Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szajko írta:Úgyvan kezdjen buszketsz, gratulálok pep...
almunia-sagna-gallas-vermaalen-clihy-diaby-fabregas-song-nasri-arshavin-bendtnerZolika10 írta:Tudnál mondani Arsenal kezdőt?soadroli írta:Gallas és Fabregas is kezd.
Tudnál mondani Arsenal kezdőt?soadroli írta:Gallas és Fabregas is kezd.
Én azt nem értem Busquets miért jobb Yayanál...MR. TROMORT777 írta:Ajjj Henry nem kezd. Kár. Pedro mostanában semmi különöset nem csinál, Henry meg kezd újra belelendülni.
Yaya nem kezdNem értem, miben jobb nála Keita.
Kemény meccset várok, de Barca győzelemmel. Úgy hiszem most megmutathatjuk, hogy tudunk focizni, csak a megfeleő ellenfél kell. Most nagyon motiváltnak kell lenni és akkor nem lehet gond.
Az Arsenal védelme gyenge, a miénk bivaly erős, ez lehet a döntő faktor.
Hajrá BARCA!
Remélem azért Titi beálva berámol egy gólt.
Ott a pont mestergekkodan írta:Baljós előérzetem van. Figyeljétek meg majd: Xavi-Busi-Keita.
Valamiért nagyon úgy érzem, hogy Yaya nem lesz kezdő, pedig óriási szükség lenne rá.
Jól írtad: tavalyAttika 25 írta:Azt se felejtsd el hogy egy komolyabb csapat ellen valószinüleg a csapat is jobban oda fog koncentrálni,tavaly is voltak nyögvenyelős meccseink aztán a nagy meccsekre rendre összekapták magukat.
igen otthon az atletico ellen és a real ellen és az inter ellen, a többivel nem foglalkozom, mert messze vannak az angoloktólBarcaman1993 írta:Ez nem teljesen igaz. Csak 1-2 meccs így fejből. Atletico otthon, Real, Inter, Zaragoza, Sevilla.
Így legyenek megérzéseim:gekkodan írta:Baljós előérzetem van. Figyeljétek meg majd: Xavi-Busi-Keita.
Valamiért nagyon úgy érzem, hogy Yaya nem lesz kezdő, pedig óriási szükség lenne rá.
Ez nem teljesen igaz. Csak 1-2 meccs így fejből. Atletico otthon, Real, Inter, Zaragoza, Sevilla. Ezek ellen sztem maxot produkáltunk, de sztem a csapat nagyon jól játszott most a Mallorca ellen is, főleg az első félidőben. Az más kérdés, hogy csak 1 góllal tudtunk nyerni, de abban is biztos lehetsz, hogy nem fog mind2 csapat egyből egymásnak rontani. Látványos játékot várok, kevés góllal. Ha 2 gólt lövünk akkor tuti tovább megyünk sztem.BlauGranaGroc írta:az arsenal nem stuttgart, nem atletico és nem is almeria szintű csapat
már pedig ezek ellen sem volt meg a győzelem, ráadásul még ezeken kívül is volt pár csapat akik ellen csak a jó szerencsénknek illetve Messinek köszönhettük a sikereket
természetesen, ha a legjobbját nyújtja a csapat akkor nincs gond, de ebben a szezonban még ez nem jött elő egyszer se
Azt se felejtsd el hogy egy komolyabb csapat ellen valószinüleg a csapat is jobban oda fog koncentrálni,tavaly is voltak nyögvenyelős meccseink aztán a nagy meccsekre rendre összekapták magukat. Ennek ellenére egyáltalán nem biztos hogy nyerünk,de egy döntetlenre reális esélyünk lehet,csak ne 0:0 legyen az a döntetlen.Az első 15 percben kiderül milyen Barca lesz a pályán,mert ha ugy játszunk ott ahogy az utobbi meccseken akkor tuti nem ússzuk meg,ellenben ha már az elején jók leszünk és nem kerül fölénybe az Arsenal akkor jó állapotban vannak a fiúk és nagy baj talán nem leszBlauGranaGroc írta:az arsenal nem stuttgart, nem atletico és nem is almeria szintű csapat
már pedig ezek ellen sem volt meg a győzelem, ráadásul még ezeken kívül is volt pár csapat akik ellen csak a jó szerencsénknek illetve Messinek köszönhettük a sikereket
Adam04 írta:Valaki megtudná mondani, hogy az Arsenal - Barcelona meccset melyik külföldi TV adó közvetíti?
Én is optimista vagyok. Kikaphatunk simán, de ha hozzuk a játékunkat idegenbe is megverjük őket, pont azért mert ugyanolyan játékot játszunk, csak nálunk 2 klasszissal több van, plusz majdnem minden poszton érettebb játékos játszik. Egy Chelsea féle játék ellen kevésbé lennénk esélyesek, a támadó fociban jók vagyunk (tudunk lenni, ezt kell bebizonyítani), nyerhetünk simán.Ilúvatar írta:Mert ugyanolyan focit játszanak mint mi. Van jó pár jó játékosunk. Plusz gyorsan támadnak. Puyolt meg le fogják futni.Sanama írta:Nem értem mitől ekkora veszedelem az Arsenal :S
Ki? Bendtner?Ilúvatar írta:Mert ugyanolyan focit játszanak mint mi. Van jó pár jó játékosunk. Plusz gyorsan támadnak. Puyolt meg le fogják futni.Sanama írta:Nem értem mitől ekkora veszedelem az Arsenal :S
Nem értem mitől ekkora veszedelem az Arsenal :SIlúvatar írta:Kicsit meglepő, hogy a fórumozók nagy része 1 gól különbségű győzelmet ír. Hát szerintem, komáim, idegenben fogunk játszani, tehát 1 gól különbséggel fogunk veszíteni.
Az én becsülésem ez:
50% hogy veszítünk,
40% hogy döntetlen lesz, és
10% hogy győzni fogunk ott.
Visszavágónál lehet már tippelni lazán, hogy nyerünk, de idegenben azért már necces az ilyen optimista tippelés
Csak visszavágónál DŐL el igazából, hogy továbbjutunk -e vagy kiestünk. Tehát itthon kell berámolni nekik jópárat, s a mai meccsen meg legalább 1 gólt találjanak be.
Mindenesetre tiszta ideg vagyok.