Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Elsiklott felette a szemem.Slither írta:Olvastad a rövidhírt?

Tegnap játszott, szóval szerintem ellenünk is fog.Enjoy írta:Fabregas-szal mi a helyzet?
(Sérült/Nem sérült - Játszik/Nem játszik)

Én régről nem emlékszem egymás elleni meccsre, csak 2000/2001-es Bl meccsekre. Törökben egy 3-0ás zacskó, itthon meg 5-0ás gála.ciara90 írta:hello!
Bocs h ilyennel irok, de fontos lenne, valaki nem tudná nekem h hogy néz ki a barca besiktas elleni mérlege??Egyszerűen nem találom sehol, rülnék a segítségnek!!!
köszönöm puszpusz
MichaaBee írta:http://www.szabella.huvittoriabella írta:sziasztok,
van olyan köztetek, aki megy a Barca-Arsenal meccsre?Szállás és utazás ügyben érdeklődnék, bármilyen alternatíva érdekelne...
Ha tud valaki valami olcsó helyet, ahol el lehet aludni egy éjszakára, szóljon plíííz![]()
köszi
Az biztos.Bobán írta:Mi lett volna ha Realos a főnököd? Lehet az nap már munkanélküli lennél azt nem kéne a szabadságbarcafan0911 írta:Tegnap eszembe jutott hogy április 6-án a Barca-Arsenal meccs időpontjában pont dolgoznom kell. Ezért összeszedtem a bátorságomat és odamentem a főnökömhöz majd kértem tőle aznapra szabadságot. Mondtam neki hogy aznap este Barca meccs lesz a bl negyeddöntőjében és ezért otthon kell maradnom. Erre ő: " Te jó ég".Természetesen megkaptam a szabadságot.
http://www.szabella.huvittoriabella írta:sziasztok,
van olyan köztetek, aki megy a Barca-Arsenal meccsre?Szállás és utazás ügyben érdeklődnék, bármilyen alternatíva érdekelne...
Ha tud valaki valami olcsó helyet, ahol el lehet aludni egy éjszakára, szóljon plíííz![]()
köszi
Mi lett volna ha Realos a főnököd? Lehet az nap már munkanélküli lennél azt nem kéne a szabadságbarcafan0911 írta:Tegnap eszembe jutott hogy április 6-án a Barca-Arsenal meccs időpontjában pont dolgoznom kell. Ezért összeszedtem a bátorságomat és odamentem a főnökömhöz majd kértem tőle aznapra szabadságot. Mondtam neki hogy aznap este Barca meccs lesz a bl negyeddöntőjében és ezért otthon kell maradnom. Erre ő: " Te jó ég".Természetesen megkaptam a szabadságot.