Barça a Bajnokok Ligájában
Na, akkor a sok pesszimista emberkére reagálva:
20% vesztünk
45 % döntetlen
35 % nyerünk
Nem vagyok elfogult, de szerintem sokan túlságosan nagyra becsülik az Arsenalt. Nem nézem le őket, semmi iylesmit nem mondtam, de szerintem nem fogunk lefeküdni 2 vállra... Nem az a fajta csapat vagyunk, be fogjuk húzni.
20% vesztünk
45 % döntetlen
35 % nyerünk
Nem vagyok elfogult, de szerintem sokan túlságosan nagyra becsülik az Arsenalt. Nem nézem le őket, semmi iylesmit nem mondtam, de szerintem nem fogunk lefeküdni 2 vállra... Nem az a fajta csapat vagyunk, be fogjuk húzni.
Football, bloody hell. /SAF/
- Deus
- Boixos Nois
Kicsit meglepő, hogy a fórumozók nagy része 1 gól különbségű győzelmet ír. Hát szerintem, komáim, idegenben fogunk játszani, tehát 1 gól különbséggel fogunk veszíteni.
Az én becsülésem ez:
50% hogy veszítünk,
40% hogy döntetlen lesz, és
10% hogy győzni fogunk ott.
Visszavágónál lehet már tippelni lazán, hogy nyerünk, de idegenben azért már necces az ilyen optimista tippelés
Csak visszavágónál DŐL el igazából, hogy továbbjutunk -e vagy kiestünk. Tehát itthon kell berámolni nekik jópárat, s a mai meccsen meg legalább 1 gólt találjanak be.
Mindenesetre tiszta ideg vagyok.
Az én becsülésem ez:
50% hogy veszítünk,
40% hogy döntetlen lesz, és
10% hogy győzni fogunk ott.
Visszavágónál lehet már tippelni lazán, hogy nyerünk, de idegenben azért már necces az ilyen optimista tippelés

Csak visszavágónál DŐL el igazából, hogy továbbjutunk -e vagy kiestünk. Tehát itthon kell berámolni nekik jópárat, s a mai meccsen meg legalább 1 gólt találjanak be.
Mindenesetre tiszta ideg vagyok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2010.03.31. 18:49:05-kor.

-
- Director del Fútbol
Baljós előérzetem van. Figyeljétek meg majd: Xavi-Busi-Keita.
Valamiért nagyon úgy érzem, hogy Yaya nem lesz kezdő, pedig óriási szükség lenne rá.
Valamiért nagyon úgy érzem, hogy Yaya nem lesz kezdő, pedig óriási szükség lenne rá.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
őő ez miből derült ki számodra?noname írta: de a nagy meccsekre mind2 rendszerint felszívta magát.
M.U. & Chelsea kettős duplagyőzelemmel lépett túl rajtuk a Premier Leagueben...
Blben nem találkoztak még magukhoz hasonló kvalitású csapattal idén.
szóval számomra 09-10ben semmit sem bizonyított nagy csapatok ellen az Arsenal,sőt inkább előhozta a hátrányait.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
A szerb TV-n tuti adják, mi is ott nézzük majd a haverokkal Digi hiányában.Adam04 írta:Valaki megtudná mondani, hogy az Arsenal - Barcelona meccset melyik külföldi TV adó közvetíti?

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Jugador d'estrella
Akarattal és küzdéssel fognak felülkerekedni.vlxe írta:Nekem az a meglátásáom a mai mérkőzésre, hogy az Arsenal csak akkor lehet képes elverni minket, ha a formájuk jobb lesz a mienkénél. Tudásban egyáltalán nem tudnak megverni minket, azonban a forma mérvadó lehet
2:0 a tippem

vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
- vlxe
- Capitá del Barça
Nekem az a meglátásom a mai mérkőzésre, hogy az Arsenal csak akkor lehet képes elverni minket, ha a formájuk jobb lesz a mienkénél. Tudásban egyáltalán nem tudnak megverni minket, azonban a forma mérvadó lehet 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vlxe 2010.03.31. 18:11:07-kor.

