Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.10.29. 15:07:08

csababarca írta:eleve van egy rakat hiányzónk, minek tetézzük a bajt?

MAtS-Robertp,Masch,Umtiti,Digne-Busi,Rakitic,Arda/Gomes/Rafinha-Messi,Suarez,Neymar.

Ezt kell kirakni, nem is értem, más cserénk nincs is ami értelmes, most, hogy a kpn Arda/Gomes,Rafinha van fent, az a kérdéses.
Nincs is más opciónk rotálni,de nyomjátok a bullshitet, hajrá =D> =D>

Lerendezzük őket 45 perc alatt, aztán felőlem jöhet Paco is,meg a többi a padról.
45 perc terhelés az ezeknek a srácoknak semmi.
Ez így nem teljesen igaz, mert hátul valóban adott, de középpályán simán lehetne Gomes-Denis-Busquets. Elől meg Arda-Paco-Messi. Vagy Rafinha bekerül és Arda hátrébb. Neymarnak amúgy sem megy, Arda jobb jelenleg. Suarez sárga veszélyes. Rakitic meg annyira fontos láncszem, hogy érdemes óvni, amikor csak lehet. Egy ilyen kezdővel is le kell tudni hozni egy utolsó ellen otthon a meccset két góllal és csókolom.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.10.29. 12:47:42

Vidal serult, azert nincs keretben csak.

Suarez meg 1 sargara az eltiltastol, nala meg barmikor johet egy kamu fetrenges vagy reklamalas, aztan ugrott a Sevilla elleni meccsre. Ezert necces ot 1 felidor is berakni, de remeljuk higgadt lesz ma.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.29. 12:46:33

La Pulga írta:
palesz77 írta:Hivatalos keret: MAtS, Cillessen, SR, Masch, Umtiti, Marlon, Digne, Nili, Denis, Busi, Rakitic, Rafinha, Gomes, Alena, Suarez, Neymar, Messi, Paco.
Szegény Vidal valamit nagyon rosszul csinálhat, hogy még most sem fért be #-o
Úgy emlékszem, hogy ő is sérült, de nála szinte lényegtelen, nem fog ő már nálunk pályára lépni, sőt talán már a padra sem ül le.
Suarez meg 1 sargara az eltiltastol, nala meg barmikor johet egy kamu fetrenges vagy reklamalas, aztan ugrott a Sevilla elleni meccsre. Ezert necces ot 1 felidor is berakni, de remeljuk higgadt lesz ma.
Igen, nálam ezért játszana Paco, rajta kívül még Busit pihentetném, helyette játszhatna Gomes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.10.29. 12:53:50-kor.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2016.10.29. 12:37:41

palesz77 írta:Hivatalos keret: MAtS, Cillessen, SR, Masch, Umtiti, Marlon, Digne, Nili, Denis, Busi, Rakitic, Rafinha, Gomes, Alena, Suarez, Neymar, Messi, Paco.
Szegény Vidal valamit nagyon rosszul csinálhat, hogy még most sem fért be #-o
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.10.29. 12:36:00

eleve van egy rakat hiányzónk, minek tetézzük a bajt?

MAtS-Robertp,Masch,Umtiti,Digne-Busi,Rakitic,Arda/Gomes/Rafinha-Messi,Suarez,Neymar.

Ezt kell kirakni, nem is értem, más cserénk nincs is ami értelmes, most, hogy a kpn Arda/Gomes,Rafinha van fent, az a kérdéses.
Nincs is más opciónk rotálni,de nyomjátok a bullshitet, hajrá =D> =D>

Lerendezzük őket 45 perc alatt, aztán felőlem jöhet Paco is,meg a többi a padról.
45 perc terhelés az ezeknek a srácoknak semmi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.10.29. 11:25:34

Pedig ennél jobb alkalom nem is lesz mostanság, egyértelműen pihentetni kell. Meccs után szinte egyből utazás Manchesterbe majd utána Sevilla idegenben és utána meg VB selejtezők! Nagyon kemény kis menet a csapat nagy részének, az utolsó Granada ellen feltétlenül rotálni kéne és remélem LE is így gondolkozik. Otthon ezt le kell futtatni a "B csapatnak" is egy nyugodt 2-3 góllal.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.10.29. 11:14:10

Hivatalos keret: MAtS, Cillessen, SR, Masch, Umtiti, Marlon, Digne, Nili, Denis, Busi, Rakitic, Rafinha, Gomes, Alena, Suarez, Neymar, Messi, Paco.

Rafinha is a keretben, Alenaek akkor csak azert jottek, hogy tobben legyunk. Ha nem lesz serules, akkor csak 4-5 golos elonynel kuld be ifiket szerintem, de akkor is inkabb a Paco, Denis, Gomes, Rafinha kvartettbol 3-asra tippelnek.

Fun fact: Ini 2002-ben ezen a napon debutalt a Barca elso csapatban ha miden igaz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.29. 11:13:00

Na meg a cseresorunk jóval erősebb, mint tavaly, nem gondolom, hogy Rafinha, Arda, Denis, vagy Dinge játékával lényegesen gyengülne a csapat. Fontos, hogy ők tavasszal is ilyen jó formában legyenek, és még Pacot és Gomest is formába kell hozni, akkor lesz mihez nyúlni.

Ha meg nem , akkor jön a tavalyi forgatókönyv. Nem is tudom már melyik meccs volt az, amelyen látványosan szenvedett a csapat, ki is kaptunk, de LE egyet sem cserélt, mert a padon ülőkben annyira nem bízott. Vagy ott volt a Klasszikus. Le lett hozva Rakatic, onnantól átrohantak a középpályánkon, akkor is, amikor már csal 10-en voltak. Busi már akkor is azt a csodás formát hozta, amit mostanság, de neki nyilván minden meccse játszania kell. #-o

Na szóval, az ilyeneket kéne elkerülni.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.10.29. 10:49:01

csababarca írta:
visca el barca írta:így van, játszanak a cserék, hátha meg kikapunk mint az alaves ellen :lol:
ezen a fórumon valami beteges kényszeresség van a rotációval kapcsolatban, főleg a szezon korai szakaszában.
idővel majd remélem kikopik innen ez a dolog.
Nem véletlen, láthattuk hogy mi volt tavasszal, és a legfontosabb hetekre fulladtak ki, ami "csak" egy BL-be került, de nem választott el minket attól hogy megint egy 2013-14-es szezon legyen a vége.

Rotálni kell, de persze nem ész nélkül, nem C csapattal felállni, hanem okosan meccsenként forgatva 1-2 embert, de ne úgy hogy egy Atletit is megfogó csapat ellen álljunk ki soha nemlátott kezdővel.. :D

Én Lajost pihentetném ez biztos.

Amúgy miért van az, hogy a Real konkrétan szinte minden kölcsönadott játékosnak megtiltja hogy ellenük játsszon, míg mi ilyet nem szoktunk, és láthattuk Munir is beköszönt nekünk?
mess2009
Director del Fútbol

2016.10.29. 08:45:12

elviekben is és gyakorlatiasságból is elvetem, az összeforgatott, felhígított kezdő összeállításokat. aki beteg, vagy fáradt az tiszta sor a többi pedig játsszon! (elég jó pénzt kapnak hozzá!) legyen kézben a meccs és azután jöhetnek a cserék.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.28. 18:09:12

csababarca írta:
visca el barca írta:így van, játszanak a cserék, hátha meg kikapunk mint az alaves ellen :lol:
ezen a fórumon valami beteges kényszeresség van a rotációval kapcsolatban, főleg a szezon korai szakaszában.
Olyan nagyon én se forgatnám a csapatot mert eddig sose jött be ráadásul most a sérültek miatt alapból felforgatott kezdő lesz de szerintem Paco bekerülhetne az MSN valamelyik tagjának a kárára.

Tavaly nem volt normális dolog hogy mennyire érinthetetlen volt elől a három sztárocska. Messi esetébe még úgy ahogy elfogadom hogy ez a dilije, de a másik kettőnél nem.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.10.28. 17:54:41

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Feast4
Director del Fútbol

2016.10.28. 16:27:27

Csak Suarezt tenném parkoló pályára.Ini helyén Denis.A többi poszton adott.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.28. 15:49:21

Az Alaves sokkal jobb csapat idén, mint a Granada, ha esetleg mégsem alakulna jól a meccs, a cserékkel is lehet fordítani.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.10.28. 15:38:55

így van, játszanak a cserék, hátha meg kikapunk mint az alaves ellen :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2016.10.28. 15:35:10

Mindenkép Pacot kellene kezdetni,mert Suarez négy sárgás és a Sevilla ellen nagyobb szükség lenne rá.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.28. 15:12:44

S.Agüero írta:Nem lesz itt semmiféle nagy felforgatott kezdő szerintem. Volt 1 hetük pihenni.
MAtS - SR ; Masch ; Umtiti ; Digne - Busi ; Rakitic ; Denis - MSN fog kezdeni szerintem. Maximum Denis helyett Arda vagy Rafinha, nem tudom, hogy hogyan állnak a sérülésekkel. Gálát várok, Messi triplával. :D
Ugyanakkor a liga leggyengébb csapatával játszunk, szerintem mehetne egy tartalékosabb kezdő, igaz, a sérülések miatt túl sok variáció nincs, de én Gomest és Pacot játszatnám, és Marlonnak is lehetőséget adnék legalább csereként.

Aztán úgyis jön két kemény meccs idegenben a City és a Sevilla ellen, ahol sokkal inkább szükség lesz a legerősebb kezdőre.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.10.28. 14:55:08

Nem lesz itt semmiféle nagy felforgatott kezdő szerintem. Volt 1 hetük pihenni.
MAtS - SR ; Masch ; Umtiti ; Digne - Busi ; Rakitic ; Denis - MSN fog kezdeni szerintem. Maximum Denis helyett Arda vagy Rafinha, nem tudom, hogy hogyan állnak a sérülésekkel. Gálát várok, Messi triplával. :D
ntibi67
Capitá del Barça

2016.10.28. 00:39:11

TripleH írta:
Feast4 írta:Málágá Gránádá egy kutya! :D Amúgy nagyon kíváncsi leszek több okból is.Egyrészt szerintem most van itt a sansz arra hogy Paco kezdjen és megfelelő támogatással a háta mögött végre megtöje a jeget.Másrészt a Granada nem kéne hogy gondot okozzon egy adott esetben véknyabb középpályának sem.Szóval most szerintem akár 2 embert ia kipróbálhat Ini helyén.Harmadrészt pedig a védelmünk.Kíváncsi leszek végigjátszák e 4-én vagy cserél és kipróbál valakit.
Én a Granada ellen egy ilyen felállásnak örülnék,

________________________MAtS_________________________
________Marlon__________Piqué___________Umtiti________
Rafinha________Masch____________Gomes__________Denis
_______Messi_______________________________Arda_______
________________________Paco_________________________

Tudom, hogy ez nagyon fel forgatott csapat lenne, de a Granada amilyen állapotban jelenleg van, gyakorlatilag ezzel is verni kene, és ha félidőben kell meg mindig be lehetne hozni, Neymit, Suarezt. De mostmár nagyon kene, hogy Paconal meg törjön a jég, ez a csapat meg képes lenne ra játszani igy. persze benne van, hogy nem klappolna de elméletileg ezzel nem szabadnak gondnak lennie meg igy sem.
Piqué még sérült,Arda és Rafinha is necces
TripleH
Entrenador del Barça

2016.10.27. 23:57:35

Feast4 írta:Málágá Gránádá egy kutya! :D Amúgy nagyon kíváncsi leszek több okból is.Egyrészt szerintem most van itt a sansz arra hogy Paco kezdjen és megfelelő támogatással a háta mögött végre megtöje a jeget.Másrészt a Granada nem kéne hogy gondot okozzon egy adott esetben véknyabb középpályának sem.Szóval most szerintem akár 2 embert ia kipróbálhat Ini helyén.Harmadrészt pedig a védelmünk.Kíváncsi leszek végigjátszák e 4-én vagy cserél és kipróbál valakit.
Én a Granada ellen egy ilyen felállásnak örülnék,

________________________MAtS_________________________
________Marlon__________Piqué___________Umtiti________
Rafinha________Masch____________Gomes__________Denis
_______Messi_______________________________Arda_______
________________________Paco_________________________

Tudom, hogy ez nagyon fel forgatott csapat lenne, de a Granada amilyen állapotban jelenleg van, gyakorlatilag ezzel is verni kene, és ha félidőben kell meg mindig be lehetne hozni, Neymit, Suarezt. De mostmár nagyon kene, hogy Paconal meg törjön a jég, ez a csapat meg képes lenne ra játszani igy. persze benne van, hogy nem klappolna de elméletileg ezzel nem szabadnak gondnak lennie meg igy sem.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.10.27. 20:36:17

Vajon Suarez miért nem gyűjtötte be az 5. sárgáját a Valencia ellen.Most izgulhatunk,hogy a Granada ellen be ne sárguljon,vagy tényleg Paco játszon helyette,hiszen a Sevilla ellen nagyobb szükség lesz rá.
Feast4
Director del Fútbol

2016.10.27. 19:41:53

S.Agüero írta:
Samper írta:10 játékos pihent rá a Malaga meccsre - ők nyilván kezdők lesznek. Ki lehet a 11.-ik? Talán Gomest azért cserélte le LE, mert ő. A kispadon tehát Masip, D.Suarez, Alcacer és talán az a 3 B kerettag, akik ma az A-val edzettek.
Milyen Málaga?
Málágá Gránádá egy kutya! :D Amúgy nagyon kíváncsi leszek több okból is.Egyrészt szerintem most van itt a sansz arra hogy Paco kezdjen és megfelelő támogatással a háta mögött végre megtöje a jeget.Másrészt a Granada nem kéne hogy gondot okozzon egy adott esetben véknyabb középpályának sem.Szóval most szerintem akár 2 embert ia kipróbálhat Ini helyén.Harmadrészt pedig a védelmünk.Kíváncsi leszek végigjátszák e 4-én vagy cserél és kipróbál valakit.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.10.27. 18:04:27

Samper írta:10 játékos pihent rá a Malaga meccsre - ők nyilván kezdők lesznek. Ki lehet a 11.-ik? Talán Gomest azért cserélte le LE, mert ő. A kispadon tehát Masip, D.Suarez, Alcacer és talán az a 3 B kerettag, akik ma az A-val edzettek.
Milyen Málaga?
Samper
Director del Fútbol

2016.10.27. 16:43:13

10 játékos pihent rá a Malaga meccsre - ők nyilván kezdők lesznek. Ki lehet a 11.-ik? Talán Gomest azért cserélte le LE, mert ő. A kispadon tehát Masip, D.Suarez, Alcacer és talán az a 3 B kerettag, akik ma az A-val edzettek.
Feast4
Director del Fútbol

2016.10.23. 17:12:22

Normandia írta:
Feast4 írta:Ha már vinnyogás meg sunyiság.Sérült így most nem kerül górcső alá de ha tegnap játszik tutira ő lett volna az egyik fő alanya a mémgyárnak.Alba.

Oks a mi játékosunk de az egy mocskos szemét sunyi kétszínű kis görcs.Oké borzasztó hasznos meg stb. de komolyan nem egyszer van, hogy meccsen amikor letapossák átfut az ágyamon megérdemled de kis genya!Próbálkozok én de egyszerűen nem lehet megszeretni.Sose bántottam senkit szándékosan egy két hozzá hasonló játékostól eltekintve, de azt tényleg úgy elgázoltam hogy le se esett! :D
Ezek szerint sok a szemét nálunk. Alba, Neymar, Suarez, Masc, Busi.
Alba kifejezetten, a többieknek szerintem inkább kirohanásai vannak.De az tény hogy a világba kopkodnénk őket ha ellenünk lennének.

És ahogy.mondtuk a sajátjával elfogult az ember. :D Ha belegondolsz Arda mit kapott a cipődobálas után.De úgye nálunk van tehát azért már ezt elfelejtjük.

Félreértés ne essék nem mondtam hogy bármelyiket el kell adni vagy stb. a sikerekhez mind kellenek, de azért ne legyünk naívak egy-két emberünk igencsak szeret féregkedni.Ezértnem is kell túlnagy jelentőséget tulajdonítani a flakon dobalasnak.Ilyenek és kész. Néha ösztönből jön nekik egy ilyen.

Másrészt nem szimpátia alapján választanak be egy csapatba ha egy csapat eredményes akar lenni.
Kép
Válasz küldése