Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Turan ki balra, Neymar be középre aztan meg is van oldva a probléma. -1 ember volt egesz meccsen.Feast4 írta:Paco helyett nem volt kit behozni.Az meg hogy Busquets miért játszik végig minden meccset ha kell ha nem az viszont tényleg jó kérdés.Nem értem amúgy ha egy csapat ennyire beáll miért nem kezdünk el távolról lőni?Yokozuna írta:Megint csodakapust csináltak Kameniből, pedig csak béna volt a csapat. Ember előnyben minek van pályán Busquets, aki egyébként is kerékkötő. Húsz perc után minek van pályán Alcaser, aki valakinek biztos a rokona. LE képtelen kidolgozni egy taktikát védekező csapat ellen. Nincs helyünk az első háromban sem!
Paco helyett nem volt kit behozni.Az meg hogy Busquets miért játszik végig minden meccset ha kell ha nem az viszont tényleg jó kérdés.Nem értem amúgy ha egy csapat ennyire beáll miért nem kezdünk el távolról lőni?Yokozuna írta:Megint csodakapust csináltak Kameniből, pedig csak béna volt a csapat. Ember előnyben minek van pályán Busquets, aki egyébként is kerékkötő. Húsz perc után minek van pályán Alcaser, aki valakinek biztos a rokona. LE képtelen kidolgozni egy taktikát védekező csapat ellen. Nincs helyünk az első háromban sem!
ha ma behúzzák, akkor lesz -4, utána nekik otthon gijon, nekünk idegenben sociedad, lehet simán -7, aztán a klasszikuson megcsapnak máris -10-en vagyunkBob_Marley írta:Attól függetlenül, hogy nem állunk most jól, nagyon elhamarkodottnak érzek olyan kijelentéseket, hogy vízválasztó pár meccs. Ősszel a 12-ik fordulóban.Ha már Real Madriddal példálóztok, nem kis hátrányból jöttek vissza, aggódni még bőven ráér.
Főleg a februári hengerünk szokott félelmetes lenni.ZBarca írta: Szóval én idénre már semmi nagy durranást nem várok, szépen húzzuk be a Klasszikust és a többi meccset, aztán pedig tavasztól mehet a henger.
Atalanta írta:Lesz egy trófeák nélküli szezon, na bumm.... Volt már ilyen a Barca történelmében. Attól még a világ legnagyszerűbb klubja! Milliók kedvence, rengeteg trófeával és fantasztikus játékosokkal.
Na most akkor melyik?Atalanta írta: A Barcelona egy gyenge középcsapat.
Srácok, kicsit objektívebben.Atalanta írta:A Barcelona egy gyenge középcsapat.
Kit érdekel?!Ne a szomszédba nézzünk már hanem azon kéne elgondolkodni, hogy hol a hiba.Ami egyértelmű Messi, Suarez és Ini tovabbra sem pótolható de nem vagyok benne biztos hogy ha itt vannak nem hasonló erőlködés lesz a dolog vége.(Talán annyi hogy akkor eredménye lehet lett volna) de összességében elmondható, hogy az egész játékunk év eleje óta döcög néha akkor is ha a gálakezdő van fent teljesen...Atalanta írta:Ez a Malaga egy négyest kap majd a Realtól!!!!!
neobarca írta:Kűzdésből jeles. Bíró kritikán aluli. Malagaiak meg Jászai Mari díjasok... Vicc!!!