Barça a Bajnokok Ligájában
Hát azért most baromi mérges vagyok.
Reggel egy X-el is kiegyeztem volna,de a meccset látva nem!
Elk**tuk, nem kicsit, nagyon.
0-2 volt, és irányítottunk. De Keita semmit nem csinált,Pedro is csak forgolódott, amikor cselezni akart elsodorták.
Toure a padon mit csinál?
0-2nél Touret kellett volna felhozni nem egy kedvetlen Henryt, és lazán nyer a csapat. Ehelyett? 2-2
Reggel egy X-el is kiegyeztem volna,de a meccset látva nem!
Elk**tuk, nem kicsit, nagyon.
0-2 volt, és irányítottunk. De Keita semmit nem csinált,Pedro is csak forgolódott, amikor cselezni akart elsodorták.
Toure a padon mit csinál?
0-2nél Touret kellett volna felhozni nem egy kedvetlen Henryt, és lazán nyer a csapat. Ehelyett? 2-2
-
- Entrenador del Barça
Hat hetvegen ki lehet probalni,de Bl meccsen csak ne kiserletezzunk.Kelemen Berti írta:Jövő hétre ezt játszatnám a védelemben:
Alves-----Millito--------Abidal--------Maxwell
Abidal néha a válogatottban játszik középső védőt, most ki lehetne próbálni.
Nem rossz ez a 2-2 lényegében, csak az ideg szétbasz, hogy most csak az fog megmaradni mindenkiben, hogy 0-2ről "feljöttek" 2-2re... mikor annyi, de annyi helyzete volt a Barcának...
de a visszavágó után nem lesz lényeges, mi megyünk tovább!!!
Visca el Barca!!
de a visszavágó után nem lesz lényeges, mi megyünk tovább!!!
Visca el Barca!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaVeman 2010.03.31. 22:50:59-kor.
- Katalán88
- Capitá del Barça
Abidal helyett csiga vagy Marquez fog játszani.Kelemen Berti írta:Jövő hétre ezt játszatnám a védelemben:

Dühös vagyok, simmán le kellett volna hozni a mecset de 2-0 után hihetetlenűl leáltunk. Maxvell nem tudta tartani Walcottot Pedro meg eladott egy rakás labdát. Szerintem is le kellett volna cserélje Pep.
Puyol szerintem nagyot játszott a piros lapot nem értem de Pique és Puyol nélkül a köv mecs sem lesz egyszerű.
Elbaltáztuk na. Pozitívumnak csak egy dolog hozható fel, hogy így nem kell tartani attól, hogy elbizzuk magunkat a visszavágóra.
Puyol szerintem nagyot játszott a piros lapot nem értem de Pique és Puyol nélkül a köv mecs sem lesz egyszerű.
Elbaltáztuk na. Pozitívumnak csak egy dolog hozható fel, hogy így nem kell tartani attól, hogy elbizzuk magunkat a visszavágóra.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
bosszantó,h x lett belőle,viszont ellenfélnél is kreativ emberkék fognak hiányozni, és a Nou Campban felejtsük el azt,h beszorítanának minket, idegenben 60percig, otthon 90ig fognak fortunába kapaszkodni,sikertelenül.herlius írta:Rendkívül idegesítő ez az eredmény. Most egy sima visszavágó helyett nagyon meg kell majd szenvednünk a továbbjutásért. Főleg azzal együtt bosszantó, hogy pár nappal később El Classico-t játszunk, így a kulcsjátékosaink pihentetése helyett megint kezdhetjük előről a harcolást. A standard középső védelmünk nélkül még nehezebb lesz, már előre félek mit produkál majd Marquez ott hátul.
ha rossz formában is lesz Rafa, lövünk annyit,h ne érezzünk meg egy esetleges bekapott gólt/gólokat.
továbbra is azt írom amit sorsolásnál: nagyon nagyon meglepődnék ha két meccs után ne mi mennénk tovább, nem tartom azonos szintnek az Arsenalt,ez a meccs is megerősített benne.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Szpíker Nasrizta 2szer is Fabregast ráadásul azután h lecserélték Fabregast 
Itthon ezeket meg kell ütni. Mindegy hogy hogyan de nyerni kell.
Gondolom fellebbezünk Puyol pirosa ellen, Milito tuti kezdő lesz.
Annyi kellett volna hogy Keita helyett Touré játsszon.
Ibra nagyon jó volt, Messinek is mutatnia kéne vmit a vv-n.

Itthon ezeket meg kell ütni. Mindegy hogy hogyan de nyerni kell.
Gondolom fellebbezünk Puyol pirosa ellen, Milito tuti kezdő lesz.
Annyi kellett volna hogy Keita helyett Touré játsszon.
Ibra nagyon jó volt, Messinek is mutatnia kéne vmit a vv-n.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nálam Ibrahimovic a meccs embere. Ezen kívül magához képest annyira nem, de egyébként jól játszott Messi is, Xavi is és Pedro is, valamint hátul Puyol és Piqué is.
Másik oldalról talán Almunia aki kiemelhető, de azért bakizott is.
Másik oldalról talán Almunia aki kiemelhető, de azért bakizott is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Entrenador del Barça
Most örüljek, vagy mérgelődjek. A legszebb időket idézően jtszottunk 2-0
ig és lehetett volna akár 4-5 gólunk is. Aztán felborult a rend. Könnyen átjöttek a középpályán és mi pontatlanokká lettünk. A cserék igen rosszul sültek el, Henryt hagyni kellett volna, csak alibizett. Le lehetett volna tudni a továbbjutást, nehéz és fontos meccsek jönnek. Nem volt 11-es, de ha a sok helyzetből csak a fele bemegy ez sem számitott volna. Jó Ibra 2 gólja, de többször irtam, hog nincs tere a l.ligában, most volt élt is vele.
ig és lehetett volna akár 4-5 gólunk is. Aztán felborult a rend. Könnyen átjöttek a középpályán és mi pontatlanokká lettünk. A cserék igen rosszul sültek el, Henryt hagyni kellett volna, csak alibizett. Le lehetett volna tudni a továbbjutást, nehéz és fontos meccsek jönnek. Nem volt 11-es, de ha a sok helyzetből csak a fele bemegy ez sem számitott volna. Jó Ibra 2 gólja, de többször irtam, hog nincs tere a l.ligában, most volt élt is vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Léfe 2010.03.31. 22:50:57-kor.
Fecó
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nagyon mérges vagyok,mert a bíró és Busquets(
) egy megnyert meccset vett el tőlünk.
Nem volt tizi,piros meg végképp...
Busquets meg hiába hozott le 70 percet hibátlanul,eladott megint egy labdát a saját térfelünk közepén.Ilyet minden meccsen csinál,nem is egyet,ezért sem szeretem.
Egyébként nagyon jól működött a játék,csak szomorú hogy az eredményjelző 2-2-t mutat,amikor a reaális eredmény bőven nem ez.
Ibra két fantasztikus gólt lőtt,végre ez a két megmozdulása önmagát idézte.
A meccs előtt egyébként ezzel az eredménnyel bőven kiegyeztem volna,viszont így,hogy lefociztuk őket minden téren,de két ostoba hiba nem nyerhettünk,nagyon bosszant a dolog.

Nem volt tizi,piros meg végképp...
Busquets meg hiába hozott le 70 percet hibátlanul,eladott megint egy labdát a saját térfelünk közepén.Ilyet minden meccsen csinál,nem is egyet,ezért sem szeretem.
Egyébként nagyon jól működött a játék,csak szomorú hogy az eredményjelző 2-2-t mutat,amikor a reaális eredmény bőven nem ez.
Ibra két fantasztikus gólt lőtt,végre ez a két megmozdulása önmagát idézte.
A meccs előtt egyébként ezzel az eredménnyel bőven kiegyeztem volna,viszont így,hogy lefociztuk őket minden téren,de két ostoba hiba nem nyerhettünk,nagyon bosszant a dolog.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Director del Fútbol
Jövő hétre ezt játszatnám a védelemben:
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Busi meg a bíró izgalmassá tette a visszavágót. Nagyon jól játszottunk. Akik nyomdafestéket nem tűrően bírálják Pep-et és Fabregasnak sérülést kívánnak hány évesek? Remélem a kor tehet arról amiket írtak. Pep amúgy tényleg hülyén cserélt megint, nem is egyszer. Nem 2-0 után volt baj, hanem Busi remek alakítása után pörgött fel az Arsenal. Pofpzzák már fel azt a gyereket, nagyon sokadik ez idén.
- Katalán88
- Capitá del Barça
Ha a Barca után ők játszanak a legszebben, akkor azt kell mondanom rendesen le vannak maradva!
Favágó volt az egész Arsenal 5 sárga, és még ők sérültek le...
Busacca-t meg eltiltani, és a videó bírót bevezetni!
Remélem otthon rendesen megverjük őket és kihasználjuk azt a sok helyzetet amit nem tettünk az 1. félidőben.
Favágó volt az egész Arsenal 5 sárga, és még ők sérültek le...
Busacca-t meg eltiltani, és a videó bírót bevezetni!
Remélem otthon rendesen megverjük őket és kihasználjuk azt a sok helyzetet amit nem tettünk az 1. félidőben.

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
1-1 el is.FtcSikiHun írta:0-0al is már mi megyünk tovább otthon
Hát érthető volt h leálltak a srácok 70. perctől. De h ennyire?

Idén még nem láttam iylen Barca-t. Nagyon biztató volt a játék. Nou Campba megesszük öket.
-
- Entrenador del Barça
Nem,de nem is volt ideje mert azonnal osszeesett.MichaaBee írta:"Indiszkrét" kérdés, mert nem figyeltem: Fabregas megünnepelte a gólját?![]()
- Fernando
- Llegenda del Barça
Jó lesz Puyol és Piqué nélkül a visszavágó... Grat ennek a svájci majomnak.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- aka Game90
Nem.MichaaBee írta:"Indiszkrét" kérdés, mert nem figyeltem: Fabregas megünnepelte a gólját?![]()
De jó meccs volt

Ibra kezd formába lendülni, 0-2 után kicsit leültünk, simán lehetett volna 3-4 góllal nyerni. MOM: Puyol, Ibra, Xavi.
Arsenal nagyon gyenge volt.
Visszavágón nem lesz: Piqué, Puyol, Fabregas. Gallas és Arshavin se fog felépülni szerintem.
Visszavágón nem lehet baj.
Ez meg

gekkodan írta:Eltiltatja magát, mert nem mer játszani a régi otthonában, ahol mindent köszönhet, majd azért odaáll büntetőt rúgni a pajtások ellen. Szép gerinc mit ne mondjak...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.03.31. 22:47:07-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rendkívül idegesítő ez az eredmény. Most egy sima visszavágó helyett nagyon meg kell majd szenvednünk a továbbjutásért. Főleg azzal együtt bosszantó, hogy pár nappal később El Classico-t játszunk, így a kulcsjátékosaink pihentetése helyett megint kezdhetjük előről a harcolást. A standard középső védelmünk nélkül még nehezebb lesz, már előre félek mit produkál majd Marquez ott hátul.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem, mert a tizenegyesnél azonnal megsérült. Jó ha két játékosnak adott pacsit, de az arcán semmi érzelem nem volt.MichaaBee írta:"Indiszkrét" kérdés, mert nem figyeltem: Fabregas megünnepelte a gólját?![]()

-
- Director del Fútbol
Bírói hibák és edzői döntések ellenére simán esélyesek lettünk, nagy sanszunk van arra, hogy továbbmegyünk, mert a játék borzasztóan bíztató volt, rég láttam ilyen jó Barcát.
Pep tanulja meg, hogy a csere nem viccből van kitalálva és nem lesz semmi baj. A visszavágó egyetlen félelme Rafael Marquez, aki iszonyat lutri mostanában.
Pep tanulja meg, hogy a csere nem viccből van kitalálva és nem lesz semmi baj. A visszavágó egyetlen félelme Rafael Marquez, aki iszonyat lutri mostanában.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
"Indiszkrét" kérdés, mert nem figyeltem: Fabregas megünnepelte a gólját?

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Semmiféle izgalom nem lesz. A Nou Campban nem lesz esélye az Arsenalnak. Elégedett vagyok az eredménnyel, -annak ellenére, hogy már eldőltnek látszott minden-, és a 70. percig a játék is zseniális volt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kezd elegem lenni hogy Pep ilyen presztízsű meccsen is "taknyosokat" játszat. Milito helyére MESSIT hozza le PEDRO helyett. Busquets-et most sem értem hogy ég mit keres itt.
Amúgy simán hozzuk a visszavágót
De a Milito-Marquez védelemben nem igazán érzek potenciát.
Amúgy simán hozzuk a visszavágót

De a Milito-Marquez védelemben nem igazán érzek potenciát.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2010.03.31. 22:42:36-kor.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
0-0al is már mi megyünk tovább otthon 

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Súlyos hibát követett el a játékvezető, ezzel az ítéletével a jogos győzelmünket vette el. Hogy kiállította Puyolt, még tetézte is a bajt, nem tudom, lehet-e fellebbezni, de ebben nem nagyon bízom. Nehéz lesz a visszavágón Puyol és Piqué nélkül, de szerintem továbbjutunk.
Őrült meccs volt, de sajnos csúnyán belenyúlt a bíró a meccsbe. Örülök Zlatan két góljának, de a védelmi megingásoknak nem. Sokkal szebb lett volna 2-0-val vagy 2-1-gyel várni a visszavágót, de most ez van, ezt kell szeretni. Még mindig mi vagyunk a párharc esélyesei és ki is fogjuk ezt használni!
Visca el Barça!!!
Őrült meccs volt, de sajnos csúnyán belenyúlt a bíró a meccsbe. Örülök Zlatan két góljának, de a védelmi megingásoknak nem. Sokkal szebb lett volna 2-0-val vagy 2-1-gyel várni a visszavágót, de most ez van, ezt kell szeretni. Még mindig mi vagyunk a párharc esélyesei és ki is fogjuk ezt használni!
Visca el Barça!!!