Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Asszem a harmadik felidos elemzesre gondol a kollega, Sanyiek elemeztek ki, es o volt a legkevesbe hibas szerintuk, mert Vela le is rantotta kozben, elotte/kozbe meg sokan hibaztak. Busi es Gomes is pl, ahogy mindketten vartak, hogy a masik menjen a golszerzovel. En se ertek amugy egyet, mert Masch is boven ludas volt, a kemenyebb napjain ilyen szituban alaver a vedonek labdastul, mindegy hogy tepik..csababarca írta: Tudom, a lőtt gólunkat is kielemezték, kiderült, nem is Messi lőtte, hanem Maxi Lopez.![]()
Nem nagyon érdekelnek az okoskodó elemzések olyanok írásai, akik sose fociztak.
zeli39 írta:
A Sociedad gólja már ki lett elemezve párszor Mascherano tehetett róla a legkevésbé .
ha nem is 100%-osan, de 90%. tudja ezt LE is, hiába ködösít itt megint össze-vissza.bujna írta:Nem akarok a csapat ellen beszélni, de bárki bármit mond, ha ma nyer a Madrid, akkor buktuk a bajnokságot.
Ez gondolom a castellers akar lenni, de hogy miért épp most, nem értem, mostanában tudtommal nincs semmilyen nemzeti ünnep Katalóniában.randomguy írta:itt a mozaik ami látható lesz a clasico előtt
fél percig gondolkotam hogy minek rakják oda a lesbírót mire rájöttem hogy az egy szurkoló aki katalán zászlót tart
Az a baj, hogy Iniestát sajnos nem minőséggel, hanem mennyiséggel pótoltuk a nyáron. Gomes és Denis se rossz játékos, de ha azt vesszük hogy tavaly Sergi Roberto és Rafinha voltak a középpályás tartalékok, akkor semmivel sem vagyunk előrébb idén. Sőt..LG írta:Ahogy mondod, a világ egyik legjobb csapatának nem szabadna ennyire megéreznie 1 játékos hiányát, még ha egy akkora klasszisról van is szó, mint Ini. Hogy mégis igy van, annak több oka van, és bizony nagy felelősége Luis Enrique-nek.zsoltfree írta:Azért ne egy Iniestára fogjuk már:) Ő kb minden évben lesérül pár hónapra, és bár személyes kedvencem, de 30-40 millás cseréi vannak. Ráadásul rajta kívül mindenki a gálakezdő volt, akik megéltek már pár csatát.
Te Zsóti vagy én nem olvsom jól, amit írsz, vagy nem láttad a meccset.zsoltfree írta: Szerintem a szerencsefaktor is nagyon kell egy szezonhoz. Ha nincs velünk miss mázli, akkor nehéz így nyerni bajnokságot. A hétvégi meccsben a gól előtt vagy 4 játékos bénázott és még ha Piqué nem ér bele, akkor is max kapufa. Oké, egy szabályos gólt elvettek tőlünk, és a tegnapi meccs megérdemelten lett döntetlen, de azért jellemző ránk az, hogy egy kiscsapat ellen támadunk 90 percig, mi ők szó szerint kb a térfelünkön 2szer jönnek át legalább 3 emberrel és abból gólt szereznek. Na mindegy, hétvégén meg kell ütni a Realt, különben tudom, hogy még csak november van, de....
Ahogy mondod, a világ egyik legjobb csapatának nem szabadna ennyire megéreznie 1 játékos hiányát, még ha egy akkora klasszisról van is szó, mint Ini. Hogy mégis igy van, annak több oka van, és bizony nagy felelősége Luis Enrique-nek.zsoltfree írta:Azért ne egy Iniestára fogjuk már:) Ő kb minden évben lesérül pár hónapra, és bár személyes kedvencem, de 30-40 millás cseréi vannak. Ráadásul rajta kívül mindenki a gálakezdő volt, akik megéltek már pár csatát.
