Barça a Bajnokok Ligájában
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Én a negyeddöntőben ezeknek a csapatoknak örülnék a legjobban: Inter, Bayern vagy Lyon. Remélem kikapjuk majd az egyiket. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Szvsz. ha most megússzuk ,hogy nem kapjuk a 2 angol csapat közül az egyiket ,akkor nagy esély van arra ,hogy bejutunk a döntőbe.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Ha jól emlékszem volt egy olyan cikk amiben feltüntették azt a 3 csapatot akiket Pep el szeretne kerülni a Bl-ben. Ezek a Sevilla, Real Madrid és Chelsea voltak. Hát értük már nem kell aggódnia. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Chino
- Llegenda del Barça
Én is csak gratulálni szeretnék a csapatnak, és ami a legfontosabb az utóbbi 3 félidőben az igazi Barcát láthattuk. Ez talán annak a jele, hogy ebből a kisebb hullámvölgyből kezdünk kilábalni. Úgy érzem most Pep-en is rengeteg múlik. A játékosok nagyon motiváltnak és sikerre éhesnek tűnnik és ez nagyon bíztató előjelnek tűnik. Jelenleg a nagy hangsúly azon van hogy ezt megőrizzék és Pep most megmutathatja, hogy nemcsak a játékosokkal tud bánni, hanem szakmailag is ott van a top-on. DE, azért helyén kell kezelni ezt az utóbbi két meccset. A Valencia elég harmatgyenge volt és a Stuttgart sem egy top 3-as csapat. Szóval örüljünk, de még ne érezzük magunkat a döntőben mert így lehet nagyot bukni. Remélem a játékosok is tisztában vannak vele. Engem nem igazán érdekel kit kapunk. Az erős és gyenge csapatnak is megvan a pozitív és negatív oldala.
Ha Zaragoza ellen is hasonlóan játszunk akkor tényleg lehet beszélni a végső sikerről de akkor sem elszállva.
Csupán azt akarom mondani, hogy ne szálljunk még el, mert sokan már a döntőben látják a csapatot, de a bajnokság is nagyon szoros, taktikailag rosszabb helyzetben vagyunk mint a Madrid (sorsolás) de ez remélem csak plusz motivációt és erőt ad.
Pepnek pedig idáig talán a legjobb gondolata volt, hogy egy jó Ibra és Henry nélkül kevés az esélyünk. Nem nyerheti meg minden meccsünket Messi, fel kell zárkózni mellé a többieknek, akkor tényleg minden fronton mi vagyunk az esélyesek.
Remélem folytatódik ez a tendencia és a fiúk erőt merítenek az utóbbi két meccsből. Talán kicsit pesszimistának tűnik a hsz, de csupán realistán próbálom megközelíteni a dolgokat.
Ha Zaragoza ellen is hasonlóan játszunk akkor tényleg lehet beszélni a végső sikerről de akkor sem elszállva.
Csupán azt akarom mondani, hogy ne szálljunk még el, mert sokan már a döntőben látják a csapatot, de a bajnokság is nagyon szoros, taktikailag rosszabb helyzetben vagyunk mint a Madrid (sorsolás) de ez remélem csak plusz motivációt és erőt ad.
Pepnek pedig idáig talán a legjobb gondolata volt, hogy egy jó Ibra és Henry nélkül kevés az esélyünk. Nem nyerheti meg minden meccsünket Messi, fel kell zárkózni mellé a többieknek, akkor tényleg minden fronton mi vagyunk az esélyesek.
Remélem folytatódik ez a tendencia és a fiúk erőt merítenek az utóbbi két meccsből. Talán kicsit pesszimistának tűnik a hsz, de csupán realistán próbálom megközelíteni a dolgokat.
Forca Barca!!!!
Én is amellett vagyok, hogy most kéne egy közép vagy egy nagyon erős ellenfél, akár a MU is, mert ha rajtuk átverekedjük magunkat, akkor az AKKORA lökést adna, hogy nem igaz. Másik oldalról meg, hiába halogatjuk egyszer úgyis erős csapatot kapunk, ezt a BL-ben nem lehet kikerülni.
A stuttgart jókor mutatott rá a hiányosságokra, és talán egy erős csapattal való összesorsolás még több motivációt adna a ritkán villogó csapattagoknak, gondolok itt Ibrára, Henry-ra (akik egyébként tegnap szuperek voltak)
A stuttgart jókor mutatott rá a hiányosságokra, és talán egy erős csapattal való összesorsolás még több motivációt adna a ritkán villogó csapattagoknak, gondolok itt Ibrára, Henry-ra (akik egyébként tegnap szuperek voltak)
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Szerintem meg inkább ha ki kell esnünk akkor az elődöntőben tegyük meg azt. Az utóbbi 4 évben háromszor is bekerültünk az elődöntőbe, szép lenne ha ezt a statisztikát 5 év/4 elődöntőre módosítanánk. Persze az lenne a legjobb ha 5 év/3 döntő összejönne.Ronal.10 írta:MU-t kérem szépen. Milan miatt is meg most legyünk túl a nehezén. És ha ki kell esnünk akkor most essünk ki... 4 között vagyunk onnatól megvan a Bl.. (Csak MU ne legyen ott a 4be
)

