak azért nyertünk ellenük, mert csak szimplán gépekként jöttek előre. Nagyon statikusak voltak, nem volt bennük meg a tűz, az akarat.
De most könnyen meg lehet, ők megrázták magukat, felpörögtek.
mi meg nem. Szerintem a bajnokságban örülhetünk majd a 3. helynek. A kupa meg lehet, ha májusra összekaparják magukat valahogy. Szerintem ha LE mégis marad, már most el kezdhet gondolkodni egy teljesen új csapaton. Ha meg nem marad, akkor tuti úgy van vele már, hogy valahogy lepörgeti a meccseket.

Az ellenfeleink látják, hogy nagyon gyenge a szezonunk, naná, hogy nem összef..ott bokával jönnek ki ellenünk, hanem úgy, hogy na most itt a lehetőség. Ez is rátesz még egy lapáttal arra, hogy így szereplünk.
Azért ne essünk már hasra tőlük, egy olyan meccs miatt, ahol a Bundásliga 8. helyezettjét verik meg....(és nyugodtan ki is merem jelenteni, hogy egy harmatgyenge Leverkusent láttunk)
És talán mifelénk billenti a mérleget, hogy azért pihenőn van a csapat jelenleg... Mondjuk rájuk is fért...Az utóbbi 5 hét egy kicsit megfeszített volt, lássuk be...
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.22. 10:23:23

sztem is sima zakó lesz, ha nyerünk akkor is csak mákkal/csalással/bármivel. egyszerűen annyira félelmetesen gyengék vagyunk idén, hogy fáj nézni. a 7végi utolsó perces győzelem sztem csak annyira volt elég, hogy még egy hétig áltathatjuk magunkat, hogy meglehet a bajnokság. ha nem nyerünk, azonnal el kell küldeni LE-t (nem fog megtörténni), hogy az új edző ne szeptemberben kezdjen el kísérletezgetni, mert akkor a jövő évünk megint megy a levesbe.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.02.22. 10:03:07

Hát, gyerekek, ahogy elnézem az Atleticot, meg minket, tartok tőle, hogy a hétvégén ők is alázni fognak minket.
A kupameccsen csak azért nyertünk ellenük, mert csak szimplán gépekként jöttek előre. Nagyon statikusak voltak, nem volt bennük meg a tűz, az akarat.
De most könnyen meg lehet, ők megrázták magukat, felpörögtek.
mi meg nem. Szerintem a bajnokságban örülhetünk majd a 3. helynek. A kupa meg lehet, ha májusra összekaparják magukat valahogy. Szerintem ha LE mégis marad, már most el kezdhet gondolkodni egy teljesen új csapaton. Ha meg nem marad, akkor tuti úgy van vele már, hogy valahogy lepörgeti a meccseket.

Az ellenfeleink látják, hogy nagyon gyenge a szezonunk, naná, hogy nem összef..ott bokával jönnek ki ellenünk, hanem úgy, hogy na most itt a lehetőség. Ez is rátesz még egy lapáttal arra, hogy így szereplünk.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.20. 22:39:39

A klub tortenetenek elso olyan meccse volt ahol csak 1 spanyol volt a kezdobe. :shock:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.20. 22:36:27

Atletico ellen LE helyében pihentetnék, nagyon sok van még hátra, kell az erő májusra, frissnek kell lenni.
Gomes, Matyiő alap ugye meg az MSN, többi poszton lehet forgatni a csapatot.
Busquets se bír 28 évesen heti egy meccset végig, Iniesta pláne nem.

Na de komolyra fordítva a szót, ez a tegnapi kritikán aluli volt. Szóval az hogy izgulnunk kell otthon egy kiesőjelölt ellen, az szégyen. Ha egy-kétszer előfordulna ez, akkor azt mondom oké, belefér...de ősszel is volt 2-3, de lehet 4 ilyen meccsünk,hogy bohóc csapatok ellen szórakoztunk otthon. Ezt nem lehet.
Régen a CN bevehetetlen erőd volt, és személy szerint, sérthetetlenséget is éreztem ha otthon játszottunk. (persze anno is voltak bukták, nem erről van szó.)

Nem látok az öltözőbe, Messi és Piqué reakciójára se kaptam fel a fejem annyira, én tartom, hogy ezek a játékosok egocentrikusabbak annál, mintsem saját magukat járassák le, csak mert LE-t buktatni akarják. Ebben nem hiszek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.02.20. 20:23:56

Alena nelkul is 6 nalam. Ugyan nem 11, de 6 :-D :-D Esteledik nalam.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.20. 20:23:19

Feast4 írta:Busquets 2x Rakitic 2x Iniesta egyszer.A többiek cds második harmadik helyek.

Alena kupameccsét nem nézve.
Rafinha lett első is, asszem amikor duplázott akkor. Amúgy ezek közül se nyertük mindet az tuti, alapból a Clásico már egy ilyen meccs volt. Nagyon változó amúgy, Paco-n kívül nincs olyan játékos, aki ne lett volna top3-ban legalább 2-szer.
Feast4
Director del Fútbol

2017.02.20. 20:19:51

S.Agüero írta:
Feast4 írta:Igazából nem.Csak ennyiszer láttuk középpályást a legjobbnak.5x...
Miért ötször?
Busquets 2x Rakitic 2x Iniesta egyszer.A többiek cds második harmadik helyek.

Alena kupameccsét nem nézve.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.20. 20:13:30

Feast4 írta:
MQuCsabi írta:Tehát össz meccsből 11szer nyert a kp meccset nekünk.
Igazából nem.Csak ennyiszer láttuk középpályást a legjobbnak.5x...
Miért ötször?
Feast4
Director del Fútbol

2017.02.20. 20:02:12

MQuCsabi írta:Tehát össz meccsből 11szer nyert a kp meccset nekünk.
Igazából nem.Csak ennyiszer láttuk középpályást a legjobbnak.5x...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.02.20. 19:04:27

Tehát össz meccsből 11szer nyert a kp meccset nekünk.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.20. 18:36:38

Feast4 írta:Meg tudjuk nézni azt mikor szavaztunk meg középpályást a meccs legjobbjának utoljára?Egyáltalán hányszor volt idén középpályás a meccs legjobbja nálunk?
Na. Meccseket nem tudok írni sajna, mert egy idő után elcsúsztam, de elvileg csak 2 meccs hiányzik - sajna nem tudom melyikek, ezért az elcsúszás, ezért sorry, lehet a szavazást is befolyásolja minimálisan.

Rakitic: 2 meccsen ELSŐ, 1 meccsen MÁSODIK, összesen 45 szavazat a szezon alatt
Busi: 2 meccsen ELSŐ, 1 meccsen MÁSODIK, 1 meccsen HARMADIK, összesen 44 szavazat
Iniesta: 1 meccsen ELSŐ, 1 meccsen MÁSODIK, 1 meccsen HARMADIK, összesen 33 szavazat
Denis: 3 meccsen MÁSODIK, 32 szavazat összesen
Gomes: 1 meccsen MÁSODIK, 3 meccsen HARMADIK, 18 szavazat összesen
Rafinha: 1 meccsen ELSŐ, 1 meccsen MÁSODIK, 1 meccsen HARMADIK, 24 szavazat összesen
Alena: 1 meccsen ELSŐ, 9 szavazat összesen

Rakitic az 5. forduló óta összesen kapott 6 szavazatot, Busi és Ini meg az eddigi szezon közepe felé kapták a legtöbbet, többiek elvétve, változatos az, hogy ki hogy.

Összpontszámban Messi vezet 328 szavazattal, Neymar második 156-al, Umtiti és MAtS meg megosztva harmadikak 78-al.
barlacy
Jugador del Barça

2017.02.20. 17:51:06

Ennyire gyengén,ötlettelen játékot produkáló barcát régen láttam!Nem tudom mi lesz a csapattal
mi lesz a sorsa LE-nek mi lesz a jövőnk, ha minden így fog folytatódni! Itt a jelek régóta sorakoznak: az edző a kötelező közhelyeken kívül semmit nem tud mondani.Sajnos tenni is csak középszerű:felszámolta lassan a "barca stílust"(egyesek örültek, hogy itt a Messiás),helyette nem jött semmi, talán a hosszú passzok néha,ha Messi átnyomta Ney-nek, a sok pontatlan kísérlet, eladott labda ,fusztráció a barcahívőknek...
Itt nem Gomes a probléma! Ő egy jó játékos!A rendszer idegen, amit a pályán csinál az egész csapat!Vagyis az, hogy elképzelés nélkül játszik szinte mindenki!Nincs előrevivő taktika,tesséklássék lassú letámadáska(nem mindenki vesz részt benne!!)
Úgy érzem néha hogy a csapat tagjainak külön külön van valami elgondolása, de csapatrészek között már nincs...Hogyan létezik, hogy a világsztár Ney az egész meccsen egyetlen egy labdát nem ad a felfutkározó Dinnyénknek? (helyette befelé cselez leadja talán a 4-5-ös gyűrűbe fogott Messinek, vagy elveszti közben, vagy belebonyolódik valami kínos cselbe és elesik,netán fellökik rúgják vagy nem és elesik...)de a vége biztos labdavesztés!
Hátul passzolgat a két ballábas belső védőnk, előrepasszolnának azonnal jön a visszapassz, mindenki áll, LE ül magábaroskadtan rémes!! Jó támadás után vezetünk, talán felélénkül a csapat, megtörik a jég? Á!! LE csak ül még csak el sem mosolyintja magát hogy örülne jó lesz ez gyerünk így tovább- fog ez menni-- semmi csak ül néz maga elé--- döbbenetes!
A vasálarcos csak ballábas kedvence továbbra is a kreativitás ellenszereként téblábol a pályán,és egyenlítenek az alsóház legényei-az edzői beavatkozás a meccs végefelé kezd végre megtörténni! Ez az ember tényleg azt hiszi, hogy Ini helyett játszhat Facia Negra?Helyettesítheti?Vagy Gomes játszik vagy Denis az ugyanaz?

A meccset laikus de futballszerető társammal néztük. Azt kérdezte: mi van ezekkel? Ez nem csapat! ez semmi! jobb az ellenfél!!

Nem tudtam megcáfolni...
markionni
Capitá del Barça

2017.02.20. 17:50:34

Rivaldo11 írta:
markionni írta: Brutálisan magasan van a ló amin ülsz, egy kis tisztelet lehet nem ártana néha. :oops:
Tiszteletre ne intsen olyan real szurkoló, aki idejön meccs után az amúgy is ideges szurkolói hsz-ek közül csemegézni, majd oktatgatni. Igenis ótvar a ti játékotok is, csak épp ti nyertek vele. Mélységesen egyetértek Nero hsz-ével, odaát taps van ilyenkor, meg a "90percig küzdés" mese. Ez itt kevés, de ez neked nem kell, hogy fájjon.
Nem csemegezni jottem, de szamomra akkor is erthetetlen, hogy a Barcelona hullamvolgyben van es rossz meccset jatszik, es te nekiallsz pocskondiazni az izlesunket. Miert kell ez? Hogy jon ide a Real? Miert nem tud mindenki magaval torodni es nagyobb tiszlettel lenni a masik oldal irant? (Irom ezt mindket felre) Raadasul nem ismersz de elmondom, hogy ezt egy olyan szurkolonak irod, aki akkor az ezredfordulo idejen szeretett bele a csapata jatekaba, abba a jatekba amivel velemeny szerint csak a Barca ket korszaka(Pep,2015) tudta felvenni a versenyt, ugyhogy igenis latom a csapatom hibait es szeretem a szep focit. Nem ertem miert vagy ilyen lekezelo, de mindegy, Magyarorszagon sajnos nincs kulturaja egymas elismeresenek.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.20. 17:32:28

zeli39 írta:
Feast4 írta:Meg tudjuk nézni azt mikor szavaztunk meg középpályást a meccs legjobbjának utoljára?Egyáltalán hányszor volt idén középpályás a meccs legjobbja nálunk?
Talán Rakiticnek volt egy ilyen meccse ősszel és Busquetsnek a Sociedad elleni idegenbeli kupa meccse
Busi a clasicon még szerintem.
Válasz küldése