Barça a Bajnokok Ligájában
- ozsimiki
- Adminisztrátor
azt hiszem a legtöbben úgy éreznek ahogy én is:
olyan kényszeredetten rámondjuk erre a 2-2-re hogy jó eredmény (mert az is),és h meccs előtt simán aláírjuk (igen),csak bennem lesz a tüske egészen addig,míg meg nem szerezzük otthon a vezetést. akkor teljesen el fogom felejteni a megannyi kihagyott helyzetet,és a bírót.
mert 1-0nál el fog dőlni az egész, viszont addig nagyon sokat fogok erre a meccsre gondolni, és reménykedem benne,hogy minél előbb megszerezzük majd a vezetést. kevesebb mint 6 nap és kiderül!
FORCA BARCAAA!!!
olyan kényszeredetten rámondjuk erre a 2-2-re hogy jó eredmény (mert az is),és h meccs előtt simán aláírjuk (igen),csak bennem lesz a tüske egészen addig,míg meg nem szerezzük otthon a vezetést. akkor teljesen el fogom felejteni a megannyi kihagyott helyzetet,és a bírót.
mert 1-0nál el fog dőlni az egész, viszont addig nagyon sokat fogok erre a meccsre gondolni, és reménykedem benne,hogy minél előbb megszerezzük majd a vezetést. kevesebb mint 6 nap és kiderül!
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Csakhogy a Real, velünk ellentétben, egy egész hetet pihenhet majd, mi meg a saját marhaságunk miatt szenvedhetünk a visszavágón. Értem én h Guardiola pihentetni akarta Ibra-t és Messi-t a Bilbao elleni meccs előtt, így viszont egyikőjük sem pihenhet az El Classico előtt. Nem tudom melyikkel jártunk jobban. Óriási felelőtlenség volt mindkettőjüket lehozni.Barca+ írta:tényleg nagyon nagy meccs volt és elégedett lennék a 2:2- vel ha az első félidőben nem lőhettünk volna min... 6-t!
Így is elégedett vok mert tudom, h jobbak vagyunk és a visszavágó sztem olyan lesz mint a stuttgart elleni! csak egy 3:1 -es végeredménnyel!
Ha így játszunk a Real-nak sem sok esélye lesz!![]()
Idén is BL győztesek és La... győztesek leszünk!
- Adam Philip
- Barça B
A visszavágón én mindenképp a Touré-Milito párost játszatnám belül.
Kell egy magas, erős ember, aki felveszi a versenyt Bendtner-el Piqué
távollétében.
Ha nem 2-0-ról egyenlít az Arsenal, most nem lennék ilyen mérges, de még így is az eredmény nekünk kedvez.
Ibra-nak pacsi a két gólért, de az első két helyzetét Samu belőtte volna....
Kell egy magas, erős ember, aki felveszi a versenyt Bendtner-el Piqué
távollétében.
Ha nem 2-0-ról egyenlít az Arsenal, most nem lennék ilyen mérges, de még így is az eredmény nekünk kedvez.
Ibra-nak pacsi a két gólért, de az első két helyzetét Samu belőtte volna....
-
- Director del Fútbol
Jól játszott ma.Sanama írta:lluisllach89,
Ha Busi játszik 10ből 8ször összehoz egy gólt,vagy ziccert az ellenfélnek.
Ha első lenne ,vagy ritka lenne nála,akkor lenyelném
Stuttgart ellen látszott igazán, nem akar mindig úgymond sablonosan játszani. Első szándékból adhatta volna a közeli embernek, de nem, vagy elívelte, vagy rossz csel.
Nem azért mert "balhere" ahogy mondtátok, mert technikailag is erős, a baj a koncentrációjával van.
De hogy övé lenne a gól.. Ha muszáj vkire fogni legyen Maxwellé, bár nem az én műfajom. Belül ment el Walcott, ez hihetetlen hiba volt. Ha hibázott Pep az azért volt hogy Keita játszott Touré helyett.
Visszavágón: VV-Alves, Touré, Milito, Abidal/Maxwell-Busquets, Xavi, Iniesta- Messi, Ibra, Pedro.
De Pep nem küldené fel ezt a kp sort, Keita ott lesz, és lehet Pedro helyére tolja fel Init.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- van Bommel
- Capitá del Barça
Ez a lényeg, amit leírtálJoee777 írta:Sokkal több volt ebben sajnos... De ez van. Az eredmény így is nekünk kedvező, de valóban nem tükrözi a meccset. Walcott nagyon jó csere volt, de nem elsősorban neki köszönhető az Arsenal feltámadása. Xaviéknak lassítani kellett volna a játékot, és az ellenfél térfelén tartani a labdát. Azzal egyetértek, hogy frissíteni kellett volna a középpályán korábban, és én Leot sem cseréltem volna le. Remélem a Nou Campban is hasonlóan tudunk felpörögni a meccsre, és akkor nem lehet gond. Sok lesz a hiányzó, de szerintem az Arsenal többet vesztet, mint mi, továbbá bízom Andrés visszatérésében is. Nehéz visszavágót, de továbbjutást várok. Forza BARCA!!!

