Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A 0-0-ás eredmény talán azért a legveszélyesebb, mert lélektani szempontból nagyon becsapós. Egy idegenbeli döntetlen mindig pozitív eredménynek tűnik a vendégcsapatnak, főleg ilyen szinten. A 0-0 esetében viszont erről szó sincs, ez egyértelműen a hazai csapatnak jó, hiszen onnantól kezdve egy idegenbeli gól hatalmasat lendít a továbbjutási esélyeiken. Mindenképpen gólt kell szerezzünk, ha nem akarunk nagyon szenvedni a visszavágón, az őszi 0-0 szvsz most nem lenne elég jó eredmény. Van egy olyan érzésem, hogy az Inter is erre fog rájátszani.ZoliX írta:Igazából ezen a szinten öngyilkosság, ha nincs idegenbeli gól... az 1:1, 2:2, vagy a 2:1 es vereség is értékesebb a 0:0 nál....

fel nem tudom fogni, h h küldhettek portugál sporit egy olyan meccsre, ahol a hazai oldalon szerepel a luzitán főgyökér, aki ha vmihez ért, az a jv-k befolyásolása(ezt Frisk óta tudjuk...)Replay írta:Portugál játékvezetői négyes fogja vezetni a meccset.
Végül is teljesen igazságos
6 és 3-3,5órás út van ha jól tudom,nem 2x6 óra.Charlie írta:Körülbelül 6-6 óra buszocskázás vár ma és holnap(ma 14:30kor el is indultak) szeretett csapatunkra. Az lenne jó, ha szerdára áttennék a meccsünket. Nem tudom mennyire lesz hatással rájuk ez a buszocskázás, ha kedden toljuk. Holnap dönt az UEFA, hogy lehet elmaradnak a meccsek, akkor csak Cannestól kell visszajönni.
Mi lett volna, ha a Moszkva jut tovább...
C.
Nem hiszem h így történne, a vb miatt már nincs hova tolniCharlie írta:. Holnap dönt az UEFA, hogy lehet elmaradnak a meccsek, akkor csak Cannestól kell visszajönni.
Gyalog azért nemgergo9 írta:
Vagy gyalog.
Valószínűleg az UEFA szabályzatában van kitétel arra hogy a Barca kérheti a meccs elhalasztását ha az utazás nem teljesen megoldott, vmire alapozta a cikket a hír írója.
Igazából én sem bánnám ha nem az Espanyol után 2 nappal kéne menni Milano-ba
Vagy gyalog.csababarca írta: Hülyeség.
Akkor elmennek busszal,nem olyan nagy táv.10-12 órás út.
Ez meg EPICRewolution5 írta:de amikor kiszállnak
de amikor kiszállnakRewolution5 írta:
Hülyeség.
de amikor kiszállnakcsababarca írta:LM10 írta:A SPORT szerint veszélyben van az Inter-Barcelona meccs. Az Izlandi vulkánfüst miatt kockázatos, a repülő használata, ezért kétes a meccs lejátszása.
Hülyeség.

LM10 írta:A SPORT szerint veszélyben van az Inter-Barcelona meccs. Az Izlandi vulkánfüst miatt kockázatos, a repülő használata, ezért kétes a meccs lejátszása.
Főleg, ha a bajnokság kárára lenne...gergo9 írta:http://goal.com/en/news/12/spain/2010/0 ... lona-reach
Erre szokták azt mondani hogy riszpekt.
![]()