- noname
- Llegenda del Barça
Tippelni se tudok. Most teljesen lehetetlen. 2 olyan csapat játszik, aminek az idei teljesítménye elég hullámzó volt, de a nagy meccsekre mind2 rendszerint felszívta magát. Ha vezetést szerez az Arsenal, bármi lehet még, ha mi szerzünk vezetést, úgyszintén. Ritka kiszámíthatatlan meccs. Egyik csapat se áll be védekezni, ha vezet, tényleg tippem sincs. Az egyetlen dolog, amit tehetek, hogy szurkolok.
Az Arsenal védelme nem erős, ez talán a mi malmunkra hajtja amjd a vizet, de a legfontosabb a kp lesz. Ugyebár Xavi mostmár teljesen felépült, ő irányít, Toure és valszeg Sergi lesznek vkp-k. Sztem aki megnyeri magának a kp uralmát, az nyeri a meccset. De ez is nagyon kiszámíthatatlan, hiszen Xavi társ nélkül, Cesc a másik oldalon pedig félig sérülten játszik. A másik fontos párharc, az a szélelekn lesz.Nem nagyon szoktam Arsenal meccset nézni, de gondolom Clichy és Sagna lesz a 2 szélső. Nagyon fontos tényező lesz, hogy ők, vagy Messi és Henry/Pedro lesznek-e a győztesek a párharcban.
Továbbá a kapus posztot is érdemes megemlíteni, hiszen ott egyértelműen sokkal jobbak vagyunk. Kemény meccs lesz, 50-50 az esély.
Az Arsenal védelme nem erős, ez talán a mi malmunkra hajtja amjd a vizet, de a legfontosabb a kp lesz. Ugyebár Xavi mostmár teljesen felépült, ő irányít, Toure és valszeg Sergi lesznek vkp-k. Sztem aki megnyeri magának a kp uralmát, az nyeri a meccset. De ez is nagyon kiszámíthatatlan, hiszen Xavi társ nélkül, Cesc a másik oldalon pedig félig sérülten játszik. A másik fontos párharc, az a szélelekn lesz.Nem nagyon szoktam Arsenal meccset nézni, de gondolom Clichy és Sagna lesz a 2 szélső. Nagyon fontos tényező lesz, hogy ők, vagy Messi és Henry/Pedro lesznek-e a győztesek a párharcban.
Továbbá a kapus posztot is érdemes megemlíteni, hiszen ott egyértelműen sokkal jobbak vagyunk. Kemény meccs lesz, 50-50 az esély.
A Fifa egy szégyen
Remélem kihozzuk magunkból a maxot és elcsípünk egy jó x-et. Arsenal erős csapat teli fiatal sztárokkal. A kérdés, hogy az Arsenal középpályája illetve védelme mennyire tud felülkerekedni a Barca-én.. Tippem: 2-2[
Ilyen kezdőt várnék el!
-----------------VV-------------------------
---Alves----Puyol----Pique-----Maxwell--
---------------------------------------------
------------Toure---Keita------------------
----------------Xavi------------------------
----Messi------Ibra(Henry)----Henry-(Pedro)---
Ilyen kezdőt várnék el!
-----------------VV-------------------------
---Alves----Puyol----Pique-----Maxwell--
------------Toure---Keita------------------
----------------Xavi------------------------
----Messi------Ibra(Henry)----Henry-(Pedro)---
Én is rég voltam így,hogy ennyire vártam volna egy meccset.Titinho írta:Itt vannak egy kis hangulatfokozó videók:
1. http://www.youtube.com/watch?v=85kA6t4iCA4
2. http://www.youtube.com/watch?v=qIEpWYBvWy4
Óriási meccs lesz a mai! Nagyon régen vártam ennyire egy meccset!
Azért én úgy gondolom,hogy a Barca a BL döntő óta erősebb lett, főleg védelemben.(Pique,Alves).
Az Arsenal pedig szerintem akkor volt a csúcson,ahonnan azóta ereszkednek.
De persze ez semmit nem jelent mert, ez 1meccs csak a sok közül.
Remélem Messi és Ibra jó napot fognak ki és 1-1 gólt szereznek.
Tippem 0-2,vagy 1-2
Nagyon fontos lenne az első 25perc alatt szerezni egy gólt, és utána a szünetig nem kapni. Ez lehet a kulcsa a dolognak.
Ennek ellenére csak a győzelemmel lennék elégedett.
Az első 15percre nagyon oda kell figyelni, sokszor "későn" jövünk ki az öltözőből. Baj nem lehet.Tovább kell jutni.
Tipp.:1-2 (vagy 1-4
)
Tipp.:1-2 (vagy 1-4