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hatalmas tapsot érdemel A CSAPAT!!!
Jó ez a 2-2. A meccs képét tekintve nem, de elégedettek lehetünk még így is.
Busi jól játszott ELŐRE, de védekezésben nem volt nagy szám, ezért kellett volna Yaya vkp-nek. Keita semmit nem csinált. Nem értem miért játszotta végig. Ahogy Pedro-t sem értem, ő sem csinált semmit.
Ibra nagyon jó volt, az eslő gólja után látszott rajta, hogy elkezdte élvezni a meccset.
Henry-nak kár volt pályára lépnie. Futni se vot kedve. Szvsz csak azért lépett pályára, hogy ne haragudjon meg rá Pep.
A védelem nagyon jó volt, bár Maxwell-nek meggyűlt párszor a baja Walcott-al.
Xavi játszotta amit tud.
Messi kicsit beleszürkült a 2. félidőbe.
A felállásunk elég érdekes volt. A bal oldalon csak Maxwell volt. Pedro, Ibra és Messi meg feláltva közép-jobb.
Puyol eltíltása ellen meg fel kell lebbezni. Köze nem volt még csak sárgához sem.
Összegezve nagyon jó meccset játszottunk, csak a szerencse és a bíró nem velünk volt. De Camp Nou-ba nem lesz kegyelem.
Jó ez a 2-2. A meccs képét tekintve nem, de elégedettek lehetünk még így is.
Busi jól játszott ELŐRE, de védekezésben nem volt nagy szám, ezért kellett volna Yaya vkp-nek. Keita semmit nem csinált. Nem értem miért játszotta végig. Ahogy Pedro-t sem értem, ő sem csinált semmit.
Ibra nagyon jó volt, az eslő gólja után látszott rajta, hogy elkezdte élvezni a meccset.
Henry-nak kár volt pályára lépnie. Futni se vot kedve. Szvsz csak azért lépett pályára, hogy ne haragudjon meg rá Pep.
A védelem nagyon jó volt, bár Maxwell-nek meggyűlt párszor a baja Walcott-al.
Xavi játszotta amit tud.
Messi kicsit beleszürkült a 2. félidőbe.
A felállásunk elég érdekes volt. A bal oldalon csak Maxwell volt. Pedro, Ibra és Messi meg feláltva közép-jobb.
Puyol eltíltása ellen meg fel kell lebbezni. Köze nem volt még csak sárgához sem.
Összegezve nagyon jó meccset játszottunk, csak a szerencse és a bíró nem velünk volt. De Camp Nou-ba nem lesz kegyelem.
Sokkal több volt ebben sajnos... De ez van. Az eredmény így is nekünk kedvező, de valóban nem tükrözi a meccset. Walcott nagyon jó csere volt, de nem elsősorban neki köszönhető az Arsenal feltámadása. Xaviéknak lassítani kellett volna a játékot, és az ellenfél térfelén tartani a labdát. Azzal egyetértek, hogy frissíteni kellett volna a középpályán korábban, és én Leot sem cseréltem volna le. Remélem a Nou Campban is hasonlóan tudunk felpörögni a meccsre, és akkor nem lehet gond. Sok lesz a hiányzó, de szerintem az Arsenal többet vesztet, mint mi, továbbá bízom Andrés visszatérésében is. Nehéz visszavágót, de továbbjutást várok. Forza BARCA!!!
Evvel nem tudok egyet érteni. Az idei legjobb Barcat láthattuk volna ha a második félidő közepén nem engedünk ki. A sokatt hangosztatott szlogeneknek, mit az "egy mecs 90 percig tart" van igazságalapjuk, ezt most valahogy elfelejtettük. A szépítő gól után meg össze is zavarodtunk (=sok eladott labda). Nem nagyon szoktam edző ellen kritikát megfogalmazni de most úgy érzem Pep valóban hibázott a cserékkel. De nem lehet rákenni mint ahogy nem lehet a biróra sem. Az egész csapat visszaesett Ibra is második golja után meg megált középpályán de ugyanúgy hibáztak és túlzottan visszavettek a tempóból mások is (evel egyött Ibra "mom" örülök a goljainak, mellette Xavi és Puyol volt nagyon jó).socio66 írta:Jó meccs volt és az idei legjobb Barcát láthattuk ma, annak ellenére is,hogy Messi semmit nem csinált.
