Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elképzelhető hogy Pep pihenteti majd őt a classicóra. Véleményem szerint kedden vagy szombaton kezdő lesz. Az a kérdés hogy Pep melyik meccsen számol vele. Azt hiszem hogy nem bírná a heti 3 mérkőzést, ezért gondolom azt hogy csak az egyiken fog játszani. Majd meglátjuk.De az utóbbira kevés az esély. De én Bojant szeretném nagyon a kezdőben látni, mostanában minden meccsen gólt lő, szerintem nagyobb "segítség" lenne, mint Henry.
Ez a Tourét Marquez helyett című fejezet nem olyan rossz és biztos sok szurkolónak az eszébe jutott de szerintem Pep igenis a mexikóit fogja játszatni,hogy érezze a bizalmát,és szerintem így van jól.istyke6 írta:Szerintem meg Marquez nem lesz kezdo, Toure fog jatszani az o helyen, majd ha minden jol megy , akkor Marquez a 70. perc korul jon be.
Nekem is ez jutott eszembe szombaton. Mármint én el tudom képzelni, hogy Touréból egyszer csak középhátvéd lesz. Szerintem az a poszt (is) tökéletes lenne neki.istyke6 írta:Szerintem meg Marquez nem lesz kezdo, Toure fog jatszani az o helyen, majd ha minden jol megy , akkor Marquez a 70. perc korul jon be.
Mi van, Rosicky egészséges????CFirpo3 írta:Ezeket a kezdőket tippelem holnapra:
......Rosicky......
Nem jól láttad. Eddig is 1.45 volt.ALEXDP írta:Jól láttam hogy nemrég emelkedett az oddsunk a betclic-es hirdetésben?
Úgy emlékszem 1,3 vagy 1.35 volt...
És miért?
Mivel itthon leszünk nemhiszem, hogy lesz keret. De Piqué,Puyol,Ibra biztos nem fog játszani. Henry,Touré lehet még a kérdéses, meg ugye Iniesta. De szvsz behúzzuk a meccsetDotn93 írta:Valaki a mi keretünket is le tudná írni? Fontos lenne, mer szeretnék nagy pénzt feltenni a győzelmünkre!
Köszi szépen.levproff írta:Kapusok: Manuel Almunia, Lukasz Fabianski
Mezőnyjátékosok: Gaël Clichy, Emmanuel Eboué, Bacary Sagna, Thomas Vermaelen, Sol Campbell, Mikaël Silvestre, Armand Traoré, Craig Eastmond, Abou Diaby, Samir Nasri, Denílson, Fran Mérida, Theo Walcott, Tomás Rosicky, Nicklas Bendtner, Eduardo da Silva.
Legnagyobb hiányzók:Robin van Persie, Cesc Fabregas, Alex Song, Andrej Arshavin, William Gallas
Hogy hogy?levproff írta:Song nem utazik Barcelonába.
Ha úgy játszunk, mint Londonban akkor csinálhat szinte akármit, azzal a játékkal nem eshetünk ki s nem hiszem, h mégegyszer előfordulna, h ennyi ziccert kihagyjunk.Fecooo írta:most tudtam meg, h Stark lesz a bíró ismét... (legutóbbi két alkalommal, amikor a NC-ban volt jelenése, akkor mindkét meccset elfújta az ellenfélnek...Chelsea és Inter ellen...)
remélem nem kell majd a meccs után a rokonait emlegetnünk...
Játékosaink tenni fognak arról hogy ne kelljen kétes szituációkban a bíróra hagyatkozni, hanem szépen lehozzák a meccset, ha nem is zökkenőmentesen, de magabiztosan!Fecooo írta:most tudtam meg, h Stark lesz a bíró ismét... (legutóbbi két alkalommal, amikor a NC-ban volt jelenése, akkor mindkét meccset elfújta az ellenfélnek...Chelsea és Inter ellen...)
remélem nem kell majd a meccs után a rokonait emlegetnünk...