Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hat hetvegen ki lehet probalni,de Bl meccsen csak ne kiserletezzunk.Kelemen Berti írta:Jövő hétre ezt játszatnám a védelemben:
Alves-----Millito--------Abidal--------Maxwell
Abidal néha a válogatottban játszik középső védőt, most ki lehetne próbálni.
Abidal helyett csiga vagy Marquez fog játszani.Kelemen Berti írta:Jövő hétre ezt játszatnám a védelemben:
Alves-----Millito--------Abidal--------Maxwell
Abidal néha a válogatottban játszik középső védőt, most ki lehetne próbálni.
bosszantó,h x lett belőle,viszont ellenfélnél is kreativ emberkék fognak hiányozni, és a Nou Campban felejtsük el azt,h beszorítanának minket, idegenben 60percig, otthon 90ig fognak fortunába kapaszkodni,sikertelenül.herlius írta:Rendkívül idegesítő ez az eredmény. Most egy sima visszavágó helyett nagyon meg kell majd szenvednünk a továbbjutásért. Főleg azzal együtt bosszantó, hogy pár nappal később El Classico-t játszunk, így a kulcsjátékosaink pihentetése helyett megint kezdhetjük előről a harcolást. A standard középső védelmünk nélkül még nehezebb lesz, már előre félek mit produkál majd Marquez ott hátul.
1-1 el is.FtcSikiHun írta:0-0al is már mi megyünk tovább otthon
Nem,de nem is volt ideje mert azonnal osszeesett.MichaaBee írta:"Indiszkrét" kérdés, mert nem figyeltem: Fabregas megünnepelte a gólját?![]()
Nem.MichaaBee írta:"Indiszkrét" kérdés, mert nem figyeltem: Fabregas megünnepelte a gólját?![]()
gekkodan írta:Eltiltatja magát, mert nem mer játszani a régi otthonában, ahol mindent köszönhet, majd azért odaáll büntetőt rúgni a pajtások ellen. Szép gerinc mit ne mondjak...
Nem, mert a tizenegyesnél azonnal megsérült. Jó ha két játékosnak adott pacsit, de az arcán semmi érzelem nem volt.MichaaBee írta:"Indiszkrét" kérdés, mert nem figyeltem: Fabregas megünnepelte a gólját?![]()