Ibra jó formája mostmár kezd tartóssá válni,ez bizakodásra adhat okot.
...
Én mindenesetre örülök és büszke vagyok a fiúkra,álmomban nem gondoltam volna,hogy így lefocizzuk a pályáról idegenben az Arsenal-t.
Busquetset én nem láttam gyengébbnek mint a többieket legtöbb labdát Pedron vesztettük el, meggyöződésem ha helyette jön egy csere sokkal jobban meg tudtuk volna tartani elöl a labdát és nem kezdenek el rohamozni az Ágyusok.
Na de lassan meg is nyugszom itthon simán kell verni az Arsenalt.
Hajrá Barca.
lluisllach89,
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
A játék nagyon bíztató volt a 65. percig kb. Utána teljesen leálltunk. Sőt visszaálltunk védekezni, hatalmas hiba volt. Ha a szokásos játékunkat játsszuk kicsit feltolt védelem és passzolgatás, akkor az Arsenal labdába se rúgott volna. Viszont ha visszaállunk akkor rúgjuk már fel a félpálya közepén ha elmennek mellettünk, csak totojáztak sokan. Az eredmény maga jó, csak látva a meccset ez sima 5-1 is lehetett volna, és akkor elég lenne a kövi meccsen pihentetni kicsit, mert utána szombaton Real, de így most megint 2 esélyessé tettük a dolgot, akkor is ha még így is kb 90%-os esélyesnek tartom magunkat. Amikor el lehet dönteni egy továbbjutást, akkor el is kell.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
lluisllach89 írta: Ez annyira magyar. Eladta a labdát. És? Ő indította Walcottot? Nem. Bendtnernek hívják.
Mi van akkor a többi eladott labdával? Mert mindenkinek van ám. Nem így kell helyezkedni, egy ilyen gyors embert engedni h belül legyen-halálos bűn.
Persze a többi ember is hibázott,Valdes is pl,mert fogható volt,Maxvell meg pláne,de Busi indította el a támadást.
És nem is ez idegesít,hanem hogy ezt minden meccsen eljátsza előnynél,hogy gondol egyet,és lazázik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ezzel az eredménnyel bőven kiegyeztem volna a meccs előtt. Aztán a Barca hengerelt, köszönhetően az agresszív és gyors játéknak, meg az Arsenal szörnyű védelmének. Bár az bejött, amire gondoltam, hogy lehet, csak 20 perc leforgása alatt leromboltunk 70 perc kemény munka gyümölcsét.
Bőven lehetett volna már 0-4 a 30. percben, de fortuna most velük volt. De nem lesz ez így a visszavágón, ahol kulcsemberek fognak hiányozni tőlük, nálunk meg Iniesta vissza fog térni, így a támadásaink még jobbak lesznek és még jobban fogjuk tudni tartani a labdát.
A két védő problémát én mindenképp Touréval és Militoval orvosolnám, Maxwell helyett meg Abidalt preferálnám, ezzel elég stabil lenne a védelem és bőven ki tudnánk hozni a labdát. (Márquez-el ez a legnagyobb probléma szerintem)
De bízok a csapatban, mert ezzel a játékkal bőven könnyedén tovább tudnak majd jutni.

