Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

robertfcb írta:Végülis Pedro csak európa szuperkupát döntött el meg egy klub világkupát, igazad vandanko94 írta:Szerintetek Titi mikor bizonyíthatna ha most nem??? Áhh Pep megint behúzott. Pedro meg Busi jo az Almeria meg az Osasuna ellen de ez nem egy bulimeccs!!! Ez a BL negyeddöntő és az ellenfél az Arsenal!!! (Akik mellesleg Yaya legnagyobb kérői.)![]()
Nem lesz ez így jó....
Végülis Pedro csak európa szuperkupát döntött el meg egy klub világkupát, igazad vandanko94 írta:Szerintetek Titi mikor bizonyíthatna ha most nem??? Áhh Pep megint behúzott. Pedro meg Busi jo az Almeria meg az Osasuna ellen de ez nem egy bulimeccs!!! Ez a BL negyeddöntő és az ellenfél az Arsenal!!! (Akik mellesleg Yaya legnagyobb kérői.)![]()
Nem lesz ez így jó....
Ez az önfejűsége még sokba kerülhet,ráadásul Busi ellen szól hogy sokkal könnyebben benne vannak a lapok,akár a piros is,plusz az állandó labdaeladások.Ilúvatar írta: ezért vagyok néha rohadtul dühös Pepre, hiába írta be magát a történelembe 6 kupával, de ez még a kicseszett VAK LÓ is látja, hogy Yaya jobb mint Busi.
Majdnem a legerősseb összeállítás ha jol tudom. Egyedül Vp hiányzik. Hát legalább gallas ne kezdett volna Ibrának könyebb dolga lehetett volna. Igy is bízakodó vagyok azértsoadroli írta:Almunia - Sagna, Vermaelen, Gallas, Clichy - Song, Fabregas, Diaby - Nasri, Bendtner, Arsavin.
szajko írta:Úgyvan kezdjen buszketsz, gratulálok pep...
almunia-sagna-gallas-vermaalen-clihy-diaby-fabregas-song-nasri-arshavin-bendtnerZolika10 írta:Tudnál mondani Arsenal kezdőt?soadroli írta:Gallas és Fabregas is kezd.
Tudnál mondani Arsenal kezdőt?soadroli írta:Gallas és Fabregas is kezd.
Én azt nem értem Busquets miért jobb Yayanál...MR. TROMORT777 írta:Ajjj Henry nem kezd. Kár. Pedro mostanában semmi különöset nem csinál, Henry meg kezd újra belelendülni.
Yaya nem kezdNem értem, miben jobb nála Keita.
Kemény meccset várok, de Barca győzelemmel. Úgy hiszem most megmutathatjuk, hogy tudunk focizni, csak a megfeleő ellenfél kell. Most nagyon motiváltnak kell lenni és akkor nem lehet gond.
Az Arsenal védelme gyenge, a miénk bivaly erős, ez lehet a döntő faktor.
Hajrá BARCA!
Remélem azért Titi beálva berámol egy gólt.
Ott a pont mestergekkodan írta:Baljós előérzetem van. Figyeljétek meg majd: Xavi-Busi-Keita.
Valamiért nagyon úgy érzem, hogy Yaya nem lesz kezdő, pedig óriási szükség lenne rá.