Azért nem, októberben még elég jó volt, gondolok itt a Depor, City elleni hazai, Valencia, Granada elleni meccsekre. A City elleni visszavágó óta ilyen gyenge, a csapat is ott indult meg a lejtőn. A Sevilla ellen még volt egy jó második félidőnk, de az első ott is gáz volt.S.Agüero írta:Rakitic talán szeptemberben játszott utoljára jól, amikor a Bilbao-Atlético kettőssel játszottunk, abban az időszakban jó volt, azóta ő is nagyon eltűnt, de nem is csodálom, ha kiteszik a vonal mellé. Mondjuk neki tényleg kellenek a játszótársak, mert ő kevésbé labdabiztos, és könnyebben zavarba lehet hozni labdakihozatalnál.zsoltfree írta:Köszönöm skacok, akkor hétvégén nagyon nagy hajrá!
Egyébként Rakitic sem jó? Ő is eddig oké volt:(
Rakitic talán szeptemberben játszott utoljára jól, amikor a Bilbao-Atlético kettőssel játszottunk, abban az időszakban jó volt, azóta ő is nagyon eltűnt, de nem is csodálom, ha kiteszik a vonal mellé. Mondjuk neki tényleg kellenek a játszótársak, mert ő kevésbé labdabiztos, és könnyebben zavarba lehet hozni labdakihozatalnál.zsoltfree írta:Köszönöm skacok, akkor hétvégén nagyon nagy hajrá!
Egyébként Rakitic sem jó? Ő is eddig oké volt:(
zsoltfree írta:Sziasztok!
Egy sajnálatos esemény miatt az elmúlt 2 hónapban kb. egy meccset sem láttam (ilyen nem fordult elő legalább 10 éve), most viszont a hétvégi bajnokit igen. Valaki összefoglalná pár szóban, hogy mi történt? Oké, a gólunkhoz kellett vagy 4 ember bénázása egyszerre, de értékelhető mozdulatunk a gólunkon kívül nem sok volt. A játékosok egyenként is szinte értékelhetetlenek voltak, a nagy hármas is. Csapat szinten elnyom minket egy Sociedad, ezt láttam. Vannak rossz napok mindenhol, de ahogy a tabellát és az eredményeket látom, ez most nem csak az volt. Vagy igen? Plíz valaki elfogultság nélkül mondja már meg mi történt az elmúlt 2 hónapban.
De azért a nagy sztárok játszottak, tehát fontos emberünk nem igazán volt sérült, nem? Rendesen örültem szeptemberben, hogy milyen király lett a keretünk, erre itt tartunk:-)visca el barca írta:sok a sérült, a védelem állandóan felforgatott formációban játszik, buszkecc játéka nagyon leromlott, a kp-s igazolások és pákó mind betli, mindig felforgatott kezdő 11 van a pályán. az évekig jól működő kp iniesta kiesésével nagyon felborult, akárki játszik a helyén nem tudja pótolni. gyenge kp --> gyenge a kp-s védekezés + előre is kevesek, kevés labdát kap az MSN. azért ennek ellenére lefocizni nem szoktak minket, csak a 7végi, meg a city elleni idegenbeli meccs volt ilyen, hogy teljesen homályzónában kóvalyogtunkzsoltfree írta:mi történt az elmúlt 2 hónapban.
kb ennyi.
sok a sérült, a védelem állandóan felforgatott formációban játszik, buszkecc játéka nagyon leromlott, a kp-s igazolások és pákó mind betli, mindig felforgatott kezdő 11 van a pályán. az évekig jól működő kp iniesta kiesésével nagyon felborult, akárki játszik a helyén nem tudja pótolni. gyenge kp --> gyenge a kp-s védekezés + előre is kevesek, kevés labdát kap az MSN. azért ennek ellenére lefocizni nem szoktak minket, csak a 7végi, meg a city elleni idegenbeli meccs volt ilyen, hogy teljesen homályzónában kóvalyogtunkzsoltfree írta:mi történt az elmúlt 2 hónapban.
LG írta: Ezzel most nagyon egyet értek. Alves is sokkal jobban tudott játszani, mikor Messi jobbszélen volt, mint amikor középen.
SR-nek is voltak remek meccsei, de meg lehet nézni a Celtic elleni második félidőt, mikor Messi többet húzódott ki jobbszélre egyből feljavult! Tényleg nagyon nem jön be LE mostani taktikája, a középpálya mellett a jobbszél is szét van barmolva, a balszélen erőltetünk mindent, ott meg Neymarob 10-ből 8 támadás elhal, igaz, a maradék kettőből gólhelyzet, vagy gól lesz.