Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg inkább ha ki kell esnünk akkor az elődöntőben tegyük meg azt. Az utóbbi 4 évben háromszor is bekerültünk az elődöntőbe, szép lenne ha ezt a statisztikát 5 év/4 elődöntőre módosítanánk. Persze az lenne a legjobb ha 5 év/3 döntő összejönne.Ronal.10 írta:MU-t kérem szépen. Milan miatt is meg most legyünk túl a nehezén. És ha ki kell esnünk akkor most essünk ki... 4 között vagyunk onnatól megvan a Bl.. (Csak MU ne legyen ott a 4be
)
Öööö hát én ezt hallottamKovi írta:Si, si, si, nos vamos a Madrid!Bogika87 írta:SI SI SI ANEM CAP A MADRID!!!![]()
![]()
Nem ezt mondták?
A Stuttgart összeteheti a két kezét, hogy ennyi lett a vége.pitta19 írta:Mai tippem: 4-0
Az első félidőben remélem lehengereljük a Merciseket, a másodikban jöhet a tili-toli.
miért ez mit jelent?:)Kovi írta:Si, si, si, nos vamos a Madrid!Bogika87 írta:SI SI SI ANEM CAP A MADRID!!!![]()
![]()
![]()
Remélem figyeltük amit a CN közönsége skandált..![]()
![]()
Gratula a fiúknak...nagyon elegánsan elintézték a Stuttgartot!!
Nem ezt mondták?
Si, si, si, nos vamos a Madrid!Bogika87 írta:SI SI SI ANEM CAP A MADRID!!!![]()
![]()
![]()
Remélem figyeltük amit a CN közönsége skandált..![]()
![]()
Gratula a fiúknak...nagyon elegánsan elintézték a Stuttgartot!!
Nem gyönyörű játék: nem volt Xavi.bence-barca írta:azért Ibra csak adott egy gólpasszt!![]()
a gyönyörű játék sztem kicsit túlzó, szépen játszottunk, de a tavalyitól még mindig messze vagyunk vagy legalábbis a "gyönyörű" játéktól!