Nem játszottunk jól, de az eredmények meg jönnek.

Emlékszem olyan meccsekre, amikor jól játszottunk, de mindent kihagytunk és vesztesen jöttünk le a pályáról. Egy biztos valahogy nem tudunk összeállni, hogy minden klappoljon. Valahogy a csapatrészek közötti koherenciát nem érzem. Lehet, hogy ez ideiglenes és később megjön, vagy a sok új szerzemény még nem érzi a helyét a csapatba, nem tudom.
Alveshez.
Alves a támadások segítésében volt No.1, vissza már nem igen ért a kontrákkal, szídtuk is ezért rendesen. Rakéta érkezésével, aki besegített neki, ez a nyomás enyhült és különbséget jelentett a meccseken. Nem engedtem volna el LE helyében. Meg is látszik a meccseinken a hiánya, még akkor is, ha nyilván voltak kimondottan rossz meccsei. SR teszi, amit tud azon az oldalon becsülettel, de nem egy Alves.
Gomes szvsz nem játszott rosszul, de ő sem egy Ini, idő kell neki, hogy értse, érezze a játékot. A második gól meg inkább Umtitié volt mint Gomesé, igaz szerintem az egyetlen hibája. Ő rajta érzem igazán, hogy beilleszkedett a csapatba és nagy erősség már ennyi játék után is.
Busi az aki nagyon visszaesett, önmagához képest is, mert ugyan sohase volt egy szélvészgyors kp, de a paszsávokat nagyon érezte és a labdákat is jól játszotta meg. Tegnap rengeteg lasztit eladott és pontatlan volt, voltak jó meglátásai, de ez tőle kevés.
Sokan szídják Suarezt, de meggyőződésem, hogy ő nélküle a tegnapi meccset sem hoztuk volna. A mozgásai, beindulásai, megalkuvást nem tűrő hozzáállása a játékhoz példaértékü lehetne mások számára is. A helyzetkihasználása lehetne hatékonyabb is ezt nem vitatom.
Messi az tényleg Messi, de tegnap nem volt jó meccse a góljai ellenére sem. Nem jöttek be a cselek és úgy összességében láttam kevésnek, ha csak fele annyit vállat volna mint Ney a szervezésből és felannyira lenne agresszív, mint Suarez főleg a második félidőben, akkor előrébb lettünk volna abban biztos vagyok. Klasszisát mutatja, hogy így is két gólt lőtt.
Elnézést, ha hosszú voltam, nem szokásom, de ezek most kikívánkozott belőlem.
Szóval reményeim szerint lesz ez még jobb is.