Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én még odaírnám Rapha erőfeszítéseit, mert oké hogy a tegnapi nem volt a meccse, de azért 2 meccsen van neki megint 3 golpassza. A tegnapi lobbolt passz Lewának, be a mikrofonséró mellé, elég atom volt.brazilfan írta: ↑2024.03.18. 06:54:177-1-re nyertük ezt a hetet, stabil védekezéssel, magabiztos támadásépítéssel és jó helyzetkihasználással. Ehhez Kounde és Lewandowski formajavulása elengedhetetlen volt, de Cubarsinak talán még többet köszönhetünk. Szerintem a tegnapi meccsnek is ők hárman voltak a kulcsfigurái, természetesen Gündogan mellett.Cseri írta: ↑2024.03.18. 05:22:26Idegenben hármat lőni a trikónak,nem kell magyarázni semmit. Ez egy jó hét, csont nélküli továbbjutás a blben,egy hazai pályán régóta veretlen madridi csapat megfirkálása saját pályáján, kiváló teljesítmény! Nagy kár a szünetért! Oscarral továbbra is veretlen a csapat!![]()
A csapat egységesnek látszik, és az önbizalmunk is egyre inkább rendben van, és nagy öröm, hogy tegnap senki nem sérült meg, remélhetően Fort sem.
7-1-re nyertük ezt a hetet, stabil védekezéssel, magabiztos támadásépítéssel és jó helyzetkihasználással. Ehhez Kounde és Lewandowski formajavulása elengedhetetlen volt, de Cubarsinak talán még többet köszönhetünk. Szerintem a tegnapi meccsnek is ők hárman voltak a kulcsfigurái, természetesen Gündogan mellett.Cseri írta: ↑2024.03.18. 05:22:26Idegenben hármat lőni a trikónak,nem kell magyarázni semmit. Ez egy jó hét, csont nélküli továbbjutás a blben,egy hazai pályán régóta veretlen madridi csapat megfirkálása saját pályáján, kiváló teljesítmény! Nagy kár a szünetért! Oscarral továbbra is veretlen a csapat!![]()
Várjunk vele még két fordulót, a Bilbaonak lehet esélye, nem játszik Vini és Jude és válogatott szünet. Sajna pont Madridban lesz a meccs. A remény hal meg utoljára
Az Atleti féloldalasságát én is a másik oldalra vártam, talán kicsit tartottam is tőle, de szerencsére ezt nem a mi dolgunk megérteni..
Pont ezért félek nagyon ettől a meccstől. Otthon lesznek, ahol az összes sorozatot figyelembe véve egyszer kaptak ki a kupában és egyszer X-eltek a bajnokságban. 19 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség, azért brutális statisztika.
Annyi, hogy az Atleticonak a bajnoki cím már teljesen elment, és nekik is ott a BL. Meglátjuk. Ha nem kapunk ki nekünk az már jó eredményBob_Marley írta: ↑2024.03.17. 12:50:09Szezon sorsdöntő meccs érzésem szerint a mai. Eddigi legfontosabb,mindkét csapatnak. Ha nyerünk,elozunk és tényleg már csak előrefelé kell tekintgetni. Ha kikapunk újból "buborék" bizonytalan helyzet. Döntetlen a legkisebb rossz mindkét csapatnak,de azzal gyakorlatilag a bajnoki álmok szertefoszlanak,vagy legalábbis minimálisra csokkenek.
Nagyon bízom benne maradt annyi a fiúkban a hétközi után,hogy behuzzuk. Óriási löketet adhat és megmaradna a nyomás a másik fővárosi csapaton. És a hullámvölgyet is jó lenne elkerülni. Egy negatív spirálba könnyen bekerulhetunk, vereség esetén, válogatott szünettel tarkítva.
Nagyon várom a meccset, esély hogy igenis megmutassuk felfelé ívelő pályán vagyunk.