visca el barca írta:nem tudom én vagyok szakember, de mikor tegnap ini kidőlt azon röhögtem magamban, hogy tuti azért fingik ki mindenki mert nincsenek folyamatos terhelés alatt. ez nem lehet?

Ez pont olyan belépő volt, amikor tökmindegy milyen a terhelés, kidől hetekre. Tavaly is amúgy nagyon hasonlóan kezdtük a szezont, novemberig nem gáláztunk, az MSN alig játszott együtt, Ini is kidőlt több hétre, nem volt jobbhátvédünk. Szóval ha így nézzük, egész jók az előjelek, mert utána elég jó szezont futottunk, novemberben kiderül minden..
recrea írta:Iniestát, Messit nagyon nehéz lesz találni, hozzájuk képest persze. De muszáj csapatot épiteni, 5 év múlva nem jön Messi, nem nyeri meg a meccset. Sztem semmi probléma nincs az igazolásokkal, azzal már inkább, h LE fordítva ül a lovon, amikor indokolt rotálni, akkor nem teszi

A mai felhozatal alapján nem tudom kire kellene épiteni a jövő Barcáját.
A mi felhozatalunkból én se tudom jelenleg, mindegyikük mutatott már biztatóbb jeleket, de nem vagyok benne biztos, hogy közülük bárki numero uno lehetne a középpályán a jövőben - Rakiticet lehet helyettesíthetnék, de nekünk Ini után egy vezérbika kell, nem egy jó láncszem. Viszont európa szinten azért rengeteg tehetség van, akikről elhinném, hogy nálunk is húzóemberek lehetnek idővel. Az viszont biztos, hogy csapatszinten is alakulni kell majd ahhoz, hogy pótolni lehessen őket, pont mint Xavi és Alves esetében. Viszont azzal ellentétben - Xavi esetével főleg -, most tényleg nem lesz elég, ha csak láncszemet veszünk a gépezetbe, kellenek a zongoristák is, és jelenleg Inin kívül nincs senki ilyen a középpályán.. A fiatalok közül van, de ők még csak szintetizátoron játszanak, hogy a hasonlatnál maradjak, és kérdéses, hogy meddig jutnak el.
eimenis1212 írta:a színészkedéssel kapcsolatban (elvonatkoztatva a flakon témától) azt kell sztem megérteni, hogy a focizó csapatok szükségszerű eleme.....
Van igazság abban amit írsz, csak itt szerintem senkinek nem ez a szint nyitja ki a bicskát a zsebében. Ki a jelenlegi 2 legfontosabb ember a csapatban? Ini és Messi. Melyikükre lehet mondani, hogy színészek? Egyikre se. Ott van SR is, Dani meccsenként 3-szor meghalt, SR egyszer se, mégse kerülnek mögé kevesebbszer, mert nem fújtak be valamit. Tegnap is, Ini csapkodta a földet a sérülés után, rögtön tudni elhetett, hogy komoly baj van, utána 10 perccel Suárezt felrúgták, homorítva, ordítva esett el, csak legyintettem, mert tudtam, hogy semmi baja. Ezek azok, amik sokakat zavarnak, köztük engem is, és ezekre semmi szükség nem lenne.. Millió plusz egy klasszis volt már, akik enélkül is eljutottak a csúcsra, inkább magukat égetik be a játékosok, amikor kislányt játszanak szerintem.