A két védő problémát én mindenképp Touréval és Militoval orvosolnám, Maxwell helyett meg Abidalt preferálnám, ezzel elég stabil lenne a védelem és bőven ki tudnánk hozni a labdát. (Márquez-el ez a legnagyobb probléma szerintem)
De bízok a csapatban, mert ezzel a játékkal bőven könnyedén tovább tudnak majd jutni.
A mecs előtt kiegyeztem volna a2-2 vel , de ezek után... rohadt ideges vagyok. Ajándékoztunk két gólt és alibiztünk 20 percet, miez kérem...?
Az már egy másik kérdés, hogy akkor is kiesik az arsenal hogyha 2-0 ra nyer és ezt nem túlzásként mondom, saját közönség előtt 2. mecsen fejben ott leszünk és 1 percig sem fogunk lazítani 3-0nál se.
Az már egy másik kérdés, hogy akkor is kiesik az arsenal hogyha 2-0 ra nyer és ezt nem túlzásként mondom, saját közönség előtt 2. mecsen fejben ott leszünk és 1 percig sem fogunk lazítani 3-0nál se.

-
- Director del Fútbol
lluisllach89 írta: Sergi nem volt ma rossz.
Ez annyira magyar. Eladta a labdát. És? Ő indította Walcottot? Nem. Bendtnernek hívják.csababarca írta:Csak rúgatott egy gólt Walcottal.
Mi van akkor a többi eladott labdával? Mert mindenkinek van ám. Nem így kell helyezkedni, egy ilyen gyors embert engedni h belül legyen-halálos bűn.
Én is kamunak láttam.csababarca írta:A bíróról meg leírtam a véleményem,ekkora csalást is csak ellenünk tudnak művelni.
A stúdióban mutatták h Puyol profin beszorította Cesc lábát, 11es volt, de nem piros.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2010.03.31. 23:09:32-kor.

én azt hiszem ez a tipikus példája az elbizakodottságnak, ez a meccs azon bukott meg.
egyébként nem önigazolásként, de a másik ok Maxwell, gyakorlatilag Keita dolgozott helyette, ha nem volt ott, lásd a gólt!
eltekintve az utolsó 25 perctől pazarul játszott a csapat, ami szomorú még Messinek ma semmi nem jött össze, Pedró ugyan gürizett a mezőnyben de a kapura nem volt veszélyes.
szerintem, nagyon vigyázni kell otthon is ha az angolok minden mindegy alapon kitámadnak, a csonka védelmünk könnyen befuccsolhat.
szóval lehetett volna könnyebb is, de persze az esélyünk megvan csak mindent bele kell adni és a lefújásig!!
egyébként nem önigazolásként, de a másik ok Maxwell, gyakorlatilag Keita dolgozott helyette, ha nem volt ott, lásd a gólt!
eltekintve az utolsó 25 perctől pazarul játszott a csapat, ami szomorú még Messinek ma semmi nem jött össze, Pedró ugyan gürizett a mezőnyben de a kapura nem volt veszélyes.
szerintem, nagyon vigyázni kell otthon is ha az angolok minden mindegy alapon kitámadnak, a csonka védelmünk könnyen befuccsolhat.
szóval lehetett volna könnyebb is, de persze az esélyünk megvan csak mindent bele kell adni és a lefújásig!!
- pitta19
- Jugador d'estrella
Én is így érzek, és akkor még nagyon finom voltam...albicelesteX írta:Én megmondom őszintén nem értem azokat akik elégedettek az eredménnyel?3 gólos különbséggel és kapott gól nélkül is elhagyhattuk volna Londont és most túlzok!Buta hibák,érthetetlen edzői döntések...Tajtékzok!!!
Jól jött volna a Classico előtt egy olyan formalitás visszavágó, dehát ilyen a foci. Meglepne, ha a visszavágón nem több gólos különbséggel hoznánk a meccset.
tényleg nagyon nagy meccs volt és elégedett lennék a 2:2- vel ha az első félidőben nem lőhettünk volna min... 6-t!
Így is elégedett vok mert tudom, h jobbak vagyunk és a visszavágó sztem olyan lesz mint a stuttgart elleni! csak egy 3:1 -es végeredménnyel!
Ha így játszunk a Real-nak sem sok esélye lesz!
Ha így játszunk a Real-nak sem sok esélye lesz!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
lluisllach89 írta: Sergi nem volt ma rossz.
Csak rúgatott egy gólt Walcottal.
Egyébként addig tényleg nem volt rossz,sőt nagyon is jól nyomta.
Csak ezeket a hibákat ilyen szinten el kell felejteni,mert egy spanyol kiscsapat megteszi hogy nem használja ki,de ezen a szinten már bizony ki tudják használni...
A kp-t már Pepnek régen frissítenie kellett volna,mindegy hogy Keita vagy Busi helyett,de Tourénak jönnie kellett volna.
A bíróról meg leírtam a véleményem,ekkora csalást is csak ellenünk tudnak művelni.
Nem tudom emlékeztek-e 2006ban azt hiszem,a nyolcaddöntőben találkoztunk a chelseavel,és ott a 90.percben 1-0nál is befújtak egy hasonló tizenegyest.Csak ott Lampard rúgta seggbe Bellettit,itt meg Fabregas Puyolt. Ott se volt jelentősége,itt se hiszem hogy emiatt kiesünk,de bosszantó.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- albicelesteX
- A Vadász
Én megmondom őszintén nem értem azokat akik elégedettek az eredménnyel?3 gólos különbséggel és kapott gól nélkül is elhagyhattuk volna Londont és most túlzok!Buta hibák,érthetetlen edzői döntések...Tajtékzok!!!

-
- Director del Fútbol
Jó hát kicsit szétestem a meccs hevében az idegtől itt ezen a borzalmas bírói döntésen, de amúgyis be kell vallanom katonásan, hogy nekem nagyon nagyon nagyon nem a szívem csücske a kis cesc, de ettől még nem kéne így osztanom a fejét. Emiatt bocsi is ha valakit megsértettem. Szimplán elvi kifogásaim vannak vele kapcsolatban és nem adom, hogy vissza akarjuk hozni, ez a szabad és megdönthetetlen véleményem.socio66 írta:.
Gekkodan,Neked meg már nem ez az első olyan meccs alatti kommented,amin csak nézek. Netán ilyenkor valaki más jelentkezik be a nickeddel?
Nem mondom,én is sok baromságot gondolok a meccs hevében,de mire leírnám,rájönnék,hogy nem kell ez.
De egy ilyen hőfokú meccsnél érthető valahol,majd később letisztulnak a dolgok.
Én mindenesetre örülök és büszke vagyok a fiúkra,álmomban nem gondoltam volna,hogy így lefocizzuk a pályáról idegenben az Arsenal-t.
Ha valakit bánottam sorry még 1x

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Entrenador del Barça
70 percig csodálatosan játszotta csapat. Akkor sikerült felhoznunk az Arsenált (eladott labda). A bíró szerintem nem fog BL döntőt vezetni. Vicces volt a tizi. Így nehezebb lesz jövő héten, de ott leszünk a négy között.
Jó meccs volt és az idei legjobb Barcát láthattuk ma, annak ellenére is,hogy Messi semmit nem csinált.
Jó ez az eredmény,holnapra mindenki be is fogja látni,lenyugodva.
Gekkodan,Neked meg már nem ez az első olyan meccs alatti kommented,amin csak nézek. Netán ilyenkor valaki más jelentkezik be a nickeddel?
Nem mondom,én is sok baromságot gondolok a meccs hevében,de mire leírnám,rájönnék,hogy nem kell ez.
Jó ez az eredmény,holnapra mindenki be is fogja látni,lenyugodva.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Egyik szemem sír, a másik nevet...
Egyrészt rég láttam ilyen jó Barcát, az utolsó 30 percet leszámítva, és örülök Ibra 2 góljának, de borzasztó dühös vagyok a 2-2 miatt, mert simán gála lehetett volna belőle.
Walcott meg egy betegember, továbbra is. Elképesztő. Maxwell csak nézett sokszor...
Amúgymeg ....meg Busacca. Hol volt ez büntető, meg piros lap kérem?
Kicsit olyan volt, mintha 'törleszteni' akart volna az Arsenal közönségének, nemtudom miért...
Visszavágóra azért kíváncsi leszek. Mindenesetre Puyol és Piqué nélkül nem lesz könnyű.
Ja, és még valami. Csak nekem hiányzott Touré? Busquetsen ott rohantak át, ahol nem akartak, másrészt meg már lassan tényleg többet fetreng, mint Cr.
Visszavágón Tourét akarom látni vkp-n!
Egyrészt rég láttam ilyen jó Barcát, az utolsó 30 percet leszámítva, és örülök Ibra 2 góljának, de borzasztó dühös vagyok a 2-2 miatt, mert simán gála lehetett volna belőle.
Walcott meg egy betegember, továbbra is. Elképesztő. Maxwell csak nézett sokszor...
Amúgymeg ....meg Busacca. Hol volt ez büntető, meg piros lap kérem?
Kicsit olyan volt, mintha 'törleszteni' akart volna az Arsenal közönségének, nemtudom miért...

Visszavágóra azért kíváncsi leszek. Mindenesetre Puyol és Piqué nélkül nem lesz könnyű.
Ja, és még valami. Csak nekem hiányzott Touré? Busquetsen ott rohantak át, ahol nem akartak, másrészt meg már lassan tényleg többet fetreng, mint Cr.
Visszavágón Tourét akarom látni vkp-n!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Director del Fútbol
Csiga nem játszhat idén a Bl-benKatalán88 írta:Abidal helyett csiga vagy Marquez fog játszani.Kelemen Berti írta:Jövő hétre ezt játszatnám a védelemben:
Alves-----Millito--------Abidal--------Maxwell
Abidal néha a válogatottban játszik középső védőt, most ki lehetne próbálni.

Remélem Touré és Milito lesznek a védelem közepén, előttük meg Busi, Xavi, Ini.
Sergi nem volt ma rossz.

Még mindig jobb, ha Márquez játszik a vv-n, mintha Csiga lenne ott...
Més que un club.