Tessék ,itt nézd meg: http://liveonsat.comAdam04 írta:Valaki megtudná mondani, hogy az Arsenal - Barcelona meccset melyik külföldi TV adó közvetíti?
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- Charlie
- Öreg Harcos
Kb egyikse, neten nézhető, másik topikba bővebben. Nézelődj ott.Adam04 írta:Valaki megtudná mondani, hogy az Arsenal - Barcelona meccset melyik külföldi TV adó közvetíti?
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Entrenador del Barça
Egy kis poénos kedv csinálás estére amolyan Barca toons módra: http://www.youtube.com/fcbarcelona#p/u/0/OCrqiKKrj18
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-
- Capitá del Barça
Nem leírni az Arsenalt!
Nehogy már Real-effektus következzen be.
Igaz náluk a játékosok kezdték az egészet, ill. a szurkolók folytatták.
Én szoros meccsre számítok, 1-1 vagy 2-1 (bármelyik fél javára) számítok.
Továbbjutásról majd a ma esti meccs után lesz értelme bármit is mondani.
Nehogy már Real-effektus következzen be.
Igaz náluk a játékosok kezdték az egészet, ill. a szurkolók folytatták.
Én szoros meccsre számítok, 1-1 vagy 2-1 (bármelyik fél javára) számítok.

Továbbjutásról majd a ma esti meccs után lesz értelme bármit is mondani.

Hé srácok nem tud vki 1 kocsmát BP-en ahol nagy kivetítőn adják a meccset???Fontos lenne..kösz(Y)
Clichy a sérülése óta nem valami nagy spíler...Messi megeszi vacsorára.
Valamint még,ha Campbell kezd, akkor Ibra villantson valamit az öreg ellen.
Valamint még,ha Campbell kezd, akkor Ibra villantson valamit az öreg ellen.

- LM10
- Director del Fútbol
Ez az Arsenal egy bátor támadó és szép játékot játszó csapat, de valljuk be, hogy a keretük nem a legerősebb. Arshavin és Cesc kiemelkednek, de a többi...csak így összerakott csapat szinten jók. Anno még Berkampékal voltak ott olyan játékosok akik egyéni szinten is kiemelkedők.
- danko94
- Entrenador del Barça
Bocs ezt benéztemcsababarca írta:danko94 írta: (Lásd Real ősszel nm volt CR)
Volt ősszel,ki is hagyta a meccs helyzetét...![]()
Egyébként nekem mindegy hogy játszik-e Cesc,ez az Arsenal a közelünkben nincs semmilyen téren,úgyhogy én idegenben is győzelmet várok a csapattól.

-
- Jugador d'estrella
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... a-2023132/
haverom van kinn, aki a cikket írta...mondtam neki, hogy rohadt szemét, de (Barca-drukkerként) csak röhögött (gondolom én a helyében ugyanezt tenném)!!
haverom van kinn, aki a cikket írta...mondtam neki, hogy rohadt szemét, de (Barca-drukkerként) csak röhögött (gondolom én a helyében ugyanezt tenném)!!

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
danko94 írta: (Lásd Real ősszel nm volt CR)
Volt ősszel,ki is hagyta a meccs helyzetét...

Egyébként nekem mindegy hogy játszik-e Cesc,ez az Arsenal a közelünkben nincs semmilyen téren,úgyhogy én idegenben is győzelmet várok a csapattól.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- danko94
- Entrenador del Barça
Kezdjen is!!! Ha Fabregassal nem tudjuk legyőzni őket, az azt jelenti, hogy jobbak és ha jobbak, megérdemelten mennek tovább!!! Ha pedig nyerünk akkor mi vagyunk a jobbak és azt szeretném, ha a legjobb Arsenal-t vernénk meg, nem a B csapatukat.lluisllach89 írta:http://goal.com/en/news/1716/champions- ... al-against
A Márká szerint kezdeni fog.
Hiába 1 gané lap, tuti h igaza van most.