Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem is a busz kényelme a kérdés, hanem a hosszú utazás. tavaly utaztam olaszországba azzal a busszal, amelyikkel a milant hurcolták pesten a tavalyelőtti(?) haknijuk alatt. kényelmes bőrülései voltak, igaz, hogy bárpult nem volt benne, de a 10-12 órás út azért marhára kimerített.Ronaldinho&Barca írta:Azért ehhez a buszos úthoz hozzátéve, szerintem sokan álmodnak arról, hogy egyszer egy olyan busszal utaznak ennyit.. nem egy hazai Ikaruszt kell elképzelni, amivel utaztak a srácok, ez szerintem nem befolyásolja a meccset..
Mondjuk a Barca repülőjéhez képest az a busz kb itthoni Ikarus szinten lehetRonaldinho&Barca írta:Azért ehhez a buszos úthoz hozzátéve, szerintem sokan álmodnak arról, hogy egyszer egy olyan busszal utaznak ennyit.. nem egy hazai Ikaruszt kell elképzelni, amivel utaztak a srácok, ez szerintem nem befolyásolja a meccset..
Szerencsére megvan Pepnek a receptje arra, hogy ha Messit kiveszik a játékból, akkor más mozgassa a csapatot. Igaz, Iniesta kiesésével egyel csökkent a választási lehetőségek száma, de Xavi vagy Pedro még mindig tud fantáziát vinni a támadásokba. De Mourinho azt is nyilatkozta, hogy amellett, hogy figyelnek Messire, 11 a 11 ember ellen játszik majd.Enjoy írta:Murinho őríztetni fogja Messi-t, legalábbis azt nyilatkozta, hogy külön fogják csak az ő személyét figyelni..![]()
Remélem nyerünk , vagy legalább rúgjunk gól-t/gólokat
Gólokra/gólpasszokra közel ugyanazt hozza idén Pedro, mint a tavalyi Henry. Egészséges, utolsó meccsein mutatott formát hozó Ibrára lenne szükségünk egyszerűen.zsoltfree írta:Én sem kritizálom, inkább félek, hogy míg tavaly volt 3 játékos aki hozta a gólokat (messi-Eto-Henry), viszont, most Messi leginkább aki ezt csinálja. Nekem egy tavalyi Henry nagyon hiányzik és abba nem törődök bele hogy elfelejtett volna focizni pont Ő.
Az eredmények és a hosszútáv mind Pep-et igazolják, úgy hogy kár több ezer kilométerről agyalni, mert egyáltalán nem látunk bele. Pl honnan tudod, hogy Henry jobb, mint a cseréi, ha nem is játszik? Amikor játszik 10 perceket, akkor sem tesz hozzá semmit. Ellenben Pep tudja, mert ő látja edzéseken. Henry is beismerte nem olyan rég, hogy hátrébb a helye, jobbak a fiatalok. Toure pedig hol játszik hol nem, ez nekem is ambivalens, de nem azért,mert nem bízom Pep-ben, elhiszem neki, hogy az általa felküldött kezdő a lehető legjobb döntés, csak egy tavalyi Toure nagyon hiányzik nekem:) Ettől még szerintem nem érdemes kritizálni előre. Utólag,ha valami nem sikerülne, akkor persze nem csak lehet, hanem kell is, de eddig nem adott rá okot.zsoltfree írta:Sziasztok. EZt bár beírtam már máshova is, de érdekelne erről a véleményetek.
Pepnél nekem is van 3 ellentmondás. Az első Toure, a második (ez a legnagyobb) Henry, a harmadik Eto volt. Eto "helyére" rendben hoztak minőségi játékost, azt valahogy feldolgoztam. Az igaz hogy nem én edzem a gárdát, tehát nem tudom hogyan teszi oda magát néhány játékos, de az hogy Henry nem játszik azt nagyon nem értem. Lehetne Ibra helyén, amikor sérült, mert az Arsenalban még az volt a posztja. Perdo idén jó, bár annyira nem jobb szerintem - még - mint a francia, de őt még feldolgozom hogy a másik szélső helye a Pedroé. DE amikor Ibra és Iniesta is sérült, akkor a támadó hármasba Messi és Pedron kívül Bojan előrébb van a rangsorban, akit még valahogy látok is fantáziát, viszont egy Keita??? vagy egy Maxwell, vagy Alves feltolva???? vagy a Jeffren??? Keitának nem sok értelmes passzára emlékszem, max hátrapasszolja a hátvédsornak, de a szép kényszerítőkből kimarad mindig. Ha védőre ráfut akkor buktuk a támadást. Tourét sem értem hogy miért van előtte Keita? Sergit sem értettem, bár ő már elkezdett szépen játszani. Jövőre nagyon jó lehet de nem értem hogy Henry, és Toure miért nem gyakrabban kezdő. Az is érdekes hogy Pep interjúkban sem találkozok olyan kérdésekkel, hogy Henryval vagy Toureval mi van. És a Henry sem nyilatkozik semmit erről. Sajnálom őket nagyon... De egy egészséges Iniesta és egy tavalyi Henry azért hiányzik a keretből, mert Ibra elég sérülékeny volt, és Messi sem rúg mindig 4 gólt... Ne legyen igazam, de az ilyen kaliberű játékosok hiányai kijöhetnek év végén...itt pedig már minden meccs döntő lesz, tehát a 2 címhez, még 8 döntőt kell játszani. Azt pedig ne is mondjam hogy mi lenne ha Xavi és/vagy Messi kiesne akár 1-2 hétre is... Szerintem rizikós így.
Én kihagynám Milito-t, mégpedig azért, mert ha van meccs mikor a lehető legerősebb kezdő kell, akkor ez az. Tehát a belső védő páros egyértelműen Puyol-Pique. A magyarázat pedig azonkívül, hogy papíron a legerősebb védőpárosunk ez, az, hogy Puyol az igazi kapitány, aki, ha épp nincs is formában (ami most nem igaz), akkor is az ilyen meccseken mindig zseniális, kapitányként játszik. Piquet pedig nem kell bemutatni, jelen pillanatban szerintem ő a világ egyik legjobb belső védője (figyelembe véve azt is, hogy még igen fiatal és fejlődhet), őt egész egyszerűen nem lehet kihagyni, Milito pedig a hétvégén pályára léphet a Xerex ellen.mess2009 írta:kizártnak tartom a gól nélküli eredményt, mindkét csapatban van ahoz elég gólerős csatár hogy ez ne így legyen.
én valahogy azt gondolom, hogy a mi sorsunk most (is) Messi és Ibra kezében van, a kettő közül Messi biztos hogy erős lesz, csak a góllövés?! ez az ami nem olyan stabil, Ibra pedig sokszorosan is bizonytalan, (most még a sérülése okán is) kijöhet neki egy - két döntő villanás, de benne van az is, hogy mindent elbaltáz!
a védelmünk mostanában a leg biztosabb eleme a csapatnak, persze az inter csatárai egy klasszissal min.jobbak, mint az Espanyolé volt ezért a nyomás is sokkal nagyobb lesz!
Militó valóban az eddigi legrosszabját hozta, de szerintem ezt ő is érezhette és képes lesz javulni, én nem hagynám ki, főleg nem Marquezre cserélve!
ha valaha fontos volt a harcos támadó játék akkor most az lesz, a többit meglátjuk.
Nem vagyok egy Mourinho fan, de szerintem semmi sportszerűtlent nem kér majd a játékosaitól. Az más kérdés, hogy mit tesznek a játékosok... De mondom, szerintem ilyet nem kér majd, érdekes módon minket sokkal jobban tisztel, mint Európa többi csapatát, sőt ez a főoldalas nyilatkozata:) Elsőre azt hittem, hogy Guardiola nyilatkozatát olvasom:D Őrület. Öreg korára csak nem ember lesz belőle?:D Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy a szezon legnehezebb meccse lesz, az Inter tele van bl sikerre éhes rutinos és fiatal játékosokkal (illetve egy revansra vágyó Eto'o-val:D), valamint egy korszakos zseni az edzőjük. Hihetetlen párharc lesz, még jó, hogy a hétvégén a Xerext fogadjuk, mert egy erősebb csapat esetén könnyen rámehetne a bajnoki meccs, így azért jó esélyünk van arra is.ZoliX írta:Nem tudom, feltünt e nektek, de az inter, a cselzi ellen sem ijedt meg... most sem fog... Jose kis trükkjei feltüzelik a csapatot... a mostani meccsre is lesz trükkje az 100. Az más kérdés, hogy sportszerű trükk lesz e, vagy nem...
Zsozénak van esze.Szólt a fiainak,h figyeljék Leót,tanulni a legjobbtól lehet igazánEnjoy írta:Murinho őríztetni fogja Messi-t, legalábbis azt nyilatkozta, hogy külön fogják csak az ő személyét figyelni..![]()
Remélem nyerünk , vagy legalább rúgjunk gól-t/gólokat