Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
észre sem vettem hogy sárgalapot kapott. nekünk ara kell figyelni, hogy ne mind2 védőnk (Piqué, Puyol) essen ki egyszerre.kleno04 írta:zsír Fabregas köv meccsen biztos nem játszik már:D
Barca: Valdés-Alves,Piqué,Puyol,Maxwell-Busquets,Keita,Xavi-Pedro,Messi,Ibrakleno04 írta:valaki tudna két összeállítást![]()
Ez tény, de közel sem volt soha hasznos mezőnyben. És a sok góljának jórészét fortunának köszönheti. Persze ha most is odapattan 2x elé a labda egy szavam nem lesz rá, de szerintem az Emirates be Henry-nak kéne kezdeni!!!robertfcb írta:Végülis Pedro csak európa szuperkupát döntött el meg egy klub világkupát, igazad vandanko94 írta:Szerintetek Titi mikor bizonyíthatna ha most nem??? Áhh Pep megint behúzott. Pedro meg Busi jo az Almeria meg az Osasuna ellen de ez nem egy bulimeccs!!! Ez a BL negyeddöntő és az ellenfél az Arsenal!!! (Akik mellesleg Yaya legnagyobb kérői.)![]()
Nem lesz ez így jó....
robertfcb írta:Végülis Pedro csak európa szuperkupát döntött el meg egy klub világkupát, igazad vandanko94 írta:Szerintetek Titi mikor bizonyíthatna ha most nem??? Áhh Pep megint behúzott. Pedro meg Busi jo az Almeria meg az Osasuna ellen de ez nem egy bulimeccs!!! Ez a BL negyeddöntő és az ellenfél az Arsenal!!! (Akik mellesleg Yaya legnagyobb kérői.)![]()
Nem lesz ez így jó....
Végülis Pedro csak európa szuperkupát döntött el meg egy klub világkupát, igazad vandanko94 írta:Szerintetek Titi mikor bizonyíthatna ha most nem??? Áhh Pep megint behúzott. Pedro meg Busi jo az Almeria meg az Osasuna ellen de ez nem egy bulimeccs!!! Ez a BL negyeddöntő és az ellenfél az Arsenal!!! (Akik mellesleg Yaya legnagyobb kérői.)![]()
Nem lesz ez így jó....
Ez az önfejűsége még sokba kerülhet,ráadásul Busi ellen szól hogy sokkal könnyebben benne vannak a lapok,akár a piros is,plusz az állandó labdaeladások.Ilúvatar írta: ezért vagyok néha rohadtul dühös Pepre, hiába írta be magát a történelembe 6 kupával, de ez még a kicseszett VAK LÓ is látja, hogy Yaya jobb mint Busi.
Majdnem a legerősseb összeállítás ha jol tudom. Egyedül Vp hiányzik. Hát legalább gallas ne kezdett volna Ibrának könyebb dolga lehetett volna. Igy is bízakodó vagyok azértsoadroli írta:Almunia - Sagna, Vermaelen, Gallas, Clichy - Song, Fabregas, Diaby - Nasri, Bendtner, Arsavin.