- gygerike
- Entrenador del Barça
Rendkivül tetszett a tegnapi meccs. Sokaknál látszik forma javulás. Henry, Toure Ibra. Jo volt hogy ismét sziporkáztunk. Messi hihetetlen. Egyszerűen nem lehet rá mit mondani. Nagy grta a csapatnak. Azon gondolkoztam hogy elég 1 félidő a csapatnak hogy ujra igy játszon? Választ alighanem 1-2 mecsen belül megkapjuk.
Visca El Barca

- Titinho
- Director del Fútbol
Nos...
Ez simább lett mint amire számítottam. Nem vártam, hogy ilyen jól játszunk majd, ennyi góllal és helyzettel. Egy szolíd 2-0-ra számítottam, ehhez képest 4 lett a vége úgy, hogy kényelmesen játszottunk egész meccsen, nem görcsöltünk, szépen elegánsan lehoztuk a meccset. Ehhez nagy grat a srácoknak!
Még ha Ibra és Henry elkezdi termelni a gólokat, nem hiszem, hogy lesz olyan csapat a BL-ben amely megállítana bennünket! És ebben igaza van Pepnek is: ehhez kell egy jó Ibra és Henry.
Külön kiemelni nem szeretnék senkit, mivel mindenki jól játszott, talán Iniesta tűnt el a megszokottnál többet. Mondjuk ezt írjuk fel a megintcsak 4-2-3-1-es felállásunkra, ahol a bal oldalon játszott.
Nekem nem tetszik ez a felállás, de úgy néz ki, hogy Pep az utóbbi meccseken ragaszkodik ehhez. Majd meglátja mennyire válik be hosszú távon. Messinek mindenesetre jót tett az új szerepköre: 3 meccs
7 gól!!!. Összesen már 31 gólnál jár. Hihetetlen a gyerek és még van 2 hónap a szezonból...
Egy szó mint száz, én örültem a tegnapi teljesítményünknek, remélem ezen az úton folytatjuk a hétvégén már Zaragozában.
Ez simább lett mint amire számítottam. Nem vártam, hogy ilyen jól játszunk majd, ennyi góllal és helyzettel. Egy szolíd 2-0-ra számítottam, ehhez képest 4 lett a vége úgy, hogy kényelmesen játszottunk egész meccsen, nem görcsöltünk, szépen elegánsan lehoztuk a meccset. Ehhez nagy grat a srácoknak!

Külön kiemelni nem szeretnék senkit, mivel mindenki jól játszott, talán Iniesta tűnt el a megszokottnál többet. Mondjuk ezt írjuk fel a megintcsak 4-2-3-1-es felállásunkra, ahol a bal oldalon játszott.

Egy szó mint száz, én örültem a tegnapi teljesítményünknek, remélem ezen az úton folytatjuk a hétvégén már Zaragozában.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- miihii
- KHAL
NA,ezért érdemes volt kilépővel eljönni melóból.
Vigyorogva dolgozom le vmelyik nap ezt a két órát
Elég meggyőző volt a mai játékunk.Tökéletes kontroll alatt volt a meccs egész végig.Igen szépen tettük a bőrt,váltottunk oldalt.Frissnek tűnt a csapat,éhesnek.Óriási volt látni azt az elszántságot,ahogy labdavesztés után szinte torpedókként robbantak oda a srácok a németekre,akik így nem is nagyon tudtak mit kezdeni a labdával.MEgvolt a kellő agresszivítás,h zavarba hozzuk őket.
Érezni lehetett,h ennél azért több lenne a BARCÁban,de nem akartak kipörögni a srácok.Annyit játszottak,amennyi kellett egy magabiztos,szép győzelemhez.Márpedig ez szép volt,ismét mutattak valamit abból a fiúk,amiért igazán lehet szeretni ezt a csapatot.
Egyénenként nem elemezném a játékosokat,ma szerintem a CSAPAT volt nagyon jó.De azért a kellemes "meglepetéseket" mégis megemlítem:Yaya és Titi.Adósak voltak a jó játékkal,de ma rendesen letették a névjegyüket.Az elefánt srác h irányított már?
Messit meg "lerendeztem" a topicjában
Szép volt,Fiúk!
Úgy érzem a java csak ezután jön...

Elég meggyőző volt a mai játékunk.Tökéletes kontroll alatt volt a meccs egész végig.Igen szépen tettük a bőrt,váltottunk oldalt.Frissnek tűnt a csapat,éhesnek.Óriási volt látni azt az elszántságot,ahogy labdavesztés után szinte torpedókként robbantak oda a srácok a németekre,akik így nem is nagyon tudtak mit kezdeni a labdával.MEgvolt a kellő agresszivítás,h zavarba hozzuk őket.
Érezni lehetett,h ennél azért több lenne a BARCÁban,de nem akartak kipörögni a srácok.Annyit játszottak,amennyi kellett egy magabiztos,szép győzelemhez.Márpedig ez szép volt,ismét mutattak valamit abból a fiúk,amiért igazán lehet szeretni ezt a csapatot.
Egyénenként nem elemezném a játékosokat,ma szerintem a CSAPAT volt nagyon jó.De azért a kellemes "meglepetéseket" mégis megemlítem:Yaya és Titi.Adósak voltak a jó játékkal,de ma rendesen letették a névjegyüket.Az elefánt srác h irányított már?

Messit meg "lerendeztem" a topicjában

Szép volt,Fiúk!
Úgy érzem a java csak ezután jön...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
De jó volt végre egy jó játékot látni a csapattól! Örülök Toure jó teljesítményének és nagyon tetszett Henry hozzáállása! Megérdemelne már egy gólt. Messire inkább nem mondok semmit...
Pénteken remélem a Mu-t és az Intert elkerüljük, nem azért mert tartok tőlük, de inkább hagyjuk őket későbbre - az elődöntőre és a döntőre!
Pénteken remélem a Mu-t és az Intert elkerüljük, nem azért mert tartok tőlük, de inkább hagyjuk őket későbbre - az elődöntőre és a döntőre!

Öööö hát én ezt hallottamKovi írta:Si, si, si, nos vamos a Madrid!Bogika87 írta:SI SI SI ANEM CAP A MADRID!!!![]()
![]()
Nem ezt mondták?

¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
- pitta19
- Jugador d'estrella
A Stuttgart összeteheti a két kezét, hogy ennyi lett a vége.pitta19 írta:Mai tippem: 4-0
Az első félidőben remélem lehengereljük a Merciseket, a másodikban jöhet a tili-toli.
Kezdünk a tavalyi szint közelében focizni.
Istenem, milyen lenne egy BL győzelem Madridban....
miért ez mit jelent?:)Kovi írta:Si, si, si, nos vamos a Madrid!Bogika87 írta:SI SI SI ANEM CAP A MADRID!!!![]()
![]()
![]()
Remélem figyeltük amit a CN közönsége skandált..![]()
![]()
Gratula a fiúknak...nagyon elegánsan elintézték a Stuttgartot!!
Nem ezt mondták?
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Si, si, si, nos vamos a Madrid!Bogika87 írta:SI SI SI ANEM CAP A MADRID!!!![]()
![]()
![]()
Remélem figyeltük amit a CN közönsége skandált..![]()
![]()
Nem ezt mondták?

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Fantasztikus este volt. Amellett, hogy végig frissen, szellemesen, sokat futva, és persze gólveszélyesen játszottunk, ezúttal is-csakúgy mint a Valencia elleni meccs 2. félidejében-labdaéhesek voltak a játékosok. Külön öröm, hogy többen szenzációsan játszottak. Kiemelném Messi mellett Yayát, Init, Danit, de Piqué, Pedro, és Henry is jól mozogtak. Az utolsó lejátszott 3 félidő irányt kell hogy mutasson, erre a játékra van szükség, ez az a teljesítmény, amivel bármit elérhetünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Nem gyönyörű játék: nem volt Xavi.bence-barca írta:azért Ibra csak adott egy gólpasszt!![]()
a gyönyörű játék sztem kicsit túlzó, szépen játszottunk, de a tavalyitól még mindig messze vagyunk vagy legalábbis a "gyönyörű" játéktól!

Jól játszottak a fiúk, sok kreatív megoldással. A labdát gyorsan és pontosan járattuk, szép kiugratások voltak, előre játszottunk ha azt kellett, hátra, ha azt kellett.
Az egyetlen bajom az az, hogy Henry nem lőtt gólt.

Úgy gondolom, hogy elkaptuk végre a fonalat és a Chelsea már nincs, hogy megállítson minket.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nagyon nem izzadtunk le. Lehetett volna 7-8 is a vége.
Lőtt kapura amúgy a Stuttgart? 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Capitá del Barça
sztem is nagyon jók voltak a skacok és legfőbb képen Messi!! De Yaya is nagy meccset tolt bár a 2. félidőbe kicsit belszürkült! Henry játéka is teccet. Pedro,Bojan megérdemelten lőttek goólt mert már rájuk fért! Mosmár csak Ibrának meg Henrynak kéne kicsit intenzívebben gólt lőni de ügyesek voltak ők is ma!! na hali mindenkinek jócakát 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel Kicsi Messi 2010.03.17. 22:47:55-kor.
SI SI SI ANEM CAP A MADRID!!!
Remélem figyeltük amit a CN közönsége skandált..

Remélem figyeltük amit a CN közönsége skandált..

¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem volt rossz.
Nagyon könnyedén játszottunk egész végig, Xavi kiesése hál' Istennek nem érződött. Szegény Henrynak nem akar összejönni az a fránya gól, pedig megérdemelné, küzd, hajt, jó volt ő is. Bár ez az egész csapatra elmondható.
Messire meg nincs szó....
Visca el BARCA!!!

Nagyon könnyedén játszottunk egész végig, Xavi kiesése hál' Istennek nem érződött. Szegény Henrynak nem akar összejönni az a fránya gól, pedig megérdemelné, küzd, hajt, jó volt ő is. Bár ez az egész csapatra elmondható.
Messire meg nincs szó....

Visca el BARCA!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2010.03.17. 22:45:46-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
szép volt fiúk, gratula
péntek
én legjobban egy Bordeaux/Bayern páros közül, elleni mérkőzést várnák ..Visca el Barca 

-
- Llegenda del Barça
azért Ibra csak adott egy gólpasszt!
a gyönyörű játék sztem kicsit túlzó, szépen játszottunk, de a tavalyitól még mindig messze vagyunk vagy legalábbis a "gyönyörű" játéktól!