2017.02.20. 22:36:27
Atletico ellen LE helyében pihentetnék, nagyon sok van még hátra, kell az erő májusra, frissnek kell lenni.
Gomes, Matyiő alap ugye meg az MSN, többi poszton lehet forgatni a csapatot.
Busquets se bír 28 évesen heti egy meccset végig, Iniesta pláne nem.
Na de komolyra fordítva a szót, ez a tegnapi kritikán aluli volt. Szóval az hogy izgulnunk kell otthon egy kiesőjelölt ellen, az szégyen. Ha egy-kétszer előfordulna ez, akkor azt mondom oké, belefér...de ősszel is volt 2-3, de lehet 4 ilyen meccsünk,hogy bohóc csapatok ellen szórakoztunk otthon. Ezt nem lehet.
Régen a CN bevehetetlen erőd volt, és személy szerint, sérthetetlenséget is éreztem ha otthon játszottunk. (persze anno is voltak bukták, nem erről van szó.)
Nem látok az öltözőbe, Messi és Piqué reakciójára se kaptam fel a fejem annyira, én tartom, hogy ezek a játékosok egocentrikusabbak annál, mintsem saját magukat járassák le, csak mert LE-t buktatni akarják. Ebben nem